Padangbai

Hellurei.

Päivät rullaa sellasta vauhtia ohi etten kestä. Tai mihin viimoset kolme viikkoa just katos? Ja mä oon ihan oikeesti joka päivä sitä mieltä, että tänään kyllä otan koneen ja meen kirjottamaan, mutta ei siitä tuu mitään. Nyt makaan omassa sängyssä ja toivon että saan netin toimimaan sen verran että saan muutaman kuvan ja tekstin upattua ylös. Nukahdin eilen ennen yhtätoista mikä tarkotti myös sitä että heräsin jo seiskalta. Katoin pari jaksoa Don’t trust the bitch in apartment 23 :ia ja pohdin et jaksanko valua aamupalalle vai en. Huolestuttavaa että mulla vähän tökkii paistettu riisi jo näin kolmen viikon jälkeen, varsinkin kun mun suunnitelmat pysyä tääl pidentyy vaan koko ajan.

IMG_0423 IMG_0426

Viikonlopun kohokohdiks mainittakoon Poika joka julisti rakkauttaan sen jälkeen kun oltiin hengattu ilta yhessä ja halus viedä mut johonkin keskelle viidakkoa Javalle romanttiselle lomalle (eli se ois surffannu ja mä oisin varmaan meditoinu sitten jossain puussa) Jos tyyppi ei ois ollu niin äärettömän raskas, oisin voinu harkitakkin, nyt kieltäydyin kohteliaasti ja jatkan elämääni Kutavortexissa ja hengitän vapaasti siihen asti että tää tyyppi tulee takas, oon kuulema luvannu lähteä sen kanssa treffeille, että niitä sit ootellessa. Ehkä se on ihan mukava sillon kun ei oo ihan tuhannen kännissä. Toivottavasti.

IMG_0427 IMG_0433

Kuten viimeks mainitsin niin tehtiin tosiaan päiväretki Padangbaihin, jonka lonelyplanet on rankannu Balin parhaaks snorklausmestaks. Mua ihan vähän jännitti, että onko 1500 muutakin lukenu paikan hienoudesta, mutta kun saavuttiin mestoille parin tunnin skootteriajelun jälkeen, niin todettiin että meijän lisäks rannalla oli ehkä 10 muuta ihmistä. Sopii mulle. Vuokrattiin snorkkeli ja räpylät 30 000 rp / päivä ja painuttiin veteen.

IMG_0435 IMG_0437

Mä oon viimeks snorklannu Fijillä, ja pakko sanoa ettei toi mesta kyllä jääny pahasti kakkoseks. Vesi oli ihan kristallin kirkasta ja kaloja oli paljon. Pientä sydämentykytystä aiheutti merikäärmeet ja pallokalat, mutta hyvin niistäkin selvis kun pysy vaan kaukana. Lisäks ilmeisesti meduusoja oli melkosesti, muutama poltti, mutta ne on niin pieniä ja kipu nopeesti ohimenevää, että ei se menoa haitannu.

Ja siis vaikka mun viime Gili-visiitistä on jo muutama hetki aikaa, niin ne vedet toi paikka hakkas ihan 1000-0. Ainut että tuolla ei näkyny kilppareita, mitä gileillä ois ollu, mutta erilaisia ja toinen toisiaan värikkäämpiä kaloja olikin sit senkin edestä. Harmitti NIIIIN paljon ettei ollu sitä vedenalasta kameraa ja pohdinki just et raaskisinko panostaa sen verran että kävisin ostamassa uuden kameran, kun mulla tulis duunin lopputilikin silleen sopivasti just…

IMG_0438 IMG_0439

Pulikoitiin ja tehtiin välikuolemaa rannalla varmaan oikeestaan koko päivä ja lähettiin kotia kohti niin että ehittiin ennen pimeetä takas. Pakko kyllä päästä viel uudestaan tonne. Mutta onneks tässä on aikaa. Mun asenne on kaikkeen että ei hätää, tässä on viel aikaa ja jos tulisin kotiin alkuperästen suunnitelmien mukaan voisin todeta etten oo saanu kyl yhtään mitään aikaseks. Pitäis ehkä tsempata vähän tän elämän kanssa. Mutta kun tapaa koko ajan niin huippuja tyyppejä, että niiden kanssa on vaan kiva hengata ja kun kaikilla muillakin on lomafiilis päällä, niin ei sit saada porukassa yhtään mitään aikaseks.

IMG_0448

Lapsi on terve kun se leikkii.

IMG_0454

Mutta tosiaan, Padangbai  on parin tunnin skobamatkan päässä Kutalta, periaatteessa sama mesta mistä laivat Gileille yms lähtee, mutta siitä ehkä 5min eteenpäin. Ettikää ja kyselkää sellasta paikkaa kun Blue Lagoon Beach ja ootte mestoilla.

Voisin mennä nukkuu pienet päiväunet (kello on 8:46) sit raahautua aamupalalle ja lähteä rannalle tyttöjen kanssa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like