Los Angeles!

Jälleen kerran yks uus kaupunki johon oon rakastunu täysin. Itseasiassa tästä on kovaa vauhtia tulossa mun lempparikaupunki kaikista! Tänne on päästävä oikein pian uudestaan ja kunnon aikataululla ja ennen kaikkea kunnon budjetilla :D

Vähän varjostaa, että ollaan molemmat pikkasen kipeenä, ei jaksa paahtaa niin täysillä kun pitäis, mutta toisaalta koska päätin jo, että mun seuraava pitkä matka on tänne, niin ei oo niin väliä vaikken ihan jokaista nähtävyyttä nyt kerkiskään näkemään.. Ja on  tässä viel maanantaihin aikaa ennenkun jatkuu matka…

Mä NIIIIIIN haluisin nähä tän! Toivottavasti on aikaa käydä kattomassa :)

Käytiin tänään kattoo Hunger Games, uskaltauduin kun ette haukkunu sitä pystyyn :D Ja tykkäsin kyl tosi paljon! Kerrankin hyvästä kirjasta tehty leffa jonka aikana ei tee mieli työntää hammastikkuja silmiin. Team Peeta 4evör ♥

Ollaan oikeestaan vaan ajeltu ympäriinsä, ihmetelty paikkoja ja eksytty jatkuvasti. ”me mitään navigaattoria tarvita” -kaksikko vauhissa :D No nyt on onneks jenkkiliittymä puhelimessa niin voi suunnistaa puhelimen kartan avulla…

Eilen mm. päädyttiin Comptoniin ja todistettiin jotain suuremman luokan pidätystä :D Vähän jännitystä elämään. Ihan ku leffojen joku huumepomojen pidätys.

Losihan on tosiaan ihan älyttömän isolla alueella, mikä on mun mielestä kiva, koska se tekee tästä kaupungista jotenkin…ilmavan.. :D Tai puuttuu sellanen suurkaupungin fiilis kun ei oo  niin täyttä. Toisaalta täällä kestaa päästä paikasta a paikkaan b hetki jos toinenkin ja ruuhkassa saa istua loppuelämänsä tarpeiks, voin vaan kuunnella Sixx Amia ja samaistua kunnolla :D

The traffic’s backed up on the 405,
And the smog’s so thick you can cut it with a knife,
But it gives me time,
To think about my life,
I take the 10 to the 5 to the 101,
I got a song sitting here on the tip of my tongue,
And the more I drive,
The more I feel alive.

Oon yllättyny siitä miten kylmä täällä on (oishan se vaatinu yhen googletuksen…) Joten taas pääsee kietoutuu nahkatakkiin…

Takki – GT
Huivi – Charlotte Russe
Mekko – Papaya
Laukku – Forever21
Kengät – Minnetonka

Sellasta. En oo nähny yhtään julkkista vielä! Paitsi et aamupalalla kahvilassa istu viereisessä pöydässä joku mies, joka sai sen verran nopeeta ja hyvää palvelua, että se salee oli joku. Ja se kysy et puhutaanko ukrainaa, eli oon nyt melkein sukua julkkikselle!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Elisabet lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 16:30

  Voi en kestä kui tuli heti ikävä Losiin ku luki tän! Aivan huippu paikka:)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:35

   ihan mieletön <3

 • Reply ff lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 19:05

  Näkykö Compton ass Terryä?

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:36

   ei :(

 • Reply kookoo lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 21:03

  meri oot liian superihana!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:36

   puspus

 • Reply jensku lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 21:04

  Oijjoijoi, Losi odottaa myös tätä tyttöä toukokuussa!<3 Joten vinkkejä kehiin vaan ;)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:26

   ihana paikka! oon kovasti kovasti kateellinen!

 • Reply Jenniemi lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 21:26

  Nyt oon viimeistään TOSI kateellinen!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:26

   :))

 • Reply Ansku in Ireland lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 22:40

  Ma en koskaan Losista niin syttynyt. San Francisco ja muutenkin pohjoisempi rannikko kuten Santa Cruz on mun lempipaikkoja mualimassa. Toivottavasti kerkeette sinne suunnalle. Santa Cruz Pier on leppoisa paikka, mee sinne bongaa surffareita. Voit vertailla jenkki v aussi tyyppeja :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:27

   Mä en taas lämmenny SF:lle yhtään… En kestä että missasin kokonaan noi jenkkisurffarit! :(

 • Reply Lindsay lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 23:27

  HULLUT!! Ette ottanu navigaattoria?! :D me oltiin viime syksynä Losissa eikä siitä ajamisesta ois tullu mitää ilman navia :D niitä teitähän on miljoona ja sitte pitää olla aina tietyllä kaistalla että pääsee jonnekki jne. :D hei vinkkaan ”halpa hallista” nimeltä burlington coat factory, useampi löytyy losista, sika halpoja merkkitakkeja mm. Kors, calvin klein, hilfiger yms. Nimimerkillä Michael Korsin untuvatakin 100dollarilla ja steve maddenin balsut 20 dollarilla ostanut :) ensivaikutelma tosiaan halpa hallimainen mut ku pääsee oikeille apajille niin oot taivaassa!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:28

   meijän oli tarkotus hakee heti jenkkiliittymä ja molemmilla on kännykässä navigaattori, mut t-mobile oli sopivasti kiinni kun päästiin sinne asti, niin oli vähän eksymistä alkuun :)

 • Reply Lotta lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 23:46

  Los Angeles on kanssa mun suosikki kaupunki! Pienenä kävin siellä 5 kertaa ja nyt kun on tullut parin vuoden tauko kaipaan sinne aivan järjettömästi! <3 Nauttikaa!:)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:28

   mä en malta odottaa että pääsen uudestaan :)

 • Reply Emppu sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 00:21

  Oiii vitsi munki on pakko päästä joskus losiin! (Hahah pakko tähän väliin sanoo et mun autocorrect korjas ton losiin-sanan sanaan kuosiin.. :DD) mut joo tuli mahtava fiilis ku lisäsit vielä ton sixx am:in biisin kun on itekkin sitä kuunnellu :)
  Ja sitä on pitäny sanoo tässä pitkään et jos aiotte piipahtaa vegasissa ni käykää hakee vince ja varmistakaa että se tulee kesällä mötleyn kaa suomeen kun siitä jossain vaiheessa oli vähän epävarmuutta että meinasikin se tulla ollenkaan…

  Mutta hauskaa loppumatkaa teille! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:29

   kuosiin losiin… mötley puuhaa uutta levyä ja yhteiskiertuetta kissin kanssa, niin vissiin vince tuli järkiinsä! :) se avas just Vegasiin strippiclubin, luulen että ne oli sen suuret suunnitelmat :)

 • Reply heidi sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 00:46

  LA! Oon rakastunut, oon täysin vakuuttunut, että muutan sinne, kunhan tästä valmistun.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:28

   se oli kyl ihan mieletön paikka!

 • Reply Maarit sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 10:34

  Niiiin uskomattoman mieletöntä että ootte jo Losissa!! Ja kaikki kuvat näyttää just sellasilta että siellä olis hiukan kylmä, sellasessa kelissä itekki tahtosin käydä sielä :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:15

   oli kylmä! tai siis 15-20 mutta tuuli oli kylmä ja havaijin jälkeen tuntu viel vähän viileemmältä :P

 • Reply S sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 10:41

  Losi on myös mun ehdoton suosikkikaupunki! Oon käyny 2xkaks viikkoa, enkä siltikään oo nähny läheskään kaikkea, mitä haluisin. Ois niin unelma vuokrata tuolta vaikka kesäksi joku beach house ja hengailla!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:14

   joo se ois ihan supertäydellistä! mä tuun mukaan!!

 • Reply Jossu sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 12:13

  Oi, itekki pitäs käydä kattomas tuo leffa :> Hahha, toi on niin totta: Ainaku oot ulkomailla ja puhut suomea, on siellä joku, joka kysyy että ootko jostain unkarista tai ukrainasta:DD

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:11

   mul ei oo kai ennen kysytty :D tai saksaa on veikattu ja ruotsia moneen kertaan, mut noita ei ikinä!

 • Reply Sanna sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 14:26

  Oooh! Siellä sitä vaan kommunikoidaan julkkisten kaa. High lifeä! Vai lifea. Miten toi menee? No enivei, toi American Idiot menee Lontsussa kans (eli Lontoossa, yritän leikkii et oon truu paikallinen ku keksin tällasii hauskoi lempinimiä), et jos ette nää siellä ja eksytte tänne suuntaa ni sinne shiis!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:10

   nii mut se menee vast joskus loppuvuodesta eiks joo?

 • Reply Neea sunnuntai, heinäkuu 15, 2012 at 13:10

  Heei kuule, missä hotellissa olitte Losissa? Tykkäsitkö hotellista? Ollaan syyskuussa lähdössä avomiehen kanssa sinne ja vähän muuallekin, niin sen takia kyselen. Entä millasia parkkimaksuja? Summa vaihteli varmaan vähän paikan mukaan, mutta kuitenkin. :)

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 12:19

   http://fi.hotels.com/ho117306/shelter-hotel-los-angeles-los-angeles-yhdysvallat/?gclid=CM7BqruwoLECFQEhcgodAyEWWg tossa :) Se oli tosi siisti ja kiva :) Parkkimaksut vaihteli tosi paljon, riippu vähän mihin halus jättää ;) tai siis isoimmissa turistikohteissa joutu maksaa ehkä 5-10 dollaria tunnilta, mutta monessa oli ilmanen parkki jos oli valmis vähän kävelee :)

   • Reply Neea tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 18:47

    Kiitos, nyt oon taas vähän fiksumpi ;D

    • Reply Neea tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:07

     Vieläpä tälläinen kysymys avomieheltä, mistä vuokrasitte auton? Lennetään LAX:n kentälle, mutta sieltä vuokraaminen ilmeisesti kalliimpaa kun noin yleisesti muualla. Käskin hänen tulla ite kysymään, mutta ei sitten kehdannut:D

     • Meri tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 20:14

      otettiin auto kilroyn kautta Alamolta, kun Anna on alle 25 ja nuoren kuskin lisä on niin kallis (kilroylla ei sitä siis ole..) :P Mutta halvemmalla pääsee varmaan jos myös palauttaa auton losiin muualla :) netissä oli aika paljon sellasia sivuja joissa voi kilpailuttaa noi autovuokraamot :)

 • Reply Neea tiistai, heinäkuu 17, 2012 at 22:43

  Okei:) Hei kiitos paljon :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 18, 2012 at 14:12

   :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post