Torstai

Hippii!

Tää blogi on hieno juttu. Sillon joskus ku valitin ettei mistään löydy hyviä mustia pillifarkkuja, sain 40 kommenttia koskien dr denimin kissyjä / plentyjä. Jäin koukkuun. Eilen kyselin siitä selvityssuihkeesta, ainakin 30 kommenttia aiheesta niiskuneidin selvityssuihke, en oo viel sitä kerinny ostamaan, mutta täytyy seuravaalla kauppareissulla se laittaa ostoskoriin ja kokeilla että josko se toimis myös mun takkutukkaan. Näin ne luottotuotteet vaan löytyy!

_DSC0011-001

Mun luottokamat. Kävin hakemassa postista mun Yves Rocherin tilauksen aka pari pulloa lisää tota ihmedetox-litkua.  Pakko alottaa jo tänään toi ensimmäinen pullo, että voi sitten Rodoksella rauhassa poseerata bikineissä (teen sit kuitenkin jatkuvasti) Mä niin tykkään tosta kun saa nopeesti huomattavasti kevyemmän olon ja kun on pakko tunkea alaruumiinsa niihin XS kokosiin Plentyihin, niin nekin tuntuu huomattavasti mukavilta. Mietin et pitäiskö hyödyntää sitä -20% koodia (YRSUMMER20)  ja tilata tota viel pari pulloa varastoon. Mul on koko ajan pieni paniikki päällä et toi lopetetaan joskus.

Selvisin ekasta työpäivästä kunnialla, tosin meinasin myöhästyä kun ajattelin että pyöräilen töihin, ainut vaan että mun pyörän kumit on ihan tyhjät. Lainasin porukoilta pumppua viimeks ku kävin siel ja ajattelin et näppäränä tyttönä pumppaan nopeesti ilmaa kumeihin ennenku polkasen töihin kolmessa minuutissa. Lopputuloksesta sanotaan sen verran, että mun pyörän kumit on puolta tyhjemmät kun tätä operaatiota aloittaessani eikä mulla oo mitään hajua miten niihin saa lisää ilmaa.

MjAxMy04MzQ4MDAzYjFlMGVmZDVi_51c4458651c49

Soitin itku kurkussa kaverille et mitä oikein teen ja se käski mut huoloasemalle laittamaan ilmaa samalla laitteella millä täytetään auton renkaat. Joo varmasti, räjähtää koko pyörä kun mä lähen leikkimään tollasilla. Tietty voin toivoa että jos meen tuijottelee neuvottoman näkösenä sitä autonrenkaidenilmantäyttökonetta niin sieltä joku prinssi uljas tulee valkosella Datsunilla auttamaan mua. Ei oo helppoa olla sinkku.

Nyt frendin kanssa syömään, viikonlopusta on tulossa varsin hektinen, mutta yritän huomenna keritä höpöttelemään jotain. Jos sais vaikka sen videopostauksen aiheesta X tehtyä viimoin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Reply Ronja torstai, elokuu 15, 2013 at 17:05

  Moi. Oot ennenkin hehkuttanut tota detox litkua ja jo silloinkin mietin että miten se toimii. Eli voitko valaista tietämätöntä? Eli lähinnä että paastootko vasn ton litkun varassa vai syötkö muutaki? Kaunko juot tuota ja paljonko pudottaa painoo suunnilleen. Nesteethän tuo ilmeisesti laittaa liikkumaan kropassa..

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:30

   Joo siis nesteet tolla lähtee liikkeelle ja ruoansulatus toimii.. Syön ihan normaalisti, sokereita ja vaaleita jauhoja välttelen, mutta en mitenkään orjallisesti niitäkään… 10 päivän kuuri toi on

 • Reply ilona torstai, elokuu 15, 2013 at 17:19

  Oiskohan sama ongelma kuin mulla. En ennen koskaan osannut ite pumpata pyörän kumeja ja oli tosi dorka olo, varsinki ko kattelin jotai pumppausvideoita netistä ym mis näky kuin simppeliä se on. Ja sehän on, jos on oikeet välineet. Pyöränkumeis ne venttiilit (eli se uloke mihin ilmaa laitetaan) on erilaisia eri pyörissä (tai niit on muutamaa erilaista, pari yleisintä eli käytännös jos sulla on ihan peruspyörä eikä joku superhyperurheilupyörä nii se on jompikumpi noista) ja jos pumppaa väärällä päällä, eli eri venttiilin tarkotetulla, hommasta ei tuu mitään. Kävin sit ostaan uuden pumpun ja ongelma ratkes sillä. Monis iha parin euron pumpuis on ne molemmat (yleisimmät) päät, eli ko pyöräyttää sen oikeen paikalleen, niin homma sujuu tosi nopeesti. Toivottavasti jeesii, oli aika voittajaolo itellä kun tän tajus :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:29

   Joo siis mulla oli eka väärä pumppu, siks lainasin toista pumppua porukoilta joilla muka saisin ilmaa, mut ei sekään auttanu :D

 • Reply Niina torstai, elokuu 15, 2013 at 17:59

  Kannattaa mennä shellille laittamaan ilmaa :) siellähän on palvelutankkaus, niin voivat siinä samalla auttaa. Tosin en itsekään ole vielä sinne uskaltautunut :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:29

   menin shellille, mut siel ei näkyny ketään tyyppejä töissä :( mut sain onneks sit itekki ilmaa niihin, tosin koko ajan jännittää et koska jompikumpi rengas räjähtää..

 • Reply imlacking torstai, elokuu 15, 2013 at 18:23

  Mä oon käyttänyt jonkun pari vuotta sitä Niiskuneiti -selvityssuihketta ja ainakin omiin hiuksiin se on ihan huippu. Muistan, kun kerran ”järkytyin” kun nuo etuhiukset meni takkuun ja muistin, että mulla on tota niiskuneitisuihketta kaapissa. Ei muuta kun sitä hiuksiin ja heti sähköisyys katsoi.

  Mulla menee hiustenpesun jälkeen monesti etuhiukset ihan sähköseksi (en tiedä miksi muut hiukset ei mee) ja suihkuttelen tota suihketta niihin. Samoin oon saanut sillä ihan kivasti takkuja selviteltyä.

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:28

   pakko ostaa sitä !

 • Reply nelli torstai, elokuu 15, 2013 at 19:34

  Hah, no et sentään myöhästyny! Ite kun alotin viime kuussa työt, niin ekana päivänä alko klo 6 aamulla. Päätin vissiin sit tehä hyvän ensivaikutelman ja myöhästyä töistä kaks tuntia ku nukuin vähäb pommiin. Hups… :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:28

   Auts :D en onneks joo myöhästyny!

 • Reply Cerp torstai, elokuu 15, 2013 at 19:41

  Ostin viime kesänä uuden pyörän ja nyt tänä keväänä oli tarkoitus pumpata siihen ekan kerran ilmaa. No poikkikseni urheana miehenä otti taisteluaseet käyttöön ja pyörän kimppuun. Ei muuten menny ilmaa, tyhjeni vaan renkaat entisestään. Ostettiin jopa toisennäkönen pumppu, muttei sekään auttanu. Lopulta mentiin pyöräliikkeeseen, jossa setä sanoi, että pyörässä on venttiilit tukossa, eikä niitä olis saanu normipumpulla auki ollenkaan. Se suhautti sellaisella jättiläispumpulla venttiilit auki ja johan toimii taas. Eli lyhyesti sanottuna – vika voipi olla venttiileissä :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:26

   Mä sain huoltoasemmalla ilmaa noihin, en tiedä et johtuuks se sitten siitä et se ilma tulee niin kovalla paineella..

 • Reply sarq torstai, elokuu 15, 2013 at 22:22

  Meeeriiii, mä kävin kerran pyöräkorjaamossa täyttämässä mun renkaat ja se ei ees maksanu mitään, varmaan niiden kävi mua sääli kun olin niin käsi:D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:25

   Mä itseasiassa pohdin samaa, mut sit sain huoltoasemalla täytettyä onneks noi omani :D

 • Reply Layra perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:27

  Hahaha mulla on semmoset renkaat pyöräs et pitää täyttää huoltsikalla. mäkää en uskalla yksin mennä niit täyttää ku pelkään iha sikana et räjäytän ne renkaat heti. ja en osaa käyttää sitä masiinaa muutenkaa. :D yleesä oon delegoinu asian jollekki miespuoliselle mut pitäs varmaa ostaa semmone pumppu nii ei tarviis palikkana mennä sinne huoltsikalle töröttää.

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:32

   Mä uskalsin! Eikä mun pyörä ainakaan viel räjähtäny.. sitä odotellessa. Mut joo, ens kerralla joku mies saa kyl hoitaa ton

 • Reply jutta perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:32

  Ite kans kerran keräsin rohkeutta ja menin itsenäisenä ja osaavana sinkkuna täyttämään pyöränkumeja huoltsikalle. Ei siitä touhusta tullu yhtään mitään, joten onneks paikalle sattu pari 18 -vuotiasta amispoikaa hienolla autollaan, jotka ystävällisesti suotu täyttää ne kumit.. oli muuten pojilla naurussa pitelemistä :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:34

   MISSÄ KAIKKI MUN AMISPOJAT OLI SILLON KUN NIITÄ TARVII? Mä jouduin ihan ite täyttää ne :(

 • Reply anskukon perjantai, elokuu 16, 2013 at 15:03

  Mä luulen että mä oon rakastunu! Oon kahlannu sun blogin alusta loppuun nyt alle viikossa ja rakastuin! Monesti oon töissä nauranu yksin sun aikasemmille toilailuille mm. Ausseissa ja tuun varmasti jatkossa seuraamaan sun blogia. Harmittelin ku sun edellinen blogi oli piilotettu, siel ois varmasti ollu tätäkin blogia röyhkeempää tekstiä, mut elin ihan mukana kun kahlasin läpi sun blogin.

  Jatka samaan malliin, täällä on yks hölmö kakskymppinen savosta seuraamassa, oot ihana! ♥

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 12:09

   voi kiitos :) tervetuloa mukaan :)

 • Reply nipsu lauantai, elokuu 17, 2013 at 16:40

  Niiskuneiti selvityssuihke on kyllä paras! Kannattaa kokeilla!

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 12:08

   joo pakko :)

 • Reply Balille! sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 15:07

  Oon lähössä balille lokakuussa. Oon lukenu että dollareita pystyis kans käyttää aika monessa paikassa siellä mutta kannattaako silti käyttää rupioita? Vai kumpaakin? :D

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 18:56

   Kyl mä oon aina käyttäny rupioita, ei oo oo tullu mieleenkään maksaa dollareilla muualla viisumi lentokentällä o_O

 • Reply thea perjantai, elokuu 30, 2013 at 18:14

  Ei hitto sul on kyl hyvät jutut. No ei oo parisuhteessakaan aina helppoo. Poikkis haluis maalata meidän vessan mustaksi. Siis what?! Ja mähän sanon heeeeeeelllllll no.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 12:54

   mustaksi? MUSTAKSI? :D pidä pääs :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post