sunday

Hippurahei ja kivaa sunnuntaita jostain sängyn pohjalta.

2013-02-221

Mun perjantain raivo-odotus sai palkkansa kun lähetti toi mun uuden rakkausvaatteen Sain valita Ziperallin mallistosta itelleni hupparin, mikä on kiva, koska ihmisen tarve jumpsuiteille on rajallinen. Vielä ilosemmaks tästä uudesta vaatteesta tekee sen, että se on ehkä maailman täydellisin lentovaate. Se on lämpönen ja isoon huppuun on helppo piiloutua. Lennän aina pitkät lennot hupparissa ja leggareissa ja toi kyllä syrjäyttää mun ginan vanhan ja kulahtaneen jättihupparin hetkessä. Jipii. Onnistuin jo heti aamusesta sotkemaan siihen kebab-kastiketta, että pitää ehkä testata pesukestävyys ennen matkaa :D (6 päivää!!)

Malli on nimeltään Candycane ja mä otin itelleni M:n koska halusin että se on reilumpi ja peittää perseen. Rakkautta rakkautta rakkautta.

Voisin hautautua takas untenmaille, heräsin aikasin ja kävin juoksemassa, mut nyt on ihan kauhee olo ja palelee ja joka paikkaan särkee. Mä en todellakaan aio tulla kipeeks, joten toivottavasti tää nyt tästä että selviin ens viikon kolmestä viimesestä työpäivästä.

ja vinkkivinkkinä,  Nellyn alekamppikissa ois tänään vuorolla Vilan tuotteita -50% ! 

vila_fi

Tarjoukseen suoraan TÄSTÄ

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ab maanantai, helmikuu 25, 2013 at 10:54

  Luin tätä sun blogia illalla, ja sit näin sellasta unta, et olit Dance Hall-tanssija, ja tanssit ihan sikahyvin ympäri jotain salia, ja mä katoin huuli pyöreenä että miten joku voi liikkua noin, ja et miten mustakin vois tulla noin hyvä.
  Harmi kun et ite nähny sitä unta, oli ihan mielettömän siistit muuvit.

  Että hauskaa maanantaita vaan,
  t. mielenvikainen lukijasi <3

  P.S. Söpö huppari!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:08

   haha ihana :D

 • Reply Johanna maanantai, helmikuu 25, 2013 at 16:18

  Aivan älyttömän sulonen tuo huppari! On tää ihanaa seurata mitä kaikki muut tilailee/saa, kun itse ei sais shoppailla enää yhtään mitään :-D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:08

   haha :) rakastan tota hypparia kyl ! niin pehmee ja lämmin!

 • Reply Jonna tiistai, helmikuu 26, 2013 at 14:51

  Eiiih, meinasin ottaa ton saman mut sit sain jonkun ”eikun-toi-näyttäis-mun-päällä-hattaralta”-kohtauksen ja laitoin tilaukseen ihan toisen hupparin. En tajuu, mitä pahaa muka hattarasssa on ja toi näyttää sulla ihan älyn kivalta!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:32

   haha! hattara on aina hyvä! mä pohdin kyl kans pitkään et tekeeks toi musta johanna tukiaisen näkösen, mutta päätin ottaa riskin!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post