Synttärikisaa! – PÄÄTTYNYT

Hups katoominen, ollu kiirettä duunissa ollu muutenkin menossa aamusta iltaan ja kotona on käyty lähinnä vaan nukkumassa.

Kaks vuotta sitten TFFL muutti tänne Rantapallon hellään huomaan. Sen jälkeen on kerinny sattua ja tapahtua vaikka mitä, mutta täällä sitä ollaan edelleen erittäin tyytyväisenä. Reissublogia pääsette seuraamaan n. 15 viikon päästä kun minä ja Henna isketään Indoihin (ja tietty se meijän loppu suomiposse joka ei oo vielä ilmottautunu :D )

kuva täältä

Siihen asti joudutte kuuntelee kyllästymiseen asti hehkutusta, reissun odotusta ja sitä samaa vanhaa jorinaa kun tähänkin asti :)

Mun ykkösharrastus on ollu tuijotella lentoja viimeset pari viikkoa. Ja oon ehkä jäävi kun jaksan hehkuttaa tota meidän lentohakua, mutta kun se nyt vaan on paras. Ennen kun keksin Rantsun lentohaun olemassaolon, niin oli aika kauhee surffaus Supersaverin, Travellinkin ja kumppaneiden sivuilla, nyt löytää kaikki samasta ja jaksaa oikeesti surffata niitä päiviä niin kauan että löytää ne kaikista halvimmat hinnat.

Mutta niin… Saatiin lupa Annan kanssa juhlistaa tätä meijän yhteistä Rantapallo-synttäripäivää ja arvotaan synttäripostauksiin vastanneiden kesken 300 € lentolahjakortti. 

Kysymyksenä kuuluu, mikä on ollu sun kaikkien aikojen ikimuistosin lomakohde ja miksi? :) Arvonta-aikaa on tiistaihin 20.11.2012 23:59 asti :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

826 Comments

 • Reply Ttiia tiistai, marraskuu 20, 2012 at 00:46

  Ehdottomasti Australia, sinne kun olisi joskus mahdollisuus päästä uudestaan!:-)

 • Reply enna tiistai, marraskuu 20, 2012 at 01:40

  Kypros, vaikka kauempana on käyty niin sinne menisin uudelleen.

 • Reply Elina tiistai, marraskuu 20, 2012 at 12:30

  Californiassa käynti, ei tuntunut todelliselta olla siellä, ihan kuin elokuvissa. Upeat maisemat ja paljon jäi vielä näkemättä!

 • Reply Anastasia tiistai, marraskuu 20, 2012 at 12:53

  Azorit: luonto (varsinkin saniaispuut) ja delfiinit.

 • Reply manki tiistai, marraskuu 20, 2012 at 13:22

  Kreikan lämpö, ystävälliset ihmiset ja kukkaloisto takasivat unelmamatkan.

 • Reply anskuu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 15:32

  Ehdottomasti ikimuistoin reissuni on ollut Berliini!! Siellä kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, en kyllästy tuohon kaupunkiin ikinä!:)

 • Reply Eltsu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 15:35

  Olin vielä vähän aikaa sitten täysin samaa mietä Niinan kanssa, siis että Kuuba on ehdottomasti unohtumattomin. Käytiin kuitenkin viime kesänä ajamassa Route 66, joka menee halki Amerikan ja täytyy sanoa, että sekin oli kyllä mieletön kokemus!! Mutta kyllä rakkaus Kuubaan on säilynyt aika palavana ;)

 • Reply Hannah tiistai, marraskuu 20, 2012 at 16:06

  Ikimuistoisin lomakohde New York. Rakastuin suurkaupungin sykkeeseen, tunnelmaan, väenpaljouteen, New Jerseyn murteeseen, loputtomiin nähtävyyksiin…ehdottomasti matkustaisin uudelleen.

 • Reply panda tiistai, marraskuu 20, 2012 at 17:54

  Ihanin ja ikuimuistoisin ”loma” on ollut Tansaniassa, jossa olin 3 kk lastenkodissa duunissa :) Vierailtiin myös viikko Sansibarilla ja ah ne valkoiset hiekkarannat! Voisin mennä milloin vain takaisin :)

 • Reply Kalypso tiistai, marraskuu 20, 2012 at 18:26

  Jaiks, nytkö pitäis valita?! En osaa sanoa mitään tiettyä paikkakuntaa, enkä kyllä yhtä ainoaa vaihtoehtoakaan, mutta ekana tulivat mieleen Etelä-Kolumbia, Pohjois-Thaimaa ja Pohjois-Italia. Tämä nyt kuulostaa vähän hörhöltä, mutta nämä siksi, että niissä paikoissa ja hetkissä tuli koettua niin konkreettisesti sellaista vapauden ja stressittömyyden tunnetta, jolle todella ois käyttöä nyt suomalaisessa marraskuussa.. Tietysti yhtä painavia syitä olivat upeat maisemat, hauskat paikalliset ja ihanat säät.

 • Reply nipsu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 19:17

  Tosi vähän on tullut matkusteltua, Rodos, Milano, perus TukholmaTallinnat.

  Paras on ollut toi Rodos. Seura tais tehdä siitä huippureissun, kun olin ton poikkiksen kanssa sielä :) Vuokrattiin auto ja suhailtiin vaan ympäri sitä pientä saarta. Pistää vieläki välillä hymyilyttään kaikki ne muistot. Esimerkiksi se ku nähtiin ekan kerran se meidän vuokra-auto, se oli semmonen mopoauton kokonen koppi, mikä liikku juuri ja juuri 70km/h.

 • Reply supsu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 19:37

  Varmaankin Kroatian Dubrovnik, paikka oli ihanan tunnelmallinen paikka, varsinkin kun loppu kesästä tuli ajoissa pimeetä! Täydellisii sala-auringonottopaikkoja rannat täynnä ja huikeet maisemat :) Saattoi ehkä myös johtua että oltiin reissussa perheen kanssa ja oli senkin puolesta ihan huippu reissu..

 • Reply Tapsa15 tiistai, marraskuu 20, 2012 at 19:44

  Kenia ja Masai Mara

 • Reply Tepa55 tiistai, marraskuu 20, 2012 at 19:44

  Tansania

 • Reply Ss tiistai, marraskuu 20, 2012 at 21:13

  Kaikista mielettömin kohde on ollut Havanna. Olen niin onnellinen että sain nähdä aidon Havannan nyt kun se vielä on mahdollista. Samanlaista kaupunkia ei ole olemassakaan.. <3

 • Reply Laalaa tiistai, marraskuu 20, 2012 at 21:48

  Paras kohde on ollut ehdottomasti Meksiko. Maisemat, ilmapiiri, tunnelma, kokemukset ja ihmiset tekivät matkasta ikimuistoisen. :)

 • Reply nougat tiistai, marraskuu 20, 2012 at 21:51

  Italia! Olin siellä kesälomavaihdossa ja oh I enjoyed! Ruoka, kulttuuri, ihmiset <3 Sattuipa vielä olemaan hellejakso meneillään ja sen huomaskin siitä mukavasta pronssisesta matkamuistosta, mikä kyllä oli pelkkä muisto jo parin vkn suomalaisen sadetodellisuuden jälkeen :D

 • Reply Miiakaarina tiistai, marraskuu 20, 2012 at 21:59

  Aupair-reissun lopetus ja kohokohta reissu Sydneyyn! Kaunis kaupunki, ihania ihmisiä ja mahtavaa ruokaa :)

 • Reply K tiistai, marraskuu 20, 2012 at 22:02

  Kyllä paras matkani on meidän häämatka. Eka kolme kuukautta Australiassa, itse asiassa asuimme Gold Coastilla Chevron islandilla ;) minkä jälkeen vielä lennettiin kuukaudeks Balille. Balilla oliki sit mukava remmi suomikavereita ja mukavaa oli! Viime tammikuussa me käytiin myös Balilla, mut jotenki se ei ollu enää niin maaginen ku muistelin. :D ehkä siihen vaikutti mukana oleva 2 vuotias poikamme ja raskaana oleva ruhoni.

 • Reply hansu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 22:08

  Mallorca! Eka yhteinen reissu poikaystävän kanssa :)

 • Reply Minja tiistai, marraskuu 20, 2012 at 23:09

  Thaimaa <3 siell' olin viime vuonna muutaman viikon ja takasin voisin lahtea koska vain! Itseasiassa lahdenkin sinne suuntaan ensi syksyna joten siella tulee varmasti kaytya ;)

 • Reply DAK tiistai, marraskuu 20, 2012 at 23:46

  Vielä ehtii! :D

  Ikimuistoisin reissu on Kanarian matka (Playa del ingles) teininä parhaan kaverin kanssa, ei niinkään matkakohteen takia vaan tapahtumien.. :)

  Vikana iltana lähettiin ”ihan vaan yhille” kun bussikuljetus kentälle lähti kello 08.00 seuraavana aamuna, pakattuhan ei tietenkään oltu valmiiks. Nohh kuinkas ollakaan tultiin hotellille pienessä sievässä klo 06 sammutaan ja herätään 10! Hirveessä paniikissa kamat kasaan ja taksi kentälle! Missattiin oma lento, mutta jollain ihmeen humalaisen tuurilla ja monen kommelluksen jälkeen päästiin noin tunti myöhemmin lähtevään koneeseen ilman lisämaksua! Oltiin varmasti ilo silmälle (ja nenälle) kanssamatkustajille, mutta ainakin tää reissu jäi yheks hauskimmista muistoista :D

 • Reply Vilja tiistai, marraskuu 20, 2012 at 23:47

  Just kerkesin! Mun ikimuistosin lomakohde ikinä on ollut Barcelona. En tiiä mikä siinä kaupungissa sytyttää, se on vaan jotenkin niin kaunis ja eläväinen kaupunki. Mun makuun just tarpeeks etelän meininkiä, mutta kuitenkin ihan oikea iso city:)

 • 1 15 16 17

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post