Hellurei

MULLA ON LOMA.

Mun keskittymiskyky oli aika nolla koko päivän duunissa ja vikan 20 minuuttia tuijotin kelloa ja mietin et miks se ei liiku. Kun kello vihdoin löi 15:30 juoksin takahuoneeseen nappasin kamat ja syöksyin Alkoon ostamaan viinipulloa. Oon pari lasillista ansainnu!

_DSC0629

Vähän ihmeellinen olo, tai haikee mut silti aika fiiliksissä ettei tarvi mennä töihin. Huomenna pitäis pakata loppuun. Mulla on ihan liikaa tavaraa mukana ja pitäis päästä puolista eroon. Fiksumpaa tehä karsinta täällä kun todeta kahen viikon päästä Balilla et liikaa tavaraa, pitää lähettää puolet kotiin. Tosin mulla vie pelkkä kosmetiikka tällä hetkellä varmaan puolet mun matkalaukun tilasta, kun aurinkorasvat yms on siel niin kalliita, et fiksumpi ostaa täältä, samaten shampoot ja muut pullot ja putelit jotenkin vallottaa tota tilaa. Mut on mulla siel myös se 20 toppia joista tuun käyttämään ehkä puolia. Mul on pieni kenkäkriisi ku haluisin ottaa kahet tennarit, mut en tiiä tuleeks käyttöä. Lennän valkosissa consseissa enivei (ostin uudet, ja otan vanhat mukaan tonne, niin voin heittää ne roskiin jos siltä tuntuu) mut sit ois kiva ottaa jotkut toisetki. Vaikka ne kirkkaanpinkit Vansit. Tai mustat varrettomat conssit. Tai mustat Kedsit. Tai sydän Vansit. KAUHEEN VAIKEETA!

_DSC0715

Hei vinkkivinnki, et viskasin huuto.nettiin Dr Denimin Kissyt kokoa S. Sain ne hajonneet vaihettua uusiin, mutta kokoa ne ei suostunu vaihtamaan pienempään ja noi on vaan liian isot mulle. Ihan bränikät, kaikki laput on kiinni eikä kokeiltu ees päälle. Maksukykyä toivon sen verran että vois maksaa viimeistään perjantaina, niin et ehin viemään ne viel postiin ite, eikä tarvi vaivata ketään muita.

_DSC0627

neule – Nelly
toppi – Monki
farkut – Ally (Aussit)
Kengät – Converse

Mun kaverin 6 vuotias tytär ilmotti mulle kun näki mut noi housut jalassa että ”sun jalat on paksut kun puu!” ja heti perään ”no toivottavasti löydät vihdoin nyt edes sieltä intiasta (kätevä lyhenne Indonesiasta) jonkun miehen, että pääset naimisiin. Kohta mulla on poikaystävä ennen sua” Aina yhtä mieltä ylentävää nähdä kyseistä pikkuneitiä jolla on pakkomielle mun häistä, koska lupasin joskus että se pääsee morsiusneidoks jos meen joskus naimisiin.

Saatan perua lupauksen, koska neiti oli kuulemma ehdottanu Svenkalle, että sen kannattais mennä naimisiin sen uuden tyttöystävän kanssa kun Meri ei kerran halunnu.  Svenkka oli kuulema vaan nauranu, mutta ei miesten päähän kannata kylvää mitään tollasia ajatuksia.

_DSC0661

Talvella on aina yhtä kiva ottaa asukuvia kun on vaan niin perkeleen kylmä. Nyt alan kaivaa viinilaseja kaapista ja yritän malttaa odottaa siihen asti että Laura tulee kylään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Yks vaa keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 19:08

  Ei liity mitenkään popstaukseen, mutta kiitos ihana! Tilasin asoksella wonderbrat vaikka vähän epäilin että voiko toimia pienrintasella yhtään. Kyllä muuten toimii! En olis ikinä keksiny niitä ilman sua joten kiitos kiitos kiitos <3

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:19

   jee hyvä! eiks oo huiput! :)

 • Reply Tuu-tikki keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 20:53

  <3

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:18

   pus <3

 • Reply Noora keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 21:15

  Kaikki kengät mukaan vaa!!! Ihanaa ”lomaa” x) <3

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:18

   sääli että mun matkalaukun kapasiteetti on varsin rajallinen :D

 • Reply Nita keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 22:51

  Haa, pongattu töissä :D en vaan viittiny tulla moikkaamaan, kun näytit niin keskittyneeltä ja mietteliäältä! :P Hyvää matkaa! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:17

   haha :D mä en oo koskaan töissä erityisen keskittyny :D mitäköhän oon mahtanu tehä :D

 • Reply aliina torstai, helmikuu 28, 2013 at 01:16

  Täällä kans sama pakkaamisrumba.. Vaihtoon lähtö alpeille viikonloppuna kolmeks kuukaudeks, miten tota tavaraa voi olla näin paljon?!!
  Huippua reissua sulle! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:17

   voin kuvitella että sinne riittää tavaraa ja lämpimät vaatteet vie niin paljon enemmän tilaa viel :D

 • Reply Minä torstai, helmikuu 28, 2013 at 10:19

  Mulla ei oo ees vielä laukkua, jota pakata. Nooh, ehkä tässä ehtii. En kyllä tiiä mitä pakkaisin.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 11:42

   haha eli ei hätää!

 • Reply maiju_88 torstai, helmikuu 28, 2013 at 10:41

  Hihhih, eiks se mee niin että lasten suusta kuulee aina totuuden? ;)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 11:42

   niin se taitaa olla :D

 • Reply ÄnTee keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 23:42

  Mä ehkä ihan vähän vaa rakastuin tohon sun paitaan, ihan pikkuriikkisen vaan..;)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:24

   :)

 • Reply Vierailija lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 12:56

  Nätti asu, tykkään tosi paljon, raikkaan ja reippaan näköinen.

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:19

   :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post