Meri Meni Turkuun 2

Sunnuntaina alko ihan pikkusen jo ryydyttää. Ei vaan kisakunto kestä suomalaisia festareita, ja mulla on kuitenkin kolme kuukautta Balilla alla harjottelua.

2013-07-07 13.46.12

IMG_0451

Tää on aiemmin tuttu asu, mutta viihdyn siinä niin hyvin, että se pääs nyt uudestaan lyhyen ajan sisään käyttöön.

Sunnuntain bändeistä ainut joka mua oikeestaan kiinnosti oli Haloo Helsinki, ja senkin tyydyin kuuntelee Teltan ulkopuolelta. Mua aina ahdistaa festariteltat ihan suunnattomasti, kammoon että romahtaa tms, enkä mielläni sinne tunkeudu. Mutta Elliä oli ilo kuunnella ihan muutenkin. Siin mimmissä on kyl asenne niin kohdallaan ja lisäks se on ihan superkuuma nainen. Niiden uus levy on soitettu niin puhki tässä viime kuukausien aikana ettei tosikaan, jotenkin jokainen biisi vaan uppoo.

IMG_0472 IMG_0481

Jande halus nähä Ismoa, joten käytiin kattomassa sitä hetken aikaa, ennenkun jano yllätti…

2013-07-07 17.12.59

Mä en tiedä oonko koskaan avautunu tästä maailmanluokan ongelmasta, kun mun mielestä samppanja on pahaa. Oon oikeesti huonona kun joku tarjoo mulle sitä oikeeta itteään, kun paljon mielummin joisin ihan peruskuoharia. Tää Pop Earth (jos jotain kiinnostaa hifistelyt niin lisätietoa löytyy täältä) ihan törkeen hyvää eikä ees pahan hintasta jos joskus haluu viedä vaikka lahjaks johonkin sitä ihan itseään tai muuten vaan alottaa päivän samppanjalla. Ainut että tää kuuluu Alkon tilausvalikoimaan, että pitää erikseen tilata, mutta sekin on niin helppoa et why not.

IMG_0488

… Jatkettiin sillä kuoharilla ja siiderillä sit tosta ja kuunneltiin Cheekkiä turvallisen välimatkan päästä.

IMG_0490

Piknikillä. Raahasin kiltisi sadeviittaa koko festareiden ajan mukana, ihan vaan sillä ajatuksella, että niin kauan kun se on mulla mukana, niin on aivan satavarmaa ettei sitä sadetta tule! Kävi myös oikein kätevästi piknik-viltistä, kun ei toi mun mekko oikein kestäny maassa istumista.

Sitten se mun sunnuntain kohokohta. Kaikki hehkutti Biffy Clyroa koko viikonlopun ja mulla ei ollu hajuakaan et mistä bändistä on kyse. Mutta kun mulle luvataan kuumia skottimiehiä ja rokkia niin tottakai mä oon paikalla. Ja melkein eturivissä.

IMG_0495 IMG_0497 IMG_0521 IMG_0541Musta on ihanaa löytää uusia bändejä ja tää on kyl sellanen joka on soinu varsin tiiviiseen tahtiin Ruissin jälkeen levylautasella. Varsinkin Biblical on soinu varmaan 20 kertaa viimesen parin päivän aikana.

Baby if you could would you go back to the start?
Take any fresh steps or watch it all fall apart, again.
It could have been a wonderful year.
Instead we might not make it to the end.
Everybody cares but nobody knows.

Voitteko alkaa vinkkailee mulle lisää bändejä jotka kaikki muut tietää, mutta mä näköjään vaan elän jossain tynnyrissä enkä tiedä mistään mitään.

IMG_0561 IMG_0603 IMG_0623 IMG_0642

Ihan rakkautta ja jäi ihan superfiilis ton keikan jälkeen.

Sunnuntaina kun pääsin hotelliin, kaaduin sänkyyn ja nukahdin ehkä sekunnissa, niin poikki olin, mutta oli kyllä sen arvosta.

Erityismoikat ja kiitokset kaikille niille lukijoille ketkä moikkaamaan.  Siitä että joku sanoo sulle päjn naamaa että tekee hyvää duunia ja vannottaa ettei koskaan saa lopettaa tulee vaan niin superfiilis. Ja tottakai ne samat toivotukset saa hyvälle mielelle kommenttilootassakin, mutta kun se kommentti saa kasvot niin se nostaa sen jotenkin ihan erilailla jalustalle. Ähh vaikee selittää. Toivottavasti en jäätyilly ihan kauheen pahasti (tai vaihtoehtosesti ollu liian skumppapäissäni) ja aiheuttanu kauheita traumoja kellekkään.

Kiitos lukijoille että ootte olemassa ja autatte jaksamaan vaikka välillä meneekin usko tähän omaan taitoon enää suoltaa tätä tekstiä teille. (ja se joka vannotti että avaan vanhan blogin uudestaan ees pariks päiväks… Harkitsen sitä edelleen :D )

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Heidints tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 15:32

  Hahaa. Mä jo odottelin tokaa ruissi postausta ja sitä et avaaks vanhaa blogia. :D harkitse sitä hyvin vakavasti.
  Terkuin se lukija, joka tuhannen päissää sitä tuli kyselee :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:22

   kiva etten ollu ainut joka oli päissään! kyllä se jossain vaiheessa avautuu :)

 • Reply Miisa tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 16:26

  Vanhan blogin avaaminen edes hetkeksi saa kannatusta täältä! Sitäpaitsi, me vanhat lukijathan ollaan luettu ne tekstit jo kertaalleen, että ketä se satuttais jos vähän veresteltäis yhdessä muistoja ? ;)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:22

   joo lueskelin sitä ite just eilen, täytyy avata se jossain vaiheessa!

 • Reply Sanna tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 17:00

  Joooo, kannatan tuota viimestä kommenttia! Oon manannu itteni maan alle, että keksin sun blogin vasta just tyyliin sillä viikolla kun siirryit Rantapalloon enkä oo koskaan lukenu sitä vanhaa blogia :D Siitäkin tuntuu kyllä olevan ihan ikuisuus, huhhuh. Mutta se on ihan totta, että tää vaan kuuluu mun rutiiniin napsauttaa sun blogi auki kirjanmerkeistä muutaman muun kanssa, tää on sit kait se mun aamukahvirutiini kun kahvi on mun mielestä ihan saakelin pahaa. Joten jos ikinä lopetat kirjottamisen, niin syytän sua siitä että en saa mun aamua käyntiin ja myöhästyn kaikkialta. :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:22

   aww kiitos :) en mä lopeta, tää on niin koukuttavaa puuhaa!

 • Reply Emppu tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 17:01

  Jos avaat vanhan blogin ees muutamaks päiväks, vinkkase siitä heti! Tää tyttö ois ainakin ihan innoissaan. Oot ihana :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:21

   lupaan vinkata :)

 • Reply Jossu tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 17:26

  Mitä hyviä kuohareita saa Suomen Alkosta? Yritin ettiä tota mitä oon tottunu juomaan Sveitsissä, enkä löydä sitä valikoimista :( Joudun lähtemään siis ostosreissulle Alkoon!

 • Reply suvi tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 18:27

  Aahh, Biffy Clyro on jees! Käytiin erään kaverin kanssa tammikuussa 2010 Nosturissa keikalla, ja muut kaverit vaan nauro et ”teitä on vaa jotai 12 ihmistä siellä” koska ei kukaan viel ollu kuullu niiistä! Hyvä että suosio on kasvanu, sillä onhan ne vaan niin tajuttomia! Biblical <3

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:20

   ihan huippuja, voikun tulisivat pian taas suomeen!

 • Reply eeva tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 20:32

  oo! mahtava biisi ja ihana mies! Kiitos tän(kin) esittelystä :))

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:19

   ihan huippu!

 • Reply anbubu keskiviikko, heinäkuu 17, 2013 at 12:46

  Biblical biisi <3 Oot hauska ja kiva asu!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:19

   se on ihana! kiitos :)

 • Reply ella b keskiviikko, heinäkuu 17, 2013 at 13:18

  Loysin juuri blogisi kun etsin vinkkeja parin viikon paasta koittavaan Bali-viikonloppuun, ja taytyy vaan sanoa etta olen naurusta tirskuen lukenut tekstejasi, ihana blogi! Tulipa niita vinkkejakin sit vahan kirjattua ja hohoteltua aussipoikasotkuille. Mullakin on vahan hetkellisesti ollut yhta tapahtumarikasta tassa samassa kategoriassa ja juuri asken kaveli viela kaiken lisaksi sisaan tanne mun toihin yksi tyyppi julistamaan, etta nyt niita aussipoikia saapui taas muutamat lisaa tanne meidan kortteeriin! Toista puheenollen, nyt on ilta enka ole edelleenkaan saanut tehtya erasta hemmetin helppoa hommaa, joten taidan nyt jattaa blogisi seuraamisen huomiseen. Tai yrittaa ainakin saada jotain aikaiseksi ennen kuin ne uudet aussipojat pamahtaa tanne mun luo…

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 18, 2013 at 13:19

   tsemppiä töihin ja koita kestää niiden aussipoikien kanssa (en oo yhtään katkera)

 • Reply Catti perjantai, heinäkuu 19, 2013 at 17:49

  En oo suhun missään törmänny, mut joo, oon täällä kommenttilootassa ehdottomasti sitä mieltä, että et saa lopettaa koskaan tätä bloggaamista. Tykkään ihan hirveesti sun kirjotustyylistä ja rehellisyydestä ja huumorista. Ihana oot! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:50

   voi kiitos, kyllä tää sen verran koukuttavaa puuhaa on, että en mä ehkä ihan hetkeen oo ainakaan kokonaan katoomassa…

 • Reply dumdumdum maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 01:47

  ”Siitä että joku sanoo sulle päjn naamaa että tekee hyvää duunia ja vannottaa ettei koskaan saa lopettaa tulee vaan niin superfiilis.”

  No nyt alkoi vähän selvitä se viimeöinen avautumisen tarve :D Meinasin jo kommentoida aiemmin, mutta sitten ajattelin säästää ne Piraijakuiskaaja-avautumismailiin, ystävämme alkomahooli muutti vielä kerran suunnitelmat.

  Mutta siis, mun päivän aloitus rutiineihin kuuluu nettikatsaus (olen vielä niin old schoolia, että ennen sitä on teksti-tv-katsaus…) ja sun blogi on eka minkä tarkistan. Kun asuit Ausseissa tai olit Balilla, niin oli kiva kun melko varmasti oli aamuksi uusi postaus. Nyt ramppaan täällä pitkin päivää ja odotan uutta postausta. Yhteensä luen säännöllisesti ehkä viittä blogia, mutta sun on ainut, jonka tarkistan päivittäin.

  Tykkään jutuistasi, ne ovat useimmiten hauskoja, toisinaan tulee halu rutistaa, kun olet allapäin. Tekstiä ja kuvia on sopivassa suhteessa, enkä mä oikein keksi mitään parannettavaa. Videopostaus olisi kiva, ja onko muuten sun hot top-listalla uusia kasvoja/vartaloita? Toivottavasti kuitenkin jatkat vielä pitkään :) Olen myös onnellinen, että ”tunnen” sua vähän myös blogin ulkopuolella. (Jos näin voi sanoa.)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:42

   Mä oon odottanu et koska kommentoit jotain Piraijakuiskaajasta!! :D Mä tykkäsin itseasiassa ausseissa just siitä, että sai kirjotettua postaukset niin että ne tuli joskus aikasin aamulla. Tai kun mulle itelleni aamu on se aika ku jumitan ja selaan blogeja läpi..

   Oon miettiny tota videopostausta pienen ikuisuuden mut sit aina unohdan. Täytyy tsempata sen kanssa!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post