Sea, Sun, Sand

Viikon lepo ja rauha karisee kummasti kun nukkuu yön lentokentän jääkylmällä lattialla :D Lennettiin tosiaan Arubalta Newarkkiin josta otettiin bussi JFK:lle josta oli aamulento Lontooseen. Ajateltiin, että ei turhaan jakseta ottaa hotellihuonetta, mut pieleen meni :D Viikon matkavinkit: Brisbanen kenttä soveltuu erinomaisesti nukkumiseen, JFK ei. (tästä on muuten olemassa oikein oivat nettisivut  Sleeping in Airports. Sieltä saa vinkkejä missä kannattaa nukkua (me ei lähetty kahen matkalaukun kanssa seikkailee terminaalien väleillä, vaik ois varmaan kannattanu)

Nyt on kipee olo ja selkä paskana ja kaikkee muuta yhtä kivaa.

Mutta jos haen takas sitä saavutettua sisäistä rauhaa vaikka sitten tuijottelemalla näitä kuvia. Aruba oli ekaa kertaa Fijin jälkeen sellanen paikka jonka rannat aiheutti huokailua. Oli niin nättiä, rannat oli sellasia että pääs oikeesti uimaan ja jossei oteta niitä 500 jenkkituristia jotka oli uimassa samalla 50 neliömetrin alueella, niin oli kyl ihanaa. Aruban maahantulo-lomakkeessa oli matkantarkotus kohdissa ”sea, sand, sun” – joka oli siitä oikein helppo raksittaa :D

Meijän hotellin allas oli kans ihan superkiva, siinä ei ollu kauheesti ihmisiä ja aurinkotuoleja oli paljon, joten ei yleensä jaksettu lähteä sitä pidemmälle (ja säästyy siltä perkeleen hiekalta)

Löysin Volcomin biksuja alesta $8 / osa joten niitä oli pakko saada parit. Noilla surffimerkeillä on aina ihan superkivoja biksuja, mutta ne myydään rikollisen usein setteinä :( Mua harmitti ettei värivaihtoehtoja ollu tuollakaan hirveenä, mutta jotain ees!

No sitä rantaa, vaikkakin ilta-aikaan :) Tuolla ei ollu yhtään niin nätit auringonlaskut kun esim Balilla, mutta kyllä sitä silti aina kelpaa katella!

Ja piirtää sydämiä hiekkaan!

Ja kuvailla varpaitaan :D Ihmiseks joka ei voi sietää omia (tai kenenkään muunkaan..) varpaita mulla on äärettömän monet kuvat mun varpaista! Tai mun ja A:n juttu alko ihan vaan siks, että jouduin juomaan mun varpaat näteiks ja siitä rohkaistuneena uskalsin flirttailla sille mun normaalin superujoilun sijaan. Miten niin eksyn aiheesta taas?

No oli se ihan nätti. Mun pitää teettää tää kuva valokuvaks ja laittaa kehyksiin. (alle kuukaus että mulla on oma kämppä taas!)

Kuollutta. Jos oot lähössä tyttöjen kanssa bilelomalle, älä mee Aruballe, mutta poikaystävän kanssa pussailuun tai frendien kanssa ihan vaan auringossa makaamiseen tää soveltu oikein loistavasti. Palataan toisen kuvaoksennuksen kanssa vielä myöhemmin :)

Pitäiskö mun laittaa A:lle viestiä että saiks se mun edellisen viestin siitä et voin olla niiden opas? Vai olla vaan laittamatta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Emilia torstai, toukokuu 3, 2012 at 19:01

  voisit laittaa sille viestin tyyliin” hei siitä teidän oppaana olosta, tarvisin tarkat kellonajat jotta pystyn sopimaan mun sen päivän muut menot!” ???

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 15:20

   jotain tollasta aattelin, mut pelkään et sielt tulee ”et ei tarvi tulla jos oot noin kiireinen”

 • Reply Tara Hound torstai, toukokuu 3, 2012 at 19:10

  Laita A:lle kunnon ”sorry honey”, että et voikaan leikkiä sille opasta kun sulle on tulossa Balilta/Arubalta/USAsta/tms. lauma miehiä opettelemaan suomalaisia juomapelejä ja ihmettelemään itikoita ja rantasaunoja, että käykööt A vaikka perehtymässä pitstopillaan suomalaiseen mäkkäriin – sä et nyt kykene muutoin jelppimään! :D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 15:20

   haha, voiku malttaisinki olla tosi jääkuningatar sille :D

 • Reply jenssu torstai, toukokuu 3, 2012 at 19:56

  laita sille että ”etkö saanu mun viestiä? VAI MIKS ET OO VASTANNU??”

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 15:18

   haha :D

 • Reply hhh torstai, toukokuu 3, 2012 at 19:57

  ei mitään viestejä, oo kylmä nainen, prinsessoja ei pompotella, jos se haluu sut oppaaks nii se on teistä se joka kysyy uudestaan vaikka se ei ois saanukkaan sun viestiä. ja jos ei kysy nii ei se ois mitää opaskierrosta ansainnukkaan, ei muuta ku uutta matoa koukkuun! (ok silleen viikkoo ennen ku se tulee nii voi coolisti kysästä. sillee et ei nii et kiinnostais mut on vähän kiireitä nii osi hauska tietää)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 15:18

   nokun siihen on 1,5 viikkoa ku se ois tulossa ni alkaa paniikki iskee :D ku en tiiä onks se vähemmän cool olla silleen ”Joo tottakai tuun” ku se laittaan päivää ennen et nii ”sori ku en oo vastannu, mut voitko hakee meijät kentältä”. en kestä ajatusta, et se ois maassa ja mä en nää sitä..

 • Reply sandr-A-licious torstai, toukokuu 3, 2012 at 22:56

  Älä laita !! Vaik ite salee laittaisin : D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 14:46

   no nii-i :D

 • Reply tata perjantai, toukokuu 4, 2012 at 10:25

  Me nukuttiin kuukausi sitten yksi yö Münchenin kentällä avomiehen kanssa, kun otettiin välilaskullinen lento Roomaan (ja säästettiin kivasti). Tai yritettiin nukkua. Saakutin epämukavat penkit ja saakutin lattianvahausvekotin, millä piti huristaa keskellä yötä siitä ihan meiän vierestä. Olishan siellä ollut joo semmosia kopperoitakin, mihin voi mennä nukkumaan (löydetiin ne sitten aamulla, kuinkas muutenkaan), mutta ne oli onneks niin kalliita, ettei enää harmittanut ettei jaksettu ettiä niitä enää sillon illalla ;) Ja tuolta sun linkkaamalta sivulta mies katteli myös ihmisten arvioita Münchenin kentällä nukkumisesta :D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 4, 2012 at 14:44

   meillä ei ollu ees penkkejä vaan hytistiin jääkylmällä kivilattialla :D luultavasti tossakin on ollu vieressä jotain koppeja joissa ois voinu nukkua, jossain vaiheessa yötä ei sillä hinnallakaan ois ollu enää niin väliä :D

 • Reply *Anna* perjantai, toukokuu 4, 2012 at 22:08

  Et laita, oot vaan sopivasti valmiustilassa.
  Sit KUN se laittaa viestiä et ”nyt ollaan täällä, missä oot?”, niin coolisti vastaat, että ”Ai niin te olitte tulossa, olin ihan unohtanu..no joo enköhän mä ehdi tulla.”
  Ja sit voitte mennä ostamaan ne mätsäävät tuulipuvut ;)

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 5, 2012 at 01:44

   hahaa, aah joo tottakai oon hereillä spontaanisti sunnuntai-aamulla kuudelta :D

 • Reply ezziy sunnuntai, toukokuu 6, 2012 at 10:46

  Et sä Meri mitään häviäkään jos sä laitat sille viestin!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 6, 2012 at 13:15

   mut en voitakkaan :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post