Single Fin

Balin matkailuvinkeiks voinee sanoa sunnuntai-iltojen Single Fin bileet, jotka järkätään Uluwatussa. Ulu on muutenkin huippupaikka vietää päivä ja kiva paikka surffaa sillon kun kaikki oikeet surffarit tuhahtelee aaltojen pienuudelle. En ikinä uskaltais mennä veteen sillon kun aallot on normaalit tai isot mutta pikkuaalloilla siel on kivaa. Oon kehittäny kauheen traagisen tarinan kipeestä nilkasta jonka takia voin ottaa vaan pikkuaaltoja kun pojat yrittää suostutella mua kokeilemaan isompia aaltoja. En koe mitään tarvetta hukuttautua vaikka maisemat ois kuinka nätit.

IMG_0548 IMG_0550

EENIVEI. Ne SingleFinit. Mesta on tosiaan kuten kuvista näkyy heti meren vieressä joten paikalle kannattaa mennä ajoissa, niin voi nauttia auringonlaskusta ja juoda ylihintasta ja hiivanmakusta valkkaria (mun viini-ikävä on niin jäätävä ettei järkeä. Eilen ku katoin kaupassa halvinta viinipulloa niin se makso about 20 euroa. Mutta näissä himoissa sekin alkaa tuntua pieneltä hinnalta, ihan sama että käytän vähemmän rahaa päivässä aamupalaan, lounaaseen ja illalliseen.

Plussaa näissä kinkereissä on ehdottomasti myös se, että siel on yleensä paljon sellasia söpöjä poikia jotka asuu Uluwatussa että aaltoihin ois lyhyt matka, eikä muuten ryömi koloistaan kovinkaan usein. Ihan tälleen välihuomautuksena vaan….

IMG_0554 IMG_0559

Matkaa sinne Kutalta on ja jos vaan onnistuu niin kannattaa yrittää saada kuski sekä meno että tulomatkalle, niin ei tarvi paikan päällä tapella ylihintasesta kotimatkasta. Mä oon onneks saanu aina joltain kaverilta kyydin niin oon päässy helpolla (oon nähny tarpeeks paljon tyyppejä jotka on pannuttanu kännissä skoottereilla, pitäydyn siis ajamisesta muutaman kaljan jälkeen myös jatkossa ja suosittelen samaa kaikille muillekkin)

Mutta joo, kivat bileet menkää ajoissa niin pääsette ajoissa kotiinkin. Kätevää eikö? (paitsi jos käy niinkun mulle pari viikkoa sitten.,että törmää kavereihin kun kävelee kotiin jotka houkuttelee baariin. Selvisin seuraavana aamuna seiskalta kotiin. G oli superilonen kun sanoin ettei mulla mee myöhään ja käyn hakee vaan kamat kotoota seuraavaa päivää varten viel taksista ja seuraava viesti sillon aamuseiskalta että teen kuolemaa ja soitan joskus ku herään.

IMG_0567 IMG_0583

Mun pitäis varmaan alkaa käyttää lippiksiä ihan ite, eikä aina varastaa kaikkien muiden hatut. Mekko on Bamboo Blondesta ostettu ylihintanen riepu joka on kuitenkin maailman mukavin päällä.

IMG_0541

Tää on poikien käsitys ”hyvästä ja onnistuneesta” kuvasta kun kysyin kuvan otonjälkeen et tulihan siitä ihan ok.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Siilikissa maanantai, huhtikuu 22, 2013 at 17:17

  Voi elämä, oon ihan sikakateellinen tosta sun rusketuksesta!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:27

   Oon tehny sen eteen kovasti töissä :D

 • Reply maaris maanantai, huhtikuu 22, 2013 at 19:44

  Moi!
  Aattelin kysyy nyt ku olit Suomessa olessas vissiin Ginatricotilla töissä ni tiiät varmaan jotai niistä farkuista :). Eli siis, ostin Lisa-malliset farkut (jotku super strech) ja ne on mulle hieman liian isot, tai siis ne ei o olenkaa tiukat ja polvista jo ostaessani vähän löysät. Ei siis ollut pienempää kokoa saatavilla, siks ostin :D. Siis venuykö noi tollaset joustavat farkut käytössä paljonkin? Ja myyjä sanoi että kun laittaa kuivausrumpuun niin ne pienenee koolla, onko tää ihan totta? En oo uskaltanu kokeilla, jos meneeki liian pieniiksi :D.
  Kiitos jo etukäteen jos viitit vastata, ja anteeks nää kirjoitusvirheet! :)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:27

   Lisat venyy ihan hulluna, eli niistä aina sellanen koko jonka saa hädin tuskin jalkaan… Joo mä oon käyttäny tota kuivausrumpukikkaa, tosin ne kyl usein käytössä sit venähtää taas….

 • Reply millla tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 10:13

  :D:D:D vitsit repesin tolle ONNISTUNEELLE kuvalle :D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 25, 2013 at 10:50

   miehet…

 • Reply Balibalii keskiviikko, huhtikuu 24, 2013 at 21:14

  Carrefourista saa 14eurolla HYVÄÄ viiniä ja kaikennäkösiä juustoja ah!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 25, 2013 at 10:46

   mitä merkkiä? :o sitä jotain paikallista oletettavasti?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post