Just don’t give up, I am workin’ it out Please don’t give in, I won’t let you down

Mun partner in crime Tiwi soitti ja tivas että koska muutetaan Balille. Avataan kuulema ravintola Seminyakkiin ja muutetaan johonkin kivaan villaan Legianille tai Seminyakkiin.  Ja aletaan pro-surffareiks ja pysytään kaukana draamasta (tässä vaiheessa Tiwi repes jo itekkin) Oon oikeesti aika super keen ideasta, mutta tiedä sitten et tuleeks mikään koskaan toteutumaan. Tykkään ihan hulluna mun uudesta duunista, mutta Bali on aina Bali ! :D Tiedän ainakin pari frendiä jotka alotti tässä vaiheessa kirjottaa vetoomusta Immigrationiin että tota Meriä ette muuten maahanne enää päästä. Apua. No, säästökuuri alkakoon ja onhan tässä viel aikaa ennenku pitäis alkaa ees miettimään kämpän irtisanomista sun muuta. No lisää syitä päästä pian Lontooseen, että pääsee näkemään tota ihanaa naista (ja antaa Hartsalle uuden mahiksen) Ehkä oon järkevä ja ootan että Anna lähtee takas, kun mulla tulee sitä ikävä kuitenki viikossa, ni saan kolme kärpästä yhellä iskulla.

Okei tajusin just et kirjotin Lontoonreissu sunnitelmasta ja säästökuurista samaan lauseeseen, joku ei nyt täsmää.

2013-06-07 22.08.24

Teil hajoo varmaan naama muhun, kun musta tuntuu että kaikilla hajoo naama muhun just nyt. Oon joka toinen päivä naama norsun v*tulla kun ärsyttää Suomi ja joka toinen päivä superinnoissani  Suomesta ja syksystä ja kaikesta. Tiistaina hymyilin ku naantalin aurinko ku menin puol kasiks palaveriin ja sain pukea nahkatakin ja mun Acnen villahuivin ekaa kertaa tänä syksynä. Oon niin pihalla elämäni kanssa, kun en tiedä mitä haluun. Ois pitäny kirjottaa itelleni muutama kirje sillon kun itkin toukokuussa koti-ikävää ja maailma kaatu niskaan. Toisaalta Tiwi oli sillon se joka paijas päätä ja toi mulle vaaleenpunsen superison pörrösen tipun (sain muutaman kummastuneen katseen ku reissasin se kainalossa Suomeen)  ja hoki et kyllä tästä selvitään.

2013-06-10 19.42.11

Kauheen vaikeeta! Ja sit taas kuitenkaan ei. Go before it’s too late – on mun suosikki mainosslogan ikinä. Ja opetan Tiwille kamerankäyttöä, niin voin jatkaa bloggaamista normaalisti sieltä. (okei ne asukuvat ois ”toppi-roxy (sama kun eilen) shortsit – roxy (sama kun viimeset viis viikkoa”) ) Viimeks meni bloggailut niin pipariks.

2013-05-31 23.32.14

Kuvamateriaalina jotain kännykän kätköistä löytyneitä laatukuvia.

Täs ei taas ollu päätä eikä häntää, meen hajoilee vähän lisää ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply mari torstai, syyskuu 5, 2013 at 14:29

  haha, ihan pakko kommentoida että just eilen kaverin kanssa varattiin lennot balille helmikuulle! :D ekaa kertaa ollaan menossa sinne ja kyllä on korkeella odotukset mestasta!!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:58

   toivottavasti ei oo kauheen sateista :) onks teil mitään sen tarkempaa suunnitelmaa?

 • Reply marianne torstai, syyskuu 5, 2013 at 16:39

  Ihanaa että joku muuki on ihan sekasi (en kyllä tiiä saaks noin sanoo :D) ! Mun elämä on siinä pisteessä että keväällä voin tehä mitä mää ikinä haluankaan, muuttaa tai reissata tai mennä töihin johki tai jotain mitä vaan mutta ei ! Ei osaa neiti päättää mitä elämältään haluaa ja stressaa vaan vaikka tilanteesta vois myös nauttia :DD

  (eli tsemppiä :D i feel you! )

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:55

   tsemppiä sinnekkin :D Mä lähen keväällä, ehkä .

 • Reply L perjantai, syyskuu 6, 2013 at 11:47

  Äääh tiedän ahdistukses ihan liian hyvin! Pitäis vaan oikeesti päättää ja lähteä! Mut easier said than done!! :/ ahdistus suomea kohtaan vaan pahenee mitä kylmempi tulee :(( tsemppiä talveen ❤

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:55

   ja sit kun se ei oikeesti oo ees niin vaikeeta se lähtö. Tai asiat saa aina järjestymään, mut se on niin omasta päästä kiinni :D

 • Reply Laura perjantai, syyskuu 6, 2013 at 15:15

  I feel you sis!! Tulin just ite Kreetalta kotiin vähän alle viikko sitten ja täällä mä nyt sit hajoilen et mitä sitä oikeen tekis elämälleen tällä hetkellä. Lähtiskö ulkomaille vaiko jatkaisko opiskeluja Suomessa? Voisko joku kiitos kertoa mulle mitä mun pitää tehdä!! :D kääk

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:54

   juu sitä ahaa-elämystä ootellessa :D mulle kerrotaan kyl jatkuvasti mitä pitäis tehä, mutta en silti osaa päättää :D

 • Reply henna perjantai, syyskuu 6, 2013 at 22:44

  voin tulla teijän ravintolaan töihin, kun voi olla että muutto jossain vaiheesa balille edessä :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:51

   joo tottakai :D voit tulla tarjoilijaks! :D

   • Reply henna lauantai, syyskuu 7, 2013 at 23:40

    haha jooo :D ei oo kokemusta, mut eiköhän sen tekemällä opi ;D

    • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 8, 2013 at 22:38

     helposti. harjotellaan yhessä :D

 • Reply Sanna lauantai, syyskuu 7, 2013 at 21:21

  MERI EI.

  Epäystävällisin terveisin nimim. Kirje lähetetty -84

  PS. Sen sijaan että saan itkupotkuraivarin sun kolmesta kärpäsestä, oletan että kyseessä oli joko laskuvirhe tai että en oo kärpänen vaan osastoa viinisokerina pohjalla.

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 8, 2013 at 22:39

   Kuulut tohon Harry-kärpäseen, koska kenen muun kanssa mä sitä metsästän!!

   • Reply Sanna maanantai, syyskuu 9, 2013 at 23:19

    No okei sit <3

    Oonko ees kertonu, en varmaa ku häpeen mun metsästyskyvyttömyyttä, et Hartsa oli siel festareilla mis mäkin olin? Mä hengitin samaa ilmaa sen kanssa! Olin varmaa vaa nii skittlesvodka-höyryissä et en jotenki tajunnu. Häpeän, kyllä.

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 10, 2013 at 20:35

     erotan sut ehkä mun kirjakerhosta :( ON SYYTÄKIN!!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post