keskiviikko.

Vitsi mä oon tulessa kun taas tulee asua… Mun pitäis lähtee hakee Venäjän viisumikeskuksesta mun passi ja sit  töihin ja sen jälkeen käymään duunikaverin läksäreissä jos vaan suinkin jaksaa. Saa nähä miten selviin ku meni eilen taas myöhään ja tänään piti raahautua kaheksaks ripsihuoltoon. Kauheen rankkaa!

Mun uus juurikasvu näkyy! :D Kävin taas istahtamassa Lindan tuoliin Locossa, periaatteessa samaa settiä kun aiemminkin, mutta halusin ton pohjan viel tummemmaks. Se näyttää tosi kivalta, kun ei oo tukka noin tuhannen putkella :D Lisäks siitä leikattiin aika paljon, mitä ei kyllä huomaa kun on hiukset kiinni… Oon miettiny et voisin ens kerralla uskaltaa leikkaa viel vähän lyhyemmäks, et tulis sellanen ylikasvanu polkkatukka. Se ois kiva ehkä kiharoill… En malta odottaa että se mun feeluniquen paketti tulee jonka eilen tilasin, oon sitä mieltä että mun tukan yhteistyöhaluttomuus johtuu siitä, ettei siinä oo kunnon aineita.. Sain jo tilausvahvistuksen, et eiköhän se oo oottamassa mua, kun tuun Moskovasta.

Ainiin, koska oon kyllästyny suomi24-keskusteluihin, niin kysyn taas teiltä :D Lopetin e-pillerit joskus 1,5kk sitten ja nyt on alkanu naamaan puskee ihan jäätävällä tahdilla finnejä. Mulla ei oo koskaan ennen ollu  ja on vähä epätoivonen fiilis. Keskustelupalstoilta sai sen kuvan että oon pilannu ihoni ja kyllä se ehkä tästä 5 vuoden kuluttua, EHKÄ. Onks teil auttanu mikään vai alanko vaan kiltisti syömään uudestaan pillereitä? En haluis mitään superantibioottei ruveta popsimaan, niin mielummin sit niit hiton pillereitä. Musta on epäreilua et mulle iskee näin vanhana joku helvetin akne. Joo hormonit heittää häränpyllyä (mistäköhän toikin sanonta on saanu alkunsa..) mut silti. ÄRH.

Hitto mikä riemuidiootti-ilme. Ostin ton mekon pari viikkoo sitten ja oon ihan lovena. Mulla oli se viikonloppuna baarissa korkkareiden kanssa, mutta musta se oli kiva ihan vaan tennareidenkin kanssa. Toisaalta mä yhdistän vaikka häämekon Converseihin.  Ainut ongelma on, et kun laitoin nyt topin ja minihameen tonne alle, niin hame tahto vähän nousta ja sitä joutu kokoajan nykii alaspäin… Täytyy kokeilla ehkä pyöräilyshortseja, niin ei oo niin suurta vilautteluvaaraa. Olin ihan fiiliksissä, kun toi tuli myös mustana ja piti sekin saada heti. Luotan siihen, että tää pitsivillitys kestää vielä ainakin ens kesän.

mekko – GT
kengät – Converse
lompakko – Steve Madden

Valkasin mun hampaita kahtena peräkkäisenä päivänä (ylläpitoa!) ja mul on pelottavan valkonen hymy just nyt :D Unohin sen kyllä äskön melkein tunniks suuhun ku meikkailin ja puhuin puhelimessa maman kanssa.

And babe, i know u’re reading this. Don’t worry about turning 30. You’ll get used to it… of course, you’ll be 40 by then. (and i’m still 21!) Happy Birthday anyway

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

93 Comments

 • Reply Tinneri keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 15:11

  Voi, toivottavasti tähän tulee sulle paljon neuvoja taisteluun finnejä vastaan :D itellä lähes sama tilanne, vaihdoin vaan terveyssyistä pillereistä hormonikierukkaan (joka siis erittää sitä hormonia paikallisesti) ja nyt naama on ihan hirveessä kunnossa… ei tosin isoja, tapettavissa olevia finnejä, vaan pientä hormoninäppyä kaikkialla :( Mulla ei teininä ollu finnin finniä, joten oon ihan ulapalla miten näiden kanssa toimitaan!

  ps. oot ehkä maailman sulosin livenä, näin sut yks päivä mut en ehtiny tulla juttelemaan :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:13

   no toivottavasti oli jotain apua noista :)

 • Reply Maiju keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 15:24

  Uuh, toi mekko on UPEA! Pitää vissiin itekkin käydä tsekkaamassa GT et vieläkö noita ois jäljellä..vieläkö vannot Remingtonin puikon nimeen kiharoiden suhteen? (Hitto miten selkee lause..) Ite tykkään vääntää kiharat ennemmin sillä kuin raudalla, raudalla kiharoista tulee jotenkin ihan ”litteet”, ei sellasia olleskaan kuin Annalla :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:13

   kyllä vannon aina ja ikuisesti :) en tykkää itelläni yhtään suoristusraudalla tehdyistä kikkaroista, ne on niin lattanat :D remington vaan on rakkautta <3

 • Reply annujjau keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 15:42

  Tohon ihonhoitojuttuun aattelin kommentoida, että kokeile apteekista saatavaa Acnicyl-geeliä ja rasvaa. (http://www.acnicyl.fi/) Itellä toimi, kun käytti kaks kertaa päivässä (=kaks kertaa piti käydä suihkussa..) ja sitten se puhdistusgeeli ja rasva. Alusssa paheni, mutta parin viikon käytön jälkeen eron huomasi :) Kannattaa testata :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:12

   täytyy pitää mielessä:)

 • Reply veequ keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 16:10

  Mulla pillereiden lopettamisen jälkeen puski muutaman kuukauden kuonaa naamasta, mutta sen jälkeen se tasottu :) Pidän pienempänä pahana ton kärsimistä, ku e-pillerimyrkkyjen tunkemista kroppaan! Mulla ainaki tuli vaan jäätäviä sivuvaikutuksia merkistä riippumatta! Tietystikki on yksilöllistä kuin kauan joutuu kärsimää hormonimyllerryksistä.. Mulla ei oo kaikki sivuvaikutuksen vieläkään lähteny, vaikka pillereiden lopettamisesta on nelisen kuukautta.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:12

   täytyy toivoa että tää nopeesti tästä tasottuis…

 • Reply jansku keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 16:30

  Heippa! Jos finnit ovat päänsääntöisesti poskien alueella, niin aika varmasti akne johtuu hormooneista. Itsellä ainakin on sama ongelma ja en ole edes viitsinyt hakeutua ihotautilääkärin puheille, koska heti yhdistelmäpillerit otettua käyttöön lähtee myös finnit. Tosin nyt en niitä saa käyttää, mutta ennen ainakin toimi. Huomaatko finnien määrässä/laadussa eroja kuukautiskierron aikana? itsellä ne vähevät kierron keskellä ja kuukautisten aikaan on paljon enemmän. Tämäkin on merkki hormonaalisista finneistä. Hormoonitasot vaihtelevat elimistössä kierron aikana ja ainakin oma ihoni elää sen mukaan. Ihan en siihen usko, että olisit nyt pilannut ihosi, jos sitä olet päivittäin siitä huolehtinut ja muistanut kosteutuksen. Liian kuiva iho myöskin aiheuttaa finnejä, koska iho itse pyrkii oitämään sen kosteana ja näin ollen pukkaa rasvaa iholle aiheuttaen finnejä.

 • Reply Miisa keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 17:10

  Ite lopetin pillerit noin kaks vuotta sitten ja naama kukkii edelleen. Varasin just ajan ihotautilääkärille… Oon 26 vuotias.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:11

   nice..

 • Reply Sivi keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 17:18

  Sama finniongelma ja kk sitten lopetetut pillerit.. Mietin tehdäänkö niihin tahallaan tollanen ominaisuus et niihin ”koukuttuu” kun tulee nii tuskasen huono iho ja rasvottuu tukka ja naama arrgh. Mun ratkasu on että alotan syömään ihon takia uusiks :/ ku en muutakaan keksi.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:11

   salee :D lääkeyhtiöiden salaliitto..

 • Reply katjes keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 17:19

  Been there! Lopetin pillerit ja suht pian tän jälkeen iski akne. Ei mitään satunnaisia finnejä vaan karsee akne. Tosi hieno juttu, varsinkin kun ikää on teinahtavat 35. :) Finnit oli vielä pääosin sellasia ihonalaisia, kipeitä ja isoja, jotka jäi muhimaan ties kuin pitkäksi aikaa. Lopulta ahisti ja itketti, kun samanlaisia iho-oireita ei ollu edes teini-iässä. Kävin siis ihotautilääkärillä, sain jotain voidetta mikä vaan pahensi tilannetta kuivattamalla ihoa aknealueilta hilseilevän kuivaksi. Uusi yritys ja tällä kertaa aloin syömään just niitä superantibiootteja, vaiks itsekin niitä vastustin. Ne kuitenkin auttoi, söin niitä hmmm… ehkä kolme kuukautta? Yritin lopettaa niitä kerran välillä, mutta näpyt palasi, joten jatkoin lääkkeiden syömistä. Toinen lopetuskerta auttoi, lopetin lääkkeet monta kuukautta sitten eikä iho ole siitä pahempaan suuntaan mennyt. Halleluja! :) Jälkikäteen harmittelen sitä, etten mennyt ihotautilääkärille aiemmin, sen verran pahasti iho-ongelmat nakersi itsetuntoa ja omaa peilikuvaa ei todellakaan mielellään katsellut. Itsekin olisin palannut syömään pillereitä, ellen olis joutunut jättämään niitä migreenin vuoksi. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna onneksi pääsin sekä pillereistä että aknesta eroon. Tsemppiä, tuo vaihe syö naista! Jos iho ei ala korjaantua, niin käy ihmeessä lääkärillä. Mulle antibiooteista ei tullut mitään sivuoireita, joten ne oli mulle hyvä ratkaisu (vaikka eihän sitä koskaan mielellään monen kuukauden lääkekuureja syö).

  Niin ja oot muuten ihana. Oon lukenu Rules by Nicolesta saakka, nyt sain ekaa kertaa kommentoitua. :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:10

   joo täytyy mennä ajoissa vaan sit ihotautilääkärille jos tuntuu ettei nää tästä häviä…

   kiitoksia, ihanaa että oot jaksanu olla messissä noinkin kauan <3

 • Reply eeeja keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 17:32

  Mulla meni kans iho tosi hirveeseen kuntoon ku lopetin pillerit, mutta sitä kesti ehkä joku puol vuotta, jonka jälkeen mun iho on ollu parempi ku ikinä. Eli koita vielä vähän aikaa jaksaa ootella, kyllä niiden hormonien pitäs todellaki tasaantua ajan kanssa!

  En kyllä suosittelis pillereitä enää kellekkään, semmosta kuraa että huhhuh!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:09

   jjjep!

 • Reply Adriana keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 18:14

  On ihan pakko kommentoida kun mulla oli ihan sama ongelma, n.2,5 kk pillerien lopettamisen jälkeen mulle tuli kamala akne selkään ja rintakehään, eikä mullakaan ollut koskaan ennen ollut näpyn näppyä! Siinä tuskaillessani olin jo päättänyt, että aloitan pillerit uudelleen kunnes sain eräältä naislääkäriltä saarnan siitä, kuinka pillerien syönti ei ole hyväksi naisen elimistölle. Olin kuitenkin päättänyt, että mieluummin niin, kun ikuinen ruma akne kun kesäkin oli tulossa. Mutta n. 3 kuukauden kärsimyksen jälkeen akne yhtäkkiä hävisi, ihan itsestään! Ja tona 3 kk aikana finnilääkkeistä oli jonkun verran apua (voit pyytää lääkäriltä myös jotain voidetta), vaati jonkun verran vaivaa tottua hoitamaan ihoa kun koskaan ennen ei ongelmia ollut ollut..Mutta tulokset huomasi, mm. kuorin ihoa ja kävin ahkerasti suihkussa, pyyhin kasvovedellä. Mä tykkäsin TBS:n tea tree -sarjasta. Hormoneille pitää vaan antaa aikaa tasapainottua. Eikä siihen todella mennyt sitä 5 vuotta, älä huoli ;) Mä vietin myös aikaa noilla typerillä palstoilla ja olin ihan varma, että en ikinä enää pääse aknesta eroon ja mulle jää jotkut elinikäiset arvet siitä. Mutta nyt oon niin tyytyväinen, etten enää syö pillereitä…kuukautiskivut katosi kokonaan, vartalo on kiinteämpi ja mun ohennut tukka on taas alkanut kasvaa sellaiseksi, kun se oli ennen pillereitä! Eli hang in there, tsemppiä! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 13:04

   joo noiden palstojen selaus tais olla virhe :D

 • Reply ampsu keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 18:15

  Mulla kävi aaaaaaaaaivan sama kun lopetin pillerit! Elikkä oon sen kaks kertaa nyt tehny hehe..
  Ekalla kerralla ei riittäny kärsivällisyys, vaan palasin takasin pillereihin suurinpiirtein heti. Mulla nimittäin ollu keskivaikee akne ja pillerit oli ainoo mikä tehos, nii sieltähän se pukkas takas heti ku nuo lopetin. Sit kuitenki nyt taas kevään lopussa tuli semmonen tilanne että oli pakko ne pillerit laittaa jälleen sivuun, ja sit lähti myös naaman iho iha alamäkeen. Nyt kuitenkin pysyin tiukasti päätöksessäni etten enää lähteny pillereiden tielle, ja parin kolmen kuukauden jälkeen mun naama on aivan samassa kunnossa ku oli pillereiden aikaan! Täähän on siis tosissaan hyvinki yksilöllistä enkä tiiä toimiiko se ylipäänsä kellään muulla näin, mut kannattaa vähän aikaa venailla ja kattoo et tapahtuuko muutosta :D Voi toki myös olla, et koska mulla ei oo menkkoja kuulunu niiden pillereiden jälkeen, että sit ku menkat alkaa taas nii naamaki alkaa kukkimaan. Mut kyllä sanoisin että oli iha hyvä päätös unohtaa ne pilllerit vaikka tiettyjä mukavuuksia ne toiki tullessaan!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:46

   joo aika vissiin vaan parantaa… mä toivon ettei mulla palaudu menkat viel hetkeen :D

 • Reply Jenppa keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 19:05

  Nelly kiikutti mulle kans lähes samanlaisen yksilön maanantaina ja oon rakastunu. Itse käytän alla ihan vaan perus farkkushortseja.. Ja tosiaan, natsaa niin kiilojen ku konssienki kanssa ja näyttää pirun hyvältä ;) ja sit ku alkaa olee värityski kohillaan niin jee.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:45

   joo se aurinko sais välillä näyttäytyä niin sais jotain rusketusta ees vähän pintaan…

 • Reply Titiina keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 19:15

  Moi, mulla on ihan sama ongelma. Oon kehittänyt riippuvuussuhteen Dermalogican Daily Microfoliantiin. Se on ainut joka pitää mun nassun kurissa edes vähän. Jos en yhtenä päivänä käytä niin armoton pizzaface on taattu. Snif. Pitäis varmaan oikeesti mennä johonkin ihoammattilaiselle…Mut siis joo toi Dermalogican aine saved my face.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:44

   laitoin sen just tilaukseen ja sitä ootellessa…

 • Reply heidi keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 19:21

  http://pieniajuttujaelamasta.blogspot.fi/2011/09/kokemukseni-e-pillerien-lopettamisesta.html

  Tuolla on hyvää asiaa e-pillereistä ja niiden lopettamisesta:)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:44

   ei ois ehkä pitäny lopettaa :D

 • Reply janina keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 19:31

  Kannattaa ainakin kokeilla opti-MSM(superfoodia) jauhetta. Itelläni on akne ja aloin syömään sitä puol kk sitten ja iho on menossa jo parmepaan suuntaan, mutta ei sillä ihmeitä kuitenkaan heti tapahdu. Sitä kannattaa kuitenkin harkita ennen kuin edes harkitsee mitään antibiooteja ja ei e-pillereitäkään ole kiva syödä koko loppu elämää.

  Tässä vähän lisää tietoa:http://cocovishop.com/fi/tuotteet/tiedot/60/30/msm/opti-msm-400g
  http://www.puhdistamo.fi/tuotteet/product_details.php?p=322

  Monista blogestakin löytyy varmasti kokemuksia kun vähän googlettaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:44

   juu en blogeja kauheena selannu ku jumituin vaan noihin keskustelupalstoihin :D

 • Reply julia keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 19:34

  e-pillerithän auttaa akneen, joten voiskohan se mennä toistepäin sitte ku lopettaa ne? :D ja huomasin kanssa ite että aina menkkojen aikana kun on vaa niitä lumetabletteja nii iskee finnejä! mulla ei kans ikinä oo tullu finnejä koska mul on superduperatopiakuiva iho :D!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:43

   niinhän se taitaa mennä :)

 • Reply Jenny keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 20:00

  Mulla ainaki meni aina n. 3 kuukautta pillerimerkin vaihdon/lopetuksen jälkeen, että kaikki mahdolliset jälkioireet häippäs. Eli kannattaa vielä pari kuukautta sinnitellä ja kattoa alkaisko iho parantua jahka ne hormonit palautuupi ennalleen :) Taas muistaa, miksi ois paljon helpompi olla mies :D Mulla tuli ehkäsykapselista akne yläselkään ja hartioihin ja jatkuu edelleen (2,5 vuotta ollu) mutta ku nää on niin kätsyt ja muuten sopii, niin päätin vaan elää tuon selän kans. Plus täällä on niin pirun kylmä kesä parhaillaan, ettei kukaan meikän selkää näe. Miehiäkään kun ei oo. Those bastards.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:43

   haha :D mä oon miettiny kans tota kapselia tai sit sitä ruisketta.. tosin kun ne miehet on kadonnu ku pieru saharaan, niin mitään ehkäsyjä tarvi ees miettiä :D

 • Reply El keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 20:06

  Hei! Pidän blogistasi oikein paljon, ja tämä ob ensimmäinen kerta kun kommentoi, vaikka olen seurannut jo jonkin aikaan! Luen myös samalla mungolifea ja minua on hiukan alkanut ärsyttämään. Välillä tuntuu, että otat liiankin paljon vaikutteitä kyseisestä kirjoittajasta (toki voi olla toisinkin päin) nyt esimerkkinä banneri. Myöskin olet kihartanut hiuksiasi, mitä et muistaakseni kaukaisuudessa tehnyt! OIKEASTI NE EIVÄT SOVI SINULLE OLLENKAAN, suorissa näytit niiiiiiin paljon kauniimmalle </3 anteeksi näin suorat sanat… pidän kuitenkin blogistasi hyvin paljon, ja vaikutat oikein ihanalle ihmiselle! <3

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:42

   mä tykkään mun hiuksista enemmän kiharoina kun suorina :)

 • Reply Kati keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 20:17

  Kerrankin voin kertoa jonkin hyödyllisen, mutta omaelämäkerrallisen vinkin! Eli, ÄLÄ aloita pillereitä uudestaan jos ikinä haluat niistä eroon! Villiintynyt iho on vaan merkki muutoksesta hormonitasapainossa, ja mikä siihen auttaa? Aika. Valitettavasti sun on vaan kestettävä nyt jonkun aikaa (yksilöllistä), mutta vannon ja lupaan, että kunhan sun hormonit on taas tasaantuneet, palautuu ihokin ihan normaaliksi. Ja mistä tiedän? Lopetin itse yhdistelmäpillerien syönnin viime elokuussa ja naama suoraan sanottuna räjähti syyskuun lopussa. Lääkäri vastasi paniikkiini et tasapainon palautumiseen voi mennä jopa 3-9 kuukautta ja mulla iho alkoikin selvästi paranemaan helmikuussa, ja toukokuussa se oli jo taas aivan normaali, eli täysin näpytön. Eli kuus kuukautta oli kamalaa ja kolme sit jo helpompaa. Täysin normaalia, v-mäistä, mutta kannattavaa :-) Ps. Älä masennu! :-)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 12:40

   jos meen vaan talviunille ja herään sit ens keväänä taas ja toivon että iho on kunnossa…

 • Reply Heli keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 20:20

  Musta tuntuu että jokaseen juttuun kirjotetaan et iho on pilalla:D Luin jotain laajentuneista ihohuokosista et miten ne saa pois niin sieläki väitettiin et iho on täysin pilalla ja se pysyy ikuisesti samanlaisena. Ei se nyt ihan niin ole niin en usko et sullakaan ois:D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 11:18

   joo se on tosi masentavaa :D

 • Reply J.V keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 21:17

  Heippa! Ensinnäkin, aivan loistava toi mekko! haluan ehdottomasti käväistä ginassa jos ois vielä jäljellä ;)
  Mulle kävi noiden pillereiden kanssa vuosi sitten niin, että naama teki samat kuin sulla nyt; jäätävästi finnejä ja ihon rasvoittuminen vain jatkui. Aloitin sitten uudestaan pillerit kun en enää kestänyt sen kanssa oloa ja tuntu tosi epävarmalta joka paikassa ku fiilis oli et ”Noni, nyt ne ainaki kattoo vaan mun naamaa” :D no, jätin nyt sitten jälleen kaksi kuukautta sitten pillerit pois ja samaan syssyyn aloin käyttämään luonnonkosmetiikkaa naamalla ja iltaisin en puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen laita lainkaan rasvaa naamalle vaan naama saa palautua rauhassa yön yli. Aamulla sitten rasvaa naamaan. Myös jos tuntee että finniä on tulossa, Bodyshopista saa teepuuöljyä, joka on auttanut mua ainakin mielettömän paljon. Ja oikeesti suosittelen tota luonnonkosmetiikkaa, erityisesti puhdistuspuolta. Iho on nyt kirkkaampi eikä yhtään mitään naamalla ole. Kiitän äitiäni kun se suositteli alkaa käyttämään. Tsekkaa esim. http://www.lush.fi. Tsemppiä, tiiän mitä käyt läpi! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 11:18

   mä ostin itseasiassa tota teepuuöljyä ja se on rauhottanu tosi paljon noita pahimpia alueita :) kiitos siis vinkistä! täytyy käydä kurkkii toi lush…

 • Reply Laura H keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 21:42

  Nyt on pakko kommentoida! Mie lopetin pillerit joskus reilu vuosi sitten. Mullakaan ei oo ikinä ollu mitään ongelmia ihon kans mut kaikki ongelmat alko sit ku olin lopettanu ne pillerit. Se oli yhtä helvettiä ihan suoraan sanottuna. Välillä mun kasvot oli oikeesti ihan tosi kipeet ku joka paikkaan puski finniä toisen perään. Se oli ihan kauheeta. Jossain vaiheessa se sitten rauhottui jonkin verran. En osaa sanoa kauan siihen meni mut se tuntu kyl ikuisuudelta. Nää iho-ongelmat on kuitenki jatkunu sen jälkeen. Ei ihan niin pahana ku sillon aluks mut kyllä näitä riittää vieläki. Oon nyt 23v ja tunnen itteni ihan teiniksi ku finnejä on kasvoissa enkä tiiä mitä tekisin tälle naamalle. Ehkä odotan vaan että tää loppuis joku päivä :D Aurinko helpottaa vähän mutta ei sekään vie kaikkia pois. Nykyään joudun tosi tarkkaan miettimään mitä ihonhoitotuotteita voin käyttää ettei kasvojen iho ”räjähdä”. Muistona tästä viimesestä reilusta vuodesta on arpia kasvoissa ja aina on kyl pakko meikata iho jos meinaa lähtee johonki :/

  Tällanen avautuminen tähän väliin, sorry :D En siis ite löytäny mitään ratkaisua tähän ongelmaan mut mielenkiinnolla odotan jos joku vastais tänne sun kommenttiboksiin jotai mikä auttais muaki :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 11:17

   hui :o joo, enää ei voi yhtään lintsata meikkien pesemisestä…

 • Reply naela keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 21:52

  Mulla kävi toi ihan sama ilmiö kun lopetin e-pillerit monen vuoden popsimisen jälkeen. Bongasin sittem More to Love Pepin vinkin Clarinsin Daily Energizer cleansing gel putsarista ja mulla se auttoi. Finnit väheni ja nyt niitä ei enää ole ollenkaan paitsi pari hassua menkkojen aikaan.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 11:16

   täytyy pitää mielessä tuo :)

 • Reply Lotta-Maria keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 21:57

  E-pillereiden lopettaminen oli ainakin itselle tuskaa, ennen oli ollut näppyjä vain t-alueella ja pillereiden kanssa lähes porcelain skin, no räjähti sit ihan käsiin ja posket ja reunat ohimoista leukaan saakka alko elää omaa elämää, ystävät hellä varaisesti huomautti et nyt ei hyvä… Ja bonuksena ei tullut menkkoja kahdeksaan kuukauteen. Plus aika ällöks menee vaan vieläkin, karvotus lisääntyi down there- arealle aika reippaalla otteella. Kaikin tavoin huono homma kun lopetti pilsut.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:43

   apua :D

 • Reply miumiu keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 22:02

  Sama vika rahikaisella noiden pillerien lopettamisen kanssa! Finnejä ja varsinkin pikkusia näppyjä puskee poskiin… Tosin ikää on muutama vuosi vähemmän ja lopettamisesta JO puoli vuotta. Oon kuullu tosiaan, että saattaa mennä vuosikin, että oma hormoonitoiminta tasottuu! Mutta kyllä se toivottavasti tästä. :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:42

   sitä ootellessa…

 • Reply Laura keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 23:14

  Heippa, minkä kokonen toi sun mekko on? :) se on ihana ja kovasti olisin tota samaa mustana tilaamassa mutta tota kokoa mietin, taidampa olla melko saman kokoinen kun sä.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:42

   S :)

 • Reply E keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 23:39

  Basiron AC voide apteekista, sillä rauhottu mun iho ainakin huomattavasti. Ajan kanssa rauhottuu ihan itestään mutta siinä välissä toi voide toimii. Parin päivän käytön jälkeen voi naama punottaa ja hilseillä mutta sit katoaa finnit sun muut.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:41

   täytyy laittaa toi voide muistiin!

 • Reply Marbe keskiviikko, heinäkuu 4, 2012 at 23:52

  Ilmeisesti on todella yksilöllistä miten kenenkin kroppa alkaa käyttäytyä kun pillerit lopettaa, mut voin kertoa oman kauhutarinani :D Eli siis lopetin pillerit kun olin syöny niitä noin 3,5 vuotta. Ensimmäinen vuosi lopettamisen jälkeen en huomannu mitään poikkeavaa, mut sit alko tapahtumaan. Ihan yhtäkkiä naamaan alko puskee finnejä, joka alko kehittyy sit ihan akneksi. Näppylöillä oli pahasti myös selkä ja rintakehä. Myöskin lihoin noin kahdeksan kiloa kolmessa kuukaudessa ilman mitään elämäntapamuutosta… Kävin lääkärillä (katottiin kaikki kilpirauhasen toiminnat yms jutut mitkä ois voinu noita aiheuttaa kans), joka passitti ihotautilääkärille, joka totes et ”jos vaan suostut, niin suosittelisin alottamaan pillerit uudelleen, sillä ainakin tuo akne takuuvarmasti lähtee” Aloitin sit lähes samanlaiset pillerit hormoonimääriltään mitä aiemmat pillerit oli ollu, ja noin kahden kuukauden aikana KAIKKI näpyt hävis ja painoo lähti 4-5kg itestään pois. Ja olen erittäin tyytyväinen päätökseeni, koska pillerit ei koskaan ollu mitään harmia aiheuttanut (lopetin ne aikoinaan erään sairauden takia, mutta pillereiden lopettamisesta ei siihenkään apua ollut).

  Oon vähän spekuloinu, et osa tuosta lopettamisen rajuista vaikutuksista saattaa johtuu siitä, että alotin syömään pillereitä jo kun olin 15, ja lopetin ne siis ollessani 18 ja uudelleen aloitin kun täytin 20. Eli oisinko saanu sit lopettamisen myötä jotain myöhäis-teini-iän tulematta jääneitä hormoonimyrskyjä..? Nyt oon reilu kolme vuotta popsinu niitä taas erittäin tyytyväisenä, varsinkin kun saan pillerit nykyään kelakorvattuina, kun ne on akneen määrätty :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:41

   hui.. mäkin varmaan sortuisin uudestaan jos tulis noin pahana..

 • Reply viivi torstai, heinäkuu 5, 2012 at 00:42

  tuohon finniasiaan! Mulla kävi samanlainen juttu n. 2 kk sittten kun lopetin pillerit. Kaveri neuvo, et läträä sitruunamehua naamaan joka ilta, ni finnit ja arvet lähtee! Ja on toiminu!! Oikeesti!! en itekkään alkuun uskonu, mut jo 3 kerran jälkeen naama oli puhtaampi, pehmeempi ja sileempi!!! ja viikon jälkeen rupes häviimään kunnolla näpyt! Eli puhtaalle iholle vaikka vanulapulla töpöttelee sitruunamehua (mieluiten oikeesta sitruunasta puristettuna, eikä sitä pullosta) ja antaa olla n.10-15 min ja huuhtoo pois! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:40

   oho.. täytynee testata…

 • Reply Tiia torstai, heinäkuu 5, 2012 at 01:02

  söpö toi mekon ja conversejen yhistelmä, itekki tykkään pitää noin :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:40

   mäkin tykkään :)

 • Reply Mms torstai, heinäkuu 5, 2012 at 02:38

  Mulla kävi ihan sama homma pillereiden lopettamisen jälkeen ja nyt puoltoista vuotta myöhemmin iho alkaa olla rauhottumaan päin joskin vähän arpisempana (ei nyt mitään syviä aknearpa) ku ennen. En halunnu alkaa syömään pillereitä uuestaan ton takia kun niistä oli mulle kaikkea muuta haittaa joten ei auttanu muu ku olla kärsivällinen vaikka ihan hiton vaikeeta se onki ollu. Mitkään aknetuotteet ei oo nimittäin auttanu eikä oikee mikää muukaa. Poskifinnit oli kaikkein kauheimpia ku ei mulle sellasia ollu koskaa aikasemmin tullu ja niistä jäi aina jälki. Nojoo, tarinan opetus on kuitenki se että kannattaa alkaa ehkä palata siihen pillerien popsimiseen vaikka turhaan niitten syöminen onkin vähän turhaa.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:39

   auts.. pillereihin en palaa jos ei oo ihan pakko… pakko vaan sinnitellä

 • Reply NMarie torstai, heinäkuu 5, 2012 at 08:15

  Hormonien normalisoituminen kestää mun kuuleman mukaan 6kk. Eli sillä ajalla saattaa tapahtua ihossa melkein mitä vaan.. hang in there :D !!!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:39

   yritys on kova!

 • Reply S torstai, heinäkuu 5, 2012 at 09:20

  Moikka Meri!

  Itelläni oli samanlaisia ongelmia ihoni kanssa joku aika sitten. Mulla vaan tuntu mieletön akne puskevan kasvoille, kaulalle, rintakehään ja selkään pillereiden vaihdon jälkeen. KYLLÄ ihan kamalaa! Kyllästyin tähän melko nopeesti ja kävin näyttämässä naamaani lääkärille. Lääkäri oli sitä mieltä, että ihon pitäs rauhottua, jos jaksaisin syödä pillereitä puolen vuoden ajan, hohhoijaa en jaksanu ootella niin kauan ja lopetin ne samantien. Lääkäri kuitenki määräs mulle Skinoren -voidetta aamuin illoin iholle levitettäväks. Tää voide alkuun pahensi finnejä, mutta sai ihon rauhottumaan lopulta. Tän lisäks oon käyttäny ihonpuhdistukseen Sebamedin pesupalaa ja kasvovettä. Näillä konsteilla oon päässy omista näpyistäni suht hyvin eroon. Tsemppiä!

  Terkuin s.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:38

   kiitoksia vinkeistä! :)

 • Reply sarppa torstai, heinäkuu 5, 2012 at 09:39

  I feel you noiden pillereiden lopettamisen kanssa.. lopetin itse tossa viime_vitun_syksynä ja tällä hetkellä on naama ja yläselkä pahimmassa kunnossa ever. Itkin verta, kun katsoin eilen mun babyfacea 18-vuotiskuvista…Lisäksi hiukset tuntuvat rasvoittuvan tosi nopeasti ja on niitä aika paljon lähtenytkin. ”Positiivista” tässä on se, että punaisia päiviä ei oo tuon lopettamisen jälkeen kuulunut kuin pariin otteeseen talvella, tervettähän tää ei oo missään nimessä. Hullua miten sekaisin noi pillerit on laittanut mun kropan, mutta en mä pillereitäkään halua enää syödä niiden ikävien sivuvaikutusten takia… aika ihotautilääkärille on jo varattu ja kai joutuu normilääkärillekin menemään, jos tää ei tästä pian ala normalisoitumaan! Että tsemppiä vaan :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:37

   auts.. tsemppiä sinnekkin…

 • Reply pelorojo torstai, heinäkuu 5, 2012 at 10:23

  Mul kesti 15v pilleriensyömisen jälkeen ehkä 2kk se finneily, ei kans koskaan ollu ollu ja ne oli viel tosi isoja ja tosi kipeitä mitä tuli. Elämäntavat tuntu vähän vaikuttavan, et jos söi suklaata ym tai pesi meikit huolimattomasti, niin tuli samantien patteja. Poppakonsteja mullei kyl oo, en kyl isommin mtn kokeillutkaan (joku öljy kuulemma ainakin auttaa ylipäätään finneihin), mutta pakko sanoa että lisähormoniton kroppa tuntuu paljon mukavemmalta, eli oli se tuskistelu reippaasti sen arvoista omalla kohdalla ainakin :) ja vaikka iho oli pilleriaikana tosi hyvä, niin nyt se on parempi, tarvii reilusti vähemmän kosteutta.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:37

   jos luonteenseen kuuluis ees hippanen kärsivällisyyttä niin tää ois huomattavasti paljon helpompaa :D

 • Reply Oona torstai, heinäkuu 5, 2012 at 10:40

  Mulla on tollanen samanlainen, mut vaan VILAsta ja se näyttää iha prikulleen samalta. Siis kaikki noi pitsit ja muutenki. Onha siitä jtn eroa, mut ihmettelen ku molemmat on toistensa kopioita. Vilan on ehkä vahvempaa materiaalia. Toi näyttää kyllä kivalta.

  Mitä se pitsimekko maksaa?

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:34

   joo tollasia on vähän jokaisella liikkeellä, samaa puuvillaa se vilanki varmaan on`? :) toi oli 29.90 muistaakseni..

 • Reply iii torstai, heinäkuu 5, 2012 at 11:33

  Moi! Mulle käynyt pillereiden kanssa aivan sama juttu. Naama kukki noin 9kk, jonka jälkeen meni kärsivällisyys ja aloitin e:t uudestaan…AUTTOI! Naama taas entisellään. Saa nähdä miten joskus sitten tulevaisuudessa käy.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:33

   mä oon päättäny etten alota sitä myrkkyä enää uusiks :D Sit kun viel pysyis tässä päätöksessä…

 • Reply Katri torstai, heinäkuu 5, 2012 at 11:41

  Itse olen lukenut pillereiden lopettamisen jälkeisestä aknesta, että jos on alottanut kovin nuorena pillerit ja oma hormonitoiminta on silloin mennyt sekasin, niin nyt se tavallaan jatkaa siitä kun pillerit ei enää sekoita kehoa. Tiedä sitten kuka senkin on keksinyt, mutta kuulosti ihan järkevältä. Ja sitten toisaalta kun hormonit hakee jotain tasapainoa, niin ei ihme, jos iho vähän reistaa. Uskon kyllä, että ajan kanssa helpottaa. Jos aloitat pillerit uudestaan, niin sen jälkeen on taas sama rumba edessä, jos joskus haluatkin lopettaa.

  Itsekin lopetin pillerit nimittäin hetki sitten ja odottelen kauhulla tulevaa. Toisaalta on ihan jees, että se ennen ollut ainainen vitutus on ainakin toistaiseksi helpottanut :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:33

   joo se on jännä miten tuntuu et koko luonne on muuttunu :D tai kiukkukohtaukset on aika poissa…

 • Reply Ally torstai, heinäkuu 5, 2012 at 19:54

  Kyllä mulla ainakin helpotti naaman kanssa tosi nopeeta, ehkä kuukauden oli kukkakedolla. Kuukautiset tosin ovat sekaisin kuin seinäkello, eli oma hormoonitoiminta ei vieläkään toimi… 4 kk lopettamisesta ja pillereitä söin kaksi vuotta. Tsemppiä! =)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:31

   joo mä toivon et mun menkat loppuis kokonaan :D mä oon syöny niitä 10 vuotta, että sitä tasottumista ootellessa :D

 • Reply Tuu-tikki torstai, heinäkuu 5, 2012 at 21:08

  Hey<3 Halusin vain sanoa, että kaunis mekko 3) Ja ihana toi PS.. :DD ;) Hihhh!!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:30

   puss <3 hauskaa ilosaarta!

 • Reply Ani perjantai, heinäkuu 6, 2012 at 13:27

  Mä sanoisin tuohon pilleriasiaan niin, että anna ihon kukkia hetken. Älä yritä liikaa hoitaa sitä.Se tasottuu kyllä. Syö fiksusti, pese hellävaroen ja rasvaa kevyellä voiteella. Kuori varovasti. Jätin itsekin pilleri pois tässä jokin aika sitten ja ensi reaktio oli, että iho rupesi mukavasti puskemaan noita finnejä :( Mut se on nyt tasoittunut. Mulla on aina ollut hyvä iho, joten se, että yhtäkkiä rupes tuleen finnejä tuntui tosi ahdistavalta. Aurinkokin tuntuu auttavan tuohon vaivaan, nii että nassu kohti aurinkoa vain :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:26

   joo mul on sama, et ku ei oo koskaan ollu mitään suurempia epäpuhtauksia, niin oon ihan paniikissa kun on samaan aikaan neljä finniä…

 • Reply Badam perjantai, heinäkuu 6, 2012 at 20:40

  Mulla kävi ihan samalla lailla, eli pillereiden lopetuksen jälkeen mun iho kukki kuin milläkin teinillä.. Sitä kesti vajaan kuukauden, mut sit mun iho parani ja nyt se on tosi hyvässä kunnossa. Luulen että se johtu siitä et hormonit heitti hetkellisesti kuperkeikkaa. Se on varmaan tosi yksilöllistä miten iho reagoi, mut eiköhän aika tee ihmeitä :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:22

   sitä ootellessa siis…

 • Reply auringonkukka lauantai, heinäkuu 7, 2012 at 10:10

  Itsekin lopetin pillerit nyt alkuvuonna ja alussa mulle tuli aknea varsinkin rinnan ja kaulan alueelle, mikä oli aika kauheaa, koska mulla ei edes teininä ollut finnejä. Se meni mulla kuitenkin ohi kuukaudessa parissa, mutta käytin sellaisia luonnontuotteita, jotka tasapainottivat omaa hormonitoimintaa, jonka e-pillerit siis pistävät tauolle ja sen takia keholla kestää hieman tottua siihen, että sen pitäisi taas toimia normaalisti :) Kävin homeopaatilla ja sain hormonitoimintaa tasaavia ja edistäviä valmisteita ja samoin Frantsilan Harmonella-yrttivalmiste voi olla hyvä lisä. Jokainen tekee tietysti miten parhaaksi näkee, mutta ehkä kannattaa kokeilla ns. luonnollisempia vaihtoehtoja ennen kuin lääkäri määrää jonkin kovan antibioottikuurin, jolla on kans omat sivuvaikutuksensa. Luin myös kiinnostavan keskustelun täältä ja tuumin, etten taida enää palata e-pillereiden käyttäjäksi: http://uusimusta.squarespace.com/kesk-terveys/post/1066185#post1877381

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:20

   Joo, mietin noita luonnontuotteita. Täytyis ehkä käydä homeopaatilla…

   mä haluun kans vierottautua pysyvästi noista myrkyistä..

 • Reply Blatheringspretty sunnuntai, heinäkuu 8, 2012 at 16:57

  Hehe, Loistava endnote :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:19

   :)

 • Reply Liisa maanantai, heinäkuu 9, 2012 at 15:25

  Mä oon lopettanu pillerit muutamaan otteseen ja aina on sen jälken puskenu finniä ihan järettömästi! sen lisäks että otsa oli täynnä pikku näppylää niitä finnejä tuli myös selkään! iu. mutta aina on myös menny ohi ja oon palautunu ihan normaaliksi yks finni kuussa-ihmiseksi, en muista kauan sitä kesti mutta ei nyt vuosia kuitenkaan. Luulen että jos sitä ois kovin monta kuukautta kestäny niin oisin juossu lääkäriin, mutta ei tarttenu eli kai se aika pian palautu.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:17

   sitä siis ootellessa..

   • Reply koo keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 19:56

    Heippa Meri:)

    Tää on nyt eka kerta, kun kommentoin mitään juttujasi vaikka monta vuotta koukuttuneena olenkin näitä lukenut… Mutta ajattelin että ois mukava antaa vähän vinkkejä, koska kuten oot varmaan googlaillessa huomattu, kaikki akneen liittyvä mitä netistä, varsinkin keskustelupalstoilta löytyy on vähän sitä sun tätä ja ympäripyöreetä liibalaabaa…:)

    Mä oon ite 18 vuotias tyttö, eikä ikinä edes ihan silloin pahimpina teiniaikoina naamani ole ollut finninen, mitä nyt pari näppylää kuukautisten aikoihin, mutta viime maaliskuussa se sitten yhtäkkiä räjähti. Pientä näppylää siellä täällä ja ennen kun huomasinkaan niin aknehan siitä tuli. Koitin kaiken maailman konsteja, pesin vähemmän, pesin enemmän, koitin jopa jotain hunaja-kaneli naamiota muutaman viikon verran – ei vaikutusta. Tottakai mun ihovaivat ei oo verrattavissa sun omiin, sillä sulla selvästikin nää johtuu siitä hormonitasapainon heittelystä jos olet jopa 10 vuotta pilsuja syönyt:). Oon itse tutkinu tätä akneasiaa tosi paljon, koska mua ihan oikeesti kiinnostaa mikä sitten esimerkiksi itselläni tän sai aikaiseksi.

    Mä marssin sitten toukokuun lopulla vitutuksen ja naaman takia masentumisen johdosta ihotautilääkärille ja hän mukavasti totesi että ”joo-o sulla on akne”. Sain kyllä tuomioksi lievän aknen mutta silti meinas päästä jotenki itku. En tiiä mikä siinä on mutta ihoasiat on varsinkin naisille tosi herkkä alue, varsinkin jos aikasemmin on kehdannut mennä mihin vaan ilman meikkiä. Iho-ongelmat ovat usein asia mitä peitellään ihan viimeseen (meikkivoide)pisaraan asti. Ja nämä on myös asioita jota sitten eivät ne frendit kellä ei iho-ongelmia ole ollut ymmärrä.

    Mutta siis vielä tarinaani, sain ihotautilääkäriltä antibioottikuurin, nimeltään Tetralysal 3 kuukauden ajaksi, sekä Skinoren- nimistä voidetta. Aloin popsimaan näitä sitten ensin 2x päivässä ja kahden viikon jälkeen kerran päivässä. Vaikutus mulla näkyi ehkä muutaman viikon aikana pienenä finnien vähentymisenä, ja noin kuukauden syötyäni eli kesäkuun lopulla finnit kyllä olivat vähentyneet. Pientä näppylää mulla oli selässä ja rinnassakin, ja ne on esimerkiksi nyt poissa kokonaan. Tietysti nää pillerit laitto ensin vatsan sekasin ja kuivatti hieman, mutta kaikilla lääkityksellä yleensä on puolensa, toistaiseksi pieni vatsanväänne voittaa akneihon 6-1 (lätkävitsi, sori). Antibiottejahan kyllä ei saa syödä ikuisesti..

    Siispä nyt itse en voi kertoa sitten mitä tapahtuu antibioottien lopettamisen jälkeen naamalleni, mutta nyt ne näyttävät mun ihoa ainakin parantavan. Kaikki näpyt eivät ole poissa, mutta toivottavasti tulevat olemaan. Ihotautilekuri myös antoi vinkkejä; aurinko auttaa, tietysti sopivissa määrin, sekä talvisin myös hieman solarium jos aurinkoa ei ole saatavilla… Ehkä pieni loma ausseihin olisi siis myös ihon kannalta ihan hyvä;) Sitten toinen asia on se miten akneihoa hoidetaan; riippuen siitä onko sinulla yleensäkin kuiva, rasvoittuva, sekaiho ym.. Yleensäkin uskomus siitä että ”vahvalta tuntuva aine kyllä vaikuttaa” saattaa olla väärin. Itse olen käyttänyt hentoa puhdistusmaitoa, ja apteekista suositeltua Humektan-voidetta sen lääkärin määräämän Skinorenin lisäksi. Hyvin on toiminut ja naama ei ole kuivunut. Musta tuntuu että Suomikaksneljä ei ole oivallinen apu niissä oikeissa ohjeissa ihonhoitoon; siellä kun on ristiriitaisia tietoja aurinko+akne-yhdistelmästäkin…

    Ohhoh, tästähän tuli pitkä juttu. Mutta mä ihan oman mielesi kannalta toivon että sä varaat ajan ihotautilääkärille, jos asia tuntuu sua vielä häiritsevän. Itse sain mielenrauhan sillä, että tiesin minulla nyt olevan ns. toimiva paketti kaiken maailman hunajanaamioiden sijaan. Tosin, asia jota haluan vielä korostaa on se, että jokaisen iho on erilainen; se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toiselle:)

    Vaikka sitä ei uskoisi, niin ensin nää ihoasiat laittaa sun mielen matalaksi, mutta tässäkin toteutuu se ajatus mikä toimii moneen eri asiaan; what doesn’t kill you makes you stronger. Kiitos jos jaksat lukea mun romaanin ja toivottavasti otat neuvosta vaarin (ihme juttuja nää sanonnat joo..) ja marssit sinne lekurille. Railakasta kesää:)

    • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 13:58

     joo tuntuu että toi nassu on vähän jo rauhottunu, mutta jos menee yhtään pahemmaks ni marssin kyllä suoraan sinne lekurille! :) Kiitos tästä, hyvin jakso lukea ;D

 • Reply Sulka tiistai, heinäkuu 10, 2012 at 19:10

  Tämän postauksen ansiosta piti mennä iteki tilaamaan toi mekko mustana.. :D kuule, mitä kokoo tosta mekosta sä käytät? kauhee vaikee valita koko kokeilematta ite mekkoo!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 11, 2012 at 10:15

   mulla on S ja pohdin itseasiassa et oisit ottanu XS:n … melko reilusti mitotettu siis!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post