Monday is an awful way to spend 1/7th of your life

jee maanantai jee.

Heräsin siihen ku sade rummutti ikkunoihin ja tuli kyllä taas niin syksynen fiilis. Käänsin kylkeä ja heräsin uudestaan siihen että mun talon ohi menee kauhee määrä paloautoja. Pohdin hetken että palaakohan olympiastadion, että pitäisköhän sitä lähtee tuijottelee palomiehiä, mutta luovuin ajatuksesta. Nousin, puin juoksuhousut jalkaan ja heittäydyin sohvalle ihan vaan hetkeks, todetakseni ettei mua oikeestaan huvita lähtee juoksemaan… Oottelen iltapäivään ja alan sit piinaamaan Iinestä jos se lähtis mun seuraks kävelee, siihen asti voin olla näissä pöksyissä ja tuntee itteni tosi urheilulliseks.

_DSC0202-001 Pitäis lähtee käymään stadissa, Leena Lehtolaiselta on tullu uus Maria Kallio, ja se pitäis käydä kotiuttamassa. Lisäks löysin mun kirjastokortin (oon saanu mun kirjastokortin 18.7.1995 voisinkohan saada uuden ihan vaan siks koska tossa on nimmari ja nimi ala Meri 10 vuotta?) niin voisin käydä hakemassa pari uutta Läckbergin kirjaa kans lainaan.

Viikonloppu meni oikein kivasti. Sellasta rentoa mökkihengailua. Miesten kiroomista alimpaan helvettiin kun ne onnistuu ajottamaan sen miten on menny-viestin just siihen hetkeen kun ko luontokappaletta ei oo ajatellu joka kolmas minuutti. Saunaa, ruoka- ja siideriövereitä, alkometrillä leikkimistä ja otsalampun avulla naapuriin suunnistamissa pilkkopimeessä metsässä.  Huomaa et on syksy tulossa kun yöt on taas niin pimeitä. Ois tyhmää, mut toisaalta kohta voi alkaa polttaa kynttilöitä taas ihan kauheita määriä!

_DSC0169

t-paita – Worn By
housut – Dr. Denim
kengät -Steve Madden
aurinkolasit – Roxy

Mulla on huomenna duunihaastattelu ja maailman kauhein vaatekriisi. Apua.

Voisin jatkaa nettikauppojen selailua, sain pakkomielteen siitä, että tarviin uuden laskutakin talveks. En oo ihan varma et miks, mut tarviin kuitenkin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply E maanantai, elokuu 12, 2013 at 12:21

  Oisit vaa menny kattelee niitä palomiehiä, harvemmin ne kauheen rumiakaan on! ;)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:40

   totta :D

 • Reply noora maanantai, elokuu 12, 2013 at 13:47

  Onpas kiva asu! :) Mulla on kans antiikkinen kirjastokortti, oiskohan jostain vuodelta 98 ja siinä on 8-vuotiaan kauniilla käsialalla väännetty nimmari. :D Kortti alkaa olla muutenkin aika kärsinyt, että ois ehkä pikkuhiljaa aika hankkia uusi. Mut onhan se nostalginen!

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:40

   jep :D

 • Reply Lucy maanantai, elokuu 12, 2013 at 14:39

  ”Miesten kiroomista alimpaan helvettiin kun ne onnistuu ajottamaan sen miten on menny-viestin just siihen hetkeen kun ko luontokappaletta ei oo ajatellu joka kolmas minuutti”
  Ihan samat fiilikset ollu täälläki viime päivinä. Miten ne aina onnistuuki just sillä hetkellä… !!

  • Reply Meri perjantai, elokuu 16, 2013 at 12:40

   Niillä on joku kone joka alkaa aina piippaa ku menee paremmin..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post