NZ – Jäätiköitä metsästämässä

Kun oltiin selvitty delfiineistä, otettiin auton suunta kohti Franz Josefin jäätiköitä jonne matkaa oli reilu 500km. Tiet oli aika ajoin varsin mutkasia joten aikaa tohon matkaan kulu heti jos toinenkin… Onneks matkalla pysty jälleen kerran kuvailemaan vähän maisemia..

Päästiin perille puolen yön jälkeen ja kun ei löydetty ensimmäistäkään leirintäaluetta (lue= ne oli niin kaukana ettei jaksettu enää ajaa..) niin parkeerattiin auto vaan tyhjän näköselle parkkikselle…

Herättiin puol kaheksan siihen että joku hakkaa auton ikkunaa, avattiin varovasti ikkuna ja saatiin kuulla olevamme paikallisen retkeilyviraston pihassa… 20 metrin päässä kyltti jossa kiellettiin yön yli pysäköinti.. Hups. No saatiin lupa odotella sateen loppumista siinä ja jatkettiin unia…

Puolen päivän aikaan tultiin siihen tulokseen, että sade ei ota heltyäkseen ja pilvet roikku sen verran alhaalla, että se että näkis mitään mielenkiintosta, oli varsin epätodennäköstä.

Citytytön trekkauskengät

Koska Franz Josef oli ihan pilvien peitossa, ajettiin Fox Glacierille siinä toivossa, että sielä näkis jotain.. No vähän paremmin, mutta kovasti hiljasta silti.

Loppujenlopuks väsymys ja ärsytys saateeseen vei voiton ja hypättiin jälleen kerran autoon ja otettiin suunta kohti Queenstownia. 330km matka tuntu melkein lyhyeltä edellispäivän 500:n jälkeen!

Noilla teillä on melkeinpä parin kilsan välein pysähdyspaikka johon voi pysähtyä pällistelemään maisemia ja ottamaan kuvia…

Metsästettiin leirintäalue johon mennä yöks, että sai nukkua rauhassa ja jakso seuraavan päivän aktiviteetit Queenstownissa :)

Kaikki kirjoitukset aiheesta , .

12 kommenttia aiheesta NZ – Jäätiköitä metsästämässä

 1. jennny jennny kirjoitti:

  Apua, kylmiä väreitä.. Taisin juuri lisätä NZ matkakohteisiini ja etenkin juuri tuon teidän reissaaman rannikon.

 2. Pikku myy Pikku myy kirjoitti:

  Nää maisemat on niin ihanat :)

 3. Piritta Piritta kirjoitti:

  Hellurei! Ihanalta näyttää, nauttikaahan!

  Tiedoksi muuten, että hotels.comin ale ei ainakaan minulal toiminut sitä oli käytetty jo ”maksimimäärä” tms tylsää :/

 4. Merq Merq kirjoitti:

  missä viipyy postaus siitä sun superlahjasta minkä sait Mattyltä(?)

 5. Maiju Maiju kirjoitti:

  Vau noi kolme alinta kuvaa!! Ihan mielettömän upeita noi pilvet ja toi fiilis mikä välittyy niistä! Tollasia ”sateen jälkeen on poutasää” kuvii :D (mikä tää oli? en just kirjottanu tota) Kiitosta vaan sulle, nää kuvat ei yhtään helpota mun matkakuumetta.. no kesää odotellessa:) Mielettömän upeeta reissua teille ja muista ottaa miljoona kuvaa Hawaiilta!! (tarkotan hyväkroppasten miesten paljaita yläruumiita)

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.