I am in my own little world but it’s okay they know me here

Noniinnojooo. Tuli eilen pari muuttujaa, siinä vaiheessa ku pääsin kotiin, kaaduin vaan sänkyyn ja nukahdin, ei puhettakaan koneen avaamisesta. Meillä piti olla tänään tyttöjen ilta, mut luulen et oon sika ja jään himaan. Kaikkee jännää ohjelmistossa niinkun pyykinpesua ja silittämistä. Ja pitäis ehtii töissäkin käymään ennen sitä. Ja oon kuullu et ihmisen pitäis imuroida aina sillon tällön. Ällöttävää. Tykkään pyykinpesemisestä ja jopa tiskaamisesta (ainakin kun on tiskikone) mutta imurointi on mun ykkösinhokkikotityö. Pitäis varmaan tutustua lähemmin siihen robotti-imuriin joka on asunu mun sohvan alla kohta vuoden.

Harkitsin myös että voisin siivota mun vaatekaapin (taas) ku oon niin innoissani tosta kirpputorista ku voin viedä sinne vaatteita ja ne vaan katoo ! Eilen joku nainen katteli mun vaatteita kun kävin viemässä Domiin taas yhen ikeakassin uutta kamaa, ja naureskeli että oonko lopettanu liikunnan ku karsin mun juoksutrikoo ja toppikokoelmaa. Huomaa että joku on ollu liian monta vuotta vaatekaupassa töissä, kun sitä tuntee tarviivansa viidessä värissä sen kivan mallin urkkatopista ja uudet trikoot on saatava sitä mukaa ku vetskarin väri vaihtuu. Tän jälkeen en osta enää ikinä yhtään uutta vaatetta. Voisin pitää lokakuun shoppailulakkoa, ellen sit tee retkeä Tallinnaan tai Lontooseen (ajattelin saada isiltä lentoliput synttärilahjaks vinkkivinkki) mutta muuten. Ei mitään tuhlailua Suomessa.

_DSC0471 _DSC0484 Ei sais valittaa, mutta en tykkää tästä intiaanikesästä. Musta ois kivaa käyttää mun uutta syystakkia ja voisin asua tossa kaulaliinassa ja niissä muutamassa Cubuksen versiossa tosta. Nyt hikoilin ku pieni sika ku erehdyin laittamaan neuleen päälle ja musta tuntu, että muut veteli ohi bikineissä. (no melkein) Voitteko muistuttaa mua tästä sit ku tulee räntää ja on viel vähän pimeempää? Sytyttelin viikolla jo ekaa kertaa kynttilöitä kun ei muuten valo riittäny (vihaan kattolamppuja ja elän pikkuvaloilla ja kynttilöillä) kohta voi alkaa hamstrailee glögiä (alepa ei vielläkään ole tajunnut, että toiset tahtoo alkaa juomaan sitä jo syyskuussa.) ja leipoo joulutorttuja (täytyy nostaa lenkkien määrä taas seittemään viikossa siinä vaiheessa..)

_DSC0442 _DSC0463

Neule – Diesel | huivi – ACNE | Kengät – Nike

_DSC0519

Ne blogissakin mainitut,  Spartoosta tilatut Niken Dunk Sky High tossut. Tykkään noista ihan hulluna ja himoitsen edelleen samoja tossuja valkosina… Olin jo kertaalleen tilaamassa niitä, mutta sit se nettikauppa oli niin dodgy, etten uskaltanu syöttää luottokortin tietoja sinne… Noi on yllättävän hyvät jalassa ja vaikka siinä vaiheessa kun noilla oli seisonu lähes 10h sattu ihan jokainen askel, oisin luultavasti normikorkkareissa sahannu jo jalat irti ennemmin kun ottanu askeltakaan. Spartoolla on tässä kuussa kanssa alekoodit,  (SPTSYYS2 – 20% yli 150 euron ostoista, SPTSYYS15 – 15% yli 100 euron ostoista, SPTSYYS1 10% alennus yli 80 euron ostoista) mutta siel ei oo niitä valkosia. Tyhmää. Mutta harmaat ois kans ehkä kivat.

EI MERI EI. Jos otan taas tän vanhan ajattelumallin. Noiden kenkien hinnalla syön viikon illalliset Balilla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply MM lauantai, syyskuu 14, 2013 at 13:00

  http://www.pauligshop.fi/paulig-glogi-winter-edition-cupsolo-16-kpl/62408/dp
  Jos kyseinen keitin löytyy, niin senhän voi vaikka ”laina” talven yli.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 13:10

   ei löydy (VIELÄ!) täytyy harkita ton ostoa ihan vaan noiden takia :D

   • Reply Nomi sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 16:12

    Hei kiitos tästä, oon ollu ihan hirveissä glögihimoissa täällä pari päivää, pakko tilata ;DD Himoitsen näköjään glögiä vähän oudon paljon..

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:56

     joo sama :D

 • Reply katinka lauantai, syyskuu 14, 2013 at 13:05

  Kuka susta yleensä ottaa askuvat? :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 13:10

   pikkusisko tai svenkka :D Tai kuka kaveri nyt sattuukin uhriks..

 • Reply Lisa lauantai, syyskuu 14, 2013 at 15:46

  Näytätpä ihanan onnelliselta! (:

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:03

   Mä olen :)

 • Reply Virpi lauantai, syyskuu 14, 2013 at 16:27

  Eikun Hollantiin!! :D On täällä kuitenkin se Steve Madden ja Primark…. Ja mulla on joku extralomaviikkokin lokakuun lopussa?!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:02

   mun pitää SÄÄSTÄÄ! ootan että Hollantiin tulee komeita miehiä. Eli voi mennä hetki

 • Reply Lotta lauantai, syyskuu 14, 2013 at 16:28

  Ei nyt liity postaukseen millään tavalla (:D), mutta onko sulla kokemusta milanon tai hongkongin lentokentistä? Mulla on maanantaina lähtö phuketiin poikaystävää moikkaamaan ja vaihdot milanossa ja hongkongissa! Aikaa tosin molemmissa ihan mukavasti 2-3h, mutta silti oon nyt ihan kauhunsekaisin tuntein täällä odotan maanantaita :D Kaikki lennot on samalla lipulla, eikä terminaaleja tarvii vaihdella mut silti nään mielessäni kauheen kauhuskenaarion että eksyn ja myöhästyn kaikilta lennoilta taijotainmuuta hirveen hauskaa….

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:02

   Milanossa en oo koskaan ollu, Honkkarista en oo itseasiassa varma… Toivottavasti meni vaihdot hyvin ja kun lennot on samalla lipulla niin se on yleensä onneks helppoa :) Eikä lentokentillä yleensä voi eksyä :D

 • Reply Jushka lauantai, syyskuu 14, 2013 at 20:53

  Jessus! Ootpas kuosissa :P haluan kauheesti sun jalkoja itelleni…

  Mut eiks kannattais ostaa kengät? Viikon ateriat Balilla on kohta menny eikä tasostakaan tiedä MUTTA kengät kestää!

  Terv. nimimerkki ”Autoin eilen vahingossa neljää vierasta ihmistä ostamaan ylimääräisiä vaatteita kauppakeskuksessa”

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:00

   haha, sä oot varmaan sellanen ihmisen jonka kanssa ei kannata lähteä kauppoihin pyörimään jos on tarkotuksena säästää rahaa? :D mutta jooo-o hyvä pointti!!

 • Reply nefer sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 07:35

  Heippa!
  Mun kommentti nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään, mut haluisin tietää, missä hotellissa asuit Kutalla. Lennän sinne lokakuun lopulla Sydneystä. Ja ei sul sattuis olee suunnitelmissa lähtee baleilee samoihin aikoihin? :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:59

   Semmosessa kun Suka Beach Inn, niil ei oo mitään ennakkovaraus systeemiä, mutta lokakuussa on jo hiljentyny varmaan sen verran että voi vaan marssia sisään. En usko et oon lokakuussa mestoilla :( Oisinkin!

 • Reply Riina sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 20:09

  Sä oot niin minä nyt :D Mä tykkään kesästä ennen kaikkea ja se on ehdottomasti se vuodenaika, jolloin elän eniten ja oon iloisin – mutta nyt mulla on kumma syksyn fiilis. Järjestin vaatekaapit tuossa hetki sitten ja sieltä löytyi niin paljon kaikkia kivoja syysvaatteita, että lähes ärsyttää nää jatkuvat lämpösäät. Oon myös siirtynyt polttelemaan jo kynttilöitä (ja minä antijouluihminen käytin jo jouluvaloja yhdessä lyhdyssäkin yhtenä iltana). Tässä sivussa haaveilen joulusuklaasta ja mietin, että voisi leipoa pipareita.

  En tajua.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:55

   mä oon haaveillu piparitaikinasta jo hetken. en oo itse pipareihin ollu koskaan kauheen fanaattinen paitsi sillon kun niiden kanssa voi syödä homejuustoa..

 • Reply sari sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 20:38

  wau näytätpä hyvältä! Ja muutenki, täällä blogissa ei oo varmaa näkyny ikinä yhtäkään asukuvaa josta en tykkäis. sulla on hyvä tyyli! :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:54

   voi kiitos :)

 • Reply ilkee maanantai, syyskuu 16, 2013 at 05:49

  Jos näyttää siltä että sulta loppuu se myytävä siellä kirppispöydässä niin ihan rohkeesti voit hakee täältä lisää ja samalla saat maistella glögiä jota ilkeellä tietty on 3l pänikkä ja muutama litra päälle

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:54

   en mä usko että se tavara ihan heti loppuu :D

 • Reply Emma maanantai, syyskuu 16, 2013 at 20:11

  Oot tosi kivan näkönen näissä kuvissa, tuo huivin väri sopii sulle tosi hyvin! :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:54

   kiitos tykkään itekkin! oon superonnellinen et otin ton enkä harmaata jota pohdin eka!

 • Reply Taija tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:41

  Moi!! Millon oot ajatellu lähteä Balille? :) Ostin just eilen menolipun sinne, yksin oon lähössä. En ole ikinä matkustanut yksin minnekää, mutta nyt on tullu joku ihme kriisi ja päätin ottaa ja lähteä :D tosin lähtö ois vasta ens kesäkuussa, pitää vähän rahaa säästää et voin vaa olla. Joten, uskaltaako sinne nainen lähteä yksin? ;)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:53

   Menee ens vuoteen, mut kesäkuussa saatan hyvinkin olla mestoilla jos jutut menee niinkun on suunniteltu. Mä oon kolme kertaa lähteny yksin, eli sanoisin että helposti uskaltaa! :)

 • Reply dumdumdum keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 15:24

  I feel you! Mä tyyliin istun täällä käsieni päällä, etten vaan mene tilaamaan uusia Converseja. Kehitin tällä viikolla himon niihin paljettiversioihin, ja nyt löytyi nettikauppa missä niitä olis eri väreissä. Kuin myös muutama muukin kiva malli (pinkit, joissa on mustaa pitsiä!). Ei hyvä. Onneksi se on USA:ssa, että jos se riittäisi tarpeeksi pelottamaan mua. En ole koskaan tilannut EU:n ulkopuolelta, joten mulla on tullikammo :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:28

   MIKSEI TÄSSÄ OLE LINKKIÄ TOHON KAUPPAAN?! Converse ja pinkki ja pitsi riittää mulle, mun on saatava!

 • Reply dumdumdum keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 20:54

  Ai niin, jos kiinnostaa niin tässä keskustelussa http://www.demi.fi/keskustelut/piraijakuiskaaja/live-keskustelu-annukka-salaman-kanssa-tiistaina-179-klo-18#.Ujnm1z9y3ig Annukka Salama vastasi kysymyksiin. Harakanloukun alustava ilmestymispäivä on elokuussa 2014 ja Käärmeenlumoojasta suunnitellaan elokuvaa. Siinäpä ne tärkeimmät, mutta oli siellä muutakin kivaa. Arvaa mikä on mun kommentti ;p

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:25

   mä just mietin et koskakohan ne pilaa käärmeenlumoojan tekemällä siitä leffan :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post