Avautumisraita vol 9

Mä tiedän ettei näistä sais provosoitua. Jos jollain on aikaa ruotia mun elämää netissä niin onneks olkoon. Itellä ei riitä aika hengittämiseen, niin kateeks käy. Frendi linkkas tän keskustelun ja tuli pitkästä aikaa oikeesti paska fiilis ja usko ihmisiin katos taas hetkellisesti.

Ja ei tää ei oo sellanen, et kerjään teiltä ”oot ihan kiva Meri, kateellisten panettelua”-kommentteja kasapäin, missään nimessä, mutta kun meni vaan hermo. Mä aika-ajoin oon tosi herkkä mitä keskusteluihin tulee ja otan monet asiat oikeesti itteeni. Tai kyllä mua loukkaa se että mua haukutaan läskiks huoraks netin keskustelupalstalla. Ei pidä olla noin herkkä – ei niin, mutta välillä on niitä päiviä kun oon silti. Äh. En ees tiedä miks selittelen. Eeeenivei.

Otteita eräästä kommentista:

paino jojoilee, eikä meri (anteeksi nyt vaan) ole koskaan mikään ruusu ollut (minun mielestäni) joten olen myös ihmetellyt tuota miesten määrää.

Paino on ollu viimoset viis vuotta viiden kilon sisään. Kyllä se heittelee sen mukaan paljon on siideri, viini ja suklaa maistunu. Ja kun olin käytännössä syömättä kaks viikkoa ja join pelkkää vodkasoodaa (alkoholistikin vielä) niin se putos ehkä yli sen viis kiloa. Mitä ulkonäköön tulee, niin sille en voi mitään. Sorppa. Ehkä ne mun kaikki sadat miehet on ihan susirumia? Jos mulla ei oo mitään tasoa?

mutta toisaalta totuushan on se, että kelle tahansa löytyy seuraa helsingin (ja varsinkin balin) yöstä, jos vilauttaa vähän säärtä tai rintaa ja on ”sillä” tarkoituksella liikenteessä.

Oon hämmentyny tästä Helsingin yöstä varsinkin, mulla on ollu elämäni aika kai kaks yhen illan juttua. Siitä että olisin lähteny baarista ja  viettäny yhteisen yön sillä tarkoituksella jonkun uuden tuttavuuden kanssa on helposti yli viis vuotta.  Ei oo mun juttu, ei todellakaan. Sama juttu oli Balilla. Ykskään noista pojista joiden kanssa nyt hengasin ei ollu mikään baarihoito. Mikä siihen huimaan määrään tulee, niin ajatelkaa se että käy baarissa kolmen kuukauden aikana saman verran kun Suomessa kolmessa vuodessa. (ei, en ollu juomassa joka ilta, se nyt oli vaan paikka nähä kavereita ja käydä syömässä) Jos suhteuttaa sen tapaamien miesten määrän siihen, niin en tiedä onko se niin iso. Ehkä on ehkä ei. Mulle ei ole ongelmaa nukkua jonkun kaveripojan (tai tytön) vieressä. Enkä usko että mun flaneliset pyjamahousut joissa on pöllöjä herättää yhenkään miehen haluja, oli se kuinka kännissä tahansa. Tai Balilla nukkua millon missäkin nurkassa kun jatkoille päädyttiin. Ja Balilla varmaan kyllä irtoo vaikka iskis burkan baariin, ei hätää, tietää vaan mistä etsiä. Voin kertoa hyvät baarit tähän tarkotukseen, en oo ite niissä käyny  ku kääntymässä, mutta kuullu sitäkin enemmän.

Meri tuntuu ottavan vakavasti jokaisen miespuoliselta tulevan katseen tai tekstarin ja kyllähän niistä toki saa vähän värikynää käyttäen sisältöä blogiin, muttei kyllä sisältöä elämään..

Niin se värikynä. ks. kärjistää (wikipedia) Blogi = mun koko elämä jossa kerron KAIKEN, eikun…

Kovin useasti tuntuvat nuo ”merin miehet” vaihtuvan ja kiertävän kehää, joten kukaan tuskin hänestä mitään tyttöystävää haluaa. Tuntuu että nää merin jutut on just näitä, että joku känninen vanha hoito soittaa, että voiko tulla yöksi ja meri päästää ja onhan hän näistä blogissaan avoimesti kirjoittanutkin..

Voitteko linkata kohdan? Edelleen jos frendi soittaa että saanko tulla sohvalle yöksi, niin kyllä saa. Oli se tyttö tai poika. Tai jos sohva on täynnä pyykkejä niin voi olla että se joutuu viereen nukkumaan. En tiedä onko se jotenkin outo käytänkö sitten, olla harrastamatta seksiä (ja varsinkin mainita siitä erikseen blogissa) jokaisen vieraan kanssa, joka ovesta sisään astelee (siinä tapauksessa ymmärrän miks se Soneran huoltomies-tyyppi oli niin ilkee mulle) Mitä hoitoihin tulee, mitkä hoidot? :D Mäkin haluaisin tavata ne. Olihan tossa tietty LP. Mutta ainii, ku meijän säätö loppu jo useempi vuos sitten.

tosin antaen ymmärtää, että hän on helsingin kuumin kisu, jonka ovelle on jonoa, eikä niin että hän on se viimeinen vaihtoehto, kun baarista ei seuraa löytynytkään.

:D :D Kyllä, ehdottomasti jos ei Helsingin niin  ainakin Töölön kuumin kissa! Tai ainakin tän asunnon. Ainakin ennenkun hankin ne 30 kissaa.

meri hengaa miesten kanssa hetken, miehet ovat saaneet mitä ovat halunneet ja sitten heidän kiinnostuksensa lopahtaa.

Poor Meri. (mikäli ko kommentin kirjoittaja lukee tämän, ehdotan seuraavan artikkelin lukemista ja kaikille teille jotka ruoditte blogeja nettien keskutelupalstoilla ehdotan seuraavaa artikkelia)

tumblr_mspso5CT0G1ql5yr7o1_500

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

111 Comments

 • Reply Jonna tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:26

  No voi herranjestas. Juodaaks viiniä?

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:30

   vaan sillä ehdolla että voidaan sen jälkeen mennä iskemään miehiä!

   • Reply sarrrri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:44

    Ehdotan, että miestensaannin takaamiseksi pukeudutte sitten silikoniolkaimellisiin rintsikoihin sekä tuubitoppeihin!

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:45

     KYLLÄ!

     • Virpi tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:47

      Eikä saa unohtaa leggareita…

     • Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:52

      eikä sukkia ballerinoissa / sandaaleissa.

     • Anna tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:49

      Miksei täällä ole like-nappulaa? Voisimmeko hankkia sellaisen, jotta voisin likettaa tota Jonnan kommenttia? Sitten kun ehdit niiden sun kaikkien miesten panemiselta, niin laitatko sitten eteenpäin toiveen.. Vähän viintä ja sitten uusi mies Merille, että saadaan aakkoset täytettyä. Ehkä joutuu taas lähtee Balille, että saadaan sieltä ne eksoottisemmatki kirjaimet. I’m in, still waiting for you!

      – Anonyymi-A (et ikinä arvaa kuka)

     • Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:51

      Miestä metsästämässä – Bali edition.

  • Reply Jonna keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 09:20

   Todellakin isketään viinipäissämme ainakin muutama mies. Mä sain kommenttiboksissa kiitostakin, että mulla on kuulemma todella hyvä miesmaku, joten lienee varmaan vähän pakkokin kun oon ihan tunnustustakin asiasta saanut.

   • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:24

    ohhoh, voitko ettiä mullekkin jonkun ihanan miehen? Vaikka mulla tais olla valittuna se yks että voidaan sit keskiviikkona tapella! Kirjotetaaks torstaina toisistamme haukkumispostaukset?

    • Reply Jonna sunnuntai, syyskuu 15, 2013 at 10:54

     Mä ajastin sen haukkumispostauksen varmuuden vuoksi jo etukäteen torstaille, jos silloin sattuis vaikka kaikki liikkuminen aika haastavalta.

     • Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:56

      aa no toi on hyvä! mun pitää tehä sama

 • Reply Anniina tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:27

  tiiäkkö, viikonloppuna just hehkutin sun blogia yhelle kaverille sanoilla ”kerranki joku joka kertoo suhtkoht avoimesti miesjutuistaan ja ottaa oikeen asenteen niihin heittämällä ronskisti sarkasmia ja huumoria kehiin! ehkä ainut blogi joka saa mut oikeesti lähes päivittäin nauramaan!” :D elä ikinä muutu, jookos? :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:31

   haha noku en mä oikeestaan ees kerro :D Tää on ollu mun blogin linja ja aihealue aina ja tulee olemaankin. Jos joskus joudun naimisiin, niin kriiseilen silti komeesta lähikaupanmyyjästä joka ei moikannu jne.

 • Reply Katinka tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:28

  Eiiii! Oon pelolla oottanu tätä hetkee, et joku alkaa jauhaa shaissee sun mieskuvioista ja sitten sä lopetat niistä kirjottamisen. Älä lopeta! Mieskuvioista on niin hauska lukee! :D Ja hei ihan oikeesti täysin normaalia tapailla ihmisiä! Mur mur tollaset ääliöt! Haleja :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:32

   Äh en lopeta :D Meni vaa hetkellisesti hermo, pelkkä avautuminen aiheesta jo helpotti :D

 • Reply Sanna tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:33

  Tekis mieli kommentoida jotain hirveen fiksua ja rohkasevaa, mutta se kuulostais ihan liikaa ”ei se mitään, älä välitä, oot silti ihana” -nuoleskelulta, että häpeäisin jo itteäni. Mun mielestä tää on kuitenkin ihanan merimäisesti (merellisesti?) reagoitu, että ei mitään raivoavautumisia :D Eipähän demineitoset saanu provosoitua tarpeeks.

  Muistele kuitenkin meitä ihania lukijoita (huomaa että lasken näemmä itseni näihin) että me tykätään lukea sun elämästä ja varsinkin miehistä, oli niitä sitten kymmenen tai yks tai vaikka ne olis karvasia ja sanois miau. :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:38

   Muistan TEITÄ ja sen takia en näihin yleensä jaksa sen pahemmin reagoida :) Tänään sattu vaan huono päivä :D Mä en kestä sitä draaman määrää kun hankin ne 30 kissaa eikä joku tuu mua joku päivä vastaan kun tuun kotiin!

 • Reply Helmi tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:36

  Älä usko tyhmiä anonyymeijä, oot aina huipuin! <3 :)) p.s. Jos pistätte balille sen ravintolan pystyy ni mä ilmottaudun kans vapaaehtoseks työntekijäks! Tää uuden elämän hankkiminen ei ookkaa niin helppoo ja kivaa….

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:40

   Haha oisin pakottanu sut töihin enivei, halusit tai et :D Tosin tehään joku ehto että jos saan idean kesken lounaan ottaa tatuoinnin ”koska sataa” niin mua voi estää :D (ei sillä, rakastan myytä edelleen!)

   • Reply Helmi keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 22:51

    Kuulostaa loistavalta, ilmota vaan heti ku saan alkaa pakkaa laukkuja! Mieluiten ennen talvee :D mitä ne semmoset ehdot on? :)

    • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:11

     voisin lähtee vaik ens viikolla :D

 • Reply mmiraaa tiistai, syyskuu 10, 2013 at 22:51

  Siis ihan totta, onko näitä tämmösiä ihmisiä edelleen olemassa…. Mä luulin että näistä päästäs jo pikkuhiljaa eroon, mut tuskin sit koskaan.
  En vaan käsitä kuin joillain voi olla aikaa ja mielenkiintoa ruotii toisten elämiä noin paljon, oon oikeastaan vähän kateellinen – kuten sanoit, oma aika riittää just siihen hengittämiseen:D

  Mut älä välitä Meri, vaan leuka pystyssä eteenpäin! Oot huippu :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:34

   kyllä noi taitaa olla uusiutuva luonnonvara :D

 • Reply Anonyymimuumi tiistai, syyskuu 10, 2013 at 23:04

  Haters gonna hate. Pidän sun blogista juuri siksi, että et vaikuta sellaiselta henkilöltä joka sensuroi itseään, jotta vaikuttaisi suomalaisen naisellisuuden hiljaiselta ja arvokkaalta ruummillistumalta. Olet nainen jolla sattuu nyt olemaan vientiä. Onko se nyt niin kamalan väärin? Sen sijaan että kävisi ulkona viihteellä, pitäisi sulloutua neljän seinän sisään hokemaan isä meidän -rukousta, että kaikki pahat seksuaalisuuteen vivahtavatkin ajatukset katoaisivat? Mikäli ei kelpaa, uskoakseni tälläisiä edm. tapaisia blogeja löytyy netistä mm. googlen avulla.

  Huora on henkilö joka harrastaa seksiä maksua vastaan. Eipä täällä blogissa koskaan ole mistään seksin tarjouspäivistä puhuttu, joten tuommoinen huorittelu on melko surkea vasta-argumentti joka valitettavasti kertoo yleensä vain argumentoijan valitettavan epätyydyttävästä seksielämästä. Olisi siis kiva meidän kaikkien kannalta, että tälläiset kommentoijat pitäisi mielipiteensä omanaan. Huolimatta hienoista analyyseistäni, uskon että mainitsemasi kommentit ovat kirjoitettu yhtä pikaisesti, kuin niitä on vaivauduttu miettimäänkin.

  Sivukommenttina tähän vielä; sun ja Annan Aussi-seikkailujen ansiosta olen nyt itsekin lähdössä ensimmäistä kertaa yksin vuodeksi ulkomaille opintojen perässä. Blogeillanne on siis myös positiviisiakin vaikutuksia. :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:34

   Seksin tarjouspäivät :D Sopis esim hullujen päivien kanssa samaan aikaan! JEE loistavaa että lähdet! Toivottavasti tulee ihanaa <3

 • Reply drre tiistai, syyskuu 10, 2013 at 23:06

  Mitä perkelettä. Oon tähän asti kuvitellut että sinä olet se suunnilleen ainut bloggari josta ei tota paskaa kirjoitella keskustelupalstoilla. Väärässä olin näköjään. Ei pidä siis aliarvioida palstamammojen tehokkuutta, pitäähän sitä jokainen asia ruotia ja vetää väärät johtopäätökset. En tajua tätä meininkiä, että ensin pitäisi olla avoin bloggaaja ja kertoa henk. koht. asioista ja sitten kun niistä edes jollain tasolla kertoo niin haukutaan pystyyn. Sitten jos esittelee postaus toisensa perään eri värisiä villasukkiaan on tylsä bloggaaja. HUOH. Älä välitä :) Olet silti paras!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:33

   Eiköhän me kaikki saada siitä osamme, tosin luulen että oon silti selvinny melko vähällä… Joo ei siis noita ihmisiä ei vaan voi mielyttää, ihan sama mitä tekee niin tekee väärin :D

 • Reply dumdumdum tiistai, syyskuu 10, 2013 at 23:14

  Mulla on tuota aikaa ja aika paljon tulee lueskeltua (vielä niin tylsitynyt en ole, että jotain kirjoittelisin) eri keskustelupalstoja. Ja niiden perusteella suurin osa ihmisistä on IHAN SAATANAN TYHMIÄ!!! Tuonkin keskustelun luin ja voi äh. En aio mitään kateuskorttia pelata, mutta jokin ihmisen omassa elämässä on pielessä, kun haukutaan toisia (tai siis ”annetaan asiallista kritiikkiä” :D). Mun on hyvin vaikea kuvitella, että joku joka on oikeasti elämäänsä tyytyväinen ja onnellinen tuota harrastaisi.

  Tähän jaxuhalitsempithuomennaonuusipäivähatersgonnahate-tervehdys ja tässä vielä pieni piristys: http://cdn01.cdn.pinkisthenewblog.com/wp/wp-content/uploads/2010/07/071410_princeharrypuppymore.jpg

  Oot paras!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:32

   Ei se kijottaminenkaan sinne musta oo paha, mutta se että mitä kirjottaa niin on sit vähän eri :D

 • Reply Hanski tiistai, syyskuu 10, 2013 at 23:31

  Harvoin kommentoin ylipäätään mihinkään blogiin, mutta nyt on pakko. Kuten aiemmissa kommenteissa on mainittu, kirjoitustyylisi on täysin omanlaisensa huumorilla ja sarkasmilla höystettynä. Ja tietenkin ne miesjutut on blogin suola. Tämä yhdistelmä tekee juuri TFFL:sta aivan omanlaisensa blogin, joka selkeästi erottuu tusinablogien massasta. Siksi tämä on myös heittämällä oma suosikkiblogi, päivän piristys.
  Empä voi siis sanoa muuta kuin, että osuu ja uppoaa, älä ikinä muutu. Tsempit ja mukavaa syksyä! (=

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:31

   voi kiitos ihanasta kommentista! Blogi ei muutu :)

 • Reply Sanna tiistai, syyskuu 10, 2013 at 23:50

  No ainakaa se ei sanonu sua kolmekymppiseks.

  Ei vaan. Mulle tuli ihan hirvee olo tätä lukiessa. En oikee tiiä mitä sanoa, jotain järkevää ja rohkasevaa ja sellasta tekis mieli mut jotenki ajatus lyö tyhjää ku menee taas usko ihmiskuntaan.

  Oot paras Mertsi <3

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:31

   hahahahha true dat!

 • Reply noona keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 01:46

  Ei luoja.. :O Jollain on kyllä taas aikaa. Anna mä arvaan, ht.net tai vauvavaivaisten palsta? Tsemiä!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:31

   haha jep! :D ps. voinko muuttaa teille vaik aupairiks?

   • Reply noona tiistai, syyskuu 17, 2013 at 03:28

    Siivooja-maalari-puutarhuri olis nyt ensin hakusessa, aupair kuulostaa vahvasti siltä että siihen tarttis sen vauvan. :D mut jos 160 neliön maalaaminen tuntuu kutsumukselta, niin tervetuloa! Hihhiii.

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 09:53

     teil on niin paljon niit tappajahämähäkkejä et ajattelin et oot ehkä pian jo adoptoinu sellasen. Mut maalaaminenhan on tavallaan ihan kivaa :D

 • Reply piupaupiu keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 06:54

  Ahahaha, en kestä noita kommentteja! Mikä ihmisiä vaivaa? Mahtaa olla oman elämän sisältö kuivaa, kun pitää toisesta tolleen kirjotella!

  Enivei Meri, Älä muuta blgoias ikinä! Mä rakastan sun tapaa kirjottaa ja sun kakslahkeisiin liittyvät kirjotukset on usein tosi hauskoja ja saa ihmiset nauramaan! :) Jossain vaiheessa et oikein kirjotellut em. olioista mitään, ja mua harmitti ihan sikana! Anna mennä vaan, you rock girl! ;D

  ps. lainaaks mulle sun 15 kissaa? mun KAVERIpoika sano mulle tässä eräs pv, että musta tulee simpsonien kissanainen =(

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:30

   hahah, eiköhän ne ala tekee pentuja jossain vaiheessa niin voit saada sitten niistä!

 • Reply suwe keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:14

  Öäh oon lukenut blogiasi Kauan eikä koskaan oo ahdistanut mikään ”epäsiveellisyys”.. Tää on yksi niitä harvoja joita jaksan lukea sanasta sanaan eikä selata vaan nopeasti kuvat tyyliin ”joojoo kiva huivi sulla”. Älä lannistu, buu mollaajille ja kukkahattutädeille!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:30

   en lannistu, meni vaan hetkekellisesti hermo!

 • Reply noora keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:38

  Jessus mitä touhua.. Käsittämätöntä, miten joku kuvittelee voivansa arvostella ja tuomita jonkun pelkän blogista saadun vaikutelman perusteella. Mulle ainakin on harvinaisen päivänselvää, että blogi EI kerro koko elämästä kaikkine yksityiskohtineen, joten en mitenkään voisi tehdä tuollaisia typeriä johtopäätöksiä ja lähteä niiden pohjalta arvostelemaan. Argh, oikein verenpaineet kohosi tätä lukiessa. :D Oot Meri ihana, jatka vaan samaan malliin!<3 Hyvin olit kyllä vastannut näihin väitöksiin. :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:29

   ilmeisesti se ei kaikille ole :D Ja sitten kun tätä luetaan vielä harjanvarsi poikittain perseessä niin ymmärrettävästi menee se hernemaissipaprika sinne nenään

 • Reply Tiksu keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:45

  Hirveitä ihmisiä!! Oikeesti, kuka viittii kattoo itteesä peiliin kun ensin kirjottelee tommosia. Oot ihana <3

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:29

   mä en tiedä miten noi ihmiset ylipäätänsä voi elää ittensä kanssa :D

 • Reply meizi keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:47

  Mummelin kokemuksella voin sanoo,et sä oot tosi fiksu ja normaali nuori nainen ja teet just sitä,mitä haluat tehdä ja sun blogias on ilo ja kunnia lukea. Nuorena se on mentävä ja kuljettava ja tutustuttava maailmaan,se ajatus muuttuu iän myötä ja sitä on seurattava. Itse hengailin tossa työelämäm välissä 10 vuotta maailmalla,rahaa meni,mut hetkeäkään en oo katunnu,nyt ei enää tee niin mieli maailmalle,riittää toi baltian matkailu..niinku sanoin ajatus muuttuu..ja tollaset turhanpäiväiset kirjoittelut heitä pois mielestäs,joku kateellinen siellä vaan panettelee,kellä itellään ei ole rohkeutta ja uskallusta..kaikkea hyvää sinulle ;-)))

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:26

   Nokun sitä mäkin haluan, etten mieti 10 vuoden kuluttua et oisinpa menny ja oisinpa tehny. Virheistä oppii ja mä oon siinä vaiheessa varmaan äärettömän oppinu!

 • Reply Ia keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:50

  Siis voi hyvä luoja :DDD Ja mistä lähtien paino ja miesten määrä on liittynyt mitenkään toisiinsa? Kyllä se on terve itsevarmuus, johon ne uljaat urokset kiinnittää huomionsa, oli minkälainen rimpula tai pallero tahansa. Mutta sehän noilta kirjoittajilta juuri puuttuukin…

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:26

   ilmeisesti hyvinkin läheisesti :D

 • Reply upupup keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 08:59

  kieltämättä vähän tollanen ”vaihdan miehiä, kuin sukkia”-kuva mullakin on välillä tullut, mutta ei kyllä mitenkään pahalla. kaikilla on tapansa elää. joku alkaa seurustella vakavasti 14vuotiaana, on naimisissa kun täyttää 20v ja siihen mukulat päälle. toisella tuollainen ei innosta yhtään! keep it up girl!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:25

   vaihtaisinkin :D No Balilla ehkä, mut sitä ei lasketa ku elämä on muutenkin niin erilaista siel.

 • Reply Sarppalove keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 09:02

  Mää en tajua noita penskoja, kuinka ne jaksaa jauhaa noilla palstoilla…mut onneks niistä ei kannata välittää :) tiedän, että on ärsyttävää kun huomaa joutuneensa nettikeskustelun kohteeksi ja tiedän, että v*tuttaa kun ne on täyttä pa*kaa, mutta onneks Meri, oot kaiken sen yläpuolella :) ! Mää tykkään sun blogista just tollasena kuin se on … ja oikeen janoan sitä, että löydät (taas) elämäsi miehen ;) ! Mää olen sua vanhempi ja muistan itsekkin (ihan niinku mää nyt olisin joku sata vee) nuorenpana kun tapasin suunnilleen joka päivä ”elämäni miehen” :). Elämä on nauttimista varten. Ja täällä ollaan vaan yks kerta niin miks pitäis käyttää se aika murjottamiseen tai toisen ihmisen haukkumiseen. Pitää myös muistaa että nuo haukkujat on pentuja, jotka etsii vielä itseään tai sitten ne on jotain keski-ikäisiä identiteettikriisin kanssa kamppailijoita :) ! PEACE & LOVE

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:25

   Mäkin odotan sitä seuraavaa Mr Right Now:ta, mutta alan olee melkosen varma ettei sitä suomenkamaralta löydy :(

 • Reply Sara keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 09:29

  Hhahaha! No sainpahan ainakin päivän naurut :DD Yhdyn aikaisempiin, silikoniolkaimet, tuubitoppi, valkoset leggarit (mitkä ylettyy polviin) päälle, viini kainaloon ja eiku miehiä metsästämään ;) Tai sit ei.. haha! Ei kannata ottaa tollasta shaibaa tosissaan, jotkut on vaa näköjään niin retardeja tyyppejä.. Huhhuh :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:23

   ainakaan ei oo ongelmaa että mitä pukee baariin seuraavalla kerralla!!

 • Reply Japsi keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 09:44

  Voi miten ikävää :(

  En tunne sua, mutta vaikutat niin hauskalle tyypille ja oot vielä järkyttävä söpöliini <3

  Ymmärrän kyllä sun tunteet, ite kun meen ihan rikki, jos joku kerran viiteen vuoteen puhuu musta selän takaa pahaa, tai puhuu jostain ominaisuudestani, mille en itse voi mitään.

  Mutta mieti oikeasti, kuka idiootti kirjoittaa tollasta? Ei oo ihan kaikki kunnossa, jos tarvitsee tuntematonta mollata. Oli sitten Adriana Lima tai lähi- Siwan kassa, niin ihmiset keksii aina jotain pahaa toisesta. Se on vaan, että on valitettavasti paljon ihmisiä jotka kokevat itsesä paremmaksi ihmiseksi ja kuvittelevavt huonon itsetunnon nousevan muiden haukkumisella.

  Nyt siipi maasta pystyyn :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:23

   musta tollanen paskan puhuminen on ihan sairasta, tuns ihmisen tai ei. Mä en ymmärrä miten kukaan voi olla tollasen ihmisen frendi jonka maailmankatsomus on noin kieroutunu

 • Reply Lise keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 09:49

  Mä en kestä:D oon täällä ihan suu auki, mikä ihmisiä vaivaa?!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:22

   en kans ymmärrä…

 • Reply Heidi keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 10:11

  Ai kamala, ei sais nauraa tälläselle aiheelle, mutta silti… Räkätin ehkä iiihan pikkusen tolle no-lifelle (vai oliks noita useempi?), ensimmäinen ajatus: onks tolla jääny lääkkeet ottamatta? Toinen ajatus: luetaanko me ees samaa blogia? Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: voiko joku oikeesti olla noin _tyhmä_?? Siis, eikö sen pitäis olla jo laissa kiellettyä?!? Mut onhan se _toisaalta_ ihan viihdyttävää, että hjyymöriä (kun se on riittävän huonoo, se alkaa jopa oleen hauskaa…) tulee ihan kunnolla! :D Mutta niin senkin läski miestenvamppaaja, jatka vaan samaan malliin, oot oikeesti super ihana!! <3

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:22

   oi niitä oli monta, siks mul iski pieni paniikki että mitä jos _KUKAAN_ ei ymmärrä mun blogia oikein :D

 • Reply Jenny- keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 10:36

  Musta sä kirjotat just ihanan rehellisesti <3 En tiiä mistä ihmiset repii noita juttuja, mutta uskoisin että ne tosiaan on vaan kateellisia, koska itellään päivät kuluu kotona tietokoneen näyttöö tuijottaen ja siinä touhussahan niitä "miesseikkailuja" ja muutenkaan mitään maailmaa ei tule nähtyä, am I right? Jos mä rupeisin kirjottaa blogia ja kertoisin omasta elämästäni, normaaleista työpäivistäni niin saisin varmasti melko pian paljo paskaa niskaan. Mun työpäivät on paljolti sitä, että vietän aikaa miesten kanssa(miesvaltanen työpaikka – miehet+minä) ja saan päivittäin "flirttailla" niiden kanssa, löydän "unohdettuja" puhelimia työpöydältäni, joita myöhemmin tullaan kyselemään ja heitetään vielä perään että jätitkö numeros siihen. Ja asiakaskuntaa on niin nuoret kuin vanhemmatkin miehet ja kaikilla on ihan samat jutut iästä riippumatta! Riittää että niiden edessä on nainen jota jututtaa.
  Joten mun mielestä ihan turhaa haukkua ja provosoida sua kun elät vaan normaalia naisen elämää, johon nyt jostain syystä oleellisesti kuuluu miehet! Kateelliset olkoot hiljaa ja hankkikoot elämän jos on aikaa muiden elämiä ruotia.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:21

   mä just mietin yks päivä ku flirttailin duunissa (surullisesti) vartijalle et se kävis meil vähän useemmin että mitä hittoa mä oikein teen :D Mun mielestä vastakkainen sukupuoli (tai oma sukupuoli jos niikseen tulee) kuuluu oleellisesti sinkkunaisen elämään, en oo ihan varma minkä luostarin / vanhoillis lestadiolaiset oon suututtanu tällä blogillani

 • Reply Ammuka keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 11:05

  JES!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:19

   ;)

 • Reply siili keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 11:13

  LUUSERIMAMMAT TAAS PALSTAILLU URAKALLA!! ..voi pojat. Ei paljon taida perus-Sirpojen elämässä pyöriä,ku oma Pena persehikineen ei jaksa olla muijstaan kiinnostunut. Sit on pakko käydä ruotimaan muitten mieskuvioita/elämää,ku oma nuoruus/sinkkuus/hauska elämä on muisto vaan :D hahahah,jatka samaan malliin! :)

  ps.sori hoono soomi,suivaantuneena ei lähe oikeinkirjotus!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:18

   hahaha :D

 • Reply Paula keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 12:10

  :D :D http://www.hankittaiskokaikkiomatelämät.com :D :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:18

   jjjjep!!

 • Reply Ani keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 13:03

  Mun mielestä on kovin kiintoisaa miten paljon ihmiset jaksaa pohtia muiden ihmisten elämää ja vielä julkisesti. Oikeesti! Kertoo hyvin paljon siitä, miten surkeaa niiden omat elämät on.

  Älä murehdi Meri! :) Mä ainakin rakastan lukea noita sun miesjuttuja! Sä oot niin minä muutama vuosi sitten (no okei… aika monta vuotta sitten!). Nuorena pitää säätää ja sählätä. Ja ennemmin tai myöhemmin huomaa säätäneensä itsellen ihan oikean parisuhteen (siis sellasen, jossa tehdään juttuja yhdessä ja vieraillaan toisilla pariskunnilla ja kokkaillaan) ja sitten sen jälkeen huomaakin odottavansa perheenlisäystä ensi keväänä, niinkuin allekirjoittaneelle kävi :) . Mun mielestä on hienoa että uskallat kirjoittaa miessäädöistä ja sähläyksistä! Ja hei kavereiden kanssa voi nukkua ilman että siinä tapahtuu mitään K18 juttua!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:18

   Siihen mäkin luotan että ku tarpeeks koheltaa ja säätää niin kyl joku jää sit viel nalkkiin, tai ennemmin joku saa mut huijattua nalkkiin.. Mäkin oon luullu että toi nukkuminen on mahollista, mutta ilmeisesti ei :D

 • Reply jo keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 14:43

  Koirat haukkuu, ja karavaani kulkee!

 • Reply jo taas keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 14:45

  Kaikki ei ole ihan tajunnu sun kirjotustyyliä joka on sarkastinen, itseironen ja hulvattoman HAUSKA! Just tällasta roisia huumoria naisilta kaipaankin. Voisit kirjottaa Juha Vuorisen tyyliin romaanin, joka ois yhtä hauska mutta huomattavasti paremmalla maulla!!! Että siinäpä vinkki mitä voisit seuraavaks tehä.. sulla on lahjoja kirjailijaks!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:17

   mä en jaksa keskittyä yhteen asiaan niin pitkään että saisin kirjan aikaseks :D

 • Reply Ilona keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 15:49

  Se nyt ei enää valitettavasti yllätä, että jotkut urpot jaksaa ruotia bloggaajien elämää netissä, mutta sitä ihmettelen tosi kovasti, että miksi kukaan linkkaa omalle frendilleen tollasen keskustelun :( Höh ja pöh. Toivottavasti sulla on tänään jo parempi mieli!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:16

   on on :) toi sai mun tunteet kuohuksiin ehkä varttitunniks :D

 • Reply Heli keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 15:55

  No mut ajattele sillee että nää tyypit jotka susta on kirjotellu on randomeita mutta widdu ku ite jouduin feissarimokiin ja mun fb on sentään estetty ja se juttu mikä sinne levis oli selvästi vaan vittuilua suoraan mua kahtoon ja sit sielä joku mun kavereista kävi mua haukkuun. Se otti vähä mutta haistatin vitut ja poistin puolet kavereista :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:16

   mun pahin pelko on joutua sinne :D Tosin siks oon yrittäny pitää kaverit aina mahollisimman minimissä niin ei ehkä tuu noita :D

 • Reply Julia keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 16:22

  huhuh… Noi pistää ihan naurattamaan :D säälittävää! Miten , ah, emmä tiedä mitä ees pitäis kirjottaa, turhauttavaa!

  Mä rakastan sun blogia, ja just sen takia että kirjotat sarkastiseen sävyyn jostain miehestä joka katteli sua terassilla ja toisesta joka ei huomannukkaan bussissa. Älä lopeta sitä! Tuot hauskalla tavalla noita ” mies juttuja” postauksiin! Etkä tietystikkään kerro täällä mies asioista kaikkea ja yksityihkohtaisesta , niin ei kukaan oleta/vaadi, tommonen kepee pikku huumori mies asioissa on tän blogin juju ja sen perusteella kukaan ei voi kirjotella tommosia naurettavia kommenteja!! HUHUH, mutta joo, turha noista välittää, pidä blogi tämmösenä , luen varmasti jatkossakin ;)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:15

   Pidän ihan varmasti :)

 • Reply Emmi L. keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 16:25

  Sarkasmi on kyllä toisille ihmisille sitten täysin mahdoton juttu :D En edes oikein tiedä mitä sanoa näihin juttuihin, miten ihmiset jaksaa uhrata energiaansa moiseen. Mulla on ainakin omassa elämässä tarpeeksi jaksamista, että jaksaisin siihen päälle vielä muiden asioita murehtia!

  Tulin viime perjantaina Jenkeistä lomalta ja oon viikon valittanut kaikille ketkä on jaksanut kuunnella, että inhoan suomalaisten tyyliä ajatella, että se oma elämäntyyli on paras ja kaikkien pitäis elää samalla tavalla. Ja jossei elä niin sitten saa arvostella sitä toista ihan mielinmäärin eikä tarvitse edes ymmärtää, että joku voi haluta eri asioita elämässä ja tykätä eri asioista. Tulipahan avautuminen :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:15

   Sarkasmi on se vaikein huumorin muoto ja toiset ei näköjään todellakaan tajua sitä :D joo näää on niitä hetkiä ku aina päätän etten todellakaan voi asua tässä maassa joten feel you!!

 • Reply Mari keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 16:30

  Höh, ne miesjutut on kaikista parhaita!! Oon jo yli vuoden haaveillu, että pystyisin ja osaisin kirjottaa samalla tavalla omistani, mutta aina mä säädän jonkun vähintäänkin varatun, eronneen tai karanneen kans, niin ei vaan voi.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:14

   anonyymibloggaus kunniaan :D

 • Reply n keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 19:28

  HUOH! Tsemppiä…. Näitä riittää.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:13

   ikävä kyllä

 • Reply M keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 20:31

  Sulla on loistava blogi! Asenne on kohdillaan ja kirjotat huumorilla. Erittäin hauskaa luettavaa. Toi noiden tyyppien avautuminen on vaan oman pahanolon purkamista ihan väärällä tavalla. Veikkaan, että kyseessä tuossakin yks tai max kaks ihmistä, joilla se oman elämän sisältö on jääny vähäiseksi.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:13

   Suomessa on paljon ihmisiä joilla on helvetin paha olla, kai se sitten näkyy just noilla keskustelupalstoilla tällasessa muodossa.

 • Reply Helma keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 21:18

  Eih, nyt menee usko ihmisiin. Luin tänään jo feissarimokiakin ja nyt tämä.. Meri=ihqu!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:12

   lasketaanko ananas nisäkkääksi?

 • Reply Tiina keskiviikko, syyskuu 11, 2013 at 21:49

  :D:D:D God miten lapsellista porukkaa! Mut näin se menee; teit tai sanoit mitä vaan niin aina joku ottaa nokkiinsa, ja sit näitä ilmeisesti riittää joilla ei tosiaan muuta tekemistä ole kun jauhaa vieraan ihmisen tekemisistä/sanomisista netissä- mahtaa oma elämä olla tylsää. Ja osa on vaan niin tyhmiä että ottaa kirjaimellisesti kaikki sarkastiset läpändeerukset, menestystä elämään vaan niille ;)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:12

   joo mä oon kateellinen siitä että jollain on niin paljon aikaa että ehtii nussia jokaista pilkkua ja lukea jokaisen postauksen niin sanatarkasti että voi tollasia analyyseja heittää :D

 • Reply porsaanpotka torstai, syyskuu 12, 2013 at 17:01

  Mitääää ei susta ja blogista kyllä noin kankea mielikuva tuu pahalla tahdollakaan :D

  Ja ulkonäköhommiin. Mitä vittua? Jos sulla se miljoonasata miestä oiskin niin en minä yhtään ihmettelisi. Kumma homma kun nykyään minkään näkönen ihminen ei anonyymikommentoijille kelpaa, aina pitää väkisin ettiä jotain negatiivista normaaleista kauniista naisista. Kai se on kateutta sitten.

  Sun blogi on mun mielestä loistava just sellaisena kuin se on!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:11

   en mä tiedä kateudesta, päässä vaan viiraa noilla jotka jaksaa muiden ulkonäköä noin arvosella.

 • Reply Marika torstai, syyskuu 12, 2013 at 20:25

  Aivan uskomatonta, että porukka ylipäätään jaksaa ruotia sun asioita jossain keskustelupalstalla! Mutta tää on kai niitä bloggaamisen varjopuolia.. Tsemppiä! <3

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:10

   niihän se on :D

 • Reply sari torstai, syyskuu 12, 2013 at 21:28

  voi LUOJA! mä en enää edes tiiä mitä pitäis sanoo…. IHMISET, MIKÄ TEITÄ VAIVAA?!

  You go girl! :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:10

   liikaa aikaa ? :D who knows

 • Reply Krista perjantai, syyskuu 13, 2013 at 10:40

  Pakko kommentoida..kyllä alkoi ärsyttää muakin, en haluu ees tietää enempää noista keskusteluista.
  Mut ihan eka ajatus, kyllä saa olla herkkä tuollaisten juttujen suhteen jonkun verran, koska se, että asiat sanotaan netissä, ei tee siitä yhtään kivempaa.
  Mä en vit…jatti voi käsittää mitä nää tyypit on ketkä kirjoittelee tämmöstä??
  Millaisten ihmisten pään sisältö/persoona on suoraan sanottuna noin hirveän RUMA.
  Jos mä tuntisin yhdenkin tommosen tyypin joka alkaa mulle haukkumaan ketä vaan noin, voin sanoa että en haluis olla kauheasti tekemisissä. Mielipide saa olla, jokaisella on, mutta tommoset jutut tulee kyllä jostakin niin totaalisesta oman elämän tyhjiöstä ja tyytymättömyydestä. Hitto keillä oikeasti on aikaa käännellä ja väännellä toisten elämää =O Ellei sitten ole läheisiä ihmisiä ja asia henk koht kosketa.
  Uskomatonta. Tekis kyllä mieli mennä ottamaan nenästä kiinni ja vääntää tommoset (varmaankin poikkeuksetta) ämmät polvilleen maihin ja sanoa että opetelkaa olemaan.

  Toisekseen siinä että nukut kaveripoikien kanssa, ei ole mitään omituista. Varmaankin jokainen ikähaitarin 10-20 ohittanut alkaa sen pikkuhiljaa ymmärtää. Poika voi olla ystävä, jopa läheisempi ja luotettavampi kuin tyttö. Kokemusta on.

  Lopuksi, ei siksi että liittyy aiheeseen ja ajattelen sun millään tavoin (toivottavasti) enää olevan surkeana keskusteluista, mutta sä olet todellakin kissa ja aivan upea :)
  Kroppajutun/painon ohitan koska mun mielestä siinä ei ole edes mitään keskusteltavaa, sä olet ihan täydellisen kokoinen, hoikka ja kurvit löytyy sieltä mistä pitää.
  Mutta se, mikä mulla osuu silmiin aina sun blogiin tullessa on se, et tajuutko miten mielettömän ihana hymy sulla on!? Tolla hymyllä mä en ihmettele yhtään vaikka sulla oikeesti ois se sata miestä oven takana odottamassa vuoroaan, koska toi hymy on niin valloittava.
  Varmaan KETÄÄN miestä (nyt puhutaan miehistä, ei pojista) ei hittojakaan kiinnosta 5kilon painonvaihtelu jota oikeasti ei yleensä edes huomaa vaikka ite tuntee.
  Ton hymyn kun sä väläytät kelle vaan niin eihän ne nää mitään tai ketään muuta.
  Aivan sama siinä kohtaa millaisia pakkeloituja ”täydellisiä naisia” sun ympärillä on vaikka tuhat, ne näyttää siinä kohtaa naurettavilta.
  Teinipoikaa saattaa kiinnostaa lyhtypylvään paksuinen nainen joka näyttää aikuisviihdeleffasta napatulta, mutta suurin osa aikuisista miehistä haluaa just tommosen villin mutta lämpöisen luonteen joka osaa pitää hauskaa (koska ne miehetkin osaa!! Ei ne halua niitä nipottajia joilla on koko ajan joku ruuvi liian kireellä!) ja hymyn jota ei voi olla tuijottamatta :)
  Parhaimpia todisteita siitä on esim se, että sulla tosiaan on myös niitä kaveripoikia, läheisiä sellaisia. Sä olet niin ihana, että sun lähellä halutaan olla nimenomaan tavalla tai toisella <3

  Sä olet ihana koska sä elät elämääsi, vaikkei aina niin kivaa oiskaan. Semmostahan se on.
  Musta toi on arvostettavaa, ehkä osittain siksi, että näen jollakin tavalla sussa itseni, mä oon aina pyrkinyt elämään ja olemaan vähän samalla tavalla. Myöskin välillä hukassa ja sekaisin.
  Mä oon tyytyväinen siitä, että musta ei oo tullut takakireetä ämmää jonka miehen pitää paeta kaverin kanssa baariin että saa edes hetken hengähdysrauhan (keskustelupalstojen leidien miehet varmaan just joutuu tekee niin).
  Parasta mitä mä oon kuullut mieheltäni, on että "sun kanssa on tosi kivaa ja kaiken muun lisäksi me ollaan parhaat ystävät".
  Sun ollessa suhteessa mä voin helposti kuvitella, että saman voi sanoa susta, sun kanssa on kivaa.
  Ja se on tosi arvokasta, ole edelleen just sellainen kun oot :) <3

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:10

   Hymyilin kun naanatalin aurinko sen jälkeen kun luin sun kommentin ja nyt kun luin sen uudestaan niin hymyilen taas <3 Äh mitä tähän ees sanois? puspus!

 • Reply batman perjantai, syyskuu 13, 2013 at 20:20

  Ei hemmetti mitä bullshittiä. :D Sun blogi on ainoo joka saa mut nauramaan ääneen (ja miettimään sitä kun ite päättänyt paeta laskuhumalassa kaksilahkeisen kämpästä jättäen omat avaimet ja laukun tietysti sinne).
  Mä luulen että tälle pienelle osalle joiden mielestä miehien kanssa ei voi olla ystäviä, on ensikäden kokemusta ja/tai puutetta kyseisestä aktiviteetista. Oh well så är livet.

  Älä ikinä lopeta, oot ygönen!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:06

   Pakeneminen on aina loistava vaihtoehto :D

 • Reply Pesunalle perjantai, syyskuu 13, 2013 at 20:59

  Tykkään sun blogista juuri tällaisena! :D Oot aito oma itsesi, mikä on hienoa. Elä kuuntele noita tyhmiä anonyymejä ihmisiä jotka jaksaa haukkua ihmisiä. Niillä ei oo kaikki pääkopassa kohdallaan. :D

  Oot upea juuri tuollaisena!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 14, 2013 at 10:05

   en vaan jaksa ymmärtää et miten surullinen elämä ihmisillä on että täytyy arvostella muita :D

 • Reply jemi lauantai, syyskuu 14, 2013 at 18:16

  Sun blogihan on just loistava! Hekottelen täällä aina sun seikkailuille ja jostain syystä juuri sun kautta oon saanut Bali-innostuksen :D :D Nuoruus on seikkailuja ja myös toilailuja varten, sitä tasaista arkea ehtii kyllä elää vanhempanakin. Tuo kommentointi kuulostaa juuri tasan sellaisten marmatukselta jotka ottaa elämän turhan vakavasti ja on katkeroituneet siitä että oma elämä on sun elämää tylsempää.

  Jatka samaan malliin!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:01

   joo kukkahattutäti mullakin tuli mieleen ja siis voi olla mua nuorempikin kukkis, mut vähän pitäis höllätä

 • Reply laura keskiviikko, syyskuu 18, 2013 at 09:15

  Äääääääh, mitä porukkaa… Mut kuules, mulla on sulle hyviä uutisia:
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288600145803.html
  eli sit ku tepastelet Prinssi Harryn kainalossa tuolla Helsingin jääsateessa masentavimpaan aikaan tammikuussa nii ei paljon typerysten kommentit hetkauta.

  Tsemppiä Meri, oot huippu! Taidankin suunnata tänään päivän päätteeks Alkoon, ettei vain ala kroppa kuivua.

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:28

   Voi Harry harjottelee Helsinkiä varten <3 aika liikkis <3

 • Reply Anneli sunnuntai, syyskuu 29, 2013 at 20:32

  Haha! Oot ihana! :)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 30, 2013 at 22:18

   :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post