internet-yhteydessäsi on ongelma

Apua mikä tauko taas! On ollu niin kauheesti taas kaikenlaista, että tuntuu että käyn huoneessa lähinnä vaihtamassa vaatteet ja suihkussa sillon tällön ja sit taas viipotan eteenpäin. Viime viikon halusin hengata tyttöjen kanssa ja maanantaina sain yhen tytön takasin rokkailee Balia. Meijän oli tarkotus lähteä viimeistään tiistaina pyörimään ympäri saarta, mutta sit tuli taas kaikenlaista ja ollaan ylläriylläri jumissa Kutalla. En oo jaksanu pahemmin juhlia, tiistaina otin pari ja heräsin torstai-aamuna. Mulla on mielikuva keskiviikosta kun seisoin suihkussa sen jälkeen ku Ella oli yrittäny suostutella mua syömään ja miettiny vaan että jos selviin nukahtamatta takas sänkyyn niin myönnän itelleni mitalin. Joko kroppa on pikkusen väsyny tai sit joku onnistu sujauttaa jotain mun juomaan, mitä kuitenkin epäilen. No 36h unta ja oon ku uus tyttö.

Aallot on ihan mielettömät mikä tarkottaa sitä, että poika viettää aikansa rannalla ja mun kiinnostus surffivaimoiluun rannalla, jossa ei oo mitään, vesisateessa ja rapujen kanssa (joita pelkään edelleen) on varsin rajallinen. Ja koska aallot on kolme kertaa mun kokoset, mua ei saa veteen mistään hinnasta. Tai siis en uskalla mennä ees uimaan, saati sitten heilumaan sinne laudan kanssa. Meillä on siis pakollinen ero menossa siihen asti, että aallot on taas jotain muuta kun parasta surffia moneen vuoteen.

Eilen iski ekaa kertaa ihan jäätävä koti-ikävä. Varmaan johtu sateesta, kun ei voinu tehä oikein mitään kivaa ja siitä että mun tajuntaan on taas iskostunu se, että oon buukannu kesän niin täyteen ohjelmaa, että ehin olee suomessa sen pakollisen pari viikkoa mitä mun vakuutusyhtiö mut tahtoo suomessa matkojen välissä pitää. Ikävä äitiä ja juustoa siis jo valmiiks. Voisin ihan totta tappaa kunnon voileivästä just nyt. Tuijottelin aamulla mun riisilautasta ja mietin et saisinkohan jostain ees näkkäriä. Kiukuttelin pojalle ja ilmotin että lähen kahen viikon päästä lennoilla himaan, mihin en varsinaisesti saanu lupaa ja kummasti tänään ku aurinko taas kurkisti pilvien välistä oli mielikin toinen. Saa nähä miten kauan täällä jaksaa, mulla on kuitenkin sellanen fiilis että tää on mun vika kerta Balilla (Indoissa ei missään nimessä) hetkeen, niin ehkä vedän nyt kunnon overdosen kaikkea tätä. Lisäks kohta alkaa putoilee mun viime reissusta tuttuja aussipoikia yks toisensa jälkeen tänne niin alkaa taas tapahtumaan (lisäks saan reippaasti lisää draamaa elämääni kun mun viime loman suuri romanssi tulee…)

Hauskaa viikonloppua! Kohta taitaa sataa taas, joten mä voisin käydä shoppailee vaik pari leffaa ja sipsipussin illaks ja linnottautua sänkyyn tai yrittää paikantaa Ellan ja tehä jotain järkevää.

Mulla ois jotain random-auringonlasku / ranta kuvia varmaan koneella, mutta pelkästään tän tekstin lisääminen on niin äärettömän vaikeeta taas netille, että en ehkä ees yritä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply riiii perjantai, huhtikuu 12, 2013 at 11:43

  meriii! mul on ollut ikävä sun postauksia!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:06

   mä yritän tsemppaa kirjotustahdin kanssa!

 • Reply piupau perjantai, huhtikuu 12, 2013 at 13:23

  Toivon todella kovin että teet joskus postauksen yksin matkustamisesta. Siis millon oli ensimmäinen kerta kun lähdit yksin reissuun, oliko yhtään tuttua määränpäässä? Ootko muuten sosiaalinen, saitko heti seuraa? Miten käytännössä tutustui ensimmäisiin ihmisiin(istuit yksin ja ne tuli juttelemaan/menit itse juttelemaan? mistä?)?

  Olen lähdössä ensimmäistä kertaa yksin ulkomaille. En tunne ketään määränpäästä enkä ole ikinä käynyt sielä. En ole suomessa ainakaan kauheen sosiaalinen, miten ihmisiin tutustuu helpoiten ja miten sitä uskaltaa mennä juttelemaan vieraille ihmisille? :D Lisäksi mun englannin lausuminen on aika huonoa(todella perussuomalaista raikkonen-englantia :D) niin miten mä uskallan mennä juttelemaan ihmisille? :D

 • Reply mellu perjantai, huhtikuu 12, 2013 at 20:00

  Voi ei, tekee ihan pahaa lukee näitä sun postauksia Kutalta! Ite kotiuduin siltä just vähän aikaa sitten parin kuukauden oleskelun jälkeen ja pariin otteeseen tuli siel kyllä itkettyä aikamoiset koti-ikävä itkut että morjens! Nyt tekisin mitä vaan että pääsisin takas Sukaan nauttimaan banaani pancakeista + siitä järkyttävästä teestä ja rapsuttelemaan sitä söpöö karvapallosta joka siellä asustelee. Alleycatsiä unohtamatta (double doubles all the way!)…
  Ota kunnon overdoze Balia munki puolesta!! :)

  xx

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:04

   Haha niinhän se on! Oon kolme päivää pois täältä ja heti on kauhee ikävä takas vaikka kuinka menee välillä hermo. Mä yritän saada yliannostuksen tätä paikkaa !

 • Reply Lotta sunnuntai, huhtikuu 14, 2013 at 14:50

  Sulla on vaan niin iloisen aruinkoinen kirjoitustyyli että siitä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle :D Love it!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:03

   kivakiva :)

 • Reply marianne sunnuntai, huhtikuu 14, 2013 at 22:48

  Kai tiesit tästä? :p
  http://www.ikisinkku.com/

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:01

   siis blogista? toki tiedän :) vai mistä? :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post