yksi Naked Truth lisää.

Sitä tietää, että pitäis vissiin oikeesti joskus lukea ihmisten blogeja on se, että luin Veeran Naked Truth -haasteesta tänään maikkarin nettiuutisesta. Sain itseasiassa muutama päivä sitten kommentin, että onneks oon tajunnu olla lähtemättä mukaan haasteeseen, kun oon kerran kirurgin veitsen alla tissieni kanssa käyny ja näin ollen menettäny oikeuteni tähän koko ilmiöön, mutta koska mulla ei ollu mitään hajua että mistä on kyse niin ohitin koko kommentin sen kummempia ajattelematta.

Ja oli mulla oikeus tähän tai ei, niin mukana ollaan kuitenkin ihan vaan siks että olin pöyristyny sen jälkeen kun Veeran jutun luin. En siis itse jutusta, vaan niistä muutamasta ääliöstä jotka juttuun inspiraation antoivat.

Mulle kuvien käsittely tapahtuu Picasalla, jossa on hirveen kiva nappula kun automaattinen kontrastin sääntö. Painan sitä ja rajaan kuvan vasemmassa reunassa näkyvän alastoman naapurin, joka pällistelee ikkunan takana että taasko se tyttö on kuvauttamassa itteään sen jälkeen pienennän kuvan siihen kokoon kun se blogissa tulee näkyviin, koska wordpressin kuvanpakkaus ei oo aina se kaikista armollisin. Siinä mun käsittely. Musta ois toki hienoa jos osaisin käsitellä hampaat valkosimmiks ja ihon tasasemmaks ja mahan pienemmäks ja reidet hoikemmiks, mutta toisaalta miks vaivautua? Tai ketä varten?

Oliko se sääntö että näissä kuvissa ei sitten hymyillä? :D Minä vartti sitten suoraan suihkusta. Mun todellisempi Naked Truth kuva ois varmaan joku sunnuntai-aamulta, luonnonvalossa ja lähietäisyydeltä otettu kuva, kun edellisillan meikit on poskilla ja tukka osottaa  jokaiseen ilman suuntaan, mutta ehkä se kuuluu vasta ens viikolla blogimaailmaan jyräävään ”the true me”-haasteeseen

Mä en oo koskaan ihan kauheesti meikannukkaan, arkimeikki syntyy viidessä minuutissa eikä mulle oo mikään katastrofi poistua himasta tukka pystyssä, ilman meikkiä ja parhaassa tapauksessa pyjamahousissa hakemaan makuunista leffaa tai ruokakaupasta pakastepizzaa. En oo koskaan ollu tunnettu siitä, että oisin erityisen huoliteltu, koska, noh mua ei vaan kiinnosta puunata.

Sen jälkeen kun lopetin pillerit ja mulle iski naamaan kasa epäpuhtauksia kerralla, mulla oli ekaa kertaa tilanne, että en halunnu mennä sitä lähikauppaa kauemmas ilman, että olin saanu häivytettyä niitä ihon virheitä ees jotenkin. Siinä missä aiemmin saatoin hyvinkin olla duunissa ilman meikkiä jouduin ottamaan aamusin sen hurjat viis minuuttia siihen että häivyttelin ja peittelin. Ketä varten sitä sitten tekee niin? Väitän toki kivenkovaan että ihan oman itteni takia, mutta en harvemmin mä vietän tuntikaupalla tuijottamalla itteäni peilistä…

Meen nyt tekemään sen maskin itelleni ettei kukaan vaan tiedä miltä oikeesti näytän ja painun kohti lentokenttää ja Vaasaa. Kivaa viikonloppua!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

44 Comments

 • Reply iiiida perjantai, marraskuu 23, 2012 at 09:35

  Vitsi et tykkään sun blogista tosi paljon! Vaikutat niin luonnolliselta ja sellaselta hyvältä tyypiltä:-) Et välitä mitä muut ajattelee vaan oot ihan oma ittes ja teet just sillälailla miten ite haluaa, on kiva lukea ns. ”tavallisen ihmisen” elämästä ja jutuista:D Ei siis pahalla! Tai siis et mitenkään pröystäile millään merkkilaukuilla yms. vaan tää blogi on jotenki huippu just tällasena!:-)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:29

   joo ois kauheen rankkaa olla mitään muuta kun mitä on kun tätä niin usein tekee :)

 • Reply emilia perjantai, marraskuu 23, 2012 at 10:18

  Näin susta unta viime yönä! XD Tulit mun lähi-Salessa vastaan ja mä nappasin sua olkapäästä kii ja sanoin et ”MOI MERI MÄÄ tuota ööhh…..” ja lähin vaa menee ja oli tosi awkwardia. Kattoit mua ko hulluu, mistä lie johtuu :D hahhah

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:28

   haha :D

 • Reply Paula perjantai, marraskuu 23, 2012 at 10:39

  On kyllä kauheen hyvä, että sulle on tiedetty kertoa sun ja sun tissien oikeuksia. Varsinki ku nää naked truthit on aina ihan pelkkiä tissikuvia. Nytkin aivan nännit tuijottaa mua silmiin! :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:28

   joo siis nimenomaan tisseistä tässä haasteessa oli kyse :D

 • Reply Anna perjantai, marraskuu 23, 2012 at 11:13

  No ei kyllä epäpuhtauksia näy lähimaillakaa! Kaunis puhdas iho sulla on :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:28

   ne on siirtyny selkään ja rintaan :P

 • Reply Kaka perjantai, marraskuu 23, 2012 at 11:13

  Oikeutesi?! :DD Ei siinä kuvassa vissiin kenelläkään oo tissit näkynyt…

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:28

   jjep :D ota noista selvää!

 • Reply Never perjantai, marraskuu 23, 2012 at 12:14

  Voi ku kasvot ja silmät!:) ei sun tarttis käyttäämmeikkiä ollenkaan..

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:27

   itellä parempi olo, kun vähän jaksaa naamaa maalata :)

 • Reply Salla perjantai, marraskuu 23, 2012 at 12:22

  Anteeksi jo etukäteen jos tästä tulee nyt ihan hirmuisen pölö kommentti (oon onnistunut olemaan viime aikana totaalisesti sosiaalisesti lahjaton) mutta miten niin käynyt kirurgin veitsen alla? Multa mennyt jotain taas yli ja ohi ja vaikka mitä?

  Kaunishan sä oot ilman meikkiäkin! Musta on niin hauskaa miten monien kohdalla osuu oikeaan lausahdus, että nainen on kauneimmillaan juuri saunasta tullessaan :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:26

   mulla on otettu tissesitä vähän ylimäärästä poies :)

 • Reply Pippuri perjantai, marraskuu 23, 2012 at 12:31

  Joku oli Veeran kommenttiboksissa kommentoinut näin:

  ”Mutta tän säännöt olis pitänyt olla näin, että

  a) KUKAAN EI POSEERAISI. Jotkut on ottanut kuvan ihme duckfacessa ja poseeraa kameralle

  b) EI PAREMPAA PUOLTA ESILLE vaan kuva passikuvamaisesti ihan suoraan edestä

  c) ENSIMMÄINEN KUVA JULKAISTAAN eikä se 500. jossa on omasta mielestään näteimmillään

  Kaikki ei oo lähtenyt ihan niin rohkeesti ja reilusti liikkeelle kun sä, vaan jotkut selkeästi haluaa näyttää näissäkin kuvissa näteiltä eikä siltä meikittömältä omalta itseltään BUUU”

  Johon Veera itse vastasi näin:

  ”Eihän tähän nyt herran jestas mitään sääntöjä ollut! Ei kannata ottaa liian vakavasti. Kunhan nyt heitin ilmaan, että mitä jos joku muukin laittais meikittömän nasskuvan blogiin ja siinä kaikki. Tulkinnat ihan vapaita.”

  Ja oon kyllä veeran kanssa samaa mieltä, että ei kai tämä nyt herran jestas mikään tarkkojen sääntöjen määrittämä tempaus ollut, joten eiköhän sullakin ihan täysi oikeus ole osallistua :D ja kaunis olet noin luomunakin!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:26

   kiitoksia :)

 • Reply heidi perjantai, marraskuu 23, 2012 at 12:31

  Heh, mietin juuri blogin osoitetta kirjoitellessani, että näinköhän Meri jätti osallistumatta haasteeseen (toisaalta, ihan vapaasti saisi jättääkin, ei siinä). Ja mitä näenkään, kun sivu aukeaa. :D

  En kyllä tajua tuota kommenttia, jonka sulle oli joku aiemmin laittanut. 1) Minkä ihmeen oikeuden osallistua?! 2) Jos terveydellisistä syistä tekee jotain, vaikka sitten kirurgisesti, sekö on väärin ja syntiä? Noh, ongelmansa kullakin.

  Itse kuvasta sanon sen verran, että hih. :) Näytät niin viattomalta! Söpö.

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:26

   joo en mäkään tajunnu sitä oikein :D

 • Reply manna perjantai, marraskuu 23, 2012 at 13:10

  oot menettäny oikeutes haasteeseen? :DD hahaha. voi luoja.

  mutta joo, yhtä hyvältä näytät kun aina muissakin kuvissa, ainoan eron huomaan siitä että hiukset on märät. :-)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:25

   jep :D joo meikkaan tosi vähän, niin muutos ei oo varmaan kauheen iso :D

 • Reply sonja perjantai, marraskuu 23, 2012 at 13:15

  mun mielestä sä näytät ihan samalta, meikillä tai ilman. ja tää oli siis todellakin kohteliaisuus! olis ihanaa jos munkaan ei tarvis pirtää itselleni kulmakarvoja ja muuta, vaan näyttäisin normaalilta myös luonnon tilassa. :) eikä tässä ainakaan mitään näppylöitä näy, mutta niinhän se on että itse huomaa varmasti jokaisen virheen ja näppylän, joita kukaan muu tuskin näkis edes suurennuslasilla!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:25

   nii kai se on, että ite huomaa ne virheet aina parhaiten :P

 • Reply mappe perjantai, marraskuu 23, 2012 at 13:17

  Toivottavasti ei oo liian henkilökohtanen kysymys, mut palasko sun iho pillereiden lopettamisen jälkeen normaaliksi sitten sen jälkeen kun noi epäpuhtaudet oli noussu pintaan? Ja huonontuko sun hiusten kunto vai jäikö ne entiselleen? Itse mietin just pillereiden lopettamista mut en haluis sitä kukkivaa ihoo takasin :/

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:24

   ei paheni vaan, luovutin just muutama viikko sit ja alotin pillerit uusiks. ÄRSYTTÄÄÄÄÄÄ

 • Reply dansku perjantai, marraskuu 23, 2012 at 13:47

  Oot kyllä ylivoimasesti hauskin bloggaaja ikinä :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:24

   haha no kiitos!

 • Reply tjeba perjantai, marraskuu 23, 2012 at 14:35

  ”..rajaan kuvan vasemmassa reunassa näkyvän alastoman naapurin, joka pällistelee ikkunan takana että taasko se tyttö on kuvauttamassa itteään..”

  Pakko sanoa, että sä oot ehkä yksi hauskimmista bloggaajista ikinä :D Luen säännöllisesti pariakymmentä eri blogia ja sunkin omaa olen lukenut varmaankin pari vuotta. Yleensä en jaksa kommentoida näihin oikein mitään, mutta nyt oli pakko. Kiitos siis näistä sun hauskoista kirjotuksista, monesti nää oikeesti piristää mun päivää! :) Jatka samaan malliin!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:24

   kiitoksia :)

 • Reply Linda perjantai, marraskuu 23, 2012 at 15:20

  Oot kylla sika kaunis ilman meikkiaki!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:24

   voi kiitos :)

 • Reply eellaa perjantai, marraskuu 23, 2012 at 15:34

  picmonkey.com sivustolla pystyy laihentamaan ja valkaisemaan hampaita yms :D Mutta en koe sitä tarpeelliseksi, olet kyllä todella kaunis ihan naturaalinakin ! :) Ja rakastan sun blogia ja huumorillisia juttuja yli kaiken !

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:23

   haha, en tiiä miks kukaan jaksaa vaivautua..

 • Reply Mancy perjantai, marraskuu 23, 2012 at 15:40

  Myös sie oot tosi sievä ilman meikkiä! Itsekin otin osaa tähän samaiseen kampanjaan.

  Ja täytyy sanoa, että oon kyllä tuota leikkausasiaa kommentoineen ihmisen kanssa hyvin eri mieltä! Okei, siun rintoja on pienennetty leikkaamalla, mutta ilmeisesti pääosin terveyssyistä? Periaatteessahan ne on luomut, kun niihin ei ole mitään ylimääräistä laitettu. :)

  t. toinen isojen rintojen kanssa painiva (melkein kirjaimellisesti)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:23

   joo, en tiiä oliko kommentoijalla hajua missä leikkauksessa oon ollu :D

 • Reply Pinja perjantai, marraskuu 23, 2012 at 16:31

  Hei! :)

  Olen luonut bloggaajille uuden haasteen joulukuulle, toki Veeran haasteesta innostuneena. Haluaisitko olla mukana tai antaa näkyvyyttä haasteelle? Check it out. http://norsunluusydan.blogspot.fi/2012/11/en-enaa-tarvitse-haaste.html

  -Pinja

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:22

   mä toteutuin ton haasteen jo marraskuussa :)

 • Reply nnea perjantai, marraskuu 23, 2012 at 17:25

  sulla on kyllä tosi upean väriset silmät! :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:22

   kiitoksia :)

 • Reply SalamaLamas sunnuntai, marraskuu 25, 2012 at 23:50

  Joulupostaus ois kiva lukea jos vain ehdit semmoista tekemään. Eli mitä itse toivot joulahjaksi ja mitä sinä suositteliset antamaan joululahjaksi vaikka äidille, isälle ja siskolle. Ja miten pääset joulutunnelmaan .

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:19

   täytyy kattooo…

 • Reply jenni maanantai, marraskuu 26, 2012 at 18:52

  Tulin nyt kysymään sulta tästä nimittäin muistin, että sulla on ollut bubbleroomin noita mainospostauksia niin onko sulla ollut koskaan mitään ongelmia tilauksen kanssa? Itse nimittäin tilasin sieltä kolme viikkoa sitten, eikä tuotetta (kenkiä) ole vieläkään lähetetty, olen yrittänyt laittaa sähköpostia asiakaspalveluun jo yli viikko sitten, eikä ole tullut mitään vastausta. Rahat on tietenkin jo tililtä menneet, mulla vaan alkaa v-käyrä nouseen, koska ei vastata mitään ja en tiedä onko niitä kenkiä edes tulossa sieltä :D Mutta kyllähän ton pitäis ihan luotettava nettikauppa olla, ku tilaan sieltä nyt vasta ekaa kertaa :D (sori tää avautuminen sulle, eihän tää sun vika ole mutta aattelin vain kysellä, että kauanko sulla on yleensä kestänyt toimitukset ja onko tää ihan normaalia, ettei tarvi hermostua että onko mua nyt kusetettu:D)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:18

   ei kyl oo.. aina tullu tuotteet tosi nopeesti… laita vaan uudestaan viestiä sinne aspaan! siel on ehkä joku puhelinnumerokin…

 • Reply Finni lauantai, joulukuu 1, 2012 at 15:37

  Kuulostaapa ikävän tutulta toi e-pillereiden lopetus + finnit :( I feel u.
  Mikä sulla auttoi? Harkitsen jopa aloittavani ne uudelleen ihan vaan paremman ihon takia,
  mikä kyllä hirvittää ajatuksena että pitää tunkea kehoon lisää hormonia jotta se toimii ”normaalisti”…

  (PS. En oo koskaan ennen kommentoinut, ja oon lukenut sun blogia kohta vuoden! Hihhihhii)
  Ootko harkinnut koskaan muuttoa takas Ausseihin?

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 10:34

   mä alotin uudestaan just pari viikkoa sit.. :( ja niin vannoin etten alota! mulla autto naamaan aika, mutta sit iski näpyylät selkään ja rintakehään silleen ettei tarvii kauheesti toppeja käyttää (okei talviaikaan ei kauheena tarviikkaan, mut silti) mä en myöskään kestäny sitä ettei tienny yhtään koska menkat tulee vai tuleeko ollenkaan jne…

   oon harkinnu, mut saa nähä mitä elämä tuo tullessaan…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post