Through it all, I’ve made my mistakes. I stumble and fall, but I mean these words

Yks poika omisti mulle otsikon biisin. aww. Edistystä siihen, kun mun ykköspoikaystävä Mathias ilmas ikävänsä linkkaamalla Aaron Carterin videon mun naamakirjan seinälle.

Käytiin Annan kanssa torstaina käännähtämässä Tallinnassa, ihan vaan hakemassa muutama lava sommersbysta ja nauttimasta vapaapäivästä. Toi on kyl kätevää. Päiväristeily maksaa sen 20e, Eckerölinen aamiaisbuffa on musta tosi hyvä ja tallinnassa on sit se 5 tuntia aikaa käydä pyörähtää kaupoissa ja hakemassa kesäjuomat. Lisäks Tallinna on täynnä hyviä rafloja joissa käydä lounaalla superhalvalla.

Mä oon selvinny hienosti tähän ikään asti, käymättä kertaakaan Tallinassa ainoona ajatuksena ostaa sitä alkoholia. Mutta mua ihan oikeesti ärsyttää maksaa siitä siideripullosta kolme euroa kun tietää että sitä voi saada niin paljon halvemmallakin :D

Niinpä hain porukoilta kärryt lavoja varten, koska en luota niihin laivojen räppänäkärryihin jotka näyttää siltä, että ne hajoo kun niitä vaan kattoo. (kuuntelin myös just kauhutarinaa missä kaks kaveria oli raahannu 6 lavaa kantaen sen jälkeen kun kärrit oli hajonnu)

Jos ei oteta mukaan sitä, että allekirjoittanut tunsi suurta tarvetta ostaa uuden hyllykön ja Anna muuten vaan tyhjentää yhen kaupan keittiövälineosaston jotka luonnollisesti sijaitsi toisella puolella satama-aluetta, niin että meijän ”ollaan ajoissa laivalla” vaihtu siihen, että oltiin takas laivassa 10 minuuttia ennen laivaanpääsyn loppua, niin selvittiin oikein hyvin. Edistystä siihen, että edellisviikolla oltiin vielä ruokakaupassa siinä vaiheessa kun Copterlineltä soitettiin, että toi kopteri lähtis 10 min kuluttua, ootteko tulossa…

Toi takki! Oon metsästäny tota Fashion Against Aidsin takkia kissojen ja koirien kanssa. Ebayssa on aina ollu vaan jättikokoja ja sit mun ihana ja huippu ja paras ja kaikki-ylistävät- adjektiivit-tähän lukija laitto sähköpostia, että hällä roikkuu kaapissa käyttämättömänä, haluunko sen ostaa. YEES PLEASE. Tein sellasia lätkätuuletuksia siinä vaiheessa kun takin sain kotiin ja päälle ettei tosikaan. Että kiitos Taina vielä, takki pääs hyvään ja rakastavaan kotiin.

takki – H&M Fashin Against Aids
mekko – Gina Tricot
pyöräilyshortsit – Gina Tricot
kengät – Converse
arskat – RayBan

Vois pestä noi kengät, tai ainakin kengätnauhat mötley-keikan jäljiltä… Lupasin puuhata Nellypostauksen huomiseks, niin josko paneutuisin siihen ja yrittäisin alotella taas ton kommentteihin vastaamisen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply maggie maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 19:39

  onko tässä postauksessa http://www.rantapallo.fi/fastforlove/2012/05/25/pallopoksy/ oleva paita erilaista kangasta kuin se oranssi samanlainen paita? Tilasin sen paidan valkoisena ja oranssina gina tricotilta ja se oranssi oli ’kovempaa’ kangasta:)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:29

   ei, toi oranssi on kovempaa kangasta, vähän pehmenee pesussa, mut silti tuntuu erilaiselta.. tai kun se valkonen (ja harmaa ja musta) on niin laskeutuvaa…

 • Reply millamainen maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 20:19

  Ihana takki ja ihan mahtava mekko! Täytyy käydä testaa tota mekkoa, jos niitä vaan on enää liikkeissä…

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:29

   toi on kyl ihan huippumekko. mä oisin halunnu mustan kans, mut siitä ei ollu enää kokoja :(

 • Reply S maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 21:29

  Hei voitko kertoa mistä saa pävä Tallinnassa risteilyn parilla kympillä? :/ olen niitä katsellut tuolta tallink siljan sivuilta ja jotenki aina siinä kohtaa ku alkaa varaa sitä reissua ni ne hinnat on kyllä jotain ihan muuta..

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:28

   eckerö linellä oli 21e :)

  • Reply Velma keskiviikko, kesäkuu 27, 2012 at 08:10

   Tallinkilla on se normaalihinta kalliimpi kuin Viking Linellä ja Eckerö Linellä. Ne tarjoukset on siis usein vaan tietyille päiville kuukauden sisään, mutta saa niiltä halvimmillaan esim. alle kympillä Baltic Princess -risteilyn (jossa tosin ollaan yötä). Kannattaa siis vilkuilla ennemmin noita kahden muun firman risteilyjä, jos se hinta on ykkönen. Ja onhan sillä matkustuspäivälläkin väliä hinnan suhteen, on parempi jos pääsee lähtemään alkuviikosta. Mä olen käyttänyt itse mielummin Tallinkia siksi, kun niillä on valinnanvaraa aikataulujen suhteen.

   • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 1, 2012 at 19:34

    joo :) mä tykkäsin tosta eckerölinen setistä…

 • Reply taina maanantai, heinäkuu 2, 2012 at 18:41

  Voi luoja ja se takki on vielä täydellinen sinun päälläsi:)Takki pääsi tosiaan hyvään kotiin,kaunista katseltavaa.Olen melkein kateellinen,kun se on niin hyvännäköinen päälläsi.En edes tiennyt,että siitä on ollut isompia kokoja.Silloin ,kun minä shoppailin nettikaupassa,kokoja oli vaan 36 ja 38.Kenties eri maissa oli erilaisia kokoja ?Anyways,kiva kun saan ylistävia kehuja netissä,keskustelupalstoilla minua on haukuttu oikein kunnolla.Se lienee teille muotibloggaajille tuttua;)Nämä netin nurjat puolet…
  Mutta kyllä takki tosiaan löysi oikean omistajan,se näkyy kuvista!!!:)Oi miten ihanaa!

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 3, 2012 at 11:53

   voi olla, tai sit menny koot vaan heti loppuun? :) Kiitos viel kerran, hymyilyttää joka kerta kun nään ton takin naulakossa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post