Pikkuleipiä tässä tilanteessa? No ehkä yksi.

Huh. Saako alottaa taas valittamalla miten rättipoikkiväsyny oon. En oo päässy sohvalta viel kertaakaan ylös sen jälkeen ku kaks tuntia sit tulin töistä. En jaksanu nousta ees hakemaan puhelinta laukusta kun se soi. No huomenna on onneks vapaapäivä.

Kävin tänään ennen duunia tuijottelemassa kauhistuneena mun kirppishyllykön räjähdystä, siivosin sen nopeesti ja lähin töihin. Täytyy huomenna käydä ehkä taas siivoilemassa ja viedä vähän lisää tavaraa jos jaksan vaan hinnotella ne valmiiks. Domin nettisivuilla suositellaan että käy siivoamassa 1-2 krt / viikko mutta mä en haluu ees ajatella miltä se näyttäis jos en kolmeen päivään siel kävis. No onpa tollanen kiva pikku harrastus parille seuraavalle viikolle.

_DSC0168

Mun pitäis kehittää jotain tähän mun kropan kuoriutumiseen. Mikään määrä rasvaa ja öljyä ei riitä, näytän siltä että mun kädet ois täynnä maksaläiskiä. Hankasin itteni tänään sellasella sienellä jolla puhdistetaan kattiloita ja sain jälleen kerran Svenkalta hieman kummastuneita katseita ku kaivelin sen keittiökaapista esille. Vastasin tuttuun tapaan et ”this is a finnish thing” ja keskutelu päätty siihen. Huomenna käyn ostamassa juuriharjan ja käsittelen ihoni sillä. Ihan sama vaikka oisin kuinka valkonen tahansa, en kestä olla läikikäs. Voisin käydä solkussa jos tää ihon väri vaik vähän tasottuis sillä. Tää ei tee yhtään hyvää mun tanoreksialle!!

_DSC0203

takki – GT | mekko – Papaya | bootsit – Steve Madden (näitä saa taas Nellyltä!)

Hämmenävä ilma ulkona. Aamulla kaipaa takkia ja iltapäivällä on liian kuuma. Stadis on hauskaa seurata ihmisiä kun joka toinen menee t-paidassa ja shortseissa ja vieressä seisoo ihminen toppatakissa ja kaulaliinassa.

Ja lupasin vinkata kilpailusta joka on menossa. Tää on teille, kaikki ihanat ja upeat naiset siellä ruudun takana, L’orealilla on haussa Miss Glossy.

Etsimme verkossa ympäri Suomen tyttöjä, joilla on sopivat hiukset ja luonnollinen ulkonäkö. He saavat edustaa Casting Crème Gloss -kevytväriämme.

Voittajat saavat ainutlaatuisen L’Oréal Paris –meikki- ja hiustaiteilijoiden tekemän makeoverin, ja ammattivalokuvaajat ottavat heistä kuvia. Mutta ennen kaikkea L’Oréal Paris -hiusstailisti sävyttää ja muotoilee heidän hiuksensa.

Miss Glossy 2013 –makeoverpäivä järjestetään Tukholmassa 10. ja 11. lokakuuta 2013.

Saat upean kokemuksen, jonka tulet muistamaan aina!

Mikäli ei tunnu omalta tunnulta osallistua tohon, niin sielä voi käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Ja jokainen osallistunu vois huudella kommenttilootaan ja mainostaa röyhkeästi itseään ! :)

Okei nyt ryömin sänkyyn, palataan huomenna! Ja kiitos kommenteista, ne piristi ♥ Haluun vastata kaikkiin, palaan niihin huomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Roosa perjantai, syyskuu 13, 2013 at 14:06

  olipas töykeitä myyjiä siellä kirppiksellä, ei ees tervehtiny tai kiittäny tai mitään… Mut löydöt sun kirppispöydäst sen sijaa super kivoja kiitos:)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:07

   joo ne on vähän jänniä… :D Hyvä jos löyty ja kiitos kun kävit! :)

 • Reply Noora perjantai, syyskuu 13, 2013 at 14:15

  Ihanaa ettet ollu laittanu kirppiskamoihin mitään bloggaajalisää ! :) Löyty vaikka mitä ja ihan tosi halvalla. täytyy ens viikolla mennä uudestaan! Tiedätkö vielä koska viet lisää tavaraa sinne?

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:06

   haha joo en todellakaan! trust me haluun päästä niistä vaan eroon! :) Vein eilen illalla yhen ikeakassin ja varmaan sunnuntaina / maanantaina lisää, riippuen vähän miten viinkolopun aikana on tavara myyny :)

 • Reply Olga perjantai, syyskuu 13, 2013 at 21:37

  näytät tosi nätiltä TAAS! vitsi tykkään sun hiuksista ja noi vaatteet <3 wauu meri, tais aikamonen miehen päät (miksei naistenkin) kääntyä kun tepastelit ohi ;))

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:04

   haha tuskin :) mutta kiitos kuitenkin!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post