2012 osa 3

MAALISKUU

Maaliskuu jatku balilla. Ja kipeenä.

Aijoo, ja apteekissa törmäsin ihan superkuumaan suomalaiseen (!!!!) poikaan, joka kysy multa englanniks et ”voi ootko kipee” ja ku vastasin suomeks ”että näytänkö noin paskalta?” niin se parka jääty ja sit mä jäädyin ja sit alkoki taas oksettaa ni ajattelin et parempi paeta paikalta.

Selvisin siitä ja Harry Potter + muut Itävalta-pojat jotka tavattiin Laosissa tuli meijän suosituksesta Balille. Tossa reissussa antosinta oli ehdottomasti kaikki noi uudet ihmiset jotka tapas. Aasiassa on niin paljon reppureissaajia ja kaikki on niin avoimin mielin et on vaan helpoo tutustua (ainakin tytöihin, mikä hitto siinä on että uusiin tyttöihin ei tutustu ikinä? paitsi tietty noihin suomityttöihin, mutta siinä on se suomalaisuus jo niin iso tekijä, että sitä on pakko alottaa puhuminen jo ihan vaan senkin takia)

Potato Head, suosittelen ehdottomasti käymään!

Balilta oli suunta Ausseihin ja Gold Coastille. Mulla asuu sukulaisia siellä, joten oli ihanaa päästä johonkin muualle kun hotelliin asumaan. Olin aika heikossa kunnossa kun lähin Balilta, olin ollu tosi kipee ja voimat aika vekka ja kun oon niin jääräpää etten suostunu lähtee sairaalaan missään vaiheessa niin toipuminen otti sit hetken.

Oli aika outo fiilis mennä takas Coastille. Se oli niin koti ja kun meni bussilla entisen kotikadun oli niin meinas kyllä itku tulla.  Kieltäydyin näkemästä A:ta mutta Matty oli pakko nähä.

Mulla oli eilen treffit Mattyn kanssa. Olin ilmottanu sille jo aiemmin, että nähään sit ihan vaan kavereina ja se totes vaan, että tottakai tottakai. Se lupas puuhaa mulle safkaa, joten menin sen luo kyläilee ja hengailee (virhe!) Ensinnäkin se tuli avaamaan oven ilman paitaa, mikä jo yksin sai mun hengityksen vähän salpautumaan. Ja sit se puuhaili siinä (lähes) alastomanakokkina mulle ruokaa samalla ku mä yritän tuijottaa seinää ja olla kuolaamatta.

Keskusteltiin mm. sen taannoisesta vierailusta blogissa (sanoin että lukijat [krhm] haluu lisää kuvia) johen se totes, että joo ihan sama, että en mä välitä, teinhän mä sillon niitä alusvaatekuvauksia jenkkeihinkin. SIIS MITÄ. (Laitoin tässä vaiheessa Sannalle viestin että mulla on uus elämän tarkotus ku yritän ettiä näitä kuvia) ja siitä seuraavassa lauseessa ”niin ja kerran tein sen äitienpäivä kamppanjan, että hengasin kolme päivää boksereissa Pasific Fairissa (yks coastin isoimmista ostoskeskuksista…) JOOJOOO. Something special for mom indeed. Nojoo, yritin olla saamatta sydänkohtausta ja hengitellä tasasesti.

Ihan ku mulla ei ois ollu tarpeeks vaikeeta, ni herra ilmotti jossain vaiheessa, että nyt on iltatreenin paikka, tää treeni tapahtu luonnolisesti pelkät bokserit jalassa. Siinä vaiheessa mulla oli jo sellanen olo, että oon jossain piilokamerassa ja yritin keskittyä frendeihin jotka pyöri telkkarissa. Mä en tiiä oonko ollu aiemmin jotenkin aivovaurioinen ja sokea, kun oon voinu suhtautua siihen mieheen lähes normaalisti ja nyt mulla oli olo ku likasella vanhalla tädillä ku yritän olla kuolaamatta ja hokea itelleni, että oot ihan ite valinnu tän vaihtoehdon olla vaan kaveri. (Siis ihan totta, mä oon lempannu sen ihmisen aikoinaan A:n takia, MIKSI MERI MIKSI?!)

Siinä vaiheessa ku se meni suihkuun kylppärin ovi auki ni mun oli pakko todeta sille, että teet tän niin tahallas ja se vaan naureskeli, et miten niin, kavereitahan tässä ollaan ja oothan sä ennenki mut alasti nähny.

Toi Mattyn näkeminen oli loppujen  lopuks siis huonoin vaihtoehto ikinä. Olin aivan täydellisen rakastunu siihen ja pihalla kun lumiukko meijän deittien jälkeen ja jos Matty haki tolla puuhailullaan jotain kostoa niin se kyllä onnistu siinä.

Ausseista jatku matka Uuteen Seelantiin, joka on kohde jonka nostan edelleen ykkössuosikiks koko reissusta. Te tunnette mut ehkä sen verran hyvin, että tiedätte ettei mikään eräjormailu oo mua varten ja muutenkin varsin mukavuudenhalunen mitä tulee mihinkään matkustamiseen. Silti viikko asumista matkailuautossa oli parasta koskaan ja tälleen sellanen paikka johon haluisin lähtee poikaystävän kans ihan vaan vaeltaa ja ettii sitä Aragornia (poikaystävä parka)

Anna kävi uimassa delfiinien kanssa. Mä pelkään kaloja ihan kuollakseni, eikä mua ois saanu mistään hinnasta veteen 300 delfiinin kanssa oli ne kuinka nisäkkäitä tahansa.

¨

Kaikki NZ postaukset tämän linkin takaa

Ei tota riitä sanat oikein ees kuvaamaan. Ihan uskomattoman kaunista ja kameraan tuli tallennettua muutama kuva. Voisint tehä saman reissun uudestaan ihan koska vaan. Nukuttiin leirintäalueilla tai sit vaihtoehtosesti jossain tosi laittomasti ihan vaan parkkipaikalla. Viikko ei riittäny tuollakaan, vaikka kaikki nähtiinkin mitä haluttiin. Varaa ainakin kaks viikkoa.

Kierrettiin siis eteläsaari. Meille tuli kilometrejä 2600, eli ollaan pyöritty ympyrää ja eksytty 300 kilsan edestä.

Uudesta-Seelannista oli aika ottaa pidempi lento Jenkkeihin ja Havaijille.

Tehtiin ne pakolliset turistijutut niinkun Pearl Harbor ja Victoria’s Secret.

Matty: Hei beibe, mitä puuhaat?
Minä: oon shoppaillee Victoria’s Secrettiä tyhjäks..
Matty: Nice, kuulostaa hyvältä ;)
Minä: öh..

Mun on pakko sanoa, että olin pettyny Havaijiin. Okei, me oltiin Honolulussa eikä mitään mestaa sais kai arvostella pelkän pahimman turistirysän perusteella, mutta silti. Oon käyny monessa paikassa vaan niissä pahimmissa rysissä ja tykänny silti enemmän kun mitä tosta tykkäsin.

Ihan kiva kuitenkin, mutta mielummin lähtisin uudestaan Fijille tai Ausseihin. Toki tuolla oli plussaa jenkkien kaupat ja isot ostarit, mutta lähtisin shoppailu-rantalomalle sit ennemmin ehkä muualle. Jenkeissä kun noita kohteita on.

Honolulusta lento Los Angelesiin joka oli ollu toinen niistä kohteista joita odotin. Käytiin hakemassa heti kentältä meijän vuokra-auto Alma joka kulki mukana seuraavan neljä vai viis viikkoa. Ajantaju ihan hukassa. Oltiin hieman hukassa alkuun koska päätettiin ettei missään nimessä tarvita navigaattoria (VIRHE!) koska meillä kuitenkin on puhelimissa molemmilla navit. No sitä jenkki prepaidia ei saatukkaan hommattua heti alkuun, niin oli sit vähän ihmettelyä. Eksyttiin Comptoniin ja kaikkee muuta yhtä turvallista.

En oo nähny yhtään julkkista vielä! Paitsi et aamupalalla kahvilassa istu viereisessä pöydässä joku mies, joka sai sen verran nopeeta ja hyvää palvelua, että se salee oli joku. Ja se kysy et puhutaanko ukrainaa, eli oon nyt melkein sukua julkkikselle!

Myöhemmin kun lähettiin baariin niin John Goodman iski mulle silmää, eli oon lähes naimisissa julkkiksen kanssa.

Katkasen tän taas tähän. Jatketaan huhtikuu varmaan vielä tälleen yhen postauksen /kuukaus taktiikalla, jos loppuvuos sitten saadaan ahdettua pariin postaukseen.

Koko näytön kaappaus 3.6.2013 165013

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply t perjantai, tammikuu 18, 2013 at 03:06

  Näin viime yönä unta, että Prince Harry iski silmänsä muhun ja vietettiin kiihkeä ilta yhdessä. Tää yhtäkkinen hinku muhinoida kuninkaallisen kanssa ei voi johtua muusta kun sun blogin liiallisesta lukemisesta…. Hauskaa viikonloppua matkamessujen parissa :-)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:40

   MITEN VOIT TEHÄ TÄN MULLE JA VEHTAA MUN HARTSAN KANSSA? Sika :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post