Easy A

Äääh mikä viikko. Syytän töitä ja ihan jäätävää väsymystä. En oikein tiedä oonko tulossa kipeeks, kun on sellanen olo et jos laitan silmät kiinni yhtään pidemmäks aikaa niin nukahdan. (tää on mielenkiintosta varsinkin duunissa) Silti en iltasin saa nukuttua. Viime yönä kattelin Muumeja kun ei uni muuten kuulunu, nukahdin just ennenku majakka sytty. Tänään oli onneks aamu vapaa, niin sai rauhassa olla aamun, kattoa SOA:n uuden jakson ja ladata vähän pattereita niin selvii loppuviikon työvuoroista.

_DSC0129

Ehkä sunnuntain sukukarkelot ottaa viel voimille. Mun serkuilla on kaikilla lisääntymisbuumi, mikä tarkottaa sitä, että mulla on viis alle kaks vuotiasta serkun lasta (mitä ne on?) Kattelin silmät pyöreinä paikalla olleiden menoa ja ku serkku kysy, että tuleeko vauvakuume ku on näin paljon pieniä lapsia niin totesin ehkä turhankin kärkkäästi, että se katos just muutamaks hetkeks. Äiti oli vieressä ja luulen että varmistin just sen, etten saa kutsua seuraaviin sukubileisiin. (taitaa olla Joulu, viettääkö kukaan sinkkujoulua, mä en saa mennä kotiin) Pisteet kaikille äideille jotka jaksaa myös sunnuntaisin väsyneenä. Ja myös niinä muina viikonpäivinä.

_DSC0097

neule – Sheinside (saatu) | hame – GT | kengät – Converse

Mun jalat on toistaseks ainut paikka josta iho ei oo lähteny kuoriutumaan Rodoksen aurinkoövereiden jälkeen. Ens viikolla kuljen pitkissä housuissa poolopaidassa viimeistään.

Sain vihdoin aikaseks hei sen kirpparin! Kävin tänään viemässä kaks ikeakassillista tavaraa Töölön Dom-itsepalvelukirppikselle. Se on siis Mannerheimintie 29:ssä, siinä ratikkahalleja vastapäätä, futisstadionin kohalla. Stadista pääsee about jokaisella bussilla joka Manskua pitkin menee, samaten 10, 7a & b, 2 ja 4 menee siihen ihan eteen :)

Pöytä mulla on kaheks seuraavaks viikoks ja tavaraa vaikka kuinka ja paljon, eli vaikkei heti sinne kerkiäiskään, niin voi mennä myöhemminkin kattomaan kun vien sinne uutta tavaraa sitä mukaa kun pöytä vaan tyhjenee. Avoinna toi on Ti-Pe 11-18 & La-Su 11-15 :) Sain viikonloppuna raivarin mun vaatekaapille ja tyhjensin sieltä taas uuden ikeakassillisen kamaa pois. Vaatteet on kokoa XS-L ja kengät, joita vien sinne huomenna on 38 – 39 ! Pöydän numero on 28. Tuotto menee lyhentämättömänä mun matkakassaan, tosin en tiedä mitä tuottoa tuolta tulee kun vedin hinnat niin matalaks, haluun vaan päästä tavarasta eroon.

Koko näytön kaappaus 10.9.2013 203005

En oo kuullu oikein mitään, että miten tuolla menee kamaa, täytyy toivoa että hyvin. Keskusta kaipaa hyvää itsepalvelukirppistä kun jäähalliin on niin vaikee saada pöytiä! (eli oon aina liian myöhässä varailee niitä)

Tää päivä viel aikaa osallistua tohon Tallinna-arvontaan! Tullu tosi kivoja vinkkejä, pari sellasta raflaa jotka haluun ehdottomasti testaa! :) täytyy kysyä jos mäkin voisin saada risteilyn..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Reply ee keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 12:51

  mistä sä katot ton soa:n 6 kauden jaksoja? Yritin googlettaa mutten löytäny mitään kunnon sivuu mistä kattoo tuli vaan jotain sivuja mihin pitäs heittää puhelinnumero tmv

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:18

   apua en enää muista! Svenkka kaivo sen jostain, se on mestari noissa

 • Reply Tiina keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 17:07

  Tervetuloa kerhoon, mulla on 8 alle 5-vuotiasta serkun ja veljen lasta plus yks 6 vuotias, ihan järkyttävää. :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:14

   kummasti katoo omat vauvahaaveet vaikka ne ihania lapsia onkin!

 • Reply MM keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 17:31

  Varmaan kymmenes vastaus; ne on pikkuserkkuja. :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:13

   nokun ei mun mielestä oo ? :D

   • Reply Juupeli lauantai, syyskuu 14, 2013 at 16:23

    Ei ne oo, serkun lapset on vaan serkun lapsia :D serkkujen lapset on keskenään pikkuserkkuja!

   • Reply Nanna lauantai, syyskuu 14, 2013 at 19:11

    Ei kai serkun lapset ole pikkuserkkuja. Jos meri sais babyn niin se baby ois merin serkun lapsien pikkuserkku.

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:00

     jep

   • Reply c sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 13:08

    Pikkuserkkuja on serkkujen lapset keskenään, eli jos sinä saisit lapsia, niin se ois pikkuserkku noille serkkusi lapsille. Mutta serkkujen lapset ei oo sulle pikkuserkkuja, en tiiä mitä ne on, sukulaisia, joita ei koskaan nää? :D

   • Reply Maija sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 13:33

    Ei ookkaan, sun lapset ja sun serkkujen lapset ovat keskenään pikkuserkkuja! :) Ne on vaan serkkujen lapsia :D

 • Reply m sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 10:21

  tiiätkö että sisältyykö toi maanantai siihen viikkoon kun tuolla on vai ei ? eli jos vie kamat tiistaina nii haetaanko ne tiistaina vai keskiviikkona :D kävin sun pöydässä shoppailee!!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:58

   en oo kysyny, mut oletan että sisältyy. Jee kiitos! :) toivottavasti ostit ihan kauheesti kaikkee!

 • Reply Elmu sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 18:45

  Jos sulla ois lapsia ni ne ois sun lasten pikkuserkkuja. Nyt ne on vaan serkun lapsia :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:55

   tylsää ettei niille oo mitään nimeä :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post