I will only have one, when I get a tummy, ladies call me Budha a rub me for luck

Viikonloppu hurahti taas niin jäätävää vauhtia että hengästyttää. Tai oikeestaan koko viime viikko juoksi ohi… Huolestuttavaa. Eilen oli eka ”vapaapäivä” ikuisuuteen ja kävin nukkumassa ripsihuollossa jonka jälkeen metsästin puol maailmaa että sain kanttarelleja (löyty niinkin eksoottisesta paikasta kun s-marketista) ja siinä mun päivä sit vähän menikin.

Sen jälkeen ku tulin himaan et katon vihdoin pilottijakson 2 broke girlsistä, virhe. Mutta ainakin tiedän et mitä puuhaan jokaisen tyhjän hetken seuraavan viikon tai kaks. (tai ne hetket kun pitäis tehä jotain muuta, mutta oon mestari löytämään tekosyitä miks ei pitäis tehä epämielusia asioita. En tiiä miten tuun selviimään syksystä kun kaikki mun sarjat alkaa taas, tulee kiireistä.

_DSC0005

Viikonloppuna oltiin lauantaina Ihana-Risteilyllä tyttöjen kanssa ja oli kyl superkivaa vaikka olinkin varsin skeptinen koko hommaa kohtaan, risteilyn jälkeen oltiin sen verran poikki kaikki, että käytiin vaan kääntymässä Le Bonkissa ja lähettiin Eerikin Pippurin kautta himaan. Mä olin sopinu treffit Eerikin Pippuriin yhen pojan kanssa ja kolme minuuttia sen jälkeen ku olin selvinny taksista ulos ja kotiovelle niin poika soittaa että missä oikein oot.. Niinnotota… Kevyt keskittymishäiriö.

Desktop

Viikonloppu kuvina.

_DSC0015-001

Pikkusisko tulee kohta kyläilee ja illalla lenkille toivottavasti Iineksen kanssa. Oon ottanu viis kiloa painoa tässä kesän aikana joka johtuu puhtaasti noista puistopiknikeistä (tai lähinnä siitä viinipullosta tai kahesta jotka niihin kuuluu) ja terdellä istumisesta. Mutta kesällä ehkä ihan sallittua ja on ollu kyl elämäni yks parhaista kesistä muutenkin. Tai se aika mitä siitä Suomessa oon viettäny. Mut nyt kuitenkin vois palata ruotuun, käydä juoksemassa ja lopettaa tissuttelun, niin toivottavasti palaudun nopeesti entiseen.

_DSC0027
t-paita GT | hame – H&M | kengät – Converse

Hame on Hennesin paketista jonka kävin hakemassa ärrältä perjantaina ja oon ihan lovelovena. Toivottavasti ilmat pysyy kivoina viel pitkään, kun en tiiä miten toi menee sukkahousujen kanssa. Toi on tollasta jämäkkää materiaalia, kun alkuun pelkäsin että sielt tulee yks uus trikooriepu.

Nyt aamupalaa ja sit alan vois käydä kävelyllä ennenku se pikkusisko tulee, kun on niin kiva ilma ja kaikkee. Palailen kommentteihin illalla! Tarviin kynän ja paperia että saan kaikki teijän dekkarisuositukset ylös!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pana tiistai, elokuu 6, 2013 at 12:32

  Hei mä tarvisin kalustetun kämpän Helsingistä lokakuun alusta vuoden loppuun! Ei sulla olis mitään pitempää reissua taas tiedossa? :D

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:44

   suunnitelmat iiiihan auki! mä ilmottelen kun tiiän et mitä teen :D

 • Reply Oot julkkis ny tiistai, elokuu 6, 2013 at 19:18

  MERI OOT JULKKIS! Trendissä mainitaan sut yhden jutun yhteydessä! <3

  Nauti nyt tästä sun julkisuudesta, pian paparazzit hyökkäilee jo nurkan takaa ;D <3

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:43

   haha minkä jutun yhteydessä? :D

 • Reply Mirppu tiistai, elokuu 6, 2013 at 21:19

  Heeeei, en oo hetkeen ehtinyt sun blogia lukemaan ja nyt eksyin tänne taas. Pakko sanoa, et näytät hemmetin hyvältä!!!! :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 7, 2013 at 12:12

   voi kiitos :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post