robbieta ja pastaa.

Lähin maanantain kunniaks MTL-Pepin järkkäämään Robbie Williamsin levynkuuntelutilaisuuteen moikkaa kanssabloggareita ja syömään. Parasta kaikissa noissa blogi-iltamissa on aina ruoka ja siinä vaiheessa kun kutsun ensimmäiseen kahteen lauseeseen on mainittu ruoka ja juoma, niin lähen oikein mielelläni.

Sain Lauran onneks turvakseni, koska mua aina vähän pelottaa noi tollaset tilaisuudet kun en tunne noita blogitartyttöjä kuitenkaan ihan kauheen hyvin. Loppujenlopuks hengasin suurinmanosan illasta Jonnan kanssa johon oon ihan rakastunu :D Luulen että meillä oli tosi hienot keskustelut! (suunniteltiin Jonnan ja Teemun kanssa omaa tositv-ohjelmaa jne..)

Ihan superhyvää viiniä! Mä viel nyrpistelin nenääni alkuun etten yleensä tykkää chardonnaysta, mutta toi oli överihyvää. Sitä kulukin sitten muutama lasillinen Alkon sivuilta ei tota löytyny, mikä aiheuttaa ihan pienen paniikin just nyt… (Oliver & Gregs Chardonnay on siis kyseessä, toi on kivasti blurrina toi logo :D)

 

illan kulku ja tiistai aamu kun herätyskello soi kuudelta, että kerkis töihin… Nam.

Jahka sain silmät auki ja pääsin suihkuun niin lähti eilinenkin sujumaan ja kerkesin helposti töihin puol kaheksaks. En koskaan päässy eilen sinne lenkille vaikka kovasti niin lupailin itelleni, mutta tein ihan superhyvää ruokaa ja oon ihan hurjan ylpee itestäni. Tää resepti on Lauran blogista törkeesti varastettu tämä ohje ja sovellettu ja mun on pitäny tehä tätä siitä asti kun tästä luin.

1 paketti tuoretta pinaattia
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
silleen sopivast, go greenin salaattimixiä (auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä ja cashewpähkinöitä)
1 purkki mustapekka-kermaa
halloumia

eka iskin pannulle ton siemenpähkinä-sekotuksen (oonko hehkuttanu tätä? Lisään tätä mm. leivän päälle ihan vaan siks että toi on niin törkeenhyvä yhdistelmä) ja paahdoin hetken, sit perään pilkotut sipulit ja hetki siitä niin pinaatit. Mä en pieniny pinaatteja mitenkään, ne menee niin kasaan kun ne kuumenee. Ehkä lopputulos ois vähän esteettisempi jos niitä jaksais vähän silputa. Kun pinaateista oli nesteet pihalla niin iskin purkin kermaa perään (mä käytän tota mustapekkakermaa kaikkeen, tässä se oli vähän siinä rajoilla että oliko se too much, mutta en maustanu kanaa mitenkään, niin se meni) Sit paistoin kanat erikseen ja iskin perään samalle pannulle muut kastikkeen perään.

Sit pasta kiehumaan, ja halloumit pannulle. Kun pasta on valmis niin lautaselle, kastike päälle ja halloumit päälle. Mä käytin vajaa puol pakettia, koska aattelin ettei ne oo kauheen hyviä uudelleen lämmitettyinä, ton muun soosin ajattelin lämmittää kohta itelleni lounaaks ja paistaa uudet halloumit (tällä kertaa ihan kunnolla kun eilen loppu vähän kesken…) siiten päälle.

Onhan se vähän kertaalleen syödyn näköstä, mutta niiiiiiiin hyvää! Toi juusto sulaa silleen kivasti tonne ja ah.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply Jonna keskiviikko, lokakuu 31, 2012 at 14:14

    Hei, onhan se Teemu jo järkännyt sen Balin? Mulla olisi tosiaan tarvetta päästä sinne :D

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:58

      NO MULLA MYÖS! Haluun lähtee jo!

  • Reply Jen keskiviikko, lokakuu 31, 2012 at 16:45

    Moikka! Muistelin et sä oot joskus ilmoitellu täällä blogissas spartoo.fi sivun alekoodeja? Ajattelin vain kysyä, että ootko tilannu sieltä koskaan mitään ja mitä mieltä olet paikasta? Itse meinasin tilata UGGit sieltä, kun sieltä saa halvemmalla. Mutta luin keskustelupalstoilta, et siellä olis feikki tuotteita!? Onkohan toi totta?

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:58

      oon joo tilannu, eikä kyl oo ollu feikkiä.. En kyllä jaksa uskoa hetkeekään että ne myis feikkiä, tai se on kuitenkin laitonta suomessa ja toi on niin iso nettikauppa että tuskin niillä ois varaa ottaa tollasta riskiä?

  • Reply gh keskiviikko, lokakuu 31, 2012 at 18:16

    Mitä kanak toi on?:D tai siis mikä osa? Ku ite en tykkää kanasta melkein ollenkaa mut salaateis noi palat on just hyvii nii oon miettiny et mitä osaa ja mit merkkii ne on:DD

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:57

      öö ihan vaan rintafileitä pilkottuna :D

  • Reply fiona keskiviikko, lokakuu 31, 2012 at 20:19

    missä oot töissä`?!?:)

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:56

      jos sitä ei joku tiedä, niin hyvä niin :D

  • Reply nuksu keskiviikko, lokakuu 31, 2012 at 22:10

    heh, ekaa kertaa kirjotan, mut ku kuulin tän:
    http://www.youtube.com/watch?v=QeTPNjPiyJM
    tulit vaaan niiiin mieleen, jopa vähän ulkonäöllisesti!

    pus

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:56

      haha kuuntelin ton yöllä ja nyt uusiks, ihan huippu!

  • Reply Loora torstai, marraskuu 1, 2012 at 11:37

    Osaisitko suositella Balilta hyvää ja semi halpaa hotellia/hostellia? Siis ihan niistä mistä ite oot ollu ja minkä oot kokenut kivaks. :) Kiitos paljon etukäteen.

    • Reply Meri torstai, marraskuu 1, 2012 at 13:17

      Kutalla oon ollu jo pariin otteeseen Suka Beach Innissä. Se on yöltä noin 10e :)

  • Reply pappi torstai, marraskuu 1, 2012 at 16:27

    Pabbieta ja rostaa.

    • Reply Meri perjantai, marraskuu 2, 2012 at 18:27

      esimerkiks!

  • Reply Krista tiistai, marraskuu 20, 2012 at 18:53

    Viini taitaa olla tilausvalikoiman tuote, joten lähimpään Alkoon tietojen kanssa ja henkilökunta ottaa selvää. Vaikkei tuote olisikaan valikoimissa, niin voi olla mahdollista, että viiniä saa erikoistilauksena. Toivottavasti löytyy!
    Terveisin, Alkon työntekijä ei pääse töistä eroon vapaa-ajallakaan.

    • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:53

      ai on? ku yritin kattoo mut en löytäny! täytyy nappaa noi tiedot messiin seuraavalle alkoreissulle…

    Leave a Reply

    Previous Post Next Post