When I Say Reckless you say Love

Palataanpas taas sinne Kaisaniemeen. Mä rakastuin Reckless Loveen joskus monta monta vuotta sitten, kun näin Ollin kuvan Seiskassa :D Päätin ettei se voi olla paska bändi. Sen jälkeen ku raahasin tytöt ekalle keikalle, on tapahtunu paljon, eikä se, että on tutustunu poikiin mitenkään laske mun fiilistelyä bändistä.

Mä en ollu kuulla uusinta levyä ollenkaan livenä. Joten oli kivaa nähä poikien keikka jo ihan vaan sen takia. Tosin biisivalinnat oli mun mielestä vähän oudot, mut ehkä on varmempaa soittaa kaikki ilmestyneet sinkut tollasilla keikoilla, joissa puolet on tullu kattoo jotain ihan muuta kun omaa bändiä.

Miksköhän nää kuvat muussaantuu noin :(

RL:ää soitettiin varmaan eniten kaikista suomalaisista bändeistä aussikavereille. C:stä tuli fani ja M oli älyttömän mustasukkanen Ollista. Mulla oli Ollista joku kuva mun aussikodin polaroidsydämessä ja ku M näki sen ekan kerran se kysy et miks siin on joku miesstrippari. Sen jälkeen se on ottanu tehtäväkseen kommentoida aina kun tulee ko.bändi  puheeks jotain vähemmän mairittelevaa tästä sen ah niin suuresta kilpailijasta ja olin jatkuvasti miss reckless love jne (paitsi sillon kun se ei kuulema muistanu mun suosikkibändin nimeä)

Pojat on vaan niin ihania ja vaikka niitä mielummin katonkin Tavastialla tai jollain pienemmällä klubilla, niin kyllä ne rokkas tuollakin.

Omistan tän viimosen kuvan Mattylle. Mua harmittaa ettei se oo feissaris, oisin laittanu tänne sinne ja sata sydäntä perään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Maiju torstai, kesäkuu 21, 2012 at 12:10

  Olli on…no, aika kuuma. Vaikkei se vastaakkaan mun unelmien miehen vaatimuksia.. :)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:42

   ei munkaan, mut on se silti ihana :)

 • Reply anbbe torstai, kesäkuu 21, 2012 at 21:34

  Hehe, muistan ku Reckless Love esiinty joskus meidän ylä-asteella ja on kyl siistii miten pitkälle ne on jo päässy! Ja onhan toi Olli nyt vaan ihana hihi

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:40

   hassua ajatella rl johonkin yläastekeikalle :) toivottavasti pääsee viel paaljon pidemmälle

 • Reply Vv perjantai, kesäkuu 22, 2012 at 03:19

  Nyt oli kyllä pakko tulla sanoon yks juttu. Mä oon TODELLA kateellin Ollin hiuksille! Mä haluun noi Ollin hiukset itteleni!!

  ps. yli vuoden oon lueskellu tätä sun blogii mutta ekaa kertaa kommentoin tänne
  pps. tää sun blogi on ihana!:)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:39

   haha, sun pitää kysyy ollilta jotain hiustenhoitovinkkejä :D

 • Reply Emilia perjantai, kesäkuu 22, 2012 at 14:00

  Iha jees kunnes näin ton korvarenkaan.. Korvarenkaat naisillakin on siinä ja siinä mut miehet.. Joo ei.

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:38

   haha, joo mäkään en oo sen fani…

 • Reply memmih sunnuntai, kesäkuu 24, 2012 at 15:37

  Aaaww rakastan nii Ollia! Se on oikeesti varmaa kuumin suomalainen mitä on :D Vaikka yleensä en pidä miehistä joilla on pitkät hiukset tai tollane tyyli mutta Olli!!! Kuuminta mitä löytyy ja toi kroppa… ;)

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:34

   jep :D

 • Reply nene maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 00:16

  ihana reckless love! voi ei oon maailman huonoin kommentoija ku en jotenki osaa koskaa kirjottaa niitä ajatuksia ja juttuja mitä haluisin sanoa sulle! oon tainnu kerran aiemmin kommentoida siitä että oon kuvitellu sun lauluäänen kuulostavan samalta ku erin laulaa tms, mut ehkä mä jatkossa koitan olla ahkerampi kommentoija :D nyt mun oli ihan pakko kommentoida koska reckless love! näin ite vasta ekaa kertaa bändin livenä ja vieläki oon ihan fiiliksissä siitä että en voi jättää kommentoimatta mitää jos postaus liittyy reckless lovee!
  ja hei rakastan myös sun blogia ja sun juttuja! osaat kirjottaa sairaan hyvin ja aina saa hymyillen/nauraen lukea sun postauksia! oot ihana!

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 25, 2012 at 22:32

   toi ei ollu pojilta ees erityisen hyvä keikka, kannattaa siis ehottamasti mennä kattomaan uudestaan niin että on vaan RL esiintymässä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post