050513

Huomentaa! Hyvin alko tää parempi toukokuu taas ;) Nojoo. Ilmotin eilen, että tän aamun omistan työnteolle ja vaikka aamulla ois tehny mieli jatkaa viel unia, niin urhoollisesti raahauduin koneen kanssa aamupalalle. Pienenä miinuksena se, että oon aivan pihalla kun en saanu nukuttua yhtään viime yönä, mutta jos sitä lähtis tästä rannalle jatkamaan sit unia. Kaveri oli yökylässä kun sen kämppiksellä oli joku tyttö yötä, joten sen lisäks että aloin 1:30 suostuttelee kännistä aussia suihkuun, 1:45 kuuntelee saman tyypin kuorsausta niin heräsin viideltä siihen, että samainen herra pohti että lähtiskö surffaa vai ei. Ens kerralla kun joku koputtelee oven takana keskellä yötä, niin en vaan avaa.

IMG_0752

Lähetään huomenna Gileille pariks päiväks nukkumaan, snorklaamaan ja ottamaan aurinkoa, mä en käytä jokaista hetkeä laskemassa että koska Dave tulee takas. Ja AHH. Törmäsin G:n kämppikseen kun käveltiin mun viime yön yläkyläilijän kanssa samaa matkaa himaan pari iltaa tässä. Vaikka G ite käyttäätykin kun kolmevuotias niin sen kämppis sentään halas ja jäi juttelee. Meijän keskustelu meni perus mitenmenee-tosihyvinmitensulla-tosiloistavasti jälkeen about näin.

Kämppis: Mihin oot menossa? Lähe baariin!
Minä: Eikun ME ollaan tosi väsyneitä niin ME mennään vaan kotiin nukkumaan.
Kämppis: Eiku ihan totta, lähe ryyppäämään
Minä: Eiku MEIJÄN pitää todella nukkua välillä… Mihin ootte menossa?
Kämppis: (kertoo baarin nimen)
Minä: okei no toinen kerta sit. Kerro G:lle moi.
Kämppis: no G:n takia kerroinki mihin ollaan menossa.
Minä: Joo… No ME lähetään nyt nukkuu.

Toivottavasti G kuuli miten väsyneitä ME ollaan. Tohon johonkin väliin mahtu myös se kun yökyläilijä osotti joko todella hyvää tai huonoa pelisilmää ja esitteli ittensä jossain vaiheessa. Sillä hetkellä olin äärettömän ilonen että melkein reilu 185cm pitkä ja levee ku ladon ovi – surffaripoika oli sattunu osumaan kaveriks.

IMG_0751

Onnistuin saamaan taas jonkun typerän flunssan, syytän jälleen kerran ilmastointia jonka Dave sääti aina johonkin 18 asteeseen, oon kyllästyny niistämiseen jo näin päivän jälkeen ja googlailen kaikkia poppakonsteja nuhan karkottamiseks. Yliannostus inkivääriä niin ehkä tää tästä!

En ota konetta mukaan, mutta iPadin kuitenkin joten tuun moikkailee, nyt kerrankin kun siihen on aikaa (yritän siis päästä ees hetkeks pois tästä käyn kotona vaan nukkumassa -jos käyn – rytmistä)
 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Reply Kesä sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 06:33

  Hei Meri, sulla on aivan loistava blogi ja joka päivi postauksia odottelen :) (kui tylsää on näköjään oma elämä :() )
  Voitko selventää onko G aka viiksivallu vai onko G ennen P:tä ?vai kuka oli tämä kenet tultiin hakemaan kalaa..joskus :) menin hieman aakkosissa sekaisin.
  Toivottavasti palaat vielä joskus ausseihin ja aakkoset alkaa alusta.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 11:21

   Hah vähemmästäkin menee sekasin :) Ei siis G on ihan nyt tän reissun tuttavuuksia jonka kanssa meillä oli parin viikonmittanen juttu/säätö mikälienee ja jonka kaa meni jutut puihin ehkä kolme viikkoa sitten, mut edelleen näköjään riittää draamaa aiheesta :) Viiksivallu ei oo onneks täällä ja P:kin on vasta tulossa… Sitten se lysti vasta alkaaki ku P rantautuu saarelle :D

 • Reply Empsu sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 11:38

  Ihanaa meri! Tää on niin ihanaa lukee näitä sun miessäätöjä ja bilejuttuja. Rakastan sun blogia ihan mielettömästi ja tsekkailenkin tätä joka päivä, että oisko tullu uutta postausta. Oon lukenu sun blogia ihan alkuajoista asti! Pusuja (:

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 11:42

   pusujapusuja! yritän tsempata tän kirjottamisen kanssa, bilettää ei oikein jaksa, mutta näköjään säätöä saa aikaan ilmankin :D

 • Reply Kesä sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 11:54

  Hehh..hmm..joo..mä yritän pysyä mukana.Kiitoksia näistä riemu päivistä mitkä olen käyttänyt lukemalla sun blogin alusta loppuun :) Australian aakkoset on pitänyt katsoa muutaman kerran läpi uudestaan että pysyy mukana. Onko toi tatuoitu namu tossa kuvassa nyt se Dave? Mut hei,jos kaikki menee puihin niin muutat Ausseihin takasin ja otat Mattyn.. :)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 14:06

   haha ei, toi on itseasiassa yks Carlos joka on ihan vaan kaveri :D se pussaa mua poskelle tossa, vaikkakin aika kovakourasesti :D hahah joo Matty on kyl ihana <3 täytyy laittaa sille viestiä!

 • Reply Niina sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 14:24

  Meri mä rakastan sun blogia <3 Aina on yhtä ihanaa lukee sun miehistä :D Lupaathan että et enää koskaan jätä meitä

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 18:13

   haha katotaan :D ehkä löydän viel onnellisen parisuhteen :D toivossa on hyvä elää ja sitä rataa . ..

   • Reply Niina tiistai, toukokuu 7, 2013 at 13:40

    Oma äitini vihjaili just että ois kiva jos voisin viimeinki päättää missä haluun asuu ja et löytäisin sen miehen jotta se vois joskus olla mummo. En kehannu sanoo että on mulla nyttenki mies mutta se on 19v eikä todellakaan mitään poikaystävä ainesta :D

    • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:07

     haha joo, mäkin löydän noita ei-poikaystävä-ainesta -herroja varsin lahjakkaasti

 • Reply elina sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 18:39

  Sul on vaan niin älyttömän ihana blogi! Ja hauska!:)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:08

   :)

 • Reply Kesä maanantai, toukokuu 6, 2013 at 07:37

  Meri,kyllä sä löydät sen rakkauden vielä..kannattaa nauttia vielä kun on nuori ja vapaa hyvästä tarjonnasta. Voitko vielä selventää millä reissulla P tuli kuvioihin ja milloin sai jäädä matkasta? Ihanaa tuleeko Balilla tulisia mustasukkaisuus kohtauksia kun kaikki sun surffiprinssit tulevat samalle maaperälle :) Lähetitkö jo Mattylle viestin..sillä on täällä Teammatty joukko.

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:08

   P:n tapasin syksyllä :) En oo viel lähettäny :D onkohan mul sen numero viel…

 • Reply jads maanantai, toukokuu 6, 2013 at 12:23

  Oon lukenu sun blogia niistä aussiajoista lähtien ja pakko vihdoin kommentoida ja kertoa että sun blogi on niin mahtava!!! Sun kirjotustyyli on niin loistava ja miesseikkailuista puhumattakaan!:D Pystyn niin samaistumaan suhun! Yks mun kaveri kerran tokas, että ihanku oisit suoraa mun elämästä kirjottanu hahahaha:D Ei sillä ettäkö oisin noin paljon reissaillut ku sinä, mut miesten suhteen hehheh. Mun reissailut on vasta alossa, oottelen parhaillaan työviisumia Turkkiin. Tarkotus ois ura matkaoppaana aloittaa sieltä;)

  Ei mulla muuta, oli vaan pakko ylistää sua ja sun huippua blogia!!!! :)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:07

   kiitoksia kiitoksia :) ja kiva jos en oo yksin tän mun sotkusen mieselämäni kanssa :D

 • Reply Hensu keskiviikko, toukokuu 8, 2013 at 01:11

  moikka!
  ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta tiiätkö yhtään onko lähiaikoina tulossa uutta isosmile koodia? :)
  ihanaa loppu lomaa!

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:07

   ei mun tiedossa ainakaan oo :)

 • Reply Blob keskiviikko, toukokuu 8, 2013 at 20:41

  Heippa, lähe joraan perjantaina tai lauantaina? Mahtava suositus tämä Suka beach inn, netti vaan hermostuttaa…

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 07:08

   tänään ollaan lähössä ainaki, ehkä myös huomenna. Meijät löytää alleycatsista joskus kasin jälkeen :) suosittelen käyttää sitä free wifi id:tä sen kanssa hajoo naama huomattavasti vähemmän :D

 • Reply muija torstai, toukokuu 9, 2013 at 22:45

  Heii millon arvot björn börg arvonnan ? :-)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 10, 2013 at 12:06

   arvottu ikuisuus sitten :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post