life in a bubble jungle

Sain pakkomielteen hankkia saippukuplapuhallusjuttuasian (kysyin sitä nimenomaan tolla nimellä sokokselta kun olin eka pyöriny vartin lastenosastolla löytämättä noita) Mulla oli mielessä sellanen tosi aurinkoinen ja kesänen kuva, mutta minkäs teet kun sataa. (odotat seuraavaan päivään kun alkaa paistaa aurinko) No ehkä myöhemmin paremmalla menestyksellä. Kai sen kesän on ees hetkeks pakko alkaa jossain vaiheessa? (heinäkuussa 2013 viimeistään)

Huomiselle on vissiin luvattu hellettä ja ootan jo sitä että saa viettää päivän töölönlahdella viltillä maaten kirjan kanssa. Mulla on vaan pieni kriisi kun mun Kindle meni rikki, enkä nyt tiiä et tilaisinko uuden, vai kokeilisinko jotain muuta vastaavaa.. Verkkokauppa.comissa on myynnissä Bookeen Cybook Opus – sähkönen kirja, joka vaikuttaa ihan hyvältä ja sen sais halvemmallakin kun mitä Kindlen. Ärsyttävä suomi ja tullirajat kun ei saa mitään kivaa enää tilata ilman et pitää laskea. Mitään kokemuksia noista e-kirjareadereista?

No onneks mulla on hylly täynnä kirjoja, voisin lukee vaikka Larssonit uusiks tai vaihtoehtosesti tehä lenkin suomalaiseen ja hakee jonkun hömppäpokkarin.

Mä en tajuu mihin tää kesä on kadonnu. Mulla oli suuret suunnitelmat olla paljon mökillä ja hengailla vaan. Oon kerinny tasan kerran möksälle, en oo kerinny Vaasaan tai Tampereelle tai mihinkään. Ja silti tuntuu et on koko ajan menossa (okei maataan sohvalla pojan kanssa ja katotaan taas Frendejä ja yritetään päästä yhteisymmärrykseen siitä, mistä haetaan lounasta) Viikonloput on täynnä ties minne asti enkä uskalla luvata mitään ilman että oon eka tuijottanu kalenteria vartin ja varmistunu ettei varmasti oo mitään menoa…

Ostin ton neuleen Moskovasta American Eaglesta ja oon melko pitkälle asunu siinä sen jälkeen. Täydellinen röhnäysvaate ja huppu takaa aika sen, ettei tarvii harjaa hiuksia. Mä oon ilmeisesti voittanu tän ruokakysymyksen ja lähetään hakemaan kiinalaista, vaihtoehtona oli kebab ja tokyo55:n sushibuffa. (tai mun kokkaukset, mutta en jaksa alkaa meikkaa palomiehiä varten…)

 

Lisäks OFFER5 koodilla saa 30% alennusta ostoksista jos ostaa vähintään 5 tuotetta ja 3 tuottettakin toi 20% alennuksen kun näpytteli alekoodilootaan OFFER3!

Nyt saan sen verran vihasia katseita, että parempi ehkä luopua koneesta ja ettiä jostain säädylliset housut.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

36 Comments

 • Reply Mauu tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 14:52

  Se garnierin BB-voiteen takia mullekki tuli kauheesti finnejä ja se ei levittyny ollenkaa! Buuuuuu…..

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:07

   mul levitty tosi hyvin, en vaan kestä sitä finnimäärää ja tuntu et vaikka kuinka pesi nassua ni silti se ei lähteny iholta pois..

   • Reply eskob lauantai, heinäkuu 28, 2012 at 21:13

    Kannattaa kokeilla Garnierin sitä puhdistusemulsiota jos tuntuu että joku meikki, voide ym ei lähde iholta pois. Tosi hyvää, ainakin se vihreä mikä on tarkoitettu normaalille iholle. Täällä toimii:) Kunhan länttää sitä suoraan naamaan eikä ala leikkimään millään vanulapuilla:D

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 30, 2012 at 13:26

     aa, täytyy testaa :)

  • Reply hennah maanantai, heinäkuu 30, 2012 at 14:15

   Mullekin on tullut finnejä tonne otsaan ihan järkyttävän paljon viime aikoina (omassa mittakaavassa suhteutettuna) enkä oo ees tajunnut kyseenalaistaa tota Garnierin bb-voidetta. Pitääpä pistää tauolle ja katsoa, tasaantuuko iho. Sääli, tykkään siitä tuotteesta noin muuten.

   • Reply Meri maanantai, elokuu 6, 2012 at 20:22

    kannattaa.. mulla väheni heti finnit..

 • Reply Venla tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 14:54

  Hei mulla on Bookeen Cybook Opus! Se on tosi kateva ja tykkaan siita, se on simppeli. Ainoo outo juttu on, etta ku se oli ollu mulla ehka kuukauden verran niin se simahti. Se ei jostain syysta lahteny kayntiin eika se myoskaan yhdistyny koneeseen vaikka siina paloi valo. Muutaman paivan se pysyi sammuksissa, mutta kylla se lopulta kayntiin lahti ja siita lahtien on toiminu normaalisti. Outo juttu kylla.

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:06

   okei… no täytyy ehkä harkita sitä :)

 • Reply kindle tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 15:14

  Jenkkilän Amazon laskee kaiken valmiiks ”international” tilaukseen ja UPS hoitaa tullauksen, jos sieltä Kindlen tilaa ja aina voi ilman häslinkiä tilata UK:sta http://www.amazon.co.uk/.

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:06

   kindleä ei jostain syystä voi tilata uk:sta vaan se iskee sen aina suoraan tonne jenkkiläsivuilel :(

   • Reply kindle perjantai, heinäkuu 27, 2012 at 08:27

    Höh. Mä tilasin omani suoraan jenkkilästä ja tosiaan ei ollu tullaus yms. kanssa mitään ongelmaa.

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 30, 2012 at 13:29

     hinta vaan on korkeempi :(

 • Reply A tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 15:23

  Mulla on just tollanen luomiväri! On kyllä ollut hyvä, ainut mikä ärsyttää on että toi vaalein luomiväri on jotenkin niin samansävyinen tms. mun ihon kanssa ettei se erotu/näy mihinkään:D Mä vaan väkisin yritän levittää sitä kauheen kerroksen ja mut vika ei ehkä oo luomivärissä, haha! Mutta on ollut ahkerasti käytössä:)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:06

   okei :) eli oletettavasti ihan hyvää kamaa :)

 • Reply jamy tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 15:40

  Hei, käyppä Gigantista yytsimässä niitä Kindlen korvikkeita. Liike tarjoo aina 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden avatuille ja käytetyillekin tuotteille (pl. kännykät ja palvelut) tietää entinen myyjä, joten sieltä ostettaessa pystyisit käytännössä testaamaankin laitetta! :)

  Ps. mistä noita poikii löytyy? Täältä ei ainaskaan :( Samanlainen kesä ollu myös täällä (paitsi okei tää viikko on +27-+30, mut silti on vähän ukkosta tulossa), niin mulle kelpais todella hyvin tommonen sohvaelämä jonkun kivan kanssa!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:03

   täytyy käydä kattomassa :)

 • Reply Jaana tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 15:51

  Hei mäki tykkäsin tosta garnierin bb voiteest älyttömästi kunnes huomasin kans et naama alko kukkimaan reilusti!! Nyt haaveissa jonkun toisen merkin bb, mikä ei olis niin rasvanen..

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:05

   joo mä haluisin kans.. aattelin testaa sitä lorealii seuraavaks..

   • Reply Kalutin perjantai, heinäkuu 27, 2012 at 00:01

    Jaa tästäkö tää mun finninaamaisuus johtuukin. Oon pohtinu että mikä tuote sitä aiheuttaa mutta toi BB-voide loogisin vaihtoehto.. Hmm.

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 30, 2012 at 13:29

     mulla väheni huomattavasti finnit ku lopetin sen myrkyn käytön

 • Reply Anne tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 16:55

  Ei oo kyllä Suomen kesä masentanut koskaan näin paljoa.. Heinäkuussa 2013 tosiaan loppuu työt, että voisin tilata Pekka Poudalta niitä helteitä sitten sinnekkin jo. Kun nyt toiveissa eletään ens kesässä niin voisin kysäistä, että onko kesä-heinäkuu tyhmää aikaa matkustaa Balille? :D Tarkoitus oli lähteä jouluna, mutta kaveri päättikin lähteä sukuloimaan Ruotsiin (kuka valitsee Ruotsin Balin sijaan?!?!?!?) niin suunnitelmat meni vähän uusiksi..

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:02

   sillon on paras aika matkustaa balille kun sielä on paljon ausseja :D tosin kaikki on vähän kalliimpaa, kun on hi-season, mutta siis ilmat on hyvät ja porukkaa on paljon :)

 • Reply Niina tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 18:57

  Samoja kokemuksia bb-voiteesta täälläkin ! Naama näytti jo muutaman päivän käytön jälkeen siltä, kun murrosikä ois iskeny uudelleen :(( Kerro sit oliko tuotteet minkälaisia, vois pistää itekkin sit tilausta menemään :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:01

   jep :)

 • Reply marke tiistai, heinäkuu 24, 2012 at 19:52

  Hola! Jos meinaat tilata uuden kindlen (tms) jenkeistä niin heitä mua sähköpostilla, oon tulossa Suomeen parin viikon päästä ja voin tuoda mukanani ja vaikka postittaa sulle Suomesta, luultavasti halvempaa ku tullit :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:01

   hei joo! Mun pitää tutkia noita hintoja ja vertailla vähän noita mitä suomesta saa :) mut teen sen viel täs viikonlopun aikana ni ei tuu kiirus :)

 • Reply V keskiviikko, heinäkuu 25, 2012 at 03:10

  Mihin se Kindle hajosi? Eihän se ollut sulla vielä edes kovin kauaa? :/ Kiinnostaa, kun oon meinannut ostaa itelleni N&B:n Nookin kun oon menossa poikkiksen luo USA:n syksyllä. Eihän se sama laita ole, mutta tuskin ne nyt oikeasti laadultaan eroaa tässä vaiheessa vielä hirveästi, kun e-readerit on olleet vielä niin vähän aikaa markkinoilla.

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 22:00

   oisko muutossa jääny johonkin alle tai pudonnu tms? siis se näyttö meni paskaks, johtuu ihan käyttäjästä ei laitteesta :)

 • Reply anonyymi keskiviikko, heinäkuu 25, 2012 at 11:30

  Heii semmosta kyselisin kun oot ollu tuol ausseissa kun oon ite tässä lähössä lokakuussa:) Niin tosta viisumista tuli mieleen kun hain netin kautta siellä australian halinnon sivuilla ja nyt ain sähköpostiin ilmoituksen että minulle on myönnetty viisumi niin onko viisumini todellakin vain se selostus mikä sähköpostiin on tullut? Tuntuu vain vähän käsittämättömältä että se on se ns. virallinen viisumi sillä siinä ei näy mitään ”virallisia” merkintöjä/leimoja pelkästään mustaa valkoisella. Pitääköhän jostain kenties hakea tai tulostaa siis joku virallisemman näköinen lappunen kenties? Kiitos paljon jos ymmärsit ja osaat auttaa!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 21:59

   immigration-keskuksesta voi hakea sellasen tarran passiin sit ku on ausseissa, mutta maahan pääset ihan vaan sillä et oot sen netistä hakenu. Kannattaa varmuudeks tulostaa ne paperit jos ois jotain häikkää. :) Se tarra passissa helpotti esim tilin avaamista pankissa ja medicare-kortin hankkimista + se on kiva muisto itelleen :D

 • Reply Minttu keskiviikko, heinäkuu 25, 2012 at 11:59

  ihana uus banneri! :-)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 21:57

   mä en osaa päättää et onks se liian tylsä vai ei :D

 • Reply sari keskiviikko, heinäkuu 25, 2012 at 12:45

  Moikka! Pakko tulla sen verran kommentoimaan, että aivan ihana uus banneri sulla! :) kirjotat hauskasti asioista ja sun kriiseilyistä on ihan huikeeta lukea, koska kaikkeen on niin helppo samaistua! Jatka samaan malliin! :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 21:57

   kiitoksia!

 • Reply Rosetta keskiviikko, heinäkuu 25, 2012 at 19:10

  Tigerista olis saanu (tai ainakin sai) sellasen saippuakuplapyssyn joka sylkee niitä kuplia muutamassa sekunnissa taivaan täyteen! Mun pikkuveli ampu niitä ylimmän kerroksen parvekkeelta ja koko sisäpiha oli aivan täynnä niitä kuplia… näytti aika mielettömältä, heh.

  Saippuakuplat on kivoja!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 26, 2012 at 21:53

   sellanen ois niin kiva! Tiger? Siis se baari? :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post