It’s just another manic Monday

Hellureii.

Selvisin takas kotiin, oli tollanen melkein viikon spontaani poissaolo :D Tänään onneks vapaapäivä ni ehtii hoitaa 100 juttua jotka oon laiminlyöny tossa, lukea sähköpostit ja toivottavasti vastaamaan kommentteihin jne jne jne.

Uudella tarmolla uuteen viikkoon! :) Mietin just et pitäiskö jaksaa mennä solariumiin ennenkun alotan noiden oikeiden asioiden hoitamisen, ahistaa toi pimeys ja uskottelen ainaki itelleni että se käy hyvin valohoidosta.

Selaan just Beau Dame Lingerien sivuja ja mietin et käyttäisinkö mun lahjakortin vielä yksiin wonderbra:ihin (siitä uudesta pitsimallista on tullu punaset!) vai oonko järkevä ja saan itteni uskomaan, että vaikka ne on maailman parhaat rintsikat, niin en tarvi kuudensia sellasia. Voisin olla sen sijaan järkevä ja ostaa tuolta Shock Absorberin urheilurintsikat joita on ylistetty kuuhun ja takas. Noita järkeviä alusvaatteita on vaan aina jotenkin kauheen tylsää ostaa :D Mutta ehkä nyt voisin ihan oikeesti olla fiksu. Niin hyviä kun ne ginan 15 euron urheilutopit onkin (oonko hehkuttanu niitä? Ihan mielettömät! XS koko niistä ja siihen päälle sellanen Niken urheilutoppi joka tukee vähän lisää, niin on tissit ku liimattu yhteen kohtaan, eikä juostessa hypähtele näkökentän eteen) niin ois kiva kun ei tarttis harrastaa aina sitä kerrospukeutumista noissa alusvaatteissa.

Kävin Lindan käsittelyssä trimmaamassa otsatukkaa ja tummentamassa tyveä taas, on se jännä kun sitä on yrittäny saada tummaa juurikasvua pois viimeset viis vuotta ja nyt sitä haluu koko ajan tummemmaks ja näkyvämmäks :) Otin suosiolla seuraavan otsiksen lyhennysajan vähän ennen joulua, kun se kasvaa helposti aina niin ylipitkäks kun haluun pitää sen jo valmiiks pitkänä :) (mulla on kielto leikata sitä ite)

Tykkään tosta väristä muutenkin tosi paljon, kattelin just jotain aussikuvia pienessä kauhun vallassa kun mulla oli ihan valkonen tukka. Se oli ihan hirvee! Jälleen yks osotus siitä ettei se kotivärjäily vaan kannata :D Muutenkin kun kattoo jotain niitä kuvia niin on vähän että really, lähit ton näkösenä ulos? Selkeesti tää Suomi sopii edes pukeutumisen kannalta paremmin :D Vaikka kaikki muu onkin ihan perseestä :D

neule – american apparel ○ farkut – GT ○ talvikengät jotka ei kastunut yhtään – Converse

Ostin itelleni joululahjan!

Lämmittelyä Balia varten! Toivottavasti tuolla on söpöjä poikia, oon oikeesti aika masentunu ku en vaan voi sietää suomalaisia poikia. Edelleenkään ei ykskään oo aiheuttanu minkäänlaista kutitusta mahan pohjassa sen jälkeen kun toukokuussa tulin Suomeen. Paraneekohan tästä koskaan?

Jeij! Täytyy pakottaa Virpi lupaamaan pyhästi että se pitelee musta kiinni Steve Maddenin liikkeessä…

PS: Sain just kommentin että Androidin seuraava käyttöjärjestelmä on ilmeisesti nimeltään Key Lime Pie :D :D Mun on pakko saada se heti kun se tulee!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply Karo maanantai, joulukuu 10, 2012 at 13:27

  Onnistuks sulla sillai et sait sekä ton bb-voiteen että -5e? Kun mulla ei ainakaa onnistunu? :/

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:52

   ei :( sitä ei voinu näköjään yhdistää muihin tarjouksiin

 • Reply ka maanantai, joulukuu 10, 2012 at 13:57

  Mainitset aina ton Key Lime Pien mut siis mä en oo ikinä tajunnu mikä se juttu on!!! Selvennä please tunnen itseni mielettömän tyhmäksi :D

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:51

   näin joskus unta että sain lapsen jonka nimeks tuli key lime pie ja päätin sen jälkeen että mun tuleva vauva tulee olemaan sen niminen :D

 • Reply sarvikuono maanantai, joulukuu 10, 2012 at 14:43

  Amsterdam on varmaan maailmankaikkeuden upein ja ihanin kaupunki! <3

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:51

   joo ootan kyl ihan hulluna sitä :)

 • Reply tintti maanantai, joulukuu 10, 2012 at 15:43

  Liputan ihan täysin Shock Absorbereille. Ne on TÄYDELLISET! On ollu jos jonkinlaisia urheiluliivejä, mut noi on parhaat. Tosin pitää muistaa, no varmaan yleisesti kaikissa liiveissä, että koko on oikee.

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:51

   niinpä… täytyy toivoo et mulla osu nappiin toi koko…

 • Reply roosaa maanantai, joulukuu 10, 2012 at 16:22

  Minkä kokoset noi sun conssit on:)?

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:50

   37,5

 • Reply fazu maanantai, joulukuu 10, 2012 at 16:56

  Ootko käyny damissa aiemmin? :)

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:50

   en oo :) innolla ootan!

   • Reply fazu keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 14:33

    Ihanaa! Se on maailman kaunein kaupunki! Mutta itseä häiritsi aika paljon ne kahvilat…haisi nimittäin koko kaupunki. Rupes tulemaan loppulomasta jo yökkäysrefleksiä. Toivottavasti näin talvella ei ois niin paha toi :) hyvää matkaa!

    • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:36

     me ei olla damissa juurikaan niin pääsee karkuun sitä hajua :)

 • Reply lalle maanantai, joulukuu 10, 2012 at 18:25

  Istun just hiusvärit päässä sohvalla alasti ja luen tätä postausta. kotivärjäys, muahahah <3

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:49

   no toivottavasti sulla onnistuu paremmin kun mun kokeilut :D

 • Reply lillis maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:41

  siis miten se XS mahtuu sun päälle? mulla oli M:kin kanssa vaikeuksia saada ”yltämään” se tissien yli. se ei siis mee tarpeeks alas vaa jää tohon tissien puoleen väliin eikä millään mee alaspäin vaik kuin vetäis :D

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:49

   siis se sellanen malli jossa on hakaset takana.. kyllä se mahtuu :D

 • Reply miumiu maanantai, joulukuu 10, 2012 at 22:09

  hei ihan pakko kysyä ku oot noita wonderbra-liivejä hehkuttanu ja kovasti haluaisin moiset ku ei oikeen tunnu olevan hyviä yleensä noi olkaimettomat meikäläiselle.. niin, mimmonen tuolta beau dame lingerieltä on tilata? ja sit muistan että joskus oot kertoillu sitä miten noi kokojutut meni, mutta mä en vaan nyt saa silmiini sitä postausta, niin mistä ne näkis? :-) ku ois kiva saada kerralla hyvä koko.. onko esimerkiksi sulla ollu ginan/hm:n rintsikkakoko hyvä noissaki? :-)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:40

   mulla on toiminu aina kaikki ihan hyvin, välillä toimitusajat vähän venyy, mutta jos ei oo kiire niiden kanssa niin suosittelen :) mulle ei mahu ginan / hennesin rintsikat niin en osaa niihin verrata :(

 • Reply Miia maanantai, joulukuu 10, 2012 at 22:39

  Androidin pitaa selkeesti sponssata sulle puhelin tolla uudella kayttojarjestelmalla!;) Pida hauskaa Damissa! Itekin oon halunnu sinne jo pitkaan mut ei oo viel tullu kaytya:(

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:39

   munkin mielestä! täytyy laittaa samsungille viestiä et tänne heti mulle näytekappale!

 • Reply jzze maanantai, joulukuu 10, 2012 at 23:18

  Mä en tajua mikä suomalaisissa pojissa on vikana!! Mul on ollu aivan sama ongelma siitä asti kun muutin keväällä takasin suomeen, ketään kiinnostavaa ei oo löytyny mistään, ja sit on ihan liian helppo roikkua niissä väärissä jotka jäi sinne kauas ://

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:38

   niinpä :(

 • Reply Virpi maanantai, joulukuu 10, 2012 at 23:38

  Mä en niiiiiiiin malta odottaa!! Oon niin fiiliksissä!! :D

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:38

   jee!

 • Reply Emmi L. tiistai, joulukuu 11, 2012 at 00:37

  Näytätpä ihanalta näissä kuvissa! Tulin oikeen hyvälle mielelle :)

  Näin sut töissä yks päivä, mutta olin liian nynny, että olisin uskaltanut tulla juttelemaan.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:37

   aina pitää tulla! en mä pure :)

 • Reply miumiu tiistai, joulukuu 11, 2012 at 17:32

  Heippuli!

  Mä tulin just Amsterdamista pidennetyn viikonlopun merkeistä. Jos ei muuta, niin ainakin ilmasto on aika pilvinen. ;D Aika paljon Amsterdamissa oli turisteja ja paljon miesporukoita! Ja kyllähän sielä oli niitä komeita ja söpöjä miehiä! Sopivan mukavan pieni ja söpö kaupunki on Amsterdam! :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:37

   toivottavasti :)

 • Reply Epe keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 00:25

  Hahah, olin tänään niin out Musen keikasta vähäisten yöunien takia että en älynny että se olit sie keltä kävin tänään villapaidan ostamassa itelleni shoppaillessani :D Mut siis jos oisin älynny aiemmin, niin oisin voinu todeta että siulla on hauskanihana blogi, ja olit tosi kauniina tännään!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:37

   sulla kävi hyvä tuuri ku olin ehkä kolme minuuttia siinä kassalla :D

   • Reply Epe tiistai, joulukuu 18, 2012 at 00:35

    Oho wou :DD

    • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 23, 2012 at 08:43

     :)

 • Reply sanna keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 03:13

  onpas hassua – omaan aikalailla samanlaisen vartalon kuin sinä, ja aina peiliin katsoessa takaraivossa on se ääni, joka kehottaa laihduttamaan. olen kärsinyt erinäisistä syömishäiriöistä pitkälti koko elämäni, ja kamppaillut erilaisten ongelmien kanssa koskien omaa kehoani. sun blogisi on kuitenkin toiminut mitä oivempana toipumiskeinona ja osoittanut, että tässä kehossa kaikki on just jees. hittovie sä oot upee ! eli jos mulla on jotenkin edes vähän samantyyppinen kroppa kuin sulla, niin hallelujaah, miehet (ja naiset!!) paras polvistukoon mun edessä, tästä paremmaksi ei voi päästä!
  eli hei, kiitos siitä, että sä huomaamattas osotat, että on ihan okei, ettei ne kaikki luut törrötä näkyvissä. on ihan ok olla normaalivartaloinen ja voi apua, sä. olet. upea. ja niin me muutkin!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:36

   oi ihana kommentti <3 sait huipulle mielelle!

 • Reply elina keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 16:01

  Moikka!

  Tilasin isosmilelta niitä sun suosittelemia valkaisuliuskoja.
  Käytin niitä äsken ekaa kertaa ja nyt mun hampaat on tosi epätasasen väriset,
  täynnä valkosia laikkuja… osaatko sanoa mikä tähän auttais? uskallanko vetää tähän päälle tänään vielä
  uusia liuskoja?

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 16:55

   niissä käyttöohjeissakin taidetaan mainita tosta, eli no hätä, jatka vaan käyttöä normaaliin tapaan ne kyllä tasottuu siitä nopeesti :) värjäytämät ei aina lähe tasasesti pois, mutta toi on merkki siitä että ne varmasti toimii :)

 • Reply elina keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 20:22

  Kiiiitos tästä!! Oon ollu pikku paniikis täällä :D huh.. niin joo, käyttöohjeet tosiaan.. katoin vaan sen sun videon :p

  • Reply Meri torstai, joulukuu 13, 2012 at 14:36

   haha, mitä niitä tosiaan lukemaan ;D mutta ei hätää, tasottuu kyllä!

 • Reply Suvi tiistai, joulukuu 18, 2012 at 09:31

  Blondikysymys :D!

  Ne Ginan urheilutopit.. juuri ne mis on hakaset alhaalla, miten hemmetissä ne kuuluu pukea oikeaoppisesti :D ku niitä ei voi pukea kuin normi rintaliivejä koska toppimalli mut jos pujottaa hakaset kiinni pään yli ni mun hartioista ei ainakaa mahdu eli pakko olla hakaset auki.. ja sit ei saa hakasia kiinni ilman kenenkään apua :D:D joten kerro viisaampana :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 23, 2012 at 08:41

   siis just niin että vedän pään yli ja sit laitan hakaset kiinni, en tarvii siihen apua :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post