villi lauantai

Huomentaa!

Kuinka siistiä herätä lauantaiaamuna ekan kerran viideltä ihan pirteenä? Onneks sain nukahdettuu viel uudestaan hetkeks, koska ollaan lähössä tyttöjen kans ulos ja ois Meri taas karannu ennen puolta yötä kotiin nukkumaan jos ei ois uni maittanu sen pidempään.

Ilahdutin naapureita alottamalla imuroinnin ja pyykinpesun heti seiskalta ja nyt on kymmeneltä pyykinkuivausteline täynnä ja kämppä imuroitu. Mietin et pitäis lähtee lenkille, mutta toisaalta mua ei huvita kyl yhtään juosta kun ulkona on noin hiton harmaata… Se salikortti!!! Mun liikuntainnostus on ihan pikkusen hiipunu hyvän alun jälkeen ja nykyään se lenkki on ihan samaa pakkopullaa ku aiemminkin. Oon kuitenkin yllättävän hyvin saanu itteeni kiskottuu juoksemaan sen pari kertaa viikossa, vaik se onkin surkeeta verrattuna siihen että loppukesästä ja alkusyksyllä juoksin viel vähintään sen viis kertaa viikossa… Jos ostais uudet juoksuhousut niin saiskohan lisää innostusta? :D

Spontaani venyttelyhetki asukuvien lomassa.

neule – H&M
shortsit – Jeanswest
kengät – MiuMiu (♥ ♥ ♥)

Kohta pitäis valua suihkuun ja laittaa tukka tötterölle ja lähtee mamman luo syömään kakkua kun pikkusisko ja broidi vanheni molemmat tossa marraskuun alussa. Kiva nähä sukulaisia (ja äitä) ja syödä kakkua. Mul on pieni ongelma vaan etten oo vielläkään keksiny broidille mitään lahjaa :D Mitä voi ostaa 20 vuotiaalle pojalle? Kauheen vaikeeta.

Sit ku oon ahtanu tarpeeks itteeni kakkua niin kotiin ja tytöt tulee tänne alottelee. Oltiin ennen aina mun luona etkoilee, nyt tää taitaa olla eka kerta toukokuun jälkeen :D Tää Töölö lasketaan nykyään niin maaseuduks ettei kukaan jaksa raahautua tänne…

Jos meen nyt sinne suihkuun.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anne lauantai, marraskuu 10, 2012 at 12:09

  Lahjaksi jotain hygieniaa, se on ainakin sellasta mitä aina tarvii :) Ite ostin just iskälle isänpäivälahjaksi Playboyn Vegas hajustetta (vai mikä se on miehille :D), ku se on sanonu että se on hyvän hajusta ku mun isoveli osti kerran sellasta:)

 • Reply Ande lauantai, marraskuu 10, 2012 at 16:20

  Mä ostin mun serkulle keväällä ylppärilahjaksi lahjakortin Lippupalveluun, kun se tykkää niistä ryminäkeikoista. Kuulemma tykkäsi ja hyödynsi!

  Iiiiihana neule!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:50

   täytyy pitää joulua varten mielessä :)

 • Reply Salla lauantai, marraskuu 10, 2012 at 18:09

  Joo uudet treenivaatteet todistetusti nostaa sen innostuksen takasin huippulukemiin.. ai mikä pinnallisuus? :D

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 11, 2012 at 22:44

   jep! jotain pakko olla…

 • Reply Noora lauantai, marraskuu 10, 2012 at 21:07

  ”Ooooh en voi lukee näitä postauksia ilman että koen pakonomaista googlaustarvetta aussilennoille…” Et muuten oo yksin ongelmas kans… Täältä löytyy toinen ikävöijä!! On niin mukavaa kun kuulee Aussikamuilta kuinka ilmat alkaa just lämpeneen ja biitsit alkaa täyttymään tuolla maapallon paremmalla puolella.. Miksei täällä Englannissa (ja Suomessa) vois olla yhtä täydellistä??

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 11, 2012 at 22:44

   jooo ihan kauheeta.. niin kauhee ikävä ausseihin ettei tosikaan

 • Reply Riina sunnuntai, marraskuu 11, 2012 at 11:03

  Voii aivan ihan tuo sinun neule!! <3

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 11, 2012 at 22:43

   kiitoksia :)

 • Reply malcriada maanantai, marraskuu 12, 2012 at 10:25

  Kengät…. mun sydän särky just. Haluan.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:50

   eiköhän noita viel saa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post