jumituspäivä.

Hellouu!

Ei oo ollu pää vessanpöntössä mut oon maannu sohvalla siköasennossa koko päivän ja torkkunu. Mun parille tyttöjen kanssa pääty siihen että olin tänään yheksältä aamulla himassa :D Olin ihan naatti duunipäivän jälkeen ja jotenki skumppa maistu kauheen hyvältä :D (Terkkuja muuten sille lukijatytölle jonka mielestä olin pelottava :D Naureskelin sille koko illan)  No hauskaa oli, se kai on tärkeintä. Oon mm. keskustellu pitkään ehkä 60 vuotiaan miehen kanssa siitä miten mukavat ne Ginan vahapintaset housut on jalassa. Sen mielestä se oli Ginan paras farkkumalli mä puolustin Kristeneitä.

Tsemppasin äskön ja kävin kaupassa. Siinä edessä istu kaks juoppoa parantamassa maailmaa, toinen niist totes kaverilleen ku kävelin ohi et ”tolla naisella on kyl niin paha kankkunen” ja sit ku lähin kotiin ni ne toivotti mulle viel pikasta toipumista :D Liikkistä.

Muuten tää päivä on menny pienten paniikkikohtausten kourissa. Eka hengenahdistusta aiheutti A joka oli laittanu jotain uimahyppykuvia naamakirjaan ja näytti niissä ihan törkeen hyvälle. Musta ois kiva jos eksät ei näyttäys hyvältä (ruskettuineilta ja lihaksikkailta)ja onnellisilta. (välillä rauhotun ja katon uutisia ku Hartsa on ollu niissä ♥)

Ihan ku ei ois tarpeeks vaikeeta muuten n viiksivallu laitto mulle feissarissa viestiä ja se tosiaan on Balilla kun meen sinne. Sovittiin että nähään. Heartbreak here i come! No yritän olla lankeematta siihen ja toivon et sil on tyttöystävä ja kolme vaimoa mukana. Se vaan kolahti sillon aikanaan niin kovasti et saa nähä mitä hittoa tästä seuraa :D No onneks on tää mun salainen ja tosi yksityinen päiväkirja johon voi purkaa sit kaikki tunnot :D Oon järkeilly tän koko jutun niin, et mun on pakko nähä se et voin päästä siitä yli ja jatkaa elämäni. Tai ku oon niin fucked up viel koko hommasta näin pitkän ajan jälkeen ni parempi selvittää asiat? Ajattelin et teetän Svenistä puhallettavan version ja kuljetan sitä mukana joka paikkaan.

Mun BFF Ian johon tutustuin viime vuonna Balilla on kai kans mestoilla. Se lupas pitää mut poissa vaikeuksista :D

Mul oli jotain asiaa, mut en kyl muista yhtään et mitä se oli?

Ehkä se et haluun Talenttiin ihan vaan sen takia et pääsen halailee Sebastian Rejmania ja Lorenz Backmania. Ne on molemmat kyl niiin kuumia. Meen nyt jatkaa päikkäreitä hetkeks ja kattoo toisella silmällä prinsessapäiväkirjaa, kohta saa onneks mennä nukkumaan. Aamul on pakko herätä sen verran aikasin et ehtii käydä lenkillä ennen duunia ku en oo saanu tänään yhtään mitään aikaseks.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Reply Sanna lauantai, syyskuu 15, 2012 at 21:36

  Mä ihastuin Ranskassa aivan hulluna yhteen jätkään kesällä 2011, mutta sitten tänä kesänä näin saman tyypin uudestaan, enkä edes ymmärtänyt, miksi olin ollut niin innoissani siitä… Eli ehkä näetkin viiksimiehen etkä tunnekaan enää mitään, ja se on ihan paras fiilis!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:01

   jotain tollasta mäkin kai toivon tältä :D Tai et vilkasen sitä tai vietän sen kans aikaa hetken ja mietin et mitä oon vaahdonnu viimosen vuoden :)

 • Reply iida lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:00

  Nää sun postaukset on vaan niin huippuja :)
  ja noi kristenit on vaan huippu farkut, olis jees jos niitä tulis monissa eri väreissä!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:02

   jep :)

 • Reply Kata lauantai, syyskuu 15, 2012 at 23:21

  Toi on kyl aika paha et viiksivallu on siel Balilla samaan aikaan sun kanssa. Mul on just itsel käynyt sillee et yks jätkä särki mun sydämen…sit kulu reilu vuosi ja jotenkin päädyin tekstaamaan sille ja sit tapaamaan sitä pari kertaa ja sit se särki mun sydämen uudestaan. Tääl ei sais kaupata mitään,mut mulla ois tummansiniset Kristenit koossa 26/30 käyttämättömänä myynnissä kun ne on itselle liian isot. Ei sais koskaan tilata Ginalta farkkuja jos ei käy eka sovittamassa niitä kaupassa. Jos jotakuta kiinnostaa niin mun meili on [email protected]

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:17

   toivottavasti saat pökät myytyä :)

 • Reply Laura H sunnuntai, syyskuu 16, 2012 at 01:12

  Mulla ei oo kyllä mitään hyviä kokemuksia tollasesta pakko nähdä ja selvittää asiat -kuviosta. Nimittäin viimeks ku tarkotus oli selvittää asioita niin tajusin vaan et oon edelleen korviani myöten rakastunu tyyppiin ja vietettiin joku paras viikonloppu ikinä. Sit vaan heipat ja uudet sydänsurut! Mut toivottavasti sun kuvio sujuu paremmin! :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:17

   luultavasti se menee just noin :D

 • Reply m sunnuntai, syyskuu 16, 2012 at 02:45

  Siis jos sun mielestä Lorenz Backman on kuuma, niin oon kyllä menettäny uskoni suhun!

  No ei vaan, on samaa mieltä kuin eka kommentoija, ehkä sulle käy just niin, ettet tajua miks se viiksivallu oli susta niin kuuma, kun se on oikeesti aika ällö :P.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:17

   must siin on jotain tosi seksikästä :D Tai se on ällö mut silti ihana? :D

   mä toivon et se on must ällö ja voin unohtaa sen et se on maailman paras ja mukavin tyyppi…

 • Reply H-R sunnuntai, syyskuu 16, 2012 at 09:49

  Kiva että piristin sun päivää, oma päivä nimittäin meni aika hienosti sen huiviostoksen jälkeen päin helvettiä. Terveisin lukia tyttö jonka mielestä näytit pelottavalta, ja edelleen uskoo et oot oikeesti ihan kiva :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:16

   voi ei :(

 • Reply mimmmmmmii sunnuntai, syyskuu 16, 2012 at 14:41

  ”Ajattelin et teetän Svenistä puhallettavan version ja kuljetan sitä mukana joka paikkaan.”

  Niitähän on sellasia clone a willy-paketteja, mutta musta semmosen vois laajentaa niin että sillä saa jäljennettyä myös lantion ja vatsalihakset. :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:16

   hahahahah, mä luulen et pelkkä willy tekis jo tehtävänsä :D ”moi viiksivallu, tässä on mun poikaystävän penis, mut mitä sulle kuuluu?”

 • Reply Annu sunnuntai, syyskuu 16, 2012 at 20:20

  Hehehee, toi sun kuvas, oon kerran lyönyt yhtä jätkää kasvoihin (okei se ei ollu kyllä varsinainen ”Punch”, sellanen litsari vaan mut kuitenkin) kun se käyttäyty törkeesti ja vaikka ei saiskaan olla ylpee siitä että on lyöny jotain, niin se muisto alkaa vaan aina naurattamaan :D Tuli mieleen tosta sun kuvasta! (Ja ollaan muuten ihan kavereita vielä tän ihmisen kanssa :) )

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:15

   :D

 • Reply Mimm-i maanantai, syyskuu 17, 2012 at 00:23

  Näin sut siellä kaupassa eilen ja musta olit just söpö! Ne juopot oli varmaan jo silmät ristissä siinä vaiheessa päivää :—–)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 17, 2012 at 22:47

   haha :D En tiiä onko söpö oikee sana kuvaamaan…

 • Reply Ninni maanantai, syyskuu 17, 2012 at 10:38

  Hei Meri, oonko missannut jutun täysin mutta ootko sinä tai Anna tehnyt koostetta teidän maailmankirtueelta? Vai oonko puusilmänä missannut tämän? Olis kiinnostava tietää abaut mitä maksoi, mitä kautta varasitte lennot, hotellit jne. ja oliko teillä sponsoreita reissussa?

  N

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 17, 2012 at 22:46

   Mä en oo tehny.. Annast en oo varma :D Täytyy jossain vaihees puuhata :)

 • Reply Omppu maanantai, syyskuu 17, 2012 at 22:22

  Moi Meri! <3 Tää on sulle:
  http://www.allposters.fi/-sp/Keep-Calm-Harry-is-Still-Single-posters_i7810316_.htm

  Sun on pakko tilata toi! :D
  Se on niiiiiin sun :)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 17, 2012 at 22:46

   toi ois kyl iha huippu :D Sääli et tuol on niin törkeet postarit :(

 • Reply sandr-A-licious perjantai, syyskuu 21, 2012 at 13:58

  ” No onneks on tää mun salainen ja tosi yksityinen päiväkirja johon voi purkaa sit kaikki tunnot :D”

  :D:D:D:D:D:D

  ps. toi tweet… hahahaaa ! OIKEIN!
  pps. jumatsuga meri… nyt pidät ittes kuosissa siellä ! NIIN, näpäytät sitä urpo-viiksivallua oikein urakalla!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 22, 2012 at 13:16

   Teen parhaani!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post