No alarms and no surprises

Huh. Oon vielläki vähä haltioitunu noista lipuista. Vaikka reissu on päätetty ja vaikka mitä jo hetken, niin silti se on todellista vasta sit ku lentoliput on oikeesti hankittu.

Mun 3+1 päivillä vierailu, nopee käväsy Stockalla ja kolmien lentolippujen osto näin shoppailulakon ensimmäiseen kolmeen päivään ei ollu mitenkään kauheen vahva alku. Mä oon kaikkien tollasten alennuspäivien ihanneasiakas. Meen aina ihan sekasin ja nappailen ostoskoriin vaikka mitä. Ja siis joo, tarpeellista kyllä. Mutta mua ei taas saa päästää tollasiin alennuspäiviin hetkeen, sen verran hyvin on nyt suihkusaippuaa, hammastahnaa, harjoja, tamponeita, hiuslakkaa, shampoota jne hamstrattu. Stockan Filippa K osaston vierailu oli nopea ja tehokas isku mun pankkitilille, mutta ainakin nyt mulla on se laukku, jota oon vasta 1,5 vuotta pohtinu. Lennot Vaasaan, Balille ja pois Balilta. Okei viimonen makso 8 euroa, joten sitä ei lasketa. Voisin jäädyttää mun pankkikortin loppukuukaudeks ja syödä kuivaruokakaappia tyhjäks ja paastota että oon bikinikunnossa 11 viikon ja kahden päivän kulutta. IHAN TÖRKEEN PITKÄ AIKA. Katoin just instagramista mitä tapahtu 11 viikkoa sit ja juhlin sillon mm. virpin synttäreitä ja siitä on ikuisuus. Hmph. No ehtiipähän tehä töitä ja korjailla tän shoppailulakon aiheuttamaa vahinkoa.

…. Noniin ja sitten kun neiti vielä opettelee laskemaan niin voimme yhdessä todeta, että mun lähtöön on 7 viikkoa… Aloin miettii että mun muuttoon on reilu kolme viikkoa, että miten kauan oikein meinaan mamman jaloissa oikein pyöriä. Onneks olin vaan iskeny mun hienoon laskuriin marraskuun sijaan joulukuun. Voin siis lietsoa paniikki kertomalla että jouluun on 11 viikkoa ja risat. Miten niin kannattais nukkua öisin? Näin kamalaa painajaista että olin Balilla ja oltiin tyttöjen kanssa Uluwatussa, joka on ihan saaren eteläkärjessä. Mä halusin ihan kauheesti lähtee baariin Kutalle, mutta kukaan ei suostunu lähtee mun kanssa. Ja tätä jatku siinä unessa monta päivää. Olin ihan paskana aamulla ku heräsin ja kun kaverilta oli tullu viesti jossa se kysy mun viikonlopun diskoiluaikeista tuhahtelin sille viestillekkin vielä. Pitäiskö mun huolestua itestäni?

images (2)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

34 Comments

 • Reply Silppuri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 10:43

  SVENKKA MITÄ? Tuliks se yllätyksenä sillenkin? :D

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 10:46

   ilmeisesti ei, mutta mitäpä tollasia pikkujuttuja mulle kertomaaan…

   • Reply xod sunnuntai, lokakuu 6, 2013 at 21:39

    svenkka mitä??? kertokaa mullekin!

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 09:26

     Svenkasta tuli isä…

 • Reply Mayopic perjantai, lokakuu 4, 2013 at 13:29

  Eilen oli sellainen ällömöllö-päivä, että olisin antanut varmaa mitä tahansa päästäkseni takaisin Balille! Tänään ei onneksi kriiseilymittari oo värähdellyt enää ihan niin punaisella, mutta kyllä mun silti vähän kateeksi käy…ihan vähän vaa xD

  http://mayopic.blogspot.se

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 14:02

   haha, mullakin oli eilen niin persepäivä että vaikka kuinka piti malttaa lentojen kanssa, niin hups vaan…

 • Reply Mia perjantai, lokakuu 4, 2013 at 14:41

  Mä jotenkin rakastan sitä sun elämänasennetta, joka välittyy tän blogin kautta. Ennen nuorempana mulla oli jotenkin tosi kaavoihin kangistuneet ajatukset elämän kulusta, että tietyssä iässä pitää olla lapset ja vakiintunu elämä, farmariauto pihassa ja puutarha mallillaan. Silloin kelailin et just kyl 28-vuotiaana sellaset pitäis olla. Mut nyt mä en enää yhtään aattele niin. Oon ite täyttämässä 22 parin kuukauden päästä ja joo tällä hetkellä alotin just sairaanhoitajaopiskelut kolmen reissailuntäyteisen välivuoden jälkeen, mut nyt jo sellanen fiilis et kuhan on koulu hoidettu ja ammatti alla ni lähen heti takas maailmalle. Eikä mulla tosiaankaan oo lapsia siinä vaiheessa, ajokorttiakaan en omista joten ei pelkoa farmarista :P Tietty haaveilen elämäni rakkauksista ja muusta mukavasta, mutta muuten oon niin ilonen että oon päässyt siitä varsinkin suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsevasta urakeskeisyydestä ja aikataulumeiningistä. Mulle aikuisuus ja vastuullisuus ei tarvi tarkoittaa samaa asiaa kuin se joillekin tuntuu merkitsevän. Tässä kommentissa ei nyt ollu päätä eikä häntää mut halusin vaan sanoa että keep going girl ja oikeesti hienoo, että elät ja teet niinku tuntuu vaikka se välillä saattaakin tuntuu monimutkaselta tai päätöksiään saattaa kyseenalaistaa!! Ihana sinä ja sun blogi!

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 15:01

   Kiitos tästä, tuli hyvä mieli <3

 • Reply RiiisinJa perjantai, lokakuu 4, 2013 at 14:49

  Siiis onks sulla paluulippu suomeenkin jo? Ja miten se maksoi vaan 8euroa?:):O

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 15:00

   Ei oo paluulippua suomeen, Malesiaan lippu oli ton 8 e :)

 • Reply iituliina perjantai, lokakuu 4, 2013 at 14:49

  Sitä mä vaan, että herra x on lähdössä kolmen naispuolisen kaverinsa kanssa Italiaan marraskuussa, ehkä mun on nyt viimestään ostettava ne lentoliput Balille.

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 15:00

   ahahahhahahah, Herra X:n ja Svenkan pitäis varmaan tavata!! Nyt ostat ne liput ja lähetään ettii sulle uus äxä!

   • Reply iituliina perjantai, lokakuu 4, 2013 at 20:22

    Luulen, etten haluu uusia äxiä sen enempää ku vanhojakaa :D tilipäivä olis ens viikolla, kai sit viimestää on pakko ;)

    • Reply Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 09:34

     kyllä musta tuntuu että sun on pakko!

     • iituliina lauantai, lokakuu 5, 2013 at 12:34

      Pakko. Pakkopakkopakko. Kerroin äxällekin, että pakko. ”No, jos se on pakko, niin sitten on.” Niin. Perkele.

     • Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 15:37

      Noni :D

 • Reply Emmi L. perjantai, lokakuu 4, 2013 at 16:16

  Mä oon kanssa vihdoin päättänyt ottaa itteäni niskasta kiinni ja palkita itteni talvesta ja laihduttamisesta (tai ainakin yritän laihduttaa) ja lähteä ainakin kolmeksi viikoksi Italiaan keväällä! Joskus niitä unelmia pitää toteuttaa, varsinkin kun nyt se vielä on mahdollista.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 09:36

   Oi ihan mieletöntä!! Mä niin haluisin italiaan ruokalomalle. Pelkkää pastaa, pizzaa ja gelattoa koko ajan <3

 • Reply Riina perjantai, lokakuu 4, 2013 at 17:06

  Tää on niin jännä, kun tulee niin hyvälle mielelle siitä, että pääset taas matkaan! :)

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 09:35

   jee :)

   • Reply mjs sunnuntai, lokakuu 6, 2013 at 23:07

    Komppaan Riinaa! Aloin miettiin et oonko mä jotenkin vajaaälyinen, ku oon fiiliksissä siitä et Meri pääsee Balille. :D

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 09:26

     mäkin oon fiiliksissä :D

 • Reply Ellu lauantai, lokakuu 5, 2013 at 16:59

  Oli pakko tulla kertomaan, glögiä saa kaupasta nyt!! :D

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 17:10

   mä en oo vielkään löytäny!! täytyy vaihtaa kauppaa…

   • Reply Zeta lauantai, lokakuu 5, 2013 at 20:20

    Stokkan Herkussa oli glögiä jo kesällä :D

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 09:27

     mä yritin käydä kattomassa mutta en löytäny!

 • Reply Venla lauantai, lokakuu 5, 2013 at 22:36

  Tampereella mä oon löytänyt glögiä jo Cittarista! En sit tiiä onks täälläkään missään pienemmissä kaupoissa vielä.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 09:27

   Joo cittaris kuulema on, mut lähimaillakaan ei vaan oo cittaria :( jossain alepoissakin kuulema on, ei vaan kummassakaan niissä jotka mun lähellä on :(

   • Reply Glögittäjä maanantai, lokakuu 7, 2013 at 15:59

    Siinä 24/7h Alepassa oli glögiä ainakin viime perjantaina kylmäkaapissa mehukeittojen yms vieressä :)

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:46

     Okei, kiitos tästä! Sinne ois sentään siedettävä matka :)

 • Reply Elina maanantai, lokakuu 7, 2013 at 04:47

  WOW! Mistä noin halvat liput Malesiaan? Itelläkin pitäs Indo viisumi uusia mutta en oo jet starilta tai muiltakaan halpalafkoilta noin halpaa hintaa bongannu :O

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 09:26

   Air Asialta oli noi :) Kato Skyscannerin sivuilta ja laita kohdekentäks ”mihin tahansa” (tms) niin se ettii halvimmat lennot mihin tahansa.. Ja siis noi mun poistumislennot on Sumatralta, mutta jos lentoja ei oikeesti käytä niin sillä ei oo niin väliä :)

   • Reply Elina maanantai, lokakuu 7, 2013 at 16:14

    Huippua, kiitti vinkistä! :)

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:46

     toivottavasti löytyy :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post