Wander Often, Wonder Always

Hyi mikä aamu. Näin unta, että oli joku uus muotijuttu mennä naimisiin ACNEn valkosissa neuleissa ja että kaikki mun ympäriltä pariutu koko ajan. Mä sain unessa kukkalähetyksiä kotiin onnea VIHDOIN -korteilla varustettuina ja random tyypit kosi mua. Heräsin siihen et puhelin ja soi ja vastasin Kallelle puhelimeen ”en helvetissä” ihan vaan siltä varalta, että se yrittäis viedä mua alttarille. Se vakuutti ettei ollu yön aika heränny ahaa-elämykseen, että sen on päästävä naimisiin mun kanssa asap. (loukkaannuin vähän)

_DSC0738

Huolimatta tästä traumaattisesta heräämisestä, suostuin Tin Tiniin aamupalalle (vika kerta ku kirjotan blogiin et hyvä juttu herätä aikasin)(tuli vähän huono olo ku astu sisään, kammo lauantaista) sen jälkeen ku Kalle oli vannottanu ettei se missään nimessä aio kosia mua tai viedä mua ACNEn neuleostoksille ja koko aamupalan ajan pälyilin ympärilleni enemmän tai vähemmän paniikissa et koska joku polvistuu mun eteen. Se on jännä miten unet vaikuttaakkin niin voimakkaasti. Mutta äidille siis tiedoks, sulhoja ei oo tulossa hetkeen kun pelkkä uni sellasesta aiheuttaa oksennusreaktion.

Aamupalan jälkeen kävin hakemassa taas uuden kilon klementiinejä ja tulin kotiin tekemään töitä. (okei to be honest käytin kaks tuntia siihen et surffasin Etsyn sivuilla ja siinä sivussa vilkuilin vähän viime kuun kirjanpitoa, jonka oon taas ilosesti siirtäny huomiselle jo muutaman viikon ajan. Siirsin sen loppuun läpikäymisen myös tänään huomiselle, koska. noh, se on aika ärsyttävää puuhaa.

_DSC0835

Pitäis alkaa käyttää vaan näitä ”pieleen menneet kuvat” – kappaleita niin ois elämä paljon hauskempaa.

_DSC0861

tunika – H&M | sukkikset – Cubus | kengät – Steve Madden

Eilisen ruokailuasu, täyty valita löysä paita että sai syödä rauhassa. Oon joskus tehny sen virheen, että oon menny Farangiin tyköistuvassa mekossa ja muotoilevassa alushameessa. Koskaan ei oo sattunu niin paljon.

Kohta pitää kiitää töihin ja mulla on treffit Jonnan kanssa myöhemmin tänään, täytyy toivoa, että selvitään tästä päivästä ilman, että vastaan tulee yhtään hääseuruetta (niitä kun kulkee tuolla kaupungilla ihan valtoimenaan) koska en tiedä miten selviäisin siitä. Sovittiin Jonnan kanssa myös et kehitetään joku ihan kauhee riita tänään ja jauhetaan siitä sit blogissa kukin omalla tahollaan koko huominen.

Et palataan sillon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply ilkee keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 16:19

  sitä on sitten unohdettu housut kotiin vai ootko myynyt kaikki kirppiksellä?
  Sitä kun pers paljaana juoksentelee kylillä niin saattaa flunssa iskeä.

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 19:11

   On mulla housut! Ne on vaan lyhyenpuoleiset !

 • Reply Sanna keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 17:29

  Tajusin vasta vikassa kuvassa, että sulla on oikeesti housut tuolla alla :D Hetken aikaa piti tuijottaa että mitä ihmettä :D Cubuksella on ihania sukkiksia ja niillä saa näemmä myös hämättyä että ei ole housuja jalassa.

  toi pikkumyy-tatuointi on muuten ihana :) oon lapsesta asti pelänny muumeja, mutta toi on kyllä ihana.

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:27

   tollaset lyhyet shortsit on kyl jalassa, toi on sen verran läpikuultava tunika etten uskalla pelkästään tolla lähteä :D Mun pitäis käydä hakemassa parit lisää noita sukkanauhasukkiksia, pelkään että noi hajoo!

   • Reply Kiks torstai, syyskuu 19, 2013 at 21:27

    Oon jahdannu noita sukkahousuja pitkin kyliä enkä löydä enää mistään :/ onks noita vai cubuksella? Joskus taisin ginassa nähdä ennen kun loppuivat kokonaan. Möh.

    • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 21:48

     Cubuksella oli ainaki viel alkuviikosta! :)

 • Reply erika keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 18:21

  Mä kävin tänään siellä Domin kirpalla, mutten löytänyt sun pöytää! :O
  Pöytä numero 28 oli sen kartan mukaan sen oikeenpuoleisen käytävän vika pöytä vasemmlla puolella käytävää, ja se oli täynnä jotain kiina-feikki-laukkuja ja lompakoita ja muuta trokari-krääsää, eli tuskin oli sun kamoja! :D Et missä se sun pöytä oikeen oli? :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 19:10

   Se on niiden rappusten vieressä, oikeella! Siin on kyl numero! :)

 • Reply Viivi keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 20:02

  Oot nyt aivopessyt mut haluamaan klementiinejä. Sana klementiini on putkahtanut maagisesti jostain mun alitajuntaan, eikä insta-kuvakaan asiaa auttanut. Ja arvaa oliko mun lähikaupassa niitä?! Ilmeisesti himo ei ollut kuitenkaan pitemmän kauppareissun arvoinen. Ei muuta, kiitos tästä :D

  (ja mua jäi kovin naurattamaan kun ajattelin vaeltavia hääseurueita pitkin kaupunkia, ei siinä muuten mitään, mutta jotenkin kuvittelin ne zombilaumoiksi…)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:26

   no halloween on pian tääl, et kohta niit zombie-morsiammiakin löytyy!

 • Reply juuliae keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 23:15

  MERI RAKKAANI. mua ei häiritse housuttomuus (tai lyhythousullisuus) mutta rintsikkanatsina, ja koska tiedän, että oot toinen samanlainen, hälytystutka alkoi vinkua huomattavalla vauhdilla. tissit on kivat. valkoset rintsikat ei. sehän johtuu vaan valosta, eikö niin ? oot silti lutu puspus

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:22

   Hahha! Mulla oli jo beiget rintsikat tossa alla, mutta sit ku vilauttelin koko ajan olkainta, ni ajattelin että valkonen on pienempi paha, kattelin itekki kuvista että jaahas…

 • Reply Anni torstai, syyskuu 19, 2013 at 02:40

  Meri i love you. mun on pitänyt sanoa tää sulle jo niin kauan kun oon sua seurannut, eli peri vuotta. ja nyt oon vihdoin samaan aikaan humalas ja koneella, eli nyt sit sanoin sen. mutta ei mulla muuta! paitsi että oon varma että meidän pitäis tutustuu ja haluan vakuuttaa että en oo ihan kovin sairas stalkkeri

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:21

   haha aww :D selkeesti pitää tutustua :D arvostan tota ”ihan kovin sairas” äärettömästi :D toivottavasti ei oo paha krapula!

 • Reply Maija torstai, syyskuu 19, 2013 at 15:20

  Voi Meri!
  Ne jotka kehtaakin haukkua sua pulskaksi tai lihavaksi tai mitäikinänytnäitäsanoja onkaan niin on vaan niin väärässä! Kato nyt sua, muodokas, timmi ja niin naisellinen kroppa, että ihan kateeks käy! Vaihetaanko? :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 21:51

   pitää olla jotain mistä ottaa kiinni :D

 • Reply Viiisu torstai, syyskuu 19, 2013 at 16:15

  Tosi kivat noi sukkikset! myydäänkö niitä vieläkin? paljon maksaa? jätte nätti oot :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 21:50

   apua, olikohan noi joku 7-8 euroa? alkuviikosta oli ainaki viel noita :)

 • Reply Viiisu perjantai, syyskuu 20, 2013 at 18:02

  pitää ehottomasti käydä kattomassa tommoset sukkikset ittellenikin jos niitä kerran vielä on! mihin noita vois yhistää? jos haluaa ihan arki koulu käytössä käyttää? joku pidempi neulehame? ja millaset kengät :o

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 20, 2013 at 21:41

   mä oon käyttäny shortsien ja hameiden kanssa ja sit vaan tyynesti converset kengiks :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post