pipiniki

Hellurei. Oli pakko nousta sohvalta sen verran että nappaa koneen kainaloon ja kirjottelee teille moikat. En eilen päässy koskaan töihin asti, kun olo muuttu niin karmeeks ja nyt oon vaan nukkunu ja niistäny kohta 1,5 vuorokautta. Maailman ärsyttävintä olla kipeenä. Oon jo sopinu itteni kanssa, että huomenna oon kunnossa, koska mulla ei oo yhtään nyt aikaa tälläseen kipeilyyn. Mulla on aamulla kampaaja johon meen vaikka pää kainalossa ja illalla pitäis olla treffit, tosin voi olla että peruutan ne, jos oon tällänen räkänokka viel huomenna. Mun seuralainen totes jo tänään puhelimessa että kuulostan tosi kipeeltä, että ehkä saan anteeks jos siirrän deittejä… Tokat treffit ei oo viel ne, joilla haluun olla nenä punasena ja niistä niin, että kuulostan elefantilta kahen minuutin välein.

Sain viikonloppuna vihdoin mun taulut jotka tilasin joskus viel ausseissa asuessani :D Ne on siis toimitettu ajat sitten, mutta en sit koskaan muistanu ottaa niitä mukaani ku muutin.

Tää oli A:n ottama kuva ja hitto että tykkään siitä! Olin katellu tosi samantyylistä aaltotaulua jo Ikeassa, mutta nyt sain tollasen ihan oman. Mii lööv. Ainut että olin suunnitellu tolle seinälle mun sydänkollaasia, mutta keksin sen johonkin muualle…  Sain ne kuvat vihdoin, mutta en oo viel jaksanu alkaa leikkelee niitä reunoja vekka.

Mulla iski pieni itkukohtaus kun kaivoin ton taulun paketista ja muistin sen viikonlopun kun ihmeteltiin noita. Mulla on vasta nyt tullu oikeestaan kunnolla ikävä Ausseihin ja niitä ihmisiä siel. Toi koko kevät meni niin nopeesti ja siinä vaiheessa kun pääsin kotiin, olin niin väsyny matkustamiseen, etten oikeestaan ikävöiny mitään muuta kun omaa rauhaa ja sitä että saa olla vaan rauhassa. Nyt kattelen aussikuvia ihan kaihoissani ja mietin vaan, että missä vaiheessa oon saanu säästettyä lentolippuihin sen verran että pääsee sinne käymäänn. Sen lisäks että kaipaan M:n vatsalihaksia ja A:n tytärtä niin mulla on ikävä sitä yleistä fiilistä joka siinä maassa on. Kaikki on vaan niin ilosia ja naapuri tulee koputtaa ovelle viinipullon kanssa kun on nähny sut itkeneenä.

Miten niin eksyin aiheesta? :D

Tästä kuvasta en ollu varma, että miten se toimii kun on niin tummat värit ja ehin jo vähän katumaan tän kuvan valkkaamista, mutta tykkään siitäkin tosi paljon! Tai mun mielestä toi musta toimii tosi kivasti. Ainut että mulla ei varsinaisesti oo tälle mitään paikkaa vielä, niin se pääs nyt hyllyn päälle nurkkaan :D

Mul on ihan kauhee into teettää nyt vaan lisää tauluja, vaik muutama pienempi (noi on 90×60)  samalla teemalla olevia tauluja jotka vois sit iskee johonkin hienoon sommitelmaan. Mulla ei oo normaalisti mitään mielenkiintoa sisustusta kohtaan, tai tykkään aika omanlaisista jutuista (mun viimesin rakkaus on helsingin kaupunginarkistosta saatu iso puuarkku jossa on aikanaan kuljetettu viinaa. Historian havinaa!) Mun pitäis ostaa uus sohva, mikä on ihan painajaista. Täytyy ehkä nappaa äiti makutuomariks. Mulla oli suuret suunnitelmat että kun muutin takas tähän mun kämppään, että sisustan sit kyl kaiken ihan uusiks, mutta kummasti kaikki on ihan samalla lailla kun sillon ennen ku lähin.

Haluisin sisustussuunnittelijan lahjaks.

Oon ollu melkein vartin jo niistämättä, niin voisin osottaa mun nessupaketille taas huomiota. Tässä postauksessa ei ollu kai mitään järkeä, mutta ehkä löydän innon kirjottamiseen tälläsen tyhjänpäiväsen löpinän myötä :D

Palataan huomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

47 Comments

 • Reply keina keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 21:33

  hei näinkö sut kasin sporas eilen??? jos näin, ni olit supersöpö ja kaunis! :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:34

   eet kyl ehkä nähny :D

 • Reply L keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 22:10

  Ah mä niiin tunnen sun aussi ikävän! Oon podennu sellasta jo tässä jonku aikaa kans! :'( se on ihan pepusta!! Nyt onneks pääse kohta takaa….jos opin säästää! PS.laitan tätä varmaan miljoonatta kertaa ku en osaa edelleenkää käyttää puhelintani!!!! ((:

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:33

   joo mulla on kans toi lippuihin säästäminen ollu vähä hankalaa :D

 • Reply Saakku keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 22:24

  Millon kerrot sen kuvakirja arvonnan voittajan? Vai oonko missannu jotain? :D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:33

   apua oon unohtanu :D arvon ne huomenna :)

 • Reply emilia keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 22:45

  hah! :-D nauroin niiin paljon tolle viina-arkulle .. mahtaa olla sun tallinnan tuliaiset (mikäli niitä vielä on..) piilotettuna arkkuun?

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:32

   hahah, eiku tein siit telkkaritason, ois kauhee homma aina siirtää tv:tä ku haluu ottaa siiderin…

 • Reply Milja keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 23:06

  Eiku tää oli just hyvä koska sun löpinät on kivoja!:) ja ihanat taulut!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:32

   mäkin tykkään :)

 • Reply Sanna keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 23:53

  Mertsi jumaliste. Miks mä joudun lukee treffeistä blogista! Vaadin heti syväanalyysia ja ennakoivaa tilanneraporttia.
  Tokaks, noi taulut on aivan ihanat, niin kauniit!
  Kolmanneks, otan osaa ikävään :( Niin se aina tuppaa menemään et jotenkin kun se ei iske heti, on liikaa joko uutta jännää tai ihanaa takasinpaluuta, niin turvautuu jo aattelee et sitä ei tuukkaan. Et selvii helpolla. Sitten se bastard pamahtaa kulman takaa ehkä pitkänkinajan kuluttua ja vie kotenki jalat alta. Se on kauheeta :/ Mut siitä pääsee yli.

  Ja jos ei pääse, niin ainahan seksilomalle on aikaa.

  Peeäs. Parane pian heti ja kivuttomasti <3

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:31

   ANTEEEEKS!

   Joo lomalle on päästävä.

 • Reply strawberryy keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 23:59

  Niinku varmaan tsiljoonat muutkin sanoo, tälläset peruslöpinät on just parhaita. Eli älä nyt missään tapauksessa ota stressiä siitä, kirjotatko jotain ”mielekästä”.

  Sisustaminen on kivaa, mä oon ihan hurahtanut sisustustyynyihin. Ei siis mitään järkeä, en mä tarvii 10 tyynyä sänkyyn. Mutta ne on vaan niin kivoja.

  Mä annan sulle sisustussuunnittelijan lahjaks, jos mä saan vaihtokaupassa esim. Adam Levinen. (Noita kuumia sisustussuunnittelijoita kun tosiaan lojuu tuolla vaatehuoneessa vaikka muille jakaa)

  Ainiin! Ootko ikinä kattonut Jenna Marblesin videoita youtubesta? Drunk makeup tutorial on etenkin väsyneenä lähes hysteeristä katsottavaa :D Ja sit ne vähän lyhyemmät What boys/girls do in a bathroom on kans aika hauskoja. Yleisesti toi nainen on jotain uskomatonta.

  Koita parantua! :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:31

   mulla ei oo sängyssä YHTÄÄN sisustustyytynä! Just kävin viime viikolla ostamassa henkkamaukalta pari uutta tyynyä kun tuntu et sohvalla sellaset vois olla ihan jees… Joo Jenna Marbles on <3

 • Reply Miss Shi torstai, kesäkuu 28, 2012 at 00:06

  Mä oon sisustussuunnittelija ;D Ja osanottoni että treffit kohtaa ehkä peruuntumisen, se on aina sillee että on kipeenä väärään aikaan :(

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:29

   pitäiskö mun palkata sut? :D

 • Reply tsipe torstai, kesäkuu 28, 2012 at 00:22

  Heippa! Mun Yves Rocherin tilaus tuli ja nyt on pakko kysyy että miten käytät tota kuivaöljyä? Laitatko aurinkoa ottaessa vai vain sen jälkeen/ennen? Ku tosta toisesta öljystä (http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/tahitin-kookosoljy/perinteinen-monoi-oljy?shopId=AFF&refid=tradedoubler&cm_mmc=AFF-_-tradedoubler-_-customlink-_-default&tduid=2b090630874a66aa8b6e5f2d748d8a0c) oli kyllä hyvät ohjeet mutta tästä: http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/tahitin-kookosoljy/kuivaoljy/?cmSrc=Category?shopId=AFF&refid=tradedoubler&cm_mmc=AFF-_-tradedoubler-_-customlink-_-default&tduid=2b090630874a66aa8b6e5f2d748d8a0c
  Ei oikein kerrottu mitään.. eli onko toi nyt vaan niinku auringon ottoon vai häh? :D en oikein tiiä mitä eroa näillä kahdella tuotteella nyt sitte on ..

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:29

   no en oo aurinkoon viel kauheesti kerinny, mut oon käyttäny tota paljon sillon kun on lähteny johonkin paljailla säärillä, se jättää mun mielestä kivan pinnan :) kai se on pääasiassa joo auringonottoon, mutta mä tykkään käyttää sitä ihan ihoöljynä :)

 • Reply Roosa torstai, kesäkuu 28, 2012 at 08:09

  Hei Meri, meen nyt sieltä mistä aita on matalin – eli mistä tilasitkaan noi taulut ja oliko minkä hintasta? Olis itellä myös tarkotus teettää yks isompi canvastaulu, kun ei mieleistä kuvaa oo löytynyt valmiista tauluista.. -R

 • Reply Nina torstai, kesäkuu 28, 2012 at 08:46

  Ihan mielettömän hienoja noi taulut! Ja palmukuvakin toimii hyvin vaikka on tumma. Tai no mun mielestä mikä tahansa tumma toimii :P Siitä tulee jostain syystä vähän mieleen Miami Vice ja sehän nyt ei missään nimessä voi olla huono asia :D

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:28

   haha, ehkä siel on takatukkanen poliisi piiloutunu palmuun!

 • Reply anonyymi torstai, kesäkuu 28, 2012 at 09:08

  etenki toi toka on upee!

 • Reply Miimma torstai, kesäkuu 28, 2012 at 10:13

  Tää ei nyt varsinaisesti liity postauksen aiheeseen mut mun on pakko ottaa kantaa tähän et miehillä on joku hälytysnappi mikä rupee pitää hirveetä melua ja ääntä ja vilkkuu ja tekee vaikka mitä heti ku on päässy irti siitä jätkästä ja menee hyvin. Mä en vaan tajua tätä juttua, miten ne aina onnistuu tulee sotkemaan kaiken kun oot just vakaasti päättäny ettet hairahda kyseiseen ihmiseen. Yritä tässä nyt sit pitää pääs ja olla viileetä ja kaikkee, ettei vaan kävis taas köpelösti :D

  Tais olla ekaa tai tokaa kertaa kun sulle kommentoin, mutta pidät yhtä parhaimmista blogeista! Koita parantua ja hyvät kesänjatkot :) Toivotaan et se oikee hellekesäkin saatais tänne suomeen..

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 28, 2012 at 13:12

   Joo ne on ihan uskomattomia miten ne osaakin aina ajottaa yhteydenotot just siihen kun on saanu jonku zen-tilan päälle… Tsemppiä jääkuningatteruluun!

 • Reply Kabuu torstai, kesäkuu 28, 2012 at 11:10

  Sun pitää ilmottaa ittes johonki sisustusohjelmaan nii ne tulee tekeen sun kämpästä hienon! :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 28, 2012 at 11:53

   no mut ne on välil ihan kamalia! :D Niinku se suomen kaamein kämppä vai mikä se on, ni musta ne huoneet on ihan hirveitä joka kerta sen stailauksen jälkeen…

   • Reply jii torstai, kesäkuu 28, 2012 at 19:42

    Niin on ja esim. Suomen kaamein kämppä -ohjelman tiimi ei vissiin edes tee mitään hirveän hyvää jälkeä. Samainen tiimi oli käynyt remppaamassa yhden kampaamon ja nyt enoni (joka on rakennusmies) on palkattu korjaamaan heidän jälkiään :D

    • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:13

     haha nice :D

 • Reply -v torstai, kesäkuu 28, 2012 at 11:39

  Moii!

  Kaipaisin kipeästi sulta apua :) Mä oon varannu hotels.com pari hotellia ulkomailta kun lähden reissailemaan.. Pitääkö mun tulostaa joku lappu sieltä sivuilta missä näkyy mun varaus vai riittääkö varaustunnus/asiakasnumero? pelkään et jään ilman majapaikkaa et jos oon sählänny :))
  Kiitos jos kerkiit vastailla!

  -V

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 28, 2012 at 11:52

   Yleensä riittää ihan vaan se että iskee hotellissa passin respan tiskiin, varausnumero on hyvä olla olemassa, jos ei nimellä jostain syystä varausta löydy:) Tuolla reissussa ei ollu kertaakaan mitään paperista varausvahvistusta mukana, että hyvin pärjää ilman sitäkin :)

 • Reply Elisa torstai, kesäkuu 28, 2012 at 17:13

  Ihania kuvia. Itse harrastan lähinnä kännyllä otettuja sutturoita, joista ei kyllä tauluja ehkä kandeis teettää… Mutta, tekstis sai taas tajuamaan, että Ausseihin on lähettävä! Tiedät varmaan tunteen, kun lähdön lähestyessä epävarmuus iskee….

  Ja hei, ihanaista ruissia, minäki hillun sielä!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:25

   voi kyllä tiedän! onneks en lähteny yksin, oisin varmaan jossain vaiheessa jänistäny! Mutta onneks en ja nyt on niin kauhee ikävä! Tuu nykii hihasta jos näät! voin antaa kauheesti vinkkejä aussimiesten nappaamiseen :D

 • Reply jj torstai, kesäkuu 28, 2012 at 18:50

  Toi tauluhan on ihan mieletön:)!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:16

   mäkin tykkään :)

 • Reply Susu torstai, kesäkuu 28, 2012 at 21:32

  Hei mistä tilasit nuo taulut? Itselläni samanlaisia juttuja suunnitteilla omista kuvista… :)

 • Reply late perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 14:24

  Tosi hieno toi aalto taulu! A on vissii iha hyvä kuvaamaan! :D saiskos mullekin tommosen!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:11

   toi on kyl ihana :)

 • Reply poula perjantai, kesäkuu 29, 2012 at 22:32

  Hei, kiva blogi sulla :) täältä saa vinkkejä moneen juttuun ja varsinkin kun olit ulkomailla niin matkakuume ja ulkomaille muuttosuunnitelmat kasvoivat :D toi naapurijuttu kolahti! Mistähän tollasia naapureita sais, tuskinpa ainakaa Suomessa mistään :(

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:09

   joo ei kyllä täällä oo näkyny :(

 • Reply amanda lauantai, kesäkuu 30, 2012 at 22:51

  hhihii ihana ”tyhjänpäivänen” postaus, kirjotat jotenki just ihanasti ja sun juttuja on kiva lukee, oli ne sitte tällästä yleistä höpinää tai ihan jostain tietystä aiheesta. :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:07

   voi kiitos :)

 • Reply Rosaa sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 12:19

  Voi meriii! Kannattaa kyllä lähtee takasin! Tää yks osti tänään aamulla liput ja oon vedellyt voitontansseja koko aamupäivän ja hymy ei lähde huulilta kirveelläkään! Hah, suosittelen lämpimästi lähtemään pakoon kylmää ja pimeetä marraskuuta! ;) heh<3

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:05

   OOOOI! Mun täytyy ostaa heti ens kuussa liput jos vaan rahat riittää! Mä aattelin kans et marras-joulukuun taite ois aina perfect ajankohta!

   • Reply rosaa sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 20:33

    Joo sama itelläni ja päädyin sitten lähteen jo aika marraskuun alussa eli 10 päivä, kun löysin tosi edulliset lennot! Hitsi kun ei sitten millään malttais odottaa! :)

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 2, 2012 at 11:34

     uaaaa. mäkin haluun!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post