We say goodbye in the pouring rain, and I break down as you walk away

Jee oon lähestulkoon pakannu viikonloppua varten, tosin sillä olettamuksella että Turussa paistaa ainoastaan aurinko ja on superlämmintä. Katoin äskön jotain säätiedotusta ja tuun olemaan ilmeisen jäässä ja märkä koko viikonlopun.

Ratkasin myös elämääkin suuremman kenkäongelman ja päätin että lähen mun valkosissa converseissa reissuun. Ostin uudet Conssit ennen Balia, otin vanhat valkoset sinne mukaan ja kolmen kuukauden rymyymisen jälkeen ne oli siinä kunnossa että ei tullu yhtään surku ku jätin ne hotellihuoneen roskikseen kun lähin takas suomeen. Noi uudet sitä vastoin on ollu niin kirkkaan valkoset etten oo halunnu käyttää niitä koska ne oikein huuta sitä että mulla on uudet kengät jalassa. 10min suomen festareilla ja asian pitäis olla korjattu. Ei oo elämä aina helppoa!

_DSC0887

Sain myös aamulla hoidettua sata ja kolme roikkumaan jäänyttä asiaa, hoidin kirjanpidon ajantasalle niin että mun ei tarvi enää pelätä, että koska mun kirjanpitäjä käskee ettiä uuden tyypin palkkalistoille. Lisäks raahauduin postiin ja sain vietyä pari palautukseen lähtenyttä juttua jnejnejne. Kiltti tyttö! Nyt on pari tuntia aikaa selviytyä suihkuun ja pakata loppuun ennenkun on aika ottaa suunta kohti Turkua.

_DSC0954

Tänään ei kyllä tainnu olla Hurts jonka haluun nähä niin että jos Stay soi niin oon sit aurinkolasit silmillä ja nieleskelen kyyneileitä. Onneks Monroe on viel sen jälkeen sit nostattamassa fiilistä ettei tarvi ihan itku kurkussa mennä nukkumaan. Huomisest tulee jo kiireinen kun siel on vaikka ketä joiden keikalle haluun ehtiä (eli jos nään ees yhen keikan kokonaan niin se on jo saavutus) Sunnuntailla ei taas tainu olla niin merkitystä Haloo Helsinkiä lukuunottamatta (jota oon kuunnellu viime päivät varsin repeatilla) eli voin istua kaljateltassa aamusta iltaan. Maanantaina joskus kotiin. Blogin osalta tulee siis hiljanen viikonloppu, ellen nyt kerkii viel puuhaa jotain tässä ennen lähtöä.

_DSC0980

mekko – GT
paita – GT
kengät – Converse

_DSC0030-001

Ettei tää aikataulutus menis ihan liian nappiin niin voisin lähtee viel nopeesti käväsee solkussa ja ostaa vaikka kertakäyttösadeviitan ihan just in case.

Saa tulla nykimään hihasta jos näkee, ei tarvi pelätä :) (mä tosin saatan pelätä teitä ja jäätyillä pahasti)

ja hei vinkkivinkki Shoppin4netillä  on kaikki Hawaiian Tropicin tuotteet -20% noiden öljyt ja rasvat on mun mielestä ihan huipputuotteita ja niitä kyl kannattaa hamstraa aina kun halvalla saa :) (tuolta saa myös sitä LdB:n sävyttävää päivävoidetta kun joku joskus valitti ettei kaupoista enää oikein löydy)

1305-C4HTropic-FI-A

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply P maanantai, heinäkuu 8, 2013 at 09:25

  Ajattelin että arvostaisit :D

  http://www.bbc.com/culture/story/20130503-prince-harry-style-icon

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 11:30

 • Reply Juuh maanantai, heinäkuu 8, 2013 at 13:30

  Bongasin sut kebab-mestan edestä perjantaiyönä. Olitpa mielettömän kaunis livenä!

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 11:30

   haha, mun olemus siihen aikaan yöstä on ollu varmaan tosi fresh :D

 • Reply Ira keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 12:52

  Ihan mielettömän kiva asu, mää tykkään! :-D Ja kaunistut kokoajan entisestään!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:24

   voi kiitos :)

 • Reply Jonna keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:39

  Meri, voisitko mitenkään lopettaa mun elämästä kertovien biisien käytön otsikoina. Kiitos :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:41

   eletäänköhän me jotenkin samanlaista vaihetta? :D pitäisköhän harkita siideriä / viiniä ja asian puimista?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post