Keskiviikko

MÄ TEIN SEN! Nappasin koneen kainaloon ja menin rannan sijasta kahvilaan maksamaan laskuja, VASTAAMAAN KOMMENTTEIHIN, facebookvakoilee yhtä poikaa ja kaikkee muuta tärkeetä. Tarviin kyllä parin tunnin päiväunet kaiken tän uurastuksen jälkeen. Tääl on ihan hullun kuuma, oon ihan sulamispisteessä koko ajan. Pyörin viime yönä varmaan kolme tuntia sängyssä kunnes päätin et nyt riittää ja lähin kotiin ja omalle parvekkeelle riippukeinuun nukkumaan missä oli ees vähän viileempi. Oon varsin onnekkaassa asemassa kun hyttyset ei ihan kauheesti tykkää musta (liikaa valkosipulia varmaan) ja saan olla aika rauhassa. Tosin tekis ihan pikkusen mieli silti ostaa hyttysverkko riippumattoon. Sit en poistuis siit enää koskaan.

IMG_0268 IMG_0275-001

Muuten ei kai mitään. Paitsi tietty se et oon ihan pikkusen ihastunu ja rikon kaikkia mahollisia sääntöjä kun se poika asuu samassa hotellissa kun minä. Tai et sit jos (kun) tää menee päin helvettiä niin meille tulee ihan superkivat viimoset pari kuukautta mitä tossa asutaan kun pakostikkin törmäillään koko ajan. Mutta se on sit sen ajan murhe, ja onpahan teille ainakin jotain viihdettä ku kuvailen mun puskissa hyppimistä!

IMG_0280 IMG_0286

Mun ja Lauran todella tyylikäs jääpalasota. Fiksuveto kun oli ihan märkä koko loppuillan. Mut oli ihan superhauskaa! Ja mua harmittaa ettei oo vesipyssyä mukana, koska haastaisin kaikki vesisotaan. Ihan kun mulla ois kotona kauheen suuri vesipyssykokoelma, mutta silti.

IMG_0297 IMG_0305-001

Opetettiin poikia juomaan niinkun suomalaiset. Kaksin käsin ja humalahakusesti. Uus-Seelantilaiset on mun ihan uusia suosikkeja. Ne on ihan yhtä söpöjä kun aussit, mut sen lisäks niillä on ihan loistava sarkasmintaju ja voin kertoa just ne kaikista huonoimmatkin vitsit ilman että saan silmien pyörityksiä. Päinvastoin mä oon vällillä se joka jää tuijottaa suu auki kun en tajua että joku juttu on vitsi.

IMG_0320 IMG_0329

IMG_0340

Tää on mun suosikkikuva kaikista, koska näytän siltä että oon ihan kauheen rakastunu Kierraniin. Ei siinä, maailman siistein tyyppi ja ihan supermukava, mutta ihan vaan kaveri. Oon vähän vihanen itelleni koska en oo enää yhtään niin kunnostautunu kuvien kanssa ku alkureissusta, tai kun parhaita kuvia tulee just sillon kun illan ajalta on 250 kuvaa joista 200 on tärähtäneitä ja ihan kauheita, mutta yleensä niihin mahtuu sit kuitenkin myös muutama helmi.

Meen nyt kriiseilee sitä että toi yks käveli just mun ohi eikä ees moikannu. Syynä ei mitenkään oo se, että yritän näyttää tosi kiireiseltä mun koneen kanssa tai se, ettei se ehkä huomannu mua, mutta tästä päivästä tulee ihan liian tylsä jos en keksi mitään kriisin aihetta.

Kuvat jo melko vanhoja, mutta menkööt.

JA HEI. Vinkkivinkkinä että Nellyllä on tän päivän tarjouksena Cheap mondayn juttuja -40%!

Yves Rocherilla puolestaan pääsiäistarjous 5e alennus vähintään 25e tilauksista koodilla EAST2013F

pask_fiLisäksi toimituskulut 0e 27.3-14.4! Jos on aurinkoloma tiedossa, niin suosittelen YR:n aurinkotuotteita ihan koko sydämestäni!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply ccc keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 08:22

  uusseelantilaisilla on myös ihana aksentti<33 Niin hölmö.

  näin sinkkunaisena näiden ihanien miesten kattelu tekee todella tuskaa.. onko pakko lähteä tuonne asti, että tutustuu tuollaisiin ihanuuksiin? vai onko sulla suomessakin aina noin kova vienti?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 10:38

   en tykkää suomalaisista pojista ni ei kyl oo :D

   • Reply Jonna keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 22:54

    Yritin kauheesti tykätä tota kommenttia kunnes tajusin, että tää ei ole Facebook (siinä tajuamisessa meni ehkä muutama sekunti liian kauan).

    Ja oon tasaisen katkera jokaisesta kuvasta. Tai enkä ole. Eniten katkera tosta kuvasta, jossa tolla pojalla on juoma rintataskussa. Ton lippalakin takia en osaa varmuudella sanoa mutta kuitenkin aika varmuudella, että voisin ehkä olla toi juoma.

 • Reply Kajsa keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 10:24

  Moikka! Ootko sattumoisin tehny jonkilaista Bali-infoa täällä blogissa aiemmin? Jos oot, niin sitten oon vaan sokea enkä oo huomannut, mutta lensitkö siis Denpasariin? tiiätkö Kauan sieltä kestää Balille? Kelasin lentää gold coastilta balille :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 10:37

   denpasar on balilla :D

 • Reply Jankku keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 10:53

  Mä oikeesti epäilen, että suomalaislla on joku hyttysdefenssi. Kun oon ollu maailmalla, niin aina muun maalaiset valittelee kauheista hyttysenpistoista (ja niillä on jotain tajuttomia kraatereita naamassa). Mutta ainakaan mua ja mun kavereita ei oo tappajahyttyset erityisemmin kiusanneet.

  Ja kiva että oot saanu sarkasmiseuraa ;) Irkut on kans hauskoja, mut ei kyllä yleensä kovin kuumia :D

  Kiva kuulla sun matkasta ja kivaa lomaa!

 • Reply Tuu-tukki torstai, maaliskuu 28, 2013 at 11:35

  Hirmu hienoja kuvia, hahah :D ;) <3

 • Reply s perjantai, maaliskuu 29, 2013 at 19:42

  Moi!

  Ollaan suunniteltu että lähettäis poikakaverin kanssa joulukuussa Balille. Luin kuitenkin, että siellä olis joulu-maaliskuussa sadekausi. Onko sulla kokemusta millanen se si käytännössä on? Kannattaako siis joulukuussa matkustaa sinne vai kantsiiko lähtee johki muualle :-) Kiitti jo etukätee !!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:31

   käytännössä tarkottaa sitä että saattaa sataa viikon putkeen tai olla satamatta. En oo koskaan ollu täällä joulukuussa, mutta helmikuussa kun tulin niin oli viel aika sateista.

 • Reply Sandr-A-licious lauantai, maaliskuu 30, 2013 at 00:23

  Istun tässä eläintarhan kohalla 3T:ssä ja ootan että tää perkeleen ratikks lähtis viimein liikkeelle! Vaikka vedinki tossa poikapuolisten frendejrn kanssa päiväkännit ja vaikka olenkin SINKKU (ainaki nimellisesti.. Siitä kirjaimellisesti osata en menis vannomaan) oon tosi tylsä ja nytki kipittämässä ton yhen urpon kainaloon (hei haloo kello on vast puol yks pe iltana…). Mä niin luulen, että mun pitäs lähteä käväsen Balilla ja että oisin niin sun perfect matkakumppani (kuhan saisin karistettus näitä pölyjä mun ympäriltä) !

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post