Sometimes you wake up. Sometimes the fall kills you. And sometimes when you fall, you fly

Tänään se vihdoin on! Magic Mike! Oon ikuisesti kiitollinen More To Loven tytöille tosta ennakkonäytöksen järkkäämisestä. Parasta parasta parasta. No muutama tunti enää. Päivän saan pussailla Sveniä ja se lupas viedä mut lounaalle hyvityksenä ku ollaan nähty niin vähän ku se on ollu jumissa duunijutuissa. Kannatti selkeesti mököttää eilen se kolme minuuttia. (itsehän olen ollut kotona ehkä kolme tuntia päivässä)

Siivosin eilen koko aamun (järjestin mm. mun kirjahyllyn värijärjestykseen :D ) sen jälkeen kävelin ruoholahteen, kävin k-raudassa ostamassa maalia mun pöytää varten ja menin hetkeks hengailee mammapuolen kanssa. Ruoholahteen o n avattu Tiger, joka on siis sellanen maailman ihanin sisustuskrääsäkauppa. Sieltä löytää just kaikki ne asiat joita et koskaan tienny tarvitsevasi, mutta joita ilman et voi elää. Täytyy tehä sinne uus retki nyt lähipäivinä, ku en viittiny raahata kaikkea sitä kamaa mitä oisin halunnu kotiin ku olin päättäny kävellä myös kotiin. Kävin kotona työntämässä ruokaa naamaan ja lähin Iineksen kanssa uudelle lenkille. Tästä mun 12km päivälenkkeilystä tuli muistoks rakkulat jalkapohjiin niin että sattuu jokainen askel. Villasukat onneks pehmentää.

Ei koskaan päästy sinne Umeshuun (joku oli töissä) joten maalailin sit mun ruokapöytää ja mietin mielessäni et pitäiskö ottaa jotain huippuseksikkäitä maalarikuvia ja lähettää Mattylle.  Ihan vaan vastauksena siihen sen kuvaan. Luovuin ajatuksesta kun ajattelin että mun unishortsit ja turtlespaita ei ehkä ois vastannu kenenkään käsitystä seksikkäästä, toisaalta A:n mielestä mun villasukat oli ihan superseksikkäät, et ehkä aussimiehillä on vähän outo maku. Ens kerralla sitten. En miettiny ehkä ihan loppuun asti tota maalausjuttua, kun mulle on mikro tällä hetkellä säilytyksessä pöydän alla ja kahvinkeitin, paahdin ja vedenkeitin muuten vaan lattialla. No hyvin se iltatee keitty siinäkin. Kuivumisaika oli maalipurkissa ilmotettu 2-3vrk että paahtelen sitä leipää pöydän alla vielä hetken verran.

Asu jostain viimeviikolta :D Muistan julkasta näitä taas kauheen hyvin.

toppi – forever21
farkut – jayjay
kengät – kmart
laukku – tiger of sweden

Hah, askartelin tollasesta vanhasta pastillipurkista itelleni huulirasvan. (tää oli todela haastava DIY-juttu, pursota sulanut huulirasva peltirasiaan, ei kannata kokeilla jos ei oo vähintään ammattilaistasolla askartelussa)

Palataan kun pystyn taas hengittää illan leffan jälkeen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply annikapannika torstai, elokuu 30, 2012 at 12:03

  kampin ostoskeskuksessakin on tiger! siinä espoon bussien käytävällä. se on ihana paikka! ja tosiaan, löytyy kaikkea, mitä et tiennyt tarvitsevasi :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:38

   joo oon joskus käyny siel kääntymässä :) Rakastan tollasia kauppoja

 • Reply Lauran torstai, elokuu 30, 2012 at 12:44

  EIKÄ, ihanaa että joku muukin järjestää kirjahyllyn värien mukaan! :D

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:38

   tulin siihen tulokseen että se oli kauheen sotkusen näkönen ku se oli aakkosjärkässä :D Näin on paljon parempi!

 • Reply aasim torstai, elokuu 30, 2012 at 14:46

  Olen aikaisemminkin aiheesta kommentoinut, mutta oletko käynyt lukemassa Natan postauksen aiheesta? :)

  http://whitetrashdisease.indiedays.com/2012/08/28/skandaali-iso-blogihuijaus-paljastettu/

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 15:15

   en ollu, loistava teksti.

 • Reply miu torstai, elokuu 30, 2012 at 16:08

  hei millä kameralla kuvaat? :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 22:02

   Nikon D90 & 50mm 1.8 linssi :)

 • Reply niinu torstai, elokuu 30, 2012 at 18:07

  heei sit heti raporttia tänne leffasta! ;D

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 22:02

   ei mulla riitä sanat :D

   • Reply K perjantai, elokuu 31, 2012 at 18:27

    Voin sanoo, että hyvä oli;) ei ehkä juonellisesti, mut kuka sitä nyt kattoo.. Oot Meri kyllä niin nätti, kun näin sut eilen! :)

    • Reply Meri perjantai, elokuu 31, 2012 at 19:17

     voi kiitos :) mä en malta odottaa dvd:tä ja extroja ja poistettuja kohtauksia..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post