Ultra Bra – Kuiskaus

Mulla on kriisi. Sain just Mockingjayn loppuun, eli viimosen Hunger Games trilogiasta ja nyt on ihan tyhjä olo. Tartun koko ajan mun kindleen mut sit tajuan, etten oo kiinnostunu yhestäkään siinä olevasta kirjasta. Kauheen rankkaa. Tarviin nyt uuden kirjasarjan johon koukuttua yhtä täysin. (tää on taas se hetki, kun saa kertoa mitä luen seuraavaks) Mulla oli tätä ennen menossa TrueBloodit, mutta ei ne oo yhtään niin koukuttavia :(

Mä haluun ehdottomasti nähä ekan osan leffan, mutta inhoonko leffaa kun on näin vähän aikaa lukemisesta? Mitäs mieltä olitte? Kannattaako sulatella hetki ja ehkä unohtaa pari yksityiskohtaa vai voinko jo rynnätä ostamaan lippuja näytökseen? Oliko leffa onnistunu vai ei? Traileri kyl vaikutti ihan hyvältä… Jos katon nyt leffan ja sit voin lukee noi kirjat uudestaan suomeks kun taas Suomeen asti kerkiin. Mulla oli varsinkin tokassa osassa välillä tosi paljon vaikeuksia ymmärtää et mitä hittoa just tapahtu, kun kolmella rivillä tapahtu niin hitosti asiaa ja ihan vieraita sanoja mulle enkä jaksa jokaisen sanan kohalla kysyä Annalta et mitä tää nyt oikein tarkottaa.

Ajattelin repästä ja iskeä välillä ihan vaan tätä päällä-kuvat. Toi mekko on ollu mulla mukana alusta asti ja yks niitä vaatteita joiden kanssa oon onnistunu, mitä tähän pakkaamiseen tulee. Mulla oli Ausseissa odottomassa kasa vähän lämpösempiä vaatteita, ihan vaan Uutta-Seelantia varten, lähetin Balilta yhen paketin vaatteita kotiin, Ausseista viel toisen. Toi mekko on kuitenkin kulkenu mukana enkä oo ees harkinnu sen pois lähettämistä. Ajattelin, että se menee kivasti ihan vaan mustien sukkahousujenkin kanssa…

Asu siis vielä Havaijilta,

mekko – NYC joku pikkukauppa
kengät – Vagabond
Laukku – Alexander Wang

Ah ja pakko viel esitellä mun on uudet rakkaat, joista jo aiemmin mainitsinkin :) Eli mun Minnetonkan hapsutossut jotka jalassa tekee mieli tanssia ja hypellä koska ne on niin mukavat. Mä pohdin mustien ja punasten väliltä pitkään, mutta tulin siihen tulokseen, että punaset on niin täydelliset kesällä sinisten farkkujen kanssa, ettei järkeä. Nyt tarviin siis reissuun mukaan siniset farkut… Toivottavasti täällä on jossain Dieselin outlet…

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply Líndal perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 15:55

  Itse en ole nälkäpeli kirjoja lukenut, mutta kehuja niistä kuullut paljonkin. Elokuvan kävin katsomassa ja oli kyllä suuri pettymys. Traileri antoi ymmärtää aivan muuta kuin mitä elokuva todellisuudessa oli. Kyllähän se oli sellainen perus katsottava, mutta välillä turhan pitkäveteinen ja muutenkin turhan pitkäksi venytetty, ei tominut.

  Noi punaiset tossut ovat aivan ihanat, hyvä ettet ottanut mustia. :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:50

   mä oisin voinu kattoa leffaa paljon pidempäänkin :D Mut joo jos ei oo lukenu kirjoja, niin varmaan ja paljon tajuamatta, jollon siitä ei varmaan saa samalla lailla irti :P

 • Reply laiiza perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 16:02

  oon ehkä suomen ainoo ihminen kuka vihas nälkäpeli elokuvaa :D se oli oikeesti huono! haymitch oli komee,prim anto katnissille sen matkijanärhi korun, vaik sen piti olla madga + tuhat muuta juttuu!:D en osaa sanoo kannattaaks mennä kattoo, ku tosi monet muut on tykännny siitä! Kannattaa lukee Yön taloja, eli the house of nighteja, ne on oikeesti ihan sika hyvii!:D en kyl tiiä onks ne vähä liian teinikirjoi, mut kannattaa kokeilla!:D:D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:49

   Joo se korujuttu mua ärsytti ihan sikana! Mä ajattelin Haymitchin aina paljon vanhemmaks ja harmaammaks, en niin seksikkääks :D

 • Reply R perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 16:17

  Jos menet katsomaan leffan nyt, kun kirjan tapahtumat on vielä mielessä, tulet inhoomaan sitä leffaa.
  Jos menet katsomaan leffan myöhemmin, kun tapahtumat ovat hieman jo unohtuneet, tulet inhoomaan sitä leffaa.

  Joo, eli en tykännyt siitä leffasta paljoakaan. Siitä vain puuttui jotain ja koko leffa jäi niin pintaraapaisuksi. Joten jos siltä tuntuu niin, mee vaikka samantien leffaan. Ei se parane, vaikka oottelis :D Luulisin.

  Mutta kiitos kivasti blogista! Varsinkin sun miesjutut piristää mun päivää :-)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:48

   Mä kyl tykkäsin yllättävän paljon, vaik yleensä oon ihan natsi mitä noihin tulee! Mulla oli ehkä tunnelma kirjasta viel niin päällä, että se korvas ne puuttuvat hetket kun ties kuitenkiin mitä tapahtu…

 • Reply cato perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 16:35

  James Dashnerin Maze Runner -trilogiaa on kovasti mainostettu THG-faneille sopivana, ootko tutustunut? Ite oon lukenut ekan osan eikä ollu yhtään hullumpi. Tuntuu vaan jotenkin Pottereiden parissa kasvaneesta siltä, ettei kukaan nuortenkirjailija osaa Rowlingin tavoin rakentaa ihan tyhjästä sellasta maailmaa, missä ei olis hirveesti kliseitä ja epäloogisuuksia ja jotenkin fiilistä siitä, että on saatu idea ja haluttu vaan kirjottaa siitä mahdollisimman vikkelään kirja. Tsori pieni paatos :D
  Kävin eilen kattomassa THG-leffan ja olin tosi positiivisesti yllättynyt, jotkin seikat toteutettu jopa paremmin kuin kirjassa! Mulla ekan osan lukemisesta tosin jo yli vuosi, joten aika paljon oli unohtunut, niin en sitten osaa sanoa, olisinko diggaillut yhtä paljon jos ihan hiljattain olisin lukenut kirjan. Nnääh, oli se sen verran hyvä että kattomaan vaan! :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:46

   Joo Rowling on tehny niin hyvää työtä että harva osaa tehä mitään mikä yltää ees lähelle.. Täytyy lukee toi MAze runner, kun sitä on kehuttu niin paljon!

 • Reply eerika perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 16:53

  Kannattaa mennä kattomaan ! :D En oo ite lukenu kirjoja, joka vähän kaduttaa, mutta tykkäsin elokuvast toosi kovaa. :D Vaikka kuvaus oli välillä vähän huonoo, esim. niis jossain tappokohissa siitä kuvasta ei melkeen saanu selvää, ku kamera heilu joka suuntaan, mut näyttelijätyö oli tosi hyvää. :D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:45

   luulen että ne halus pitää sen ”epäselvänä” ettei siitä tulis liian raaka nuoremmille katsojille :) Kannattaa ehdottomasti lukea kirjat, leffa aukee sen jälkeen ihan erilailla :)

 • Reply koo. perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:00

  Kirjasarjoista ei nyt tuu kyllä mieleen mitään mitä osaisin suositella, mutta jos et oo lukenu David Nichollsin One Daytä niin lue se!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:43

   mä näin leffan siitä, täytyy ehkä yrittää sitä kirjaa vielä vaikka tietääkin miten se loppuu :(

 • Reply _mii_ perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:06

  Heps, leffa ei ollu hyvä tai huono – eli aika blaah, mutta kaveri joka ei ollu lukenu kirjaa tykkäs tosi paljon. Siitä oli tehty lattee teinileffa, kun taas mun mielestä ne kirjat ei ole ihan perusteinikamaa… :(

  Mut sit itse asiaan: linkistä löytyvällä kirjasarjalla onnistuin katkaisemaan Nälkäpeli-haikeuden. (Tästä löytyy myös ns. sisarsarja ja tähän on tulossa jatkoa, joka on aina plussaa.)

  http://www.mortalinstruments.com/shadow-hunters.php

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:42

   vaikuttaa kivalta toi kirjasarja, täytyy tutustua myös siihen :)

 • Reply V perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:15

  Voi kuinka nättinä oot näissä kuvissa :) Ja ihana toi mekko!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:40

   kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply Kantinka perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:16

  Jos etsit jotain saman tyylista kuin Nälkäpelit niin suosittelisin Ally Condien Tarkoitettu-sarjaa (1. Tarkoitettu/Matched 2. Crossed) viimeistä osaa ei ole vielä julkaistu. Tai sitten jos mm. lähikäärmeet kiinnostavat niin Sophie Jordanin Liekki-sarjaa (1. Liekki/Firelight 2. Vanished 3. Hidden) tuo viimeinen osa julkaistaan syksyllä. Myös Cassandra Claren, Beth Revisin, J. R: Wardin sarjat ovat ihan luettavia.

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:39

   okei kiitos vinkeistä :)

 • Reply Ellu perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:19

  Mä ainakin ite tykästyin myös Ally Condien Tarkoitettu- triologiaan, Alyson Noël- Kuolemattomat sarjaan sekä Becca Fitzpatrickin – Langennut enkeli kirjaan ja sen jatko-osiin. :) Siinä ois jotain vinkkei mihin ite tykästyin. Ainiin ja sit yksittäisen kirjana tykkäsin myös tosi paljon Isabel Abedin Lucian-kirjasta. Leffa oli hyvä mutta no mul oli pari vuotta ekan kirjan lukemisesta ja kyl siit puuttui niitä omasta mielestä tärkeitä kohtauksia. Olisin siis itse halunnut enemmän Katnissin ja Galen välisiä kohtauksia mutta eihän kaikkia kohtauksia tietenkään saa mahdutettu yhteen elokuvaan. Loppujen lopuksi leffa oli hyvä ja kivasti kuvitettu ja olihan siel ne kaikki pääkohdat. ;) Ja täähän siis toki on vaan mun mielipide :P

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:36

   joo musta siinä ois voinu olla tunti lisää vaan peetaa :D

 • Reply blellu perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 17:38

  Mee ehdottomasti kattoo leffa !! oon ite sarjaan aivan koukus ja mull on viha rakkaus suhde mm HP leffoja kohtaan koska ne raiskaa ite kirjan, mut hunger games leffa tekee niin oikeutta kirjalle ja pysyy siin uskollisesti !! joo siel on niit epäkohtii pari mut ne ei ees häiritse ku muute leffa on toteutettu upeesti. kirjaa lukemattomat ei ehkä ymmärrä leffan hienoutta mut kirjan lukeneena siit saa nii paljon enemmä irti. Must see leffa !!

  Hunger gamesin tyylinen kirja on maze runner ja siit on tullu enemmänki teoksii (3?) rakastuin tohon ekaa lähes yhtä tulisesti ku HG joten suosittelen !!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:35

   okei täytyy kattoo toi maze runner :)

   joo halusin ehdottomasti lukee kirjat ennen leffaa, koska yleensä jää puolet tajuumatta jos ei oo lukenu alkuperäisteosta

 • Reply armisd perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 18:05

  Hei, ajattelin kehottaa kirjasarjaa, P.C ja Kristin Castin Yön talo sarja. Kirjat on kyllä teinihömppää mutta jotenki koukuttavia vampyyrikirjoja :D Tällä hetkellä niitä on 5 kirjaa olemassa ainaki suomeks

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:31

   välillä noi teinityttöhömpät vaan onnistuu koukuttaa ihan täydellisesti!

 • Reply Alexandria perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 19:03

  Ihan ehdottomasti kannattaa alkaa luke Black Dagger Brotherhood-sarjaa, siis jos haluaa sarjan johon koukuttua auttamattomasti ja jos on rakastanu Twilightia… Hyvä puoli vielä siinä, että kirjoja on 10 joten ihan heti ei lopu lukeminen :DD

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:31

   joku vamppyyrijuttu siis oletettavasti? täytyy tutkia asiaa :)

 • Reply r-ii perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 20:00

  kannattaa ehdottamasti mennä kattomaan toi leffa!:) tykkäsin hurjasti sen ylesestä fiiliksestä jne:) en siis ite oo lukenu kirjoja, mutta mun superkriittinen sisko on, ja se sano että toi on paras kirjasta tehty leffa mitä se on nähny. ja usko vaan mun siskolta toi on erittäin suuri kehu:D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:30

   haha no ei ollu siskos väärässä :)

 • Reply ktri perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 20:23

  Toi mekko sopii sulle ku nenä päähän! :D
  Nälkäpeli-trilogia on mun ihan ykköslemppari kirjasarja ja olin tosi pettyny siihen elokuvaan :( Mun mielestä siitä puuttu ihan liikaa tärkeitä yksityiskohtia, mutta en aio spoilata yhtään! Kannattaa kuitenkin käydä kattomassa se, oli siinä kuitenkin niitä onnistumisiakin, esimerkkinä vaikkapa se ympäristö:)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:30

   mä tykkäsin yllättävän paljon! Muutama kohta oli jätetty lyhyeks ja se syö varsinki ku esim se luolakohtaus oli kirjassa yks suosikeista..

 • Reply anni perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 20:27

  tosi kiva toi mekko! :)

  oon lukenut myöskin Hunger Gamesit, ekan kirjan luin vielä tuossa joulun alla toiseen kertaan ja kävin sitten katsomassa leffan viime viikonloppuna ja täytyy sanoa että en tykännyt. mulla ehkä suurin ongelma oli tosin näyttelijöiden kanssa, sillä kun luin kirjat niin ei leffa ollu sillon vielä tekeissä joten kuvittelin kaikki hahmot omassa päässäni tietyn näköisiksi yms. vaikka se täytyy sanoa että melko true to the book oli leffa tehty, niin ainahan siellä on niitä yksityiskohtia mitä on jätetty pois tai mitkä on tehty erilailla. kaverit jotka kirjat on lukenut tosin tykkäs leffasta jotan tiedä häntä, ehkä oon vaan nirso :D

  kirjasuosituksia esim. Lauren Oliverin Delirium ja jatko-osta Pandemonium tai Veronica Rothin Insurgent (tähän on tulossa myöskin jatko-osa toukokuussa). myöskin Cassandra Claren The Mortal Instruments sarja on hyvä :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:19

   Mä olin ehtiny nähä noi näyttelijät niin ajattelin suoraan ne niiden näköseks, mut joo varmasti vaikee suhtautua!

 • Reply Stina perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 21:06

  Lue Lars Keplerin Hypnotisoija, jos tykkäät yhtään dekkareista. Siihen on myös jatko-osa Paganini ja Paholainen ja kolmas osa tulee syksyllä.

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:08

   mulla on lista kirjoista jotka pitää googlettaa, niin lisään ton sisään

 • Reply nannnika perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 21:13

  Mulla on just nyt menossa ton sarjan läpikahlaaminen ja miten voi olla jotain noin koukuttavaa! Lukasin Hunger gamesin läpi kahessa päivässä, sitä ei vaan voinu jättää kesken ja nyt en uskalla alottaa seuraavaa ku pitäs ehtiä muutaki tekemään.. :D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:04

   joo mä kävelin nenä kiinni kirjassa siihen asti et sain sen loppuun :D Kannattaa varata tokaan ehdottomasti sellaset pari päivää ku ei tarvi tehä mitään! Se koukutti must viel pahemmin kun eka :)

   • Reply nannnika lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 17:47

    Joo eilen illalla oli pakko avata toi toinenki ja oon iha pulassa nyt! Ennakkotehtävät pitäs vääntää maanantaiksi ja mä istun nenä kiinni kirjassa, eih :D

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:36

     hups :D

 • Reply emly perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 21:43

  Täällä ilmoittauttuu yks The Hunger Games (-yrittää varata liput jo kuukautta ennen leffaa-) fani! :D Mä suosittelen pitää ehkä pikkasen väliä niistä kirjoista, koska ite ainakin huomasin että ärsytti jotkut yksityiskohdat leffassa (muistan varsinkin ekan kirjan melkein ulkoa) , kuten et runsaudensarvella olevat reput oli täysin samanlaisia keskenään ku kirjassa ei ollu!! No vakavaa tiiän, mut toi nyt oli yks esimerkki mikä mua ärsytti.
  Ton trilogian tarinan voi mun mielestä lukee niin monesta näkökulmasta ja ite luin sen keskittyen niihin romanttisiin tapahtumiin eniten. Leffa on taas tehty enemmän Katniss-kansan sankari -näkökulmasta. Leffa oli tästä johtuen erilainen ku kuvittelin ja mitä ootin mut kuitenkin tykkäsin tosi paljon! Ootan mielenkiinnolla miten muutamat ratkaisut tulee toimimaan tulevissa elokuvissa!
  The Hunger Games- trilogia on kyllä paras kirjasarja mitä oon pitkään aikaan lukenu, ja vieläkin jo jonkun aikaa lukemisen jälkee saa mut pohtimaan tätä yhteiskuntaa ja meijän tulevaisuutta! Nyt tuli vähän pitkä kommentti, mutta tää tuntuu vaa olevan mulle vissii vähän elämää suurempi aihe :D Hyvää reissun jatkoa!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 09:03

   hei hassua, koska mä ajattelin ton leffa-kirja jutun just päin vastoin. Tai et leffa oli must sellanen romanttinen teinihömppäkin joiltain osin ja kirja keskitty siihen miten sankari Katniss oli..

   Joo en malta odottaa seuraavia osia!

 • Reply Jamy perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 21:59

  Ihana toi mekko! Ja noi punaset kengät!!!

  Mä oon lukenut sellasta kirjaa kun The Second Coming ja kirjailijana on John Niven. Ihan mielettömän hauska, ja vaikka kyseessä ei sarja olekaan, niin kyllä ton yhden lukeminen vie sun ajatukset varmasti pois Hunger Gamesista. Mä kävin kattomassa leffan kavereiden kanssa isolla porukalla ja mun lisäks vaan yks ei ollut lukenut kirjaa. Me kaks tykättiin leffasta ja muut sano, et se oli vähän leimi ja Peeta oli ihan väärän näköinen, mut kyllä ne silti sitä kehu. Ite aion tarttua kirjaan heti kun saan sen kouraan jostain :)

  Second coming on just sellaista mustaa ja sarkastista huumoria, joten uskon sopivan sulle ku punaset kengät sinisiin farkkuihin!
  ”’God’s coming – look busy!’ God really is coming, and he is going to be pissed. Having left his son in charge, God treated himself to a well-earned break around the height of the Renaissance. A good time to go fishing. He returns in 2011 to find things on Earth haven’t gone quite to plan…The world has been rendered a human toilet: genocide; starvation; people obsessed with vacuous celebrity culture, ’and’, God points out, ’there are fucking Christians everywhere’. God hates Christians. There’s only one thing for it. They’re sending the kid back. JC, reborn, is a struggling musician in New York City, helping people as best he can and trying to teach the one true commandment: Be Nice! Gathering disciples along the way – a motley collection of basket cases, stoners and alcoholics – he realises his best chance to win hearts and minds may lie in a TV talent contest. ”American Pop Star” is the number one show in America, the unholy creation of English record executive Steven Stelfox…a man who’s more than a match for the Son of God.”

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:58

   Joo ainut asia mikä mua ärsytti tossa oli Peetan pienuus , mutta oli kyl hyvä muuten! :) Täytyy ehdottomasti ostaa toi Second Coming jos sen vaan saa Kindleen :)

 • Reply Sofia perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 22:17

  http://pinterest.com/pin/121456521170690978/
  Näin tämän ja aattelin heti että sie tykkäisit :)
  Itellä mulla on vielä lukematta kaikkia Hunger Gamesit, mutta ehottomasti listalla seuraavana. Tällä hetkellä olen erittäin pahasti koukussa A Song of Ice and Fire -sarjaan (ensimmäinen osa osa on tv:ssäki pyöriny Game of Thrones). Siihen kirjasarjaan kannattaa ehottomasti tutustua! :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:50

   OI KIIITOS!! Täytyy alkaa kattelee noita kirjoja tarkemmin :)

 • Reply saara perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 22:30

  okei en oo lukenu sitä kirjaa joten voi olla että meen jonkun mielestä ihan metsään nyt tän kommentin kaa mutta se leffa oli ehkä maailman ihanin!!:) vaikka yleensä oon romanttisten komedioiden ystävä niin tosta tuli joku about lempparein ikinä! ja se peeta oli niin söpö oi oi♥

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:50

   Peeta on ihana!

 • Reply Elisa perjantai, maaliskuu 30, 2012 at 23:46

  Kävin just tänään kattoo sen leffan, ihan tosi hyvä!! En oo kirjoja ehtiny lukee, heti kun on aikaa ni niihin on pakko tarttua! :) Sitä en sit tiiä millanen leffa on kirjaan verrattuna mut tälleen ”ulkopuolisen” silmin se oli hyvin koukuttava :D Välillä muistu mieleen että aijuu, vois hengittääkin välillä..

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:49

   mä mietin koko leffan et miten moni juttu jää tajuumatta jos ei oo lukenu kirjoja :D Kannattaa ehdottomasti lukea!

 • Reply S lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 01:08

  Leffa on tosi uskollinen kirjalle ja super hyvin tehty eli voit mennä huoletta kattomaan vaikka heti :) toki siinä on ne pienet jutut mitkä voi helposti ärsyttää just kirjan lukeneena mutta niistä pääsee nopeesti yli. ÄLÄ lue niitä kirjoja suomeks vaikket ihan kaikkee ymmärtäny, pilaat vaan ne itteltäs. Lue mielummin uudestaan enkuks, itekin tajusin varsinkin kakkoskirjan paljon paremmin tokalla lukukerralla :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:49

   ai suomennos ei oo onnannU? (ylläri!!) joo täytyy lukee noi kohta enivei uudestaan, niin ehkä kokeilen vaan sit uusiks enkuks.

 • Reply aino lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:26

  kannattaa kyllä käydä kattomassa se nälkäpeli -leffa, on kaukana sellaisesta kirjanraiskaamisesta kuten esim twilightit! oon kirjat lukenu ja tykkäsin aivan hulluna sekä niistä että yhtä paljon leffasta mikä on kyllä aika hyvä kirjasta tehdyks leffaks ! :) (tai sitte oon vaan täydellisen surkee elokuvakriitikko :D)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 08:48

   joo onneks uskalsin käydä kattomassa.. Twilight ja Potterit on traumatisoinu niin, että aina vähän jännittää…

 • Reply Elina lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 10:01

  Kävin yks päivä K-martissa ja siellä on aivan tasan samanlainen mekko myynnissä. Se (ja warehouse, jos satuit nzssa ollessa käymään) kyllä kopioi niin röyhkeesti muilta ketjuilta vaatteita että huhhu! Tosi usein tulee jotain H&M kopioita vastaan :D Kävin just tänään kattomassa Hunger Gamesin ja luin sen ekan kirjan ehkä 3 viikkoa sitten. Petyin leffaan mutta en mä odottanutkaan mitään kovin huimaa kun oon tottunu siihen että kirjat on aina parempia. Just niinku joku edellinen kommentoija sanoi, leffa jäi myös mun mielestä aika pintaraapasuksi.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:31

   joo toi on välillä hauskaa miten monessa kaupassa on täsmälleen samat vaatteet.. samoilta tehtailtahan noi kaikki tulee…

 • Reply Emma lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 11:10

  Aaaaah, Jennifer Lawrence oli täydellinen Katniss leffaversiossa! Mun mielestä jo sen takia se leffa on ainakin katsottava :) On muutenkin välillä tyhmää verrata kirjaa ja leffaa toisiinsa kun niihin aina täytyy syystä tai toisesta tehdä muutoksia. Kirjassa ja leffassa on kuitenkin aika erilaiset kerronnan keinot :) Mä kyllä tykkäsin leffastakin vaikka olin lukenut kirjat ennen katsomista ja tykkään niistä ihan sikana!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:32

   niihän ne on ja kaikkien mielikuvitus toimii niin erilailla, että kirjan kanssa kun saa luoda oman mielikuvansa siit maailmasta ja sit ohjaajan mielikuva ei vastaakkaan yhtään sitä jne..

 • Reply iiva lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 11:56

  Minä, ”kirjoista tehdyt leffat on perseestä”, olin sitä mieltä että Nälkäpeli-leffa oli oikeasti onnistunut! Nyt hipsit vaan katsomaan sen, leffa ei raiskaa kirjan juonta tai mitään! :D

  Ja AH rakastin kans Nälkäpeliä niin paljon että kipeetä teki kun ne oli kaikki luettu (tietty sama tapahtuu aina kun luen niitä uudestaan)! :P

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:32

   joo mä olin kans ihan superpositiivisesti yllättyny!

 • Reply Sose lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 12:03

  Hei tosi nätti toi mekko sun päällä, ja koko asu on jotenki harmoninen tolleen hiukset ylhäällä ja ihan ku sul ois jotain mekon punasista huulissaki :) Kaunis!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:32

   kiitoksia :)

 • Reply tsipe lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 12:38

  Ite oon noi nälkäpelit lukenu joskus kaaauan sitten, niin en enää muista kunnolla juonesta, just mietin iteki että uskaltaako sitä elokuvaa katsoa :-D jospa se olis ihan hyvä!
  Mutta yks kirja minkä luin tuossa syksyllä oli sellanen ku Delirium – rakkaus on harhaa. Lauren Oliver on kirjoittanut. Mää tykkäsin, vaikka olikin ehkä vähän teinirakkaushömppää, mutta silti oli mielenkiintoinen. ei tosin oo sarja, mutta tosta tulee vielä jatko-osia :) jotenkin tossa oli jotain samaa kuin nälkäpelissä. kirjan takakannen kun luin ni suhtauduin vähän skeptisesti mutta oli silti yllättävän koukuttava, joten suosittelen antamaan mahiksen!
  tuosta löytyyki toi takakannen selostus:
  http://fi.risingshadow.net/library?action=book&book_id=6367

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:33

   tota on nyt niin paljon kehuttu et siihen on kai pakko tarttua seuraavaks!

 • Reply Ansu lauantai, maaliskuu 31, 2012 at 12:54

  Mie suosittelen tutustumaan Alexandre Dumaksen Monte Criston kreiviin, jos kirja ei vielä oo tuttu. Loistava romaani kaiken kaikkiaan! Mukanahan on paljon kostoa ja rakkautta ;) Mun mielestä ainakin on romaani, jonka jokaisen pitäisi olla lukenut :D

  Yksi mielenkiintoinen kirja on myös Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo. Aluksi kirja voi tuntuu vähän sekavalta, mutta siihen pääsee hyvin kyllä mukaan. Kirjassahan Claire rakastuu Henryyn, joka kärsii aikasiirtymätaudista. Henry saattaa kadota yhtäkkiä paikasta a paikkaan b ja palata takaisin paikkaan a vanhempana tai nuorempana kuin mitä lähtöhetkellä oli.

  Vähän tunnustusta pitää antaa myös rakkaaseen naapurimaahan. Jos dekkarit uppoo, niin kannattaa tutustua Stieg Larssonin Millenium-trilogiaan.

  Tuossa on mun tän hetken lemppari kirjat/kirjasarjat.

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:34

   juu larssonit on luettu kai viidesti läpi :D

 • Reply dumdumdum sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 00:51

  Mulla on jo hetken ollut huono omatunto kun en ole sulle mitään kommentoinut, mutta en ole keksinyt mitään kirjoittamisen arvoista :) Olen siis hengissä! Oletan, että mietit aina puoli yötä jos vakkarilukijoista ei kuulu pitkään aikaa mitään…

  ”(tää on taas se hetki, kun saa kertoa mitä luen seuraavaks)” oli selvästi suunnattu mulle :D Laitan kuitenkin listan vasta kun käyn kirjastossa ja kiertelen katsomassa mitä sulle suosittelisin.

  Itse luin Nälkäpeli-trilogian reilu vuosi sitten ja kyllä mä siitä ihan tykkäsin, mutta ei se silleen kunnolla kolahtanut. Leffan katson varmaan vasta dvd:ltä.

  Mä en oikein pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka vertailee elokuvaa ja kirjaa keskenään. Nehän on kaksi täysin eri formaattia! Kumpi on parempi parsakaali vai traktori? Ihmisen mielikuvitus on rajaton ja jokainen luo lukemansa tekstin perusteella sen oman ”oikean” maailman.
  Kyllä voi arvostella, että päähenkilö näyttelee yhtä hyvin kuin Paris Hilton House of Waxissa, mutta turha valittaa jos näyttelijät ei vastaa yhtään sitä omaa mielikuvitusta. Ja videokameroiden luvattuna aikana jokainen voi tyttöjen illassa kokeilla miten saadaan ympättyä 350 sivua tekstiä sataan minuuttiin, ilman että yhtään tärkeää kohtaa jää pois ja juoni etenee elokuvamaisesti. Anteeksi avatutuminen :)

  Ja jos et ahdistunut ihan täysin jo muhun, haluaisin kommentoida muutamaa sulle ehdotettua kirjaa.
  Itsekin meinasin vinkata sulle noista Cassandra Claren kirjoista. Nuorten kirjoiksi hyvin kirjoitettuja, hienoa tekstiä, hyvä juoni ja Jace <3

  J.R Ward voisi myös olla kokeilemisen arvoista. Kertoo vampyyrien veljeskunnasta jotka vuorollaan löytävät Sen Oikean, mukana vähän taistelua ja paljon seksiä. Ja seksikohtaukset… sanooko Reginan Naisen unelmia mitään? Lue ehdottomasti englanniksi! Itsekään en ymmärrä ihan jokaista sanaa, kun luen enkuksi ja välillä nuo suomennukset saa kiemurtelemaan joko ahdistuksesta tai naurusta. Jos miehen elintä kuvaillaan sanoilla "ranteenpaksuinen lihasalko" ei se ainakaan tässä lukijassa herätä ooh-reaktiota. En sitten tiedä miten tuo on ollut enkuksi, en olis sitä ehkä edes tajunnut :D Miinuksena että neljännestä osasta eteenpäin alkavat huonontua.

  Yön talo-sarjaa en jaksanut lukea kuin ekan osan, netissä sanovat parantuvan kolmannen osan jälkeen, mutta tuo eka oli niin tyhmä! Monesti mietin, että olisin itsekin kirjoittanut paljon paremmin. Jos innostut niin kerro toki parantuuko jatkossa :)

  Ally Condien Tarkoitettu-trilogiasta eka osa luettu, tästä pidin ihan kohtalaisesti. Ekassa osassa ei vielä päästy vauhtiin, mutta ehdottomasti odotan, että saan lukea seuraavat osat.

  R.R. Martinin Tulen ja jään laulu-sarjaa olen lukenut kaksi osaa. Hyvin kirjoitettua fantasiaa, mutta kamalan hidastempoista ja jokaisessa kirjassa on tekstiä valtavasti. Minä en paksuja kirjoja pelkää, mutta toinen osa yli 800 sivua ja tekstiä joka sivulla varmaan tuplasti verrattuna normaalikirjaan. Henkilöitä on ihan tuhottomasti ja jokainen luku kerrotaan eri henkilön silmin. Kyllä nämä vähän koukuttavat, mutta seuraavaan osaan jaksan tarttua vasta ehkä syksyllä.

  Mitä enemmän lukee sitä vaikeampi löytää hyviä kirjoja :)

  Mä yritän kommentoida jo ennen kesää, mielellään sen kirjalistan kanssa.

  P.S Hawaii Five-0 alkoi tänä yönä uusintana alusta, ajattelin antaa tälle nyt uuden mahdollisuuden. Ekalla kerrallakin yritin tätä katsoa, mutta jotenkin se sitten jäi…

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:25

   Hahaa, itseasiassa kun siihen kiinnittää huomiota että joku vakkarikommentoija ei oo kommentoinu hetkeen ni huolestun aina kauheesti et mitä oon tehny ku lukija on selkeesti lopettanu lukemisen :D

   Mulla on ihan kauheet viekkarit ku jätin mun conversesukat kotiin, ettei ne vaan katois matkalla ja nyt mulla on vaan ikävä niitä koko ajan :D

   ja kirjalistaa ootellessa!

   five-0 on ihan uskomattoman huono sarja, mutta rakastan steven ja dannon keskinäistä läpänheittoa (ja tietty dannoa <3)

 • Reply nau sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 13:26

  Ootko lukenu black dagger brotherhood- sarjaa? :) Ite oon täysin koukuttunu niihin ja ovat ehdottomasti lemppareimpia kirjoja mulle.. Niitä on vissiin 8 kirjaa jos oikein muistan.. Kokeile ihmeessä lukea jos nappais :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 08:10

   en oo :) täytyy koklaa!

 • Reply A sunnuntai, huhtikuu 1, 2012 at 20:37

  Itse olin ihan varma et se leffa tulee oleen jotain skeidaa, pelkäsin ihan hirveesti että petyn kun sitä on kehuttu niin paljon. Yleensä kun tämmösiä kehutaan meen ihan intopiukeena leffaan ja tuun sieltä ihan musertuneena et ”ne pilas ton”.
  THG leffan jälkeen oli jotenki kumma olo, se oli yllättävän uskollinen kirjalle ja näyttelijät oli oikein päteviä mut mun mielestä jotain puuttu, en vieläkää tiedä mitä. Jotenki sitä tunnelmaa ei ihan saatu vangittua siihen. En usko että ne jotka ei oo lukenu kirjaa (kirjoja) onnistu kiintyyn niihin hahmoihin samallatavalla kun ne jotka tunsi hahmot ennestään.

  Itse huudan kans hep tossa maze runner-sarjan kohdalla, myös ton Matched (?) -kirjan oon lukenu ja se oli oikeen viihdyttävä.
  Sit sain just loppuun Lauren Oliverin Delirium kirjan ja uskallan sitäkin suositella.
  Sitten yksi kirja mitä on kovasti kehuttu on Veronica Rothin Divergent. Siitä en osaa sanoa juuta enkä jaata kun en oo kerenny lukeen, mutta monet on suositellu just sitä ja maze runneria the hunger gamesin vierotuoireisiin.

  Ja nyt muistaessa täytyy pistää kirjanmerkki tähän postaukseen (ihan mielettömästi hyviä vinkkejä edellisissä kommenteissa!!).

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 07:54

   joo nää kirjavinkit pitäis vaan kirjottaa kiltisti ylös, että ne muistais!

 • Reply hanska maanantai, huhtikuu 2, 2012 at 12:06

  nuortenkirjaosastolta löytyy munkin kirjavinkkini! maggie stiefvaterin ihmissusitrilogia shiver/väristys on ihan huippu. panttasin viimeistä kirjaa vaikka kuinka kauan kun en vaan halunnut että se loppuu. ihan topkymppimatskua!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 07:51

   miks kaikki kirjat kertoo vaan vamppyyreista ja ihmissusista? :D

 • Reply Mirette maanantai, huhtikuu 2, 2012 at 14:10

  Jos yhtään tykkäsit niistä twilighteista tai trueblood kirjoista niin testaa j.r wardin vamppisarjaa. Suosittelen! Jankutan tästä aina kaikille, mutta kukaan ei koskaan usko. Vamppeja, jännitystä ja seksiä. :D Kiinnostaa!

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 6, 2012 at 07:51

   hahah :D kuulostaa hyvältä yhdistelmältä

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post