Big lights will inspire you. Let’s hear it for New York

Palataan hetkeks viel Ameriikan-ihmemaahan ja Nykiin. Blogia hetken seuranneet, tietänee, että tää oli mun toinen visiitti Nykiin. Viime kesänä kun vierailtiin tuollta, oli ihan älytön heat wave menossa joten nyt oli huomattavasti mielyttävämpää vierailla kyseissä kaupungissa. Mä olin Losin jälkeen sitä mieltä että LA on paaljon kivempi kun NY, mutta nyt en taas tiedä. Nykissä vaan on sitä jotakin. Toki ne on kaks täydellisen erilaista kohdetta. Tai vähän sama kun lähtis vertaamaan Kuusamoa ja Helsinkiä lomakohteina.

Mä rakastan Nykin fiilistä ja sitä suurkaupungin sykettä. Ja se, että on eläny koko nuoruutensa tuijottaen tv-sarjoja joissa tuo ihmeellinen kaupunki on yks pääosista, vaikuttaa asiaan.

Tämä mies, Steve Madden, on syyllinen mun täydelliseen vararikkooni. Kiitti vaan Steve, istun Aruballa hotellihuoneessa ja syön nuudeleita!

Siinä missä viimeks juostiin pää kolmantena jalkana nähtävyyksiä läpi, nyt pysty ottaa iisimmin. Toki meillä oli paljon vähemmän aikaa kun viimeks, mutta silti. Mä en enää oikein ees tiedä mitä tehtiin. Käveltiin ja käytiin syömässä. Sit käveltiin vähän lisää ja syötiin vähän lisää. Sit eksyttiin Queensiin ja ihmeteltiin metroja. Ja kuolattiin komeita miehiä.

Sovittiin mun parhaan kaverin kanssa, että nyt aletaan säästökuuri ja lähetään joskus vuoden päästä tuhoomaan ne Nykin kauppoihin. Mun suosikki joka löydettiin jo viime kesänä on Mystique Boutique (löytyy osotteesta 547 Broadway, melkein sitä isoa Converse-kauppaa vastapäätä) Kauppa jossa on ihan superjäätäviä vaatteita, mutta myös niin älyttömän ihania vaatteita. Silleen että siinä vaiheessa kun on kiertäny kaupan läpi, niin kädessä on 15 vaatetta menossa sovitukseen ja sovituksen jälkeen mietit ettet vaan voi ostaa niitä 13 vaatetta jotka sopi ihan täydellisesti.

Harmittaa että oli niin vähän aikaa, mutta onneks tuonne pääsee aina uudestaan ja melko edullisesti. Hotellit on ihan sikamaisen kalliita vaan, mutta niihin onneks on usein alemyyntejä. Tää oli must tosi kiva aika käydä tuolla, toukokuussa ois ollu varmaan viel vähän kivempaa kun ei ois ollu niin viilee, mutta hakkas sen heinäkuun helteen ihan 100-0

Mä rakastan pokkarin kuvausominaisuuksia :D Oon luopunu kokonaan järkkärin käytöstä sen ärsyttävän täplän takia ja ollu ihan tyytyväinen kuviin ihan tolla mun pokkarillakin (joka on vähän rikki… ehkä viides kamera näin vuoden sisään? :D )

Nyt unta että jaksaa huomenna…. Ottaa lisää aurinkoa?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Niina Än tiistai, toukokuu 1, 2012 at 09:47

  Mul on outo suhde Nykiin. Käsi sydämellä myönnän et haluaisin päästä kans käveleen siel leffojen ja sarjojen maisemissa, mut uutiset Nykin ludeongelmista ahdistaa ötökkäkammoista.
  Ja sit kaikki propagandaohjelmat siitä mitä jenkkiruuat pitää sisällään. AARGH. Minä herkkäuskoinen apina. Pitää ottaa teltta mukaan ja purkkhernekeittoa ja lähteä Nykiin. Cool.
  Kiitos Kanada-postauksesta, oon aina halunnu sinne ja nyt haluun entistä enemmän ja palavammin :)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 18:36

   haha, mä en oo nähny mitään ötököitä kummallakaan kerralla nykissä, tietty voi olla että luteet on niin näkymättömiä :D

   Oi mä oisin tehny mitä vaan purkkihernarista nykissä, alkaa jenkkiruoka puskee korvista ulos :)

 • Reply frozen tiistai, toukokuu 1, 2012 at 10:09

  Aina yhtä jännittävää kun bongaa oman kotipaikkakuntansa mainittavan jossakin :’) Tämä käpylä kun harvemmin kenenkään puheenaiheena on. Ei kukaan varmaan edes tietäisi koko Kuusamoa ilman Rukaa.

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 18:35

   haha, mä oon ollu kuusamossa, mutta en rukalla :D

 • Reply Ruby Rose tiistai, toukokuu 1, 2012 at 15:44

  Heissan (:
  Ihan pakko tiedustella, et mistä yleensä ite tilaat omat converses? Ihan järjetön pakkomielle muodostunu conversejen ostamiseen, ja haluisin ne, yllätys, mahollisimman halvalla jostain itelleni lunastaa. Jos voisit suositella jotain, mieluusti nettikauppaa, josta consseja löytäs halvimmalla?
  Ja näin consseista puheenollen, monet conssit sulla on yhteensä?

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 18:33

   branch309 on ihan jees nettikauppa samaten ebaysta tekee löytöjä :) Ei mitään hajua monet on.. aika monet :D

 • Reply Ally tiistai, toukokuu 1, 2012 at 16:42

  ”vähän sama kun lähtis vertaamaan Kuusamoa ja Helsinkiä lomakohteina”, repesin, nimimerkillä lukija Kuusamosta! :-D Oikeassa olet!

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 18:33

   kuusamo on superkiva paikka!

 • Reply Maiju keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 16:31

  Toi eka kuva…se vaan on jotenki niin… New York. (heh) Niin upee tunnelma, värit ja kaikki, niin ihana! ja sä oot myös!!

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 2, 2012 at 18:31

   new york on kyl <3

 • Reply Veera Bianca torstai, toukokuu 3, 2012 at 11:55

  oi miten sairaan ihania kuvia nykistä, wow!!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 3, 2012 at 14:00

   :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post