Uudet vauvat.

Ensinnäkin, Sunnuntaista on naamakirjassa ihan virallinen Event :) Sieltä näkee myös kaikki myyjät!

Huh huh, elämä voittaa taas. Eilinen oli aikamoista taistelua (tyhjiä) lupauksia siitä että pysyn kaukana valkoviinistä taas hetken. Niillä kahella Mojito-kannulla jotka Lindan kanssa tuhottiin ei tietenkään ollu mitään tekemistä minkään kanssa… Mutta oli oikein rattosa ilta ja bongailin taas söpöjä poikia! Ja yhen sellasen joka menee top3 miehiin joita oon tänä vuonna nähny. En missään nimessä uskaltanu mennä juttelee ja kun yritin tuijotella sitä merkitsevästi, niin se ei huomannu tai esitti vaan ettei huomaa. Henna tosin totes ettei mun (tai kenenkään) viettelevä kännituijotus välttämättä toimi.

_DSC0451

Pitäis käydä postissa viemässä pari huuto-pakettia ja sit kaupassa ja alottaa projekti vaatekaappien siivous sunnuntaita varten. Varsinkin kenkäkaappiin pitäis tehä isku, ehkä voi ottaa taas periaatteen et jos oon ostanu monot vuos sitten enkä oo kertaakaan käyttäny niin niistä voi luopua… Ja tilasin eilen vahingossa Surdomesta uudet Converset, eli mun on periaatteessa pakko luopua ainakin muutamista kengistä. (tilasin myös ehkä vahingossa pari toppia ja uudet bikinit, niitä kun mulla ei viel tarpeeks ollu)

_DSC0394

Onks teil mitään postaustoiveita? Videoita oon luvannu tehä, tosin kadotin mun pokkarin enkä oo ihan varma että miten videot onnistuu noilla muilla, mutta ehkä saan jotain aikaseks. Jotain randomhöpöttelyä? Ehkä jotain esittelypostauksia? En tiiä. Voin myös tehä videon siitä miten saa noin kolme litraa verta pois vaaleesta matosta, astuin eilen lasinsiruun (rikoin lasin kaks viikkoa sitten ja oon imuroinu pari kertaa sen jälkeen ja silti sitä lasia on joka paikassa) enkä tajunnu miten helvetisti jalkapohjasta voikaan tulla verta ennenku pääsin linkkaamaan mun lääkintämies-laukulle ja kaivaa muumilaastarin.

_DSC0415

Mekko Jenkeistä, ehkä Papayasta, eeeei voi muistaa, kengät Steve Madden.

Mä en oo koskaan ollu mitenkään erityisen merkkiorientoitunu ihminen. Sen jälkeen kuitenkin, kun ekan kerran painoin mun RayBanit nenälle, ei oo paluuta ollu niihin viiden euron halpislaseihin. Nää on niitä asioita joissa sen eron oikeesti huomaa, siinä missä vaatteissa laatu ja hinta menee nykyään harmittavan harvoin käsi kädessä.

Mulla on ollu hetken pakkomielle uusiin Aviatoreihin ja aikani nettiä surffailtuani tulin siihen tulokseen että sunglasses-shop lienee halvin ja niiden valikoima oli niin kattava et meinas valinnan vaikeus iskeä. Okei Ebayssa ois ollu ehkä halvemmalla, mutta mitä tulee aurinkolaseihin, niin haluun sellaset jotka on oikeesti aidot, enkä samanlaisia jotka voin ostaa eurolla Balilta. En oo valmis ottamaan sitä riskiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alennuksen jälkeen jäi mun uusille Aviatoreille hintaa 110 € (malli tämä). Mulla toimi ainakin sillon viikko sitten vielä koodi SGSWELCOME jolla sai uutena tilaajana 10% alennuksen.

Linssin koko on M eli 58mm mikä on ainakin meikäläisen nassuun oikein passeli. Yhtä pienemmät näyttää hassuilta kun mun pää ei oo mikään maailman pienin ja isommat taas sit peittää turhan paljon. Tilasin noi Torstaina ja keskiviikkona tuli lähetti soittamaan ovikelloa ja toi uudet vauvat mulle kotiin. Täällä siis yksi oikein tyytyväinen asiakas.

Nyt sinne postiin. Vasta kolmas kerta tällä viikolla, ihan pikkusen hävettää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Pepa perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 09:39

  KiitosKIITOSkiitosKIITOSkiitosKKIITOS ihan perkeleesti<3 vihdoin löysin luotettavan nettikaupan missä myydään yksiä aurinkolaseja joita oon kuolannu kohta vuoden enkä oo uskaltanu tilata ulkomailta! Jeejee kiitos että olet nettikauppakoe-eläin :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 10:27

   haha, jee hyvä et löyty :) Mua jännitti et miten menee noiden kanssa, ku en ollu koskaan kuullu keltään mitään, mutta hyvin onneks suju kaikki :)

 • Reply Hanna perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 10:23

  Hei miten sanoisit että ton eron huomaa halpisten ja ns.aitojen välillä? Ite ostan vaatetta vähän kalliimpaa ja laadukkaampaa, mutta aurinkolasit on aina olleet halpiksia ja ns. kertakäyttötavaraa. En osaa niiden kanssa perustella kalliimpaa ostosta kun se on tuntunut että se on sama onko ne lasit just nuo Bali Roybonit vai ihan aidot (ja sitten niiden päälle istuu/tallaa/hävittää muuten kuitenkin). Mutta nyt olen laseja vailla, eikä etelänmatkaa tiedossa ja olen alkanut miettiä josko sitä voisi sittenkin jotenkin perustella nuo kalliimmat lasit… Eli anna miulle tekosyy! :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 10:26

   No ihan vaan se että niillä näkee paremmin, esim rannalla lukeminen onnistuu ilman siristelyä kun on kunnon lasit ja ylipäätänsä elämä on helpompaa :D Sen eron kyllä huomaa… Ja noita päälle istumisia, maahan pudotteluja jne varten on onneks matkavakuutus :D

 • Reply tints perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 14:58

  aurinkolasikauppa.fi taitaa olla hintsusti halvempi vielä :) iha vaa vastaisuuden varalle!

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 15:45

   noi mun lasit on ainaki parikymppiä kalliimmat siel :)

 • Reply lena perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 15:19

  Komppaan tuota edellista, mulla on hajoillu aurinkolasit aina vaikka niiden on pitany olla hyvat. Ois kiva kuulla kokemukset noista :)

  Haha, mulla on samat baltsut enka vaihtais pois! Tykkään kans tuosta sun mekosta hurjasti.

 • Reply anonyymi perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 15:40

  Mistä olet ottanut matkavakuutukseten ja kuinka kattavan?

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 15:45

   Aktiasta. ihan normaali matkavakuutus?

 • Reply noora perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 16:11

  Niin himottais noi RayBanit! En oo vaan uskaltanut tilata, kun mun pää on niin pieni, että lasit ei välttämättä pysy päässä. :D Tarttee ensin käydä sovittelemassa jossain liikkeessä. :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 20:41

   kantsii käydä joo :)

 • Reply Ampu perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 19:16

  Enpäs muista oonko koskaan tänne kommentoinu, mutta nyt on pakko kommentoida tuosta halpis aurinkolasien ja kunnon aurinkolasien erosta näin alalla työskentelevänä. :) Kunnon aurinkolaseissa on varmasti 100% uv-suoja ja linssit poistaa heijastuksia paremmin, ei siis tosiaan tarvi siristell niin kamalasti ja säästyy rypyiltä. ;) Linssit ei myöskään vääristä eli maailma näyttää kirkkaammalta ja selkeämmältä värillisenkin linssin läpi. Ja tietysti myös kehykset on kestävämmät (eli kestää paremmin myös sitä päälle istumista/tallaamista). :) Ja aika solmuun menneitä kehyksiä on taiottu käyttökelpoisiksi. :D Ja Ray Banien hyvänä puolena on vielä lasiset linssit, jotka kestää naarmuuntumista muovisia paremmin. Tästä syystä oon itsekin ihan Ray Ban-tyttö. :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 26, 2013 at 20:41

   Kiitos tästä! :)

  • Reply Hanna tiistai, heinäkuu 30, 2013 at 21:59

   Kiitos paljon vastauksestasi! Kuten sanoin, olen etsinyt tekosyytä merkkilasien ostoon (juuri Raybanien, clubmasters!) ja vakuutit minut niiden tarpeellisuudesta :) Tuo ryppyasia alkaa tässä iän karttuessa myös huolestuttaa, eli iskit ihan oikeaan kohtaan :)

   • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:52

    Joo mulle kans osu ja uppos toi :D

 • Reply yikes lauantai, heinäkuu 27, 2013 at 05:27

  Tää nyt ei liity postaukseen mitenkään, ajattelin vaan kysästä et tuleeko sul mieleen jotain hyviä break up -elokuvia? katotko jotai tiettyi elokuvia sydänsuruissasi? :) t. sänkyyn jämähtänyt pandasilmä

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 27, 2013 at 14:46

   dear john toimii joka kerta!

 • Reply Kiira lauantai, heinäkuu 27, 2013 at 14:22

  Millaisessa hintaluokassa myymäsi vaatteet ovat huomenna? Halpaa kirppiskamaa, vai koska kyseessä on blogikirppis niin vähän kalliimpaa?

  Ps, aivan upea mekko!! Myy se huomen mulle;).

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 27, 2013 at 14:46

   En aatellu pyytää mitään blogilisää, mulla on ihan helvetisti tavaraa ja haluun päästä niistä vaan eroon, hinnat on sen mukaset :D

 • Reply jonnnna keskiviikko, heinäkuu 31, 2013 at 22:29

  Oliks tuossa Suomeenki ilmaset postarit? :)

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:51

   Oli joo :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post