sulla se vaan on aina keskiviikko.

Joopajoo. Neiti on taas tehny kaikkea muuta kun a. avannu konetta b. tehny mitään järkevää joten ei oo ollu mitään mistä kirjottaa :D Lisäks Anna ja Vivi on (Vivin sanojen mukaan vierailemassa mun kylässä) täällä, joten oon hengannu tyttöjen kanssa oikeestaan kaiken sen ajan kun en oo tuhlannu aikaani yhteen typerään miekkoseen josta ei me ei pidetä yhtään koska se on a. liian vaikee b. ihan hitosti liian vaikee c. lähellä viemässä mun viimosetkin järjen rippeet ihan vaan sillä että se ei tajua.

2013-04-02 17.03.39

IMG_0501

IMG_0502

Mulla alkaa pieni paniikki lähestyä kun tytöt lähtee, että mitä sit tekis. Tai että pitäiskö sitä muka taas tutustua ihmisiin? :D Kauheen vaikeeta. Mulla oli eilen kiukkukohtaus päällä ja uhkasin lähteä helvettiin koko saarelta, mikä on suunnilleen yhtä todennäköstä kun, että luopuisin juustosta ja jäätelöstä, mutta saa nyt nähä. Muutamaks päiväks rauhottumaan johonkin ja puhelimen heittäminen mereen vois tehä ihan hyvää kuitenkin.

Lisäks mulla on noin sata ja kolme kutsua Perthiin, täytyy kattoa jos ois halvat lennot Ausseihin.Mun frendi Ella on onneks tulossa takas tänne, joten ehkä se raahaa mut vaikka snorklaamaan, meren pohjassa ei oo aikaa kiukutella ees miehille. Oon oikeesti tosi vihanen itelleni, miten paljon annan jonkun tollasen asian vaikuttaa siihen että miten mun elämä kulkee. Selkeesti liian vähän stressiä kun on aikaa pohtia tollasta.

IMG_0507 IMG_0505
Samalla yritän pohtia et mitä hittoa sitä tekis. Tai täällä olon suhteen ja kaiken. Jos jään pidemmäks aikaa niin voisin yrittää kehittää jotain muutakin aktiviteettia kun surffaamisen (en oo ollu vedessä viiteen päivään) ja lukemisen ja G:n pussailun. (ainiin viimosesta luovutaan koska se on niin ääliö) Mietin jotain hyväntekeväisyystyötä, täytyy vähän tutustua mahollisuuksiin, että mitä pystyis tekee ja missä moisia spotteja oikein on.

2013-04-02 17.24.42 2013-04-02 17.24.41-2
Mekko on pull&bearista muistaakseni, Moskovan alemyynneistä kuitenkin viime kesältä.

Olipa kivaa kun pääs pitkästä aikaa pukemaan muutakin kun ne kaikista ryönäsimmät ja kulahtaneimmat vaatteet :D Tää balipukeutuminen on ihan omaa luokkaansa ja ton yhen kämppis tuijotti suu auki, kun puin aamulla Converseja jalkaan. ”Meri, no one wear shoes in Bali, where’s your thongs?” Se siitä yrityksestä suojella jalkapöydän haavaa.

IMG_0533

IMG_0525

Kuvat on Uluwatun läheltä Rockbarista joka oli yks makeimmista rafloista missä oon täällä oloni aikana ollu. Mulla hohtoa vei se, että mulla oli kevyt migreenikohtaus päällä ja lääkkeet tottakai himassa, mutta ehdottomasti vierailemisen arvonen paikka. Reilusti kalliimpi kun yleistaso Balilla, mutta käykää syömässä vaikka valkosuklaatryffelit ja kattomassa auringonlasku siellä, on varmasti sen arvosta. Ollaan jaksettu nauraa sitä, että Vivin vesi makso about 8 euroa, joka oli enemmän kun kenenkään ruoka tai esim meijän taksimatka sinne, mutta toivottavasti vesi oli ees hyvää (Eviania, joka maistuu ihan kamalalta täällä)

Oon käyttäny kohta puol tuntia siihen että saisin netin toimimaan niin, että saisin tän postauksen ulos asti. Ei taas näytä kauheen hyvältä. Ah, ja pakko alkaa harrastaa taas Google Translaten testaamista.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Marjo perjantai, huhtikuu 5, 2013 at 10:39

  Heips! Löysin sun blogin pari viikkoa sitten ja olen tykännyt lukea. :) Olet asunut Australiassa,
  onkohan sulla blogitekstejä enemmän aiheesta kirjoitettu? Itselläkin olisi haaveena päästä sinne, joko vaihtoon tai töihin. Minulla on lifestyle-blogi, jos haluat katsoa, tässä osoite:

  http://forever-day.blogspot.fi/

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:29

   tossa sivupalkissa on lista avainsanoista, siitä voi hakea :)

 • Reply Hihii perjantai, huhtikuu 5, 2013 at 14:28

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288553946188.html Aijaijaij : D

 • Reply ida perjantai, huhtikuu 5, 2013 at 16:28

  Meriii, me tarvitaan Geestä kuv(i)a!! Ja lisätietoo miks se on idiootti :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:12

   haha, se ois salee viel ihan onnessaan poseerannu mun blogia varten…

 • Reply I perjantai, huhtikuu 5, 2013 at 21:37

  Aaa sun kirjotustyyli on jotenkin niin mun makuun! Ja toi ajan tuhlaaminen ihan hitosti liian vaikeeseen mieheen, joka on viemässä viimesetkin järjen rippeet kuulostaa vähän liiankin tutulta :D Kiva tietää etten oo ainoo, joka ei vaan osaa unohtaa tollasia:D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:12

   joo et todellakaan :D

 • Reply L lauantai, huhtikuu 6, 2013 at 00:08

  Sika sulonen meri oot!!! ihana

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:11

   :)

 • Reply Mari lauantai, huhtikuu 6, 2013 at 08:58

  Jumalainen auringonlasku <3

  Noita liian vaikeita ja miehiä, jotka ei vaan tajua, löytyy ihan turhan läheltä täälläkin päin maailmaa. Mikään ei oo niin raivostuttavaa! Oon sitte kattonu paremmaks unohtaa kaikki sellaset lihat (=miehet) ja keskittyä vaikka urheiluun. Sä voit onneks keskittyä noihin ihaniin maisemiin, herkkudrinkkeihin ja villiin biletykseen ;)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:11

   joo parempi niin :D

 • Reply Susanna lauantai, huhtikuu 6, 2013 at 16:56

  Kylläpä olet hoikistunut! Hyvältä näyttää! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:11

   viimosetki lihakset kadonnu :D

 • Reply E sunnuntai, huhtikuu 7, 2013 at 08:18

  Hei, kerrotko mitkä Minnetonkat sulla on jalassa postauksessa ”I’m on fucking vacation”? Olen harkinnut Minnetonkien hankkimista, mutta mietityttää, että mikä malli olisi itselle paras. Varren korkeus näyttää noissa täydelliseltä. Oletko muuten ollut noihin tossuihin tyytyväinen, onko kestävät, hyvät jalassa ja ylipäätään hintansa väärtit? Entä koko ja lesti, tuntuuko olevan ihan normaali?

  Kiitän vastauksesta!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:11

   en tiiä yhtään sen mallin nimeä? :( Ne on ihan jees, en oo ihan kauheesti käyttäny mut hyvin käyttäny ainaki sen käytön ja ihanan pehmeet jalassa. Koko ja lesti on ihan normaalit…

 • Reply wendy sunnuntai, huhtikuu 7, 2013 at 20:04

  Voi kuinka sä olet söpö! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:10

   :)

 • Reply Anne maanantai, huhtikuu 8, 2013 at 15:46

  Hah! En voi millään käsittää, että kuukaus vielä ja sit pitäis olla vihdoin siellä <3 :D En malta odottaa! Tosin nyt alkaa stressi siitä, että mitä jos mä en löydä mistään ketään kenen kanssa hengata :( No kai pariviikkoa voi vaan maata rannalla?

  Tosin toi mun häntäluun murtuma (yes, my ass is broken.) voi johtaa siihen, et pyydän mun 24h matkustamisen jälkeen lentokentältä kyydin lähimpään sairaalaan ja kipupiikin :D

  ps. Ihana mekko <3

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:09

   tuut hengaa mun kanssa jos et muuta keksi :D Auts, tsemppiä lentoihin!

 • Reply dumdumdum keskiviikko, huhtikuu 10, 2013 at 01:59

  Tulin vaan ilmoittamaan, että tilasin elämäni ekat Converset :D Tajusin nimittäin, ettei mulla ole mitään järkeviä kenkiä sinne Brucen keikalle ja noita olen jonkin aikaa jo miettinyt. Peukut pystyyn, että ne käy mun räpylöihini! Leveä lesti <3

  Niin joo, Avril Lavigne julkaisi tänään uuden sinkkunsa Here´s To Never Growing Up (http://www.youtube.com/watch?v=iFSaNmZyPQo) tästä voisi tulla mun tunnari… Forever Peter Panina kuuntele sinäkin tuo :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:10

   Converset on kyl ihan loistavat keikkakengät! Onnittelut loistavasta valinnasta :) (oon niin katkera että pääset tonne keikalle etten suostu kommentoimaan sitä mitenkään)

 • Reply Satu keskiviikko, huhtikuu 10, 2013 at 20:37

  Sorry, että häiriköimme sun lomaa, mutta täällä niiiiin odotellaan innolla sun Bali-tarinoita :))

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:08

   yritän tsempata tän kanssa. ihan kauheeta miten huono oon ollu kirjottamisen kanssa!

 • Reply balille torstai, huhtikuu 11, 2013 at 16:53

  moi:) oon suuntaamassa kans balille niin aattelin jos voisit vastata pariin kysymykseen :) paljon kannattaa varata rahaa parin viikon matkalle? Siis asumiseen ja ruokaan yms. Ja paljon tarvii rokotteita ja mitä ne suunnilleen maksavat? Ja oisko muita käytännön vinkkejä reissuun:) kiitti jos viittit vastata!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:07

   riippuu niin missä syö ja missä asuu. jos haluu oikein sniiduilla niin 20 eurolla / pvä sisältäen asumisen yms riittää hyvin. Rokotteista saa lisätietoa esim täältä http://www.rokote.fi/

 • Reply Lotta torstai, huhtikuu 11, 2013 at 22:28

  Aivan ihania matkakuvia! Tulee niin kova matkakuume tätä lukiessa :) Ja oot vielä niin ihanan ruskeeki!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:06

   hahaa, musta tuntuu että oon ihan kalpee!

 • Reply A tiistai, huhtikuu 16, 2013 at 09:00

  Moikka! Oot todella kaunis näissä kuvissa! Ei mulla muuta! :-)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 06:03

   voi kiitos :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post