Bangkok by night

Nyt toimii taas tekniikka niin pääsee päivittelee, en eilen päässy ollenkaan rantapallon sivuille, tiiä missä vika…

Heräsin eilen siihen että kurkussa jo viikon viihtyny kaktus oli isompi ku koskaan ja kuumeolo pahempi kun kertaakaan, niinpä siinä vaiheessa kun herätyskello soi, en tuntenu mielenkiintoa sängystä poistumiseen. Koska Anna oli aika samoilla linjoilla, jatkettiin nukkumista vielä muutama tunti, kunnes olo oli sen verran inhimillinen että pääs syömään ja liikkeelle.

Moni oli suositellu Bangkok nähtävyydeks Baiyoke Hotellin maisemia, kyseessä on siis Bangkokin korkein rakennus, reilu 300m korkea torni josta näkee.. no kauas.

No jopa on pikselimössöä. Mä en vaan saa mun järkkärin asetuksia niin, että tulis pimeessä hyviä kuvia. Sen takia otin mukaan pokkarin joka pystyy ees vähän parempaan, mutta en mä näihinkään oo tyytyväinen. Rantapalloooooo, voisitteko lähettää mulle yhen kuvaustaitosen miehen?

Kun oltiin ihmetelty tarpeeks 360′ pyörivää Sky Walkkia 84. kerroksessa, lähettiin kattelee Bangkokin iltamarkkinoita ja backbacker ghettoa Khao San Roadille.

Ihmeteltiin menoa ja meininkiä, käytiin muutamalla drinkillä, yäkkäiltiin grillatuille torakoille ja lähettiin kotiin nukkumaan :D Hitto mitä mummoilua. Ärsyttää mennä tälleen puolivaloilla, fiksuinta varmaan ois nukkua muutama päivä, mutta kun ei malta olla paikallaan ja nököttää hotellilla… Jos tää nyt tästä menis ohi.

Mutta siis joo, Toi Bayioke Tower (II) kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa, siellä on rafla/baari myös, me tyydyttiin tohon pelkkään näköalatasanteeseen. Yöelämä näytti mielenkiintoselta. Sekotus Balin kutan sitä kännistä teiniä / keski-ikäsiä miehiä thai tyttöjen kanssa ja niitä pellavahoususia rasta-travellaajia.

Voin muuten kertoa, että sen jälkeen kun on käyttäny 2 vuotta 17″ konetta, niin kirjottaminen tällä 10 tuumasella on ihan helvettiä :D Tää on tosi kätevä nettisurffailuun jne, mutta kuvien käsittely ja bloggaaminen on ihan perseestä :D Ehkä tähän tottuu jossain vaiheessa, mutta tää alku on kyllä ollu kirosanojen värittämä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Sartsa lauantai, helmikuu 4, 2012 at 19:47

  Onpas kökköä, kun reissu alkaa kipeänä :(
  Suosittelen piipahtamaan pikaisesti jollain thai-tohtorilla.
  Itellä viime vuonna Thaikuissa asuessa oli sadekauden aikaan jatkuvasti jotain flunssaa ja ainaskin meijän pikku kylän Thai tohtori-Somboonin tropit olivat vähän turhankin tehokkaita:D.
  Tsemppiä sinne!

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:56

   pyysin tänää apteekista jotain kurkkutabletteja ja mulle iskettiin käteen joku tosi dodgyn näkönen paketti.. iskin pillerin suuhun ja jo hävis kurkku kipu, pienenä sivuvaikutuksena tosin en tuntenu mun kieltä seuraavaan kolmeen tuntiin :D

 • Reply Katri lauantai, helmikuu 4, 2012 at 21:04

  Siis mitenniin ilmaset postarit? Yritin tilata ja kyl se mulle postarimaksua tunkee koko ajan :( Tarviiko siihen jonkun tietyn koodin?

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:49

   no voi paska :( mä olin ihan intopinkeenä et sattupa kivasti ja nyt se ei sit muka toimikkaan :( yritin kattoa netistä, mut en löytäny.. Mulle tuli sposti sieltä jossa tosta luki ja kerkesin jo sen poistamaan :( ehkä mä sit vahingossa vaan huijasin.

 • Reply Thinkit lauantai, helmikuu 4, 2012 at 22:26

  Haha, ei varmaan haittaisi, jos tää kuvaustaitoinen mies sattuisi olemaan myös kuvankestävä? ;DD

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:47

   juu en laittais pahitteeks

 • Reply noona sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 02:12

  Meinasin jo Annan samoihin by night-kuviin vastailla mutta sitten sohva ja Glee vei voiton.. Eli JALUSTA, mimmit! Kasi ei koskaan oo noissa yokuvissa niin vakaa, etta sais tarpeeksi pitkan valotusajan, jolloin niista kuvista tulee aina snadisti tarahtaneita tai sitten vastaavasti liian lyhyella valotusajalla vaan kehnompia. Kameran oma salama ei myoskaan riita, sen kantama on usein ihan saalittavan lyhyt, musta tuntuu etta J:n panasonicin pokkarissa on parempi kuin mun jarkkarissa.. Ulkoisen salaman mukana raahaminen on ainakin mun kuvaamiseen viela liian hard corea, mutta sellasen pienen monkey-tripodin ostan kylla seuraavalle reissulle, niin monta arrapaata tuli Kalifornian yokuvia ottaessa paastettya! Hauskaa reissua ja voimia flunssan selattamiseen! Taalla vaivaa kesaflunssa myos :/

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:47

   totta.. Oon joskus miettiny et haluisin sellasen minijalustan, mut toimiikohan ne sit myös järkkärissä? vai onks se liika painava… Luulis täältä jostain löytyvän, täytyy metsästää…

   • Reply noona maanantai, helmikuu 6, 2012 at 00:11

    Kylla taalla nakyy ainakin paljon porukkaa kuvaamassa noilla pienilla ”joustavilla” tripodeilla ja jarkkarilla, ei toki minkaan massiivisen objektiivin kanssa. Sita olis vaan niin helppo kuskata mukana.. Toisaalta, kun mokilla Kuusamossa kokeiltiin iltahamyssa ihan kunnon jalustaa, niin mieli tekis sellastakin.. Vaikeaa ;)

    • Reply Meri torstai, helmikuu 9, 2012 at 15:53

     okei, no pakko kokeilla et jaksaako se ton mun putken kantaa… hitto ku ei kerinny käydä bangkokista ostamassa sellasta :( No ehkä tääl jostain sellanen löytyy….

 • Reply NannaK sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 08:40

  Ostitko uuden koneen reissuun? Jos ostit niin saako udella mistä löyty? Mäkin oon tosiaan lähdössä reissuun ja hakusessa olis pieni ja halpa kone..ei jaksais kauheeta etsimistä :D

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:46

   Joo ostin.. Ostin Gigantista maksoin 269.. Googlailin noita aika paljon ja samsungien miniläppäreitä kehuttiin tosi paljon, niissä on tosi hyvät akun kestot jne…Kannattaa siis kattoo gigantti ja verkkokauppa.com ja tollaset :) Mä oon tykänny tästä omasta samsungistani kyl paljon vaikka näytön koon kanssa hermo meneekin :D

 • Reply Päivänen maanantai, helmikuu 6, 2012 at 20:02

  Miksi mä luulin, että noi tuk tukit on semmosii kärryjä, joita vetää ne ”kuskit” kävellen tai korkeintaan polkupyörällä ? Aattelin että voi raukkoja, ku joutuu raahaamaan turisteja, miten ne jaksaa. Milläköhän aikakaudella mä elän ? :D Mutta joo, kivan näköstähän tuolla. :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 9, 2012 at 15:29

   hahhaa, to be hones nii mäkin! Tai et ne on ees jotain pikkumopoja, mut noi oli kyl vähän muuta

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post