Current Location: Franz Joseph Glacier

Hellooouu!

Kaks päivää autossa asumista takana ja edelleen elossa :D Oon oikeestaan aika fiiliksissä tästä, tai mielummin nukkuu autossa ja näkee enemmän saarta. Nää maisemat vaan oon niin mielettömiä, jälleen kerran sellasia mitä ei vaan kameraan saa tallennettua. Joudun vissiin tekee tän saman maailmanympärireissun uudestaan, koska tännekkin on päästävä uudestaan.

Tää ois kiva kohde poikaystävän kanssa ja nyt voinki sit alkaa valitsee seuraavaa miekkosta sen perusteella, kuka lähtee mun kanssa Uuteen-Seelantiin Campervaneilee. (Mulla on yks tietty herra mielessä, mutta koska se on niin aivokuollu ettei voi vastata mun viestiin niin kattelen sillä silmällä tota viereisessä pöydässä istumaa söpöä pipopäätä) (ja se Prinssi Harryki ettii rakkautta..! Käviskö joku sanomassa sille, että yritän ehtiä Lontooseen oikein pian!)

Oonpa mä onnellisen näkönen :D

 

Jos nyt lähtisin vaikka ihmettelemään noita jäätiköitä ja lopettaisin tän nettishoppailun…

Kaikki kirjoitukset aiheesta , .

11 kommenttia aiheesta Current Location: Franz Joseph Glacier

 1. purnu purnu kirjoitti:

  Moi:) pakko kysyä hyvinkin loogisesti tähän väliin, että onko liput mötleyn hkin keikalle jo ostettu?:)

 2. Heli Heli kirjoitti:

  Sun blogi tulee jo mun uniin:D Näin viime yönä unta mattystä:D jostain syystä me oltiin yhesä ja suunniteltiin häitä sulta salassa ettet loukkaannu että se onki ottanu toisen suomalaisen naisen:D

 3. hippi hippi kirjoitti:

  moi! meillä täällä kotosuomessa alko tällä viikolla uus tv sarja nimeltään iholla, en tiedä ootko kuullu, mut siinä on henkilö nimeltään Heli, josta tulee ihan hirveen isot mer-fibat!:D se muistuttaa sitä tai sä muistutat sitä, et hirveesti ulkoisesti, mutta käyttäytyminen ja elämän rakkaudesta haaveilu yhdistää teitä!:D

 4. olivia olivia kirjoitti:

  meri onks kukaan koskaan kertonu sulle että oot ihana ! <3 oot nimittäin sellanen päivän piristäjä ainakin mulle ja varmaan miljoonalle muulle :) en jaksa ikinä kommentoida mutta aina nauran ja itken (hyvällä tavalla… kai?!??!) sun teksteille ja kuolaan sun miehiä. kiitos siis ihan mielettömästi tästä blogista ja teksteistä ja kuvista (vaikee arvata mistä kuvista erityisesti xd) ja kaikesta muusta !!! oot ihana, keep going ja toivottavasti nautit joka sekunnista siellä maailmalla !! :)

 5. yapu yapu kirjoitti:

  dear God, mikä muka !!!!!!

  IHANA IHANA IHANA ^^ :^)

 6. mimi mimi kirjoitti:

  ihana kuva! nätti sinä ja nätti on kyllä kieltämättä toi maisemakin :)

 7. Sanna Sanna kirjoitti:

  Hei niin mistä nettikaupasta ostat aina sitä Karoteenia? :) Vois olettaa, että se kauppa on halvin sillon tai ainakin muutenvaan parhaimmaks todettu? Mitä merkkiä käytät, ja suositteletko? Miä oon miettiny, että kun ihan joka perhanan kesä palan tosi helposti, enkä rusketu ainakaan mitenkään tasasen nätisti, niin nyt ainakin ulkomaanmatkan myötä vois ruveta popsimaan karoteenia ihan vaan testiks, että auttaako se mittään. Se on nimittäin aika hyvä saavutus jo, että jos käy piknikillä Suomenlinnassa elokuun puolessavälissä ja onnistuu polttamaan poskipäänsä…

  • Meri kirjoitti:

   fitnesstukusta saa betagranattia joka on kaikista vahvin noista joten vaikutuksen siina pitais olla myos voimakkain :) niita saa ihan hyvin kaupoista kans, kato vaan etta etta se karoteenin osuus on korkea, normaalisti niissa on 6mg sita kun esim noissa betagranateissa on 25.. :)

 8. nomad kirjoitti:

  Oisit nyt edes laittanu kuvan siitä jäätiköstä (meitä kaikkia ei niin kiinnosta detox-laastarit ja rintsikat).

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.