Rock The Beach päivä 1

Koska eilen tosiaan aurinko ja siitä nauttiminen oli ykköstilalla ja siinä auringonottamisen ohella kehitetty himo hesen kurkkumajoneesiin kehitty liian suureksi saavuttiin paikalle tyylikkäästi myöhässä. Niinkun pari muutakin, että sitä armasta pressipassia joutu odottaa hetken jos toisenkin.

1b217a0ede9b11e2bd8822000a9d0df8_7

Liian Fosfori Rakkaus, jos jollekkin tää blogin nimi oli vielä epäselvä

IMG_0427

Sillä ei kuitenkaan ollu väliä, koska ehittiin oikein mahtavasti näkemään Stone Sour ja ihan kivalta paikalta (kumpikaan ei ollu nauttinu niin paljoa ilojuomaa että ois kokenu mitään intoa puskea eturiviin kaikkien suomalaisten känniääliöiden ohi)

Audio Secrecy on mun mielestä yks parhaista levyistä koskaan, eikä mua ois haitannu vaikka SS ois soittanu pelkästään niitä. Näin viimeks Stone Sourin livenä Ausseissa jollon ko levy oli vasta tullu, mutta ei tääkään keikka pöllömpi ollu. (ja siis onhan se Corey Taylor nyt vaan niin uskomattoman ihana)

IMG_0438

IMG_0431

IMG_0456 IMG_0462 IMG_0489 IMG_0492 IMG_0523

Hesitate ei onneks soinu, koska ois meikäläisen kyynelkanavat ollu varmasti auki siinä vaiheessa (onneks oli aurinkolasit nenällä ihan varmuuden vuoks) kun olin ihan liikuttunu jo Trough Glassin aikana ja lauloin äänihuulet kipeeks.

IMG_0526Yks onnellinen ja hikinen limapallo Stone Sourin jälkeen. Ihan pikkusen syö että missattiin Queens Of The Stone Age, mutta sille ei voi nyt mitään.

IMG_0541

IMG_0546

Keikan jälkeen nopee kirmaus pressitelttaan (lähinnä siks että siiderijono sielä oli huomattavasti lyhyempi) ja sen jälkeen turvallisen välimatkan päästä kurkkimaan Green Daytä. Annettiin niiden 15 000 innokkaimman fanin nauttia rauhassa siinä ryysiksessä. Mun entinen poikkis on Green Dayn ehkä suurin fani, joten sitä tuli joskus kuunneltua aika paljon ja kyllä se vaan on kova.

IMG_0553
IMG_0550

Vähän mä olin pettyny siihen lavaesiitymiseen, kun oon niin monen sitä kuullu kehuvan. Mutta ehkä toi on sit sellanen bändi joka toimii paremmin jäähallikeikoilla. Niissä on vaan aina enemmän tunnelmaa ja sama koskee kaikkia keikkoja (myös Mötley on mun mielestä kovempi hallissa kun ulkona)

IMG_0565 IMG_0572 IMG_0580

Tää on se kohta, kun haluun hehkuttaa kameraa jonka sain festarilainaan Canonilta. Mulla oli Powershotin sx260. Oon aiemminkin hehkuttanu PowerShotteja keikkakameroina, jos ei järkkäriä jaksa (tai saa) alueelle mukaan ottaa. Tossa 20x optinen zoomi, että ei haitannu että seiso 100 metrin päässä lavasta. Kadotin (tällä kertaa kadotin, en rikkonu!) mun pokkarin tossa muutama viikko takaperin, niin voisin oikeesti harkita tota uudeks pikkukameraks. Jos tekniikka, sun muu kiinnostaa, niin lisätietoja löytyy täältä

IMG_0587

Karattiin vähän ennen keikan loppua (hyi meitä) mutta sain kuulla kaikki mun lempibiisit ja iski pieni väsy ja nälkä jo päälle. Otettiin rauhallinen iltakävely takas Töölöön ja taas sai fiilistellä suomen kesäiltoja.

IMG_0597

6N6A9724

6N6A9731

6N6A9752

Ne pakolliset asukuvat!

toppi – forever 21
hame – Sisters Point (löytyy Nellyltä, rakastan tota väriä!
arskoina toimii edelleen Roxyt ja kenkien merkin voitte vaan arvata.

Nyt oon vaan perjantaita ja Thirty Seconds to Marsia (ja ihan vähän myös Reckless Lovea) ootellessa. Lauantain skippaan varmaan kokonaan vaikka Danko Jones kiinnostaiskin, mutta en halua ottaa sitä riskiä että jumittuisin bajamajaan ja joutuisin kuuntelemaan Rammsteinin keikan.

Mitkäs teijän suosikit oli tuolla? Siellä varmaan jokunen lukijan oli ;) Muutkin kun ne pari hassua jotka tuli moikkaamaan. (on muuten hämmentävää, kun en taas oo tottunu siihen yhtään että joku tunnistaa. Balilla kun se tapahtu ehkä kerran kahessa viikossa ja yleensä just sillon kun oksensin naapurin kenkään tms)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Iitu torstai, kesäkuu 27, 2013 at 12:47

  Oot laihtunu hirveesti :o
  Josta tuli mieleen sellanen aiheeseen liittymätön kysymys,ku puhuit joskus et olit lopettanu pillerit,niin mitä merkkiä söit ja ootko huomannu et iho ois parantunu sen lopettamisen jälkeisen hormonimyrsyn jälkee? tai kauan meni että parantu? Luuletko et toi painon putoominen liittyy niitten lopettamiseen? :) Ite mietin kanssa lopettamista mut en tiiä uskallanko :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 28, 2013 at 10:15

   mä en saanu sitä paranemaan ja meni hermo ni alotin pillerit uudestaan joskus puolen vuoden jälkeen… ei oo siis painon vaihtelulla mitään tekemistä sen kanssa :)

 • Reply Emmi L. torstai, kesäkuu 27, 2013 at 23:10

  Toi hame on kyllä ihanan värinen! :)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 28, 2013 at 10:15

   kiitos, tykkään itekkin :)

 • Reply Jenna perjantai, kesäkuu 28, 2013 at 13:23

  Mä kävin katsomassa keskiviikkona QOTSAn, Stone Sourin ja Green Dayn ja oon vieläki ihan fiiliksissä miten huikeet keikat kaikki veti!! Mun sydän vissii pysähty ku Corey Taylor asteli lavalle – ilman maskia ja Stone Sourin kanssa. Kyl toi mies vaan osaa ottaa yleisön haltuun ihan täydellisesti kummalla kokoonpanolla tahansa. Joo ja tosiaan ehkä ihan hyvä ettei Hesitatea kuultu nyt, kun mä tirautin kyyneleitä ihan kiitettävästi Botherinkin aikana. Voiskohan Corey mennä naimisiin mun kanssa… ja tänään itsekin kovasti 30 seconds to marsia odottelen, varmasti ihan huikee keikka tulossa!!

  • Reply Meri lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 12:53

   Corey Taylor on kyl niiiiiin ihana. Mä en oo ikinä nähny Slipknottia livenä niin en osaa kuvitella Coreya niiden kanssa, levyllä se ei oo yhtään niin todellista…

   30stm oli kyl aika rakkautta.

 • Reply sirpa lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 11:18

  Ihana hame! Green dayn ”papat” on niin hauskoja kajaleissaan. Kasvaisivat nyt vähän aikuisemmiksi skeittipunkkareiksi! t. mummo, :D

  • Reply Meri lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 12:51

   mä rakastan sitä että niistä ei huomaa vanhenemista mitenkään. Billie vetää raitapaidassa ja kajaleissa varmasti myös seuraavat 20 vuotta…

 • Reply Nannah lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 12:25

  Noh noh, kamalempaahan se on kuunnella jotain Tanko Jomppaa eturivissä että saa pidettyä hyvät paikat parhaan Rammsteinin seurassa!!

  • Reply Meri lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 12:49

   tää on musta hauskaa että se otetaan aina kauheen henkilökohtasesti jos et tykkää bändistä josta toinen tykkää :D Ajattele se niin, että sieltä eturivistä on yks helvetin ärsyttävä varpaille talloja ja kylkeen kyynerpäällä iskijä pois kun jätän homman välistä :)

 • Reply nn lauantai, kesäkuu 29, 2013 at 14:22

  Ihana hame! Näytätpä paljon hoikemmalta kuin ennen ja muutenkin upealta :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 1, 2013 at 12:07

   kiitoksia kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post