Maanantai

Jellou! Pääsin Vaasasta takas kotiin ehjin nahoin! Oli ihan huippu viikonloppu maailman parhaassa seurassa. Kiitos Hennalle, oot paras ja rakkain ♥

Käytiin lauantaina pyörähtää baarissa ja oli kiva että niin moni lukija tuli juttelemaan! Pahoittelut jos olin vähän kujalla :D Oli ihan superhauska ilta ja mun mielestä baari on aina hieno paikka kun putkeen tulee BSB:tä, Spaissareita ja Aquaa. Ollaan pahoinpidelty tanssilattia siis varsin tehokkaasti. Kotiin pizzerian kautta ja mä rakastuin matkalla pariin poliisiin jotka kyseli että olinko ostanu niillekkin pizzaa. (istuin maassa ja söin sitä pizzaa kun ne pysähty siihen viereen) Oon ihan varma et ne oli tosi komeita molemmat vaikken pimeessä ja humalassa oikein mitään nähnykkään.

Eilinen oli vähän raskas ja onneks broidi suostu hakee mut kentältä :D  Mulla oli suuret suunnitelmat siivota, mut siin vaiheessa ku Sven tuli pari tuntia mun jälkeen, niin olin saanu pedattua sängyn ja makasin siinä sikiöasennossa ja vietin liskodiskoa. Olin jälleen kerran varsin tyytyväinen siihen että menin lentäen, en junalla. En ois selvinny siitä viiden tunnin junassa nököttämisestä. Lisäks musta on naurettavaa että lennän Vaasaan ja takas halvemmalla kun mitä junalla maksaa aikuiselta yhteen suuntaan.

Tänään olin päivän töissä ja illalla ehkä lenkille ihanan Iineksen kanssa jos ei vaan ala sataa ihan kaatamalla. Nyt nökötän sohvalla ja huutelen ohjeilta keittiöön jossa toi yks kokkaa mulle. Täydellinen työnjako. Minä syön, mies kokkaa. Nyt se hekottelee itekseen kun se löys äskön mun pakastimestä kurkun. Oon vissiin kiireessä purkanu kauppakasseja ja viskannu kurkun pakkaseen muiden pakasteiden mukana. Yritin väittää että me syödään Suomessa jatkuvasti jäätynyttä kurkkua, vähän niinkun jäätelön korvikkeena mut ei menny läpi :(

Mulla on tavotteena saada täl viikol jotain juttuja Huuto.nettiin (okei se on ollu tavotteena jo vissiin kaks viikkoa, miten saamaton voi ihminen olla!!)  Täytyy vaan toivoo et tulis niin aurinkoinen päivä että tääl mun luolassa ois ees vähän valoa. Tai et vaihtoehtosesti oisin muualla ku töissä sen aurinkoajan. Mä en muuten hyväksy ollenkaan tota ilmaa, mä tarttisin tohon sen pari astetta lisää, että vois käyttää shortseja ja neuletta ilman et jäätyy. Palelin aamulla nahkatakissa ja villapaidassa ku menin töihin. Ja töissä hypistelin vaan paksuja neuleita ja mietin et pitäiskö ostaa. Täytyy tehä isku mun sukkahousu laatikkoon ja tehä pieni inventaario sinne…

neule – GT
farkkushortsit – Zaran jostain farkuista leikatut
kenkulit – Converse
laukku – GT

Membersillä on alessa taas vaikka mitä. Varmaan 200 paria Nellyn kenkiä ja kaikki 10-20€ Myös Ugg’s Australiaa, Jeane Blushia ja Sparksia oli alessa. Miten se aina meneekin niin, että kaikki kivat jutut on samaan aikaan alessa?

Mua ihan vähän himottais talveks lilat uggit… Nyt mun pitää kuulema luopua koneesta tai jään ilman ruokaa :D Palataan!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply suvi maanantai, elokuu 27, 2012 at 19:20

  Mua on mietityttäny jo pitkään, onko ’sven’ ihan suomalainen vai mistä hän on kotosin?:D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 27, 2012 at 20:45

   Asuu tällä hetkellä Ruotsissa :)

 • Reply kaupantäti maanantai, elokuu 27, 2012 at 21:40

  Anteeks nainen, mutta oot mun idoli!!! Olin tänään kassalla ku tulitte Svenin (?) kans siihen ja meinas kyllä silmät pudota päästä kun oli herra niin komea. Näin eka vaan Svenin ja ku tulit siihen ni eka tuli sellanen ”vittu sil on tyttöystävä” ja sit tajusin et OH MY GOSH SE ON MERI. Olin siinä vaiheessa jo niin sekasin etten uskaltanu sanoo et luen sun blogii :D

  Mutta jos haluat julkasta paidattomia kuvia siitä sun miehestäs, niin mua ei haittaa. tai jos se vois tulla tästä lähtien aina ruokakauppaan ilman paitaa? Jos kyseessä ei ollu Sven niin voitko antaa mun yhteystiedot sille seksijumalalle.

  Älä himoitse toisen omaa…

  • Reply Meri maanantai, elokuu 27, 2012 at 21:43

   ahahha :D Se lupas repiä paitansa auki ens kerralla kassalla jos se saa alennusta :D

 • Reply walletballet tiistai, elokuu 28, 2012 at 08:05

  meri sun tyylis on ihana!!! rakastan farkut ja joku kiva vähä kesäsempi paita tai shortsit ja vähä syksysempi paita ja conssit! ah ah ah!! venytät lesää sillee tyylikkäästi<3<3 esim toi edellinen asu tai sitä edellinen, TOIMIITOIMII. enne luin sun tekstei ja kuvatki oli kivoi, nykyää oot 4real ainoo plokipitäjä, jolta voisinkopsaa joka ikisen asun:P

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:44

   kiitoksia! :) rakastan tätä vuodenaikaa kun saa pukeutua noin :D muuten oonkin sit ihan hukassa.

 • Reply Johanna tiistai, elokuu 28, 2012 at 08:37

  Voi vitja! Mäkin näin sut Vaasassa kun olitte kävelemässä Ginaan, mut sit oli niin kiire etten ehtiny tulla sanoon mitään! Ja baariin asti ei todellakaan päästy läksiäisistä :-DD Ens kerralla sitten!

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:44

   jep :) toivottavasti oli hyvät läksärit <3

 • Reply Jenni torstai, elokuu 30, 2012 at 09:16

  kääk! saako tota paitaa tällä hetkellä ginasta? koitin metsästää sitä foorumin myymälästä ja en löytäny, eikä tuolta nettisivuiltakaan löydy. älä sano, et se on joku vanha!

  • Reply Meri torstai, elokuu 30, 2012 at 13:38

   een usko.. Tai se on kyl nyt ehkä kk sit ostettu, mut myytiin vissiin aika nopeesti loppuun.. Pieni mahis siis on et sitä viel tulis..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post