otsikkogeneraattori, anyone?

UAAAAH MIKÄ PÄIVÄ. Tiiättekö semmoset päivät ku pääsee himaan, riisuu farkut eteisen lattialle ja juoksee sohvalle, rojahtaa siihen ja päättää ettei todellakaan nouse siitä ennen iltaa kun saa mennä nukkumaan. Mulla on sellanen menossa. Mä suunnittelin ratikassa, että oisin käyny hakee hesestä ruokaa, mut sit tulin siihen tulokseen etten kyllä tärvele mun hyvin sujunutta laikkaria (kaks kiloa jo pois!) kun en ees tykkää ranskalaisista ja pelkkää hampparia on turhaa ostaa. Ruokakaupassakin kävelin jätskihyllyn ohi. Oon niin ylpee itestäni. Nyt mua kyl ärsyttää ku ei oo mitään herkkuja. Mut koska en jaksa varmaan ees lähtee juoksee tänään ni parempi niin.

ARVATKAA! Mun lähialepaan on tullu glögiä!!! Olin niin onnellinen. Viikonloppuna kävin hakemassa sitä cittarista (muiden blogien lukijat vinkkailee vaatteista jotka sopis kirjottajalle, mun lukijat kertoo mulle  mistä löytää glögiä ja kaiken mitä Harry tekee ♥) mut ostin vaan litran ja sitä on pelkkä liru jäljellä. Nyt sai sit täydennettyä varastoja. Viimeistään Balin jälkeen alan kyl leipoo joulutorttuja.

Haluun jo lähtee, en malta odottaa. Mä luulen jos tekee niinku normaalit ihmiset ja varaa reissut pari kk etukäteen, niin sen odotuksen pystyy jaksaa ihan erilailla. Nyt hypin seinille koko ajan ja jokaisen asian minkä teen niin ajattelen vaan että no kohta pääsee Balille.

Mun pitää tunnustaa teille yks juttu. :D Tää siks, että ku oon kertonu frendeille aiheesta niin on tullu sellanen ”sä et lähde sinne” – reaktio ja te jaksatte mua paljon paremmin :D

Muistatteko viiksivallun joka särki mun sydämen viime syksynä Balilla (avauduin aiheesta täällä) No se on kai taas siellä taas nyt kun meen. (se päivittää ärsyttävän harvoin sen facebookkia ni en voi olla varma. ) Mä oon yrittäny miettiä tätä meijän mahdollista jälleentapaamista. Mun on pakko olla selvinpäin, koska promilleissa menisin a. vetää sitä turpaan tai b. itkee sille miten julmasti se teki mulle. Oon harkinnu että pakotan Svenin mukaan ihan vaan siks että voin näyttää sille miten helvetin hyvin mulle menee enkä todellakaan oo uhrannu sille ajatustakaan viimeseen vuoteen. Mun pitää harjotella peilin edessä sellasta ”OMG, what are you doing here?!” – reaktiota, että se sujuu hirveen uskottavasti enkä ala kikattaa. Tai sit käyttäydun kun en muistais sitä. ”You look SO familiar. Have we met before?

Nimimerkillä Sanonpahan vaan, tuolla on liian kylmä shortseille.

neule – H&M
shortsit – Jeanswest
kengät – Minnetonka
laukku – ZU

Ehkä meen sinne lenkille sittenkin, että voin kulkea koko kaks viikkoa oikein lyhyissä hameissa ihan vaan siltä varalta että törmään siihen kusipäähän. Paitsi et ku oon vatvonu tätä niin paljon niin se ei todellakaan ees oo siel :D

Koko näytön kaappaus 3.6.2013 165013

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Heli torstai, syyskuu 13, 2012 at 20:56

  Suunnitteliksä jotenki ton balin reissun niin että viiksivallu ois kans samoihin aikoihin sielä? :D ja jos se ei päivitä fbtä kauheen usein niin mistä tiät että se on menosa sinne? ;D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 13, 2012 at 21:07

   haha en! Siis se on siel jo nyt :) en oo varma et ehtiiks se lähtee ennenku meen…

   • Reply Heli lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:28

    mikä siinä balissa on ku sinne ihmiset haluaa monesti ja on sielä kuinka kauan vaan? :D

    • Reply Meri tiistai, syyskuu 18, 2012 at 23:18

     haha en ees tiiä :)

 • Reply Laura H torstai, syyskuu 13, 2012 at 21:37

  Sanonpahan vaan mieki, siellä on todellaki liian kylmä shortseille. Mieki oon luovuttanu jo vaikka minut on varustettu jollain lappilaisella kylmänkestävyydellä. Yks päivä tosiaan ku luovuin shortseista ja laitoin pitkät housut ja neuleen päälle niin naapurin mummo sanoi: ”Säkin oot saanu vaatteita päälle”. Kyllä vaan… :D

  Mulla muuten tulee tuosta viiksivallusta mieleen vaan joku tosi ruma mies :D

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 14, 2012 at 09:46

   no niillä viiksillä se alkaa olee jo siinä rajoilla et kutsutaanko sitä rumaks vai ei :D

 • Reply nasu86 perjantai, syyskuu 14, 2012 at 01:29

  niin kiva asu :) näytät todella hyvältä näissä(kin) kuvissa!!!!

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 14, 2012 at 09:36

   voi kiitos :)

 • Reply heihei perjantai, syyskuu 14, 2012 at 01:36

  Näytät niin hyvältä että viiksivallua alkaa vaan vituttaa että se teki sulle paskasti. Ihan oikein sille. >:)

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 14, 2012 at 09:36

   haha. :D

 • Reply Johanna perjantai, syyskuu 14, 2012 at 09:39

  Jos näät sen, niin kyselet ihan pokka naamalla että kuka se on, tai että pitäiskö sun tuntea se :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:10

   haha. jep :D

 • Reply nemu perjantai, syyskuu 14, 2012 at 09:40

  Säähän jäädyt niissä shortseissa! Paljo siellä stadissa on oikeen lämmintä? Ite tarkenen olla shortseissa vaan yli 18 asteen lämpötilassa!

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:10

   on tääl joku 15 :D Enkä oo niin paljoo ulkona et ehtis tulla kylmä :D

 • Reply Jei perjantai, syyskuu 14, 2012 at 10:44

  Musta oli hulvatonta kun poimit wikipediasta random-otsikoita. Siis tohon otsikkogeneraattoriin liittyen:) Mun all-time favorite otsikko sun blogissa on formulakausi 1964 :)

  Ja viiksuvallu tulee niin katumaan kun se näkee sut noin kauniina ja onnellisena:)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:09

   oi oon unohtanu wikipedian! täytyy ottaa se taas käyttöön!

 • Reply Juuli perjantai, syyskuu 14, 2012 at 11:50

  Heii, olin tänään sun kassalla. Olin ihan omissa ajatuksissani siinä jonossa ja vasta kun ojensin mun ostokset sulle niin huomasin, kuka siinä oli :D näytin varmaan joltain pöllöltä, kun hämmästyin ja yritin miettiä uskoltaisko sanoa jotain. Mutta en uskaltanu..

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:07

   mä oon ollu luultavasti viel vähän enemmän pihalla :)

 • Reply Sanna perjantai, syyskuu 14, 2012 at 16:51

  Eiiiiiiii mäkin haluan glögiä!!! ;< Täällä ei vielä myydä sitä… Mä voin tulla sun talonvahdiks ton Balin reissun ajaks, niin hörpin siellä kaiket illat glögiä ja sit tuun masentumaan takasin omaan kotiin kun täällä ei myydä sitä?

  P.S. Omituista, mutta totta. Jos yskittää, niin juo kylmää glögiä. En tiedä miksi, mutta se vie yskitystä pois, lämmin vaan pahentaa. Miulla on aina syysflunssan aikaan hirveät glögivarastot (juuri sen takia kiroan että MIKSI OI MIKSI meillä ei vielä myydä sitä…) ja hamstraan niitä varmuuden vuoks kesäänkin asti.

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 15, 2012 at 22:03

   tuu vaan :D Mä en oo koskaan kokeillu kylmää glögiä, täytyy pitää mielessä :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post