Piilarikokeilua

Sain LensOn:ilta testaukseen värillisiä piilareita. Oon halunnu kokeilla niitä ikuisuuden, mutta ei sit vaan oo koskaan tullu ostettua, vaikka piilarit netistä saakin nykyään superhelposti tilattua..

Tää oli eka kerta kun piilareita kokeilin ja mua vähän jännitti, että mitä siitäkin tulee. Mut yllättävän hyvin se suju :D Hetken jouduin taistelee sitä, että sain ne silmiin asti, mutta vaikeuksien kautta voittoon. Sen jälkeen meni viel toinen hetki että pääs eroon siitä tunteesta, että silmässä on jotain ylimäärästä.

Väreiks valkkasin tollasen turkoosin-sinisen ja ruskeen. Mulla on tosi siniset silmät jo ennestään, mut halusin kokeilla tollasta melkein turkoosia.. Ja ruskeeta nyt ihan muuten vaan :D Valinnanvaraa Lensonin sivuilla oli vaikka kuinka ja värilliset piilolinssit on musta hauska tapa tuoda jotain uutta siihen omaan nassuun, jotain sellasta mihin meikki ei pysty :)

Ruskeet odottaa mulla viellä testiin pääsyä, näätte varmasti kuvia jahka silmiin asti ne saan.

Eiks oo aika kivat? Linssit ovat siis nämä ja sävy on Caribbean Aqua. Seuraavaks lähtee testiin noi Sea Greenit :)

Seuraavaks aattelin, että haluun tilata vihreet linssit kokeiluun..!

Tuolla oli toimitus parissa päivässä mikä on kiva, saa Ruisrockiin ehkä jo sit vihreet silmät!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Tiia torstai, kesäkuu 28, 2012 at 14:54

  Ohhoh, nyt voin sanoa että wau! Aivan älyttömän ihanan väriset, tuollaiset jos sais itselleen kokoajaksi..

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:27

   jep :)

 • Reply emilia torstai, kesäkuu 28, 2012 at 16:45

  tää ei nyt mitenkään liity aiheeseen, mutta ajattelin että sulla on kokemusta normi digikameroista siis pokkareista… niin mitä suosittelisit, joku näppärä ja helppo? :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:27

   Mä oon tykänny Canon PowerShoteista! :) Mulla on itelläni SX210 josta oon tykänny tosi paljon :)

 • Reply ärr torstai, kesäkuu 28, 2012 at 17:26

  Heippa! En löytänyt sitä detox postausta, niin voisitko kertoa että toimiko se luvatulla tavalla?:)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:16

   kirjota googleen too fast for love detox niin löytyy :)

 • Reply Malisa torstai, kesäkuu 28, 2012 at 19:14

  Kai kuitenkin kävit optikon/silmälekurin tarkastuksessa ennen kuin kokeilit linssejä? Okeih, netistä piilarit tilaamalla voi säästää pitkän pennin. Mut pahimmassa tapauksessa voi menettää koko näkökykynsä tai saada kivuliaan tulehduksen, jos ei tarkasta ensin piilarien soveltuvuutta omalle sarveiskalvolle/kaarevuutta/ yms. silmän ominaisuuksia. Kaikille ei ikävä ole olemassakaan sopivia piilareita, ja linssityyppejäkin on monenlaisia.

  Toivottavasti tää oli turha saarna, mutta olen nähnyt netissä liikaa ”suoraan jotkut randomit piilarit simmuihin”-käytöstä. En halua, että kukaan menettää saa pahoja oireita silmiin huonon esimerkin takia. Tätäkin blogia lukee varmasti myös alaikäiset, jotka eivät vältttämättä malta ottaa selvää piilarien aikarajoituksista, soveltuvuuksista ja muista tylsistä jutuista. :D (Omat piilarini sain 13-vuotiaana, mutta onneksi kävin ensin kuuntelemassa optikon paasaukset oikeaoppisesta käytöstä ja kokeilusta.)

  Ootan btw niitä ruskeita linssejä, nekin vois sopia sulle hyvin. :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:15

   en käyny :( Tulee tuoltakin mukana ohjeet ja käyttörajotukset, jos niitä ei osaa lukea niin sit ei varmaan osaa kuunnella optinkonkaan höpinöitä :) Noi kaarevuus jne jutut käyn tsekkaamassa oikeiks jos musta tuntuu että alan hc käyttäjäks, luotan siihen että pari tuntia sillon tällön ei tee musta sokeeta varsinkaan kun noi ei tunnu missään..

 • Reply jansperii torstai, kesäkuu 28, 2012 at 23:17

  siis mulla on melkeen ton väriset silmät, on ne vissiin sitten turkoosimmat ku siniset :D tästä asiasta on tullu kiisteltyä kiitettävästi..

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:12

   lucky you!

 • Reply nera perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 08:39

  Hei

  Sopii mielettömän hyvin sulle toi piilarien väri!

  Kirjoitit joskus farkkuopas postauksen, ja että farkut, jossa on se 2% elastaania venyy aika paljonkin käytöstä. Onko sulla kokemusta päteekö toi sama hameisiin? Siis oon miettimässä otanko isomman vai pienemmän koon yhestä hameesta, jossa on korkea vyötärölinja, ja toisessa koossa vyötärö on melko tiukka, ja toisessa taas juuri sopiva, jopa väljä… Kiitti jo etukäteen jos jaksat/ehdit auttaa!:)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 13:08

   tää ei perustu nyt mihinkään faktatietoon, mutta luulen että vaikka hameetkin venyy (puuvilla-elastaani sekote venyy aina) niin ne se ei veny kuitenkaan samalla lailla kun housut.. Tai kun housut ”liikkuu” jalassa niin paljon enemmän.. Toki jos se pienempi koko on muuten hyvä, vyötäröltä vaan tiukka niin sit melkein ottaisin sen… Sit jos se alkaa lörppää ni se ei oo kiva :(

 • Reply kirppu perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 11:21

  heii! sanoit et saitte sen päiväristeilyn tallinnaa 20e nii mistä ihmeestä ku hirveesti googletan ja halvin on 29…eihän se nyt pajoo enempää mut opsikelijana jos voi säästää nii sen mielellää tekee (:

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 13:07

   21e oli eckerölinellä kun oli s- etukortti :)

 • Reply Niina perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 20:25

  Oi Meri näin yhen sellasen jutun johon varmasti ”rakastut” :D Saksassa kun asun ja olin eilen kattomassa peliä baarissa niin näin sellasen tytön jolla oli tuubitoppi ja SAKSANLIPPU SILIKONIOLKAIMET!!! Jos nään sellaset olkaimet kaupassa niin lupaan et ostan sulle sellaset ja lähetän postissa ;)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:11

   OI! pliis lähetä! pitäisköhän mun alkaa keräilee silikoniolkaimia?

 • Reply Jepa perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 20:40

  Argh! Mä olen tästä Anna<3You blogiin jo avautunut, kun en tajua miten vastuuttomia jotkut tollaset "kokeile meidän tuotteita"-tyypit on, mutta siis ennen piilareiden laittoa pitäis AINA käydä tsekkaa silmät optikolla. Varsinkin jos ei ole ennen piilareita käyttänyt. Kaikille kun piilarit ei edes sovi/ silmä voi ärsyyntyä jos on vääränlaiset piilarit silmissä. Eli pliiis kun oot nää käyttänyt loppuun, käy optikolla. :) Yleensä optikkokäynnin saa ilmaiseksi jos ottaa uudet piilarit, ja niiden hinta on se about 30 e, eli not bad.

  Ja joo, ei oo sun vika, mutta mun mielestä vaan vastuutonta käytöstä ko. firmalta. :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:11

   Joo näin mä ajattelin et kunhan nyt kokeilen että osaanko käyttää tai toimiiko ne mitenkään mun silmissä ni käyn tsekkaamassa kaikki nuo kaarevuudet jne :) Hyvin noi silii mään tuntu istuvan, tai ei tuntunu missään, mutta pitää se varmistaa :) Aika moni varmaan jotka netistä tilaa piilarit, on käyttäny ennen. Tai mulla jäis ainakin tilaaminen sikseen ku pitäis alkaa miettii et mikä hiton kaarevuus on oikee mulle :)

 • Reply Rosa perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 21:14

  Mullaki on nuo!! Jei. :)

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

 • Reply jenni lauantai, kesäkuu 30, 2012 at 00:09

  Mielettömän väriset! Onko piilarit helppo saada pois silmistä? Mun tekis mieli kokeilla just tuollasia värillisiä kun itse omistan epämääräiset ruskeavihreäharmaa-sekoitukset silmienvärinä… Pelottaa vaan et jos niitä ei saakaan otettua pois ja tulee pakokauhu et ne jää silmiin. ::D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:08

   pois ottaminen oli tosi helppoa, silmään saaminen oli vaikeempaa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post