IsoSmile muistutus :)

Tulin vaan muistuttaa, että toi Isosmilen koodi on voimassa vielä ylihuomiseen! :) MP543666 koodilla irtoaa siis 5 euron alennus. Koodi on voimassa 30.4.2012 asti, tilauksista joiden arvo ylittää 36e.

Mä repäsin ja tilasin noi Professional liuskat, jotka on kaikista vahvimmat (nälkä kasvaa syödessä…) niin on sitten valkoset hampit pikkuveikan ylppärijuhlissa. En oo ennen noita kokeillu, mutta en oo koskaan noihin tuotteisiin joutunu pettymään niin jeee! :) Kävin ostamassa Sensodynen tänään, niin oon sit valmistautunu siihen kun ne mua kotona odottaa.

Aina välil tulee kyselyitä noista tullijuitsta ja joo, noissa arvo ylittää sen 43e, mutta mulla on tosi moni kaveri (ja lukija) sanonu, ettei oo jääny jumiin tulliin vaikka onkin tilauksen loppusumma ylittäny ton… Se on kai niin pieni paketti ettei ne kiinnitä huomiota siihen tullissa :D

Kesä pidetään varmaan taas taukoa noista koodeista, mutta toivottavasti syksyllä jatkuu taas yhteistyö :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Reply *Anna* lauantai, huhtikuu 28, 2012 at 20:41

  Ai että himottais tilata noi pro-liuskat! Mutta vastahan mä n. kuukausi sitten käytin ne advancedit, niin enhän mä voi…ehkä. Pitikö noi käyttää 3kk kuluessa ostosta vai muistanko ihan väärin? Ajattelin vaan että miten kauan voisin noita jemmailla kun olis kuitenkin niin hyvä tarjous ;)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:37

   isosmile vissiin takas ainakin kolmen kuukauden ajan viimoseen käyttöpäivään, kyllä mä oon jemmaillu pidempäänkin, niissä paketeissa yleensä lukee viimonen käyttöpäivä :)

 • Reply Ali sunnuntai, huhtikuu 29, 2012 at 14:23

  hyvin on vaikuttanu mulle ainaki noi mut aika nopeesti menee se vaikutus ohi. ois kiva saada sulta semmosta ennen & jälkeen kuvaa :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 30, 2012 at 05:24

   kannattaa käyttää sitä hammastahnaa? mulla ei oo kauheen tummaks menny missään vaiheessa, mutta joo täytyy kattoo et jos ottais ennen ja jälkeen kuvat nyt kun ottaa noi pro liuskat käyttöön :)

 • Reply . sunnuntai, huhtikuu 29, 2012 at 15:19

  onko tuo koodi vielä voimassa siis maanantai 30.4. iltaan saakka?:)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 29, 2012 at 17:16

   juu :)

 • Reply Niina tiistai, kesäkuu 19, 2012 at 21:22

  heippa! voisitkos jelppiä vähän? :)
  eli mitenkäs mun kannattais tehdä noitten liuskojen kanssa ku haluisin nyt kesäks tilata noi mutta ois myös kiva jos ois valkoset hampaat wanhoissa, jotka on helmikuussa.. ja kun noitten vaikutus on sen 18kk nii ei pysty uusiakaan siks vielä ostamaan.. ku pelkään ettei tuo vaikutus kestä sinne wanhoihin asti vai kestääkö? (pelkään just että käy samalla tavalla kun alilla, että vaikutus menee melko nopeesti ohi) eli uskallanko tilata jo nyt vai pitääkö mun jotenki sinnitellä puolivuotta?

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 19, 2012 at 22:52

   mä tekisin ehkä niin, että tilaisin liuskat joskus kesän lopussa (tyyliin elokuussa) ja jättäisin siitä satsista esim 5 päivän liuskat käyttämättä ja käyttäisin sit ennen tansseja :) Mä en oo pitkään aikaan käyttäny kokonaista pakettia putkeen kolme-neljä päivää kerralla ehkä kuukauden välein ni pysyy valkosena :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post