And the city don’t know that the city is getting

Hellureii

Terkkuja Bangkokista! :) Saavuttiin tänne aamulla vähän seiskan jälkeen. Mulla oli elämäni varmaan hirvein lento, kuumeessa lentäminen on aina yhtä hirveetä. Lisäks törmäsin kokonaan uuteen ilmiöön: lentomatkustajiin jotka on on ihan tuhannen kännissä. NIIN RASKASTA. Olin salaa tyytyväinen, että ne pahimmat örveltäjät oli ruotsalaisia… Tosi kivaa havahtua siitä kevyestäkin unesta siihen et kaks ruotsalaista akkaa huutaa ja riitelee siinä’ penkin vieressä.

Nojoo, perille päästiin, ei niin hyvin levänneinä ja kun selvittiin passintarkastukset sun muut, niin alkoki ehkä tunnin taksimatka hotlalle. Varasin hotellin kolmen minuutin tutkimisen jälkeen aika randomilla. Kattelen hotels.comista yleensä hotlat vaan sen perusteella mitä hotelli on saanu arvosteluja vierailta ja tällä tais olla 4 tähteä. 

Ihan luksusta! Netti on nopee joten saa ainakin täällä olon päiviteltyä  varmaan aika hyvin päivittäin. Helpompaa siirtää kuvat koneelle ja kirjottaa päivän jutut näin illalla, muistaakin vielä jotain :) Voin siis suositella ihan koko sydämestäni tälleen puolen päivän perusteella :D Hotelli on nimeltään Bally’s Studio Suites Sukhumvit, ja hotels.comin kuvat + tiedot hotlasta löytyy täältä

Otettiin pienet päiväunet ja lähettiin ihmettelemään kaupunkia. Ensimmäinen fiilis oli ihan superjees, täällä on ehkä niin paljon länkkäreitä ja pohjoismaalaisia, että blondina ei saanu yhtään niin paljon huutoja peräänsä kun esim Singaporessa ja Indoissa.


Suunnistettiin meitä lähinnä olevaan kauppakeskukseen Terminal 21:een. Kyseessä oli 5 kerroksinen ostohelvetti jossa oli varmaan 300 kauppaa yhessä kerroksessa. Pyörittiin sielä aikamme ja jotain pientä tarttu mukaankin..

Uusia huiveja!

Kiinalainen uus vuos näkyy täällä koristeissa varsin voimakkaasti…

Toi kauppakeskus oli rakennettu niin, että jokaisessa kerroksessa oli oma kaupunkiteema.. Vaikee arvata varmaan mikä tän kerroksen teema oli? :)

Mä sovin jo itteni kanssa, että tuun tänne viel uudestaan niin että ei tarvi kantaa kaikkia ostoksia selässään, vaan saa rauhassa hamstrailla kaikkea pientä ja söpöä krääsää. Tyhjän matkalaukun kanssa tänne ja ostan kaikkea pinkkiä ja söpöä.

Mua himottaa toi kuvan oranssi laukku ihan suuresti… Olin niin keskittyny kuvaamaan sitä etten viittiny kysyy esim hintaa..

Myöhänen lounas sushibaarissa… Oon laajentanu mun kanasushin myös lohi-avokadoon! Niin reippaasti majoneesia ettei lohi maistu (täällä päin maailmaa se ei kyllä maistu muutenkaan..) kalalle!

Jokainen Bangkokia käsittelevä opas on suositellu MBK-nimistä kauppakeskusta joten kun oltiin terminal 21 käyty silleen päällisin päällin läpi, niin seikkailtiin skytrainilla MBK:lle. Täällä autoliikenne on aika helvetistä joten kannattaa suosia tota junaa, joka on nopee ja edullinen…

Astuttiin sisään johonkin randomkauppaan ekana ja mulla tuli mieleen lähinnä Century 21:n pettymys Nykkissä.. Kun päästiin pois siitä kaupasta niin selvis, että kyseessä oli viel vähän isompi kauppakeskus kun edellinen. Sellanen josta olis löytyny varmaan ihan mitä tahansa ois keksiny tarvita. Paljon tuolla oli feikkivaatteita/laukkuja mut myös lisää sitä pientä krääsää… Jalat alko olee sen verran väsyneet, että ei kyenny niin paljoa kiertämään kun ois ehkä halunnu.. Etittiin siis vaan kauneushoitoja ja heittäydyttiin nojatuoleihin nauttimaan pedikyyristä ja jalkahieronnasta. Parasta!

MBK:lta otettiin tuk-tuk takas hotellille. Yllättävän hauska matkustustapa ja huomattavasti nopeempi taas kun taksi vaikka tonkin kanssa sai liikenteessä seistä.. No liikennesäännöt tuntuu olevan aika suurpiirteiset ja välillä ajettiin vastaantulevien kaistalla..

Hoidetut varpaat! Tehäänköhän varpaille jotain kauneusleikkauksia?

Ennen sänkyihin hautautumista läppäreiden kanssa käytiin ihmettelemässä vielä hotellin uima-allasta… Toivottavasti huomenna on aurinkoinen päivä, että pääsis ees hetkeks palvomaan aurinkoa tonne…

Sellanen eka päivä täällä! Palataan taas huomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

77 Comments

 • Reply Eve keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 19:09

  looking goood :) hyvää reissua muutenki!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:04

   kiitoksia!

 • Reply Eve keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 19:15

  Bangkok on kiva paikka, toivottavasti viihdytte :) Ja isoja ostoskeskuksia siellä on tosi paljon, joten shoppailtavaa varmaan riittäis. Ja hei, jos oot menossa varpaille tekeen kauneusleikkausta niin mä voin liittyä seuraan pitkillä ja vinoilla varpaillani :D

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:03

   mä aion ettii varpaisiin erikoistuneen kirurgin viel joskus :D

 • Reply anon keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 19:27

  Kai tajuat että toi oranssi laukku on iha yhtä lailla feikki?

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 19:59

   mun mielestä siinä on eroa onko jossain samantyylinen laukku kun mitä joku suunnittelija on tehny vai lukeeko niissä se chanel.. ;)

   • Reply imlacking torstai, helmikuu 2, 2012 at 00:56

    Oon kans joskus miettinyt tota, että ihan eri asia ostaa vaikka joku samantyylinen laukku (toisinaan riippuu hieman laukusta) kuin se, että laukussa lukee joku nimi, esim. Chanel, LV ym.. ja se onkin feikki.

    • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 08:58

     no siis kun ihan henkkamaukat ja ginat tekee samanmallisia laukkuja ku isot suunnittelijat. Jos ostan ginalta tikatun laukun, niin en koe ostaneeni feikkichanelia..

 • Reply salla keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 19:48

  teillä vähän eri meininki tossa matkustamisessa ku yleensä maailmanympärimatkaajilla :D mut eihän siinä mitään vikaa oo, jos kerta rahaa on!
  pitäkää hauskaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:02

   tehään tästä omannäkönen rtw :) eikä tossa juuri oo kukkaro viel kärsiny :D

 • Reply silva keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:06

  Heiii ei hitsi, me oltiin kuukaus sit kans Bangkokissa ja hotelli oli kans Sukhumvitissa, President Palace ihan siinä holleilla! Suosittelen menemään sky trainilla (Nanan asema, hahah ne sanoo sen nanan aina tosi hassusti) käymään Chit Lomissa ja Siamissa, siinä on Siam Paragon luksuskauppakeskus, siis kaikki huippumerkit Chloésta YSL:än! Mut jos haluaa todella ostaa jotain, Paragonin ihan vieressä on sellanen Center, en tarkasti muista sen nimeä mutta esim Topshopin näyteikkunat näkyvät kadulle asti, ja tää on siis aivan Paragonin vieressä! Täällä on jättimäinen Forever 21, ja myös Stradivarius, Bershka, Zara yms… Suosittelen! Ja Paragonin alakerta on sitten aivan tajuton… Aivan hullun kokoinen ruokaosasto ja nams mitä ravintoloita! Ihanaa sushia ja oikeastaan kaikkea, mitä voi ihminen haluta :D Ja tosiaan, käytiin myös MBKssa, joka oli tosiaan aivan ala-arvoinen ja järkyttävä! Muistakaa tinkiä tuk-tuk -matkasta, viidelläkympillä paikallista rahaa saa pitkän matkan, ei kannata uskoa sitä pariasataa mitä kuski turisteille tyrkyttää ;) Siinä Sukhumvit streetillä (vähän President Palacesta vasemmalle eli päätietä päin) on sellaninen Raintree-niminen spa/massage-paikka, jostai sai aivan ihanan tunnin jalkahieronnan, maksoikohan ehkä 9euroa! Huoneessa oli pieni suihkulähde ja aivan rauhallinen tunnelma, taisin nukahtaa siinä laiskanlinnassa :D Ihanaa matkaa teille!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:16

   VOI PERKELE SUN KANSSA. Me tänään just tultiin siihen tulokseen että täällä ei oo bershkaa :D se siitä sit. Katteltiin sitä Paragonin keskusta Siamin juna-asemalta.. huomenna vissiin myös poistutaan ko asemalta :D Laitan sulle sähköpostilla mun tilinumeron ja summan paljon tuhlaan sinne huomenna, vaadin korvauksia! :)

   Kiitos miljoonasti vinkistä, tietääpä missä huominen päivä kuluu….

   • Reply silva keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:25

    hahaha eiikä! Nonii suosittelen ihmeessä pientä dallailua siellä, ette varmasti poistu ilman ostoskasseja :D verrattuna sukhumvitiin siam ja chit lom on niitä ”parempia” alueita, ja musta ainaki oli ihan mukava päästä vähän kauemmaksi niistä kapeista turistikrääsän täyttämistä tienvieruksista! Mutta oioi nauttikaa kovasti matkasta! Bangkok on kyllä mahtava, vielä kun pääsis kattomaan Thaimaan rantoja :)

    • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:57

     joo mä suunnittelin et seuraavalla lomalla viikko tääl ja sit kaks jossain rannalla :)

 • Reply KatiC keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:11

  Ootko ajatellut, että syy, miksi tuore kala aasiassa ei maistu ’kalalta’ on se, että Suomessa kala ei IKINÄ ole tuoretta? Tai miksi hedelmät ei siellä aiheuta allergisia oireita? Oiskohan, että kun niissä ei oo kaikkea sitä myrkkyä, jota siihen on isketty, jotta se selviäis kauppoihin Suomessa… On ihana asua Suomessa, mut ruoka ei oo meidän ykkösjuttu.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 10:10

   mä ymmärrän että hedelmät ei oo tuoreita, mutta eikö kalan pitäis olla tuoretta?

 • Reply Hanna keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:12

  haha, toi varvaskommentti:D mulla on oikeesti nätit ja söpöt varpaat, mutta mua ihan ärsyttää, että miks se ainut paikka, jolla ei oo mitään välii, on nätti?:D on mussa toki muutakin nättiä, mutta esim jäätävät nakkisormet. jos mua joskus kositaan, niin pyydän varmaan laittaa sen sormuksen sit varpaaseen. tai jos löydät sen varpaiden kauneuskeskuksen, niin tuun sinne leikkauttaa sormet. tai mulle kyllä riittäis ihan vaan sormien rasvaimu.

  mut hauskaa reissua!:)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 10:01

   varpaisiin ja sormiin erikoistunu kauneuskirurgiakeskus ois ihan huikee!

 • Reply säppä keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:18

  vinkkinä teille, et noi tuktukit yrittää sit vetää turisteilta aina ihan ryöstöhintaa. paikalliset, bangkokissa pitkään asuneet kaverit ohjeisti meitä viime syksynä kun oltiin mestoilla, et käypä hinta on max. 40-50 batia suurinpiirtein ihan sama mistä matkasta – meille överein yritys oli jotain 1000 batin luokkaa :D ja vielä se, että taksit on halvempia lähes aina, kunhan huolehtii, et mittarin mukaan mennään. mut onhan noi tuktukit kyl aika hauskoja menopelejä :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:59

   joo huomattiin :D aa kuvittelin et tuktukit ois ollu takseja halvempia, mut hyvä tietää :)

 • Reply liisi keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:19

  Mietin vaan, että kävitkö Singaporessa jossain jätti ostarissa?:):) Hyvää matkaa !!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:58

   kävin parissakin… nimiä en kyllä enää muista :D

  • Reply Siw torstai, helmikuu 2, 2012 at 15:09

   Mee Orchard Roadille, sen varrelta löytyy vieri vierestä toinen toistaan hienompia ja isompia ostareita! ION Orchard on mun lemppari! Alemmissa kerroksissa ”normikaupat” eli Stradivarius, Topshop ym. ja ylemmissä luksus.

 • Reply jennny keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:29

  Mistä toi sun vaaleanpunainen seeprahuivi on? Se minkä ostit. Itse ostin viime keväänä samanlaisen laillisten kopioiden kaupasta eli Primarkista.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:57

   jostain pikkuliikkeestä jolla ei varmaan ollu ees nimeä :D

 • Reply Ella keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:29

  Huikeeta reissua teille tulee olemaan varmaan mahtavaa! Omaa samanmoista odotellessa tsin vuoden mittasta…

  Aiotteko muuten koko reissun matkustaa hotelleissa vai ootteko myös guest houseissa, hostelleissa vai ehkäpä couch surffaatteko?:)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:56

   oi ihanan pitkään oot reissussa! Mulla ei pää kestäis varmaan noit pitkää reissua, hatun nosto kaikille jotka siihen pystyy!

   hostelleissa ollaan ihan varmasti.. couch surffaus on ajatuksena niin pelottava etten tiiä uskalletaanko :D

 • Reply eve keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:33

  hei tosi hyvää reissua teille! kuin kauan ootte aina yhessä maassa? :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:55

   vaihtelee aina kohteittain :)

 • Reply Ande keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 20:38

  Tästä se lähtee! Onnea matkaan ja ennen kaikkea turvallista reissua molemmille.
  Kai muistit vetää oltermanniöverit yms. ennen lähtöä? ;)

  p.s. Aakkosia odotellessa…vink, vink, parasta viihdettä ;D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:55

   hahaa, mä yritän vältellä kaikkia miehiä tän reissun aikana, mut saapi nähä…

 • Reply jonnajonna keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:10

  Oi vitsit, näyttää niin siistiltä ! :) tää teijän maailmanympärysmatka on muutenkin niin mieletön juttu, ja koska tulevaisuudessa samasta asiasta haaveilen niin en voi muutakun olla ihan törkeen innoissani teijän puolesta :D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:54

   no ehkä meijän reissusta saa jotain ideoita :) ja ihanaa että jaksat olla innoissas, mekin ollaan :D

 • Reply vuokko keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:15

  voi vitsi, näitä lukiessa tulee hirvee himotus päästä ulkomaille!:D ja oon vähän huolissani siitä, että selviätkö toukokuuhun asti tolla yhellä rinkalla…(; itellä varmaan menis max 2 viikkoo ja olis pakko lähtee kotia kohti kun ei nää pystyis kantamaan tavaroita:D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:52

   joo mäkin, todella huolissani :D mutta varmaan jossain vaiheessa lähettää jotain kotiin anyway.. en vaan haluis lähettää ihan vielä :D

 • Reply JaanElin keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:16

  Ei saatana. Bongasin nuo Jeffrey Campbellin Lita-kengät jenkkien lipun kuosilla pari päivää sitten netistä ja nyt sinä olet näpsinyt niistä kuvia noin läheltä ja kävellyt vain niiden ohi! Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mä en kestäääää! Katsoitko paljon niistä pyydetään sielläpäin?

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:44

   en kyl kattonu yhtään noiden hintaa :(

 • Reply emilia keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:16

  hei monen litran rinkka sulla muuten on?

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:44

   oiskohan toi 60 + 10…

 • Reply Sanna keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:35

  Tästä tulee kyllä niin hyvä. Teille kokemuksena ihan mieletön, mut jotenkin täällä ruudun takaa on kans semmosta innostusta et huhhei. Melkein ku ite pääsis reissuun! Tai no ei kyllä, veikkaan että kun ootte kolmos-kohteessanne niin meikä on jo yhet lentoliput jonnekki tilannut.

  Ja hittolainen ku joutuu sitäkin kipristelee et minne te aina meette! Mä en harrasta jännitysmomentteja, reality-ratkaisut täytyy googlata ja kirjoista lukee aina vika sivu.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:42

   joo voit tulla moikkaa mua johonki!

 • Reply Laura keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 21:51

  MBK on ihan hirvee paikka… Miljoona kauppaa ja miljoona ihmist ja pelkkää krääsää!! Ainut mistä mä siellä hullaannuin oli sellanen ravintolamaailmasysteemi mis sait sellaselle kortille 2000 bahtia ja pois mennes maksetaa. Sit sielt sai tilailla kaikkee nannaa ruokaa mm. italialaista, intialaista, kreikkalaista, thaimaalaista, vietnamilaista ja kaiken maailman keittiöt oli edustettuina. Suosittelen kans tota paragonin vieres olevaa kauppakeskusta, sydän itki verta ku siel oli hullut alennukset ja kaikki rahat oli huvennu jo kahen aikasemman viikon aikana…

  Eipä oo aikasemmin tullu kommentoitua sun blogia tai sen puoleen Annankaan blogia, vaikka aloin sillo ennen teijän aussivuotta molempien blogeja aktiivisesti seuraamaan. Ootte molemmat ihan mahtavia ja piristätte mun päivää! Välillä jopa yötä (kerran näin teistä unta) :D kuulostaapas friikiltä, mutta joo.. Kaikkee hyvää ja toivottavasti teil on kivaa thaimaassa, ihana maa vaikka turistirysä onki. Sinne oon palannu aina uudestaan ja uudestaan. Jotta tää ei nyt jatkuis liian pitkää nii pitäkää hauskaa ja innolla jään oottaa teijän toilailuja :D Kyllä sä vielä jonku viihdyttävän mieskuvion vielä kehität… Hope so!! Tsemiä ja terkkuja molemmille ihan hirveesti :)

  t. Laura =))

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:40

   me oltiin niin eksyttyn siel ettei taidettu ees ravintolamaailmaa löytää :D
   Joo mä oon jo nyt päättäny et tuun viel uudestaan! ihan rakkautta!

 • Reply Henu keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 22:06

  moikka!
  ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kyselisin et onko noi allyn vaatteet yleensä minkä kokosia? tai siis vastaako esim m m-kokoa, vai onko normaalia pienempi vai suurempi? verrattavissa esim ginan tuotteisiin? ku jotenkin tekis mieli tilata tuolt jotain.. :D

  hauskaa matkaa :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:31

   ne on saman kokosia / vähän isompia… Käytän ginalta yleensä s-m:ää Allysta otin yleensä S:n.. :)

 • Reply Alice keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 22:37

  Noi USA-Cambellit, APUA! Tuo ne mulle! :D Ihanat, nyt munkin on pakko päästä tonne…

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:37

   ne oli kyl hauskat :) suosittelen, myös muuten kun noiden cambellien takia :D

 • Reply Jossu keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 22:49

  Ah, kuulostaa ja näyttää ihanalta!<3 Oisitte vaan lähteny niillä tyhjillä matkalaukuilla ;)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:36

   mä en keksi enää, että mistä oisin voinu tinkiä ton tavaramäärän suhteen :D

 • Reply I keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 23:26

  Huippua, aloitatte Bangkokista!! Älkää menkö MBK enää..samat tavarat saa Chatuchakin viikonloppumarkkinoilta vähintään puolet halvemmalla ilman hirveetä riitatinkimistä. Esimerkiksi ne perus pashminat on MBK:ssa myyjän alkuhinnalta jotain 500thb ja markkinoilla 180thb ilman tinkimistä.. Mut toki se on hieman mukavampaa shoppailla ilmastoidussa sisätilassa ku siellä 30 asteen helteessä :) Käykäähän Paragonin alakerrassa Sea Worldissa katseleen haita ja yläkerrassa VIP-leffassa löhöileen. Muistakaa leffassa nousta seisomaan, kun mainosten aikaan tulee pätkä kuninkaasta. Iltaa kannattaa viettää Victory monumentin lähellä Saxophone nimisessä jazzpubissa – ihana tunnelma! Sitten kun suuntaatte Khao San roadille, niin käykää kurkkaan viereiset kadut – siellä on paremmat ravintolat ja tunnelma. Khao Sanille päin kannattaa mennä jokilaivalla, joka ei maksa ku euron tai kaks..mut painakaa mieleen millä ”pysäkillä” jäätte pois. Kerro jos kaipailette lisää vinkkejä!!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:23

   kiitos vinkeistä! Täytyy pitää noi raflat mielessä ja sea world samaten on pakko nähä :) noita jokilaivoja kattelinki jo, et pakko päästä, näkee kaupunkia vähän eri kulmasta :)

 • Reply Jonna keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 23:31

  Suosittelen todella käymään Baiyoke Skyssa, mahtavat näköalat päälle 300 metrin korkeudesta! Siel ylhäällä olevassa ravintolassa tarjoillaan myös illallisbuffet, joka on ihan mahtava, eikä ees ihan hirveen kallis :)

  Ja jos bailaus vähän erikoisemmassa paikassa kiinnostaa, niin Bed Supperclub (http://www.bangkokpicture.com/images/nightlife/bed-supper-club_01.jpg) on varmaan jees, iteki ajattelin sen käydä kattoo sen seuraaval reissulla. Sinne taitaa olla 500b sisäänpääsymaksu, mut siihen sisältyy 2 juomaa.

  Hauskaa reissua teille! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:14

   oi kuulostaa aika huisilta, eikä se oo vissiin kovin kaukana meijän hotellistakaan… täytyy kattoa jos aika riittää… yöelämä on varmaan pakko käydä ainakin vilkasemassa…

   • Reply I torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:46

    Baiyoke on ihan kiva, mut tykkäsin ainakin ite enemmän Lebua State Towerin katolla olevasta ravintolasta (Sirocco). Siellä kuvattiin muuten Hangover II:sta. Ruoka siellä maksaa paljon, saa helposti menemään lähemmäs 100e, mut siellä voi käydä myös pelkillä drinkeillä, kunhan ei jää siihen näköalasohvapaikkaan, johon ne ekaks kaikki kuskaa..siellä on vaan jotain kallista viiniä ja shampanjaa ja rakastuneita turisteja kuhertelemassa niillä sohvilla :D Yöelämää kannattaa käydä katsomassa myös RCA:lla, niin voi vaihtaa paikkaa, jos siltä tuntuu. Ekkamai myös ihan ok alue. Bedissä oli vähän outoa porukkaa ja musa oli sellasta, ettei ainakaan tanssijalkaa vipattanu..Meille piti olla pöytä varattuna, mutta ei siellä kukaan taaskaan tienny thaityyliin mistään mitään. Mut kenties oli vaan huono tuuri..

    • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 17:13

     kiitos vinkeistä! mua harmittaa ettei keritty tonne kattomaan hangover-hoodeja täytyy seuraavalla reissulla toteutttaa!

 • Reply :) keskiviikko, helmikuu 1, 2012 at 23:37

  Oi ootte Bangkokissa ♥ Itekki oon siel monenmonta kertaa vieraillu, ja pakko yhtyy edellisen vinkkiin noist ostoskeskuksista! Ja suosittelen käymään kans siel siam worldissa; siel on oikeesti tosi hieno akvaario -maailma, mis voi seilalla paatin kans kattelemas haita ja ihmetellä kaloja pyykinpesukoneessa, lisäks pääsee sukeltelemaan kalojen sekaan ja niinedespäin, eikä tainnu olla ees kallis :O jos siis yhtään tykkäätte annan kans mistään ton tyylisistä jutuista, niin suosittelen käymistä :)

  Noit jalkahieronta paikkojahan siel on vaikka millämitalla, ite kävin sellasessa ’kalahieronnassaki’ monta kertaa, ootte varmaa nähnykki niit siel kaduilla jo ? Oli mielenkiintonen kokemus :D

  Ja nii, Sukhumvitillahan on niit ostoskatujakin, vaiks ne nyt myykin enemmän semmosta krääsää.. Skytraineja kannattaa siis kans käyttää, ei oo kovin kalliita ja niil pääsee helposti paikasta toiseen !

  jokatapauksessa, oon kateellinen, mut pitäkää hauska matka, vaiks se nyt normaalista reppureissaajan matkasta näyttää vähän poikkeevankin :D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:04

   hei kiitos vinkeistä! täytyy ehdottomasti käydä kattomassa toi akvaariomaailma..

   mua kiinnostais kokeilla sellanen kalapaikka, mutta ku pelkään kaloja enkä tiiä et selviinkö jos ne syö mun jalkoja :D

 • Reply p.marie torstai, helmikuu 2, 2012 at 00:11

  Jouduin 2010 oleskelemaan Bangkokissa olosuhteiden pakosta muutaman päivän, sillä jäätiin jumiin Islannin tulivuorenpurkauksen vuoksi. Mutta aah, onneks jäätiin, Bangkok oli niin upea! Täytyy päästä kyllä sinne vielä tekemään pitempikin reissu :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 09:00

   joo mä suunnittelen jo valmiiks uutta reissua :)

 • Reply olematon torstai, helmikuu 2, 2012 at 08:36

  Ite oon käyny Bangkokissa kaks kertaa ja VIHAAN MBK:ta, mun mielestä se on hirveä paikka jossa ei todellakaan kannata tuhlata aikaansa, kerta niitä satamiljoonaa kertaa parempiakin ostoskeskuksia on. : )

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 08:56

   musta se oli kiehtova mesta :D mutta joo, olihan jo esim toi terminal 21 ihan eri maailmansa…

 • Reply siu torstai, helmikuu 2, 2012 at 12:00

  Ooh oon niin kade, tuttuja maisemia! Palasin ite vajaa kuukausi sitten Bangkokista (toki oltiin muuallaki Thaikkulassa kierrelty) ja rakastuin kyllä kaupunkiin, sanotaan siitä mitä sanotaan. Satuttiin kans eksymään tuohon Terminal 21:n ja oli kyllä aika jännä paikka… Ihastelin siellä upeita mekkoja, mutta ei oikein omia kokoja löytynyt, vaikka länkkäriksi pienikokoinen olenkin. Toivottavasti teillä on kivaa Bangkokissa ja loppureissulla!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 2, 2012 at 12:36

   joo ei tuolta mitään voinu ostaa paitsi huiveja kun kaikki mekot oli kokoa xxxxs ja kun ite ei se kaikista pienikokoisin oo ni ihan toivotonta, mutta kivaa siel oli ihmetellä ja katella :)

 • Reply henssuuu torstai, helmikuu 2, 2012 at 12:07

  Heii, millanen hintataso siellä on?
  Siis vaatteissa yms. :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 17:14

   vaihtelee ihan tosi paljon.. eurooppalaiset merkit on jopa kalliimpia kun suomessa, mutta markkinoilta yms tekee tosi edullisia löytöjä!

 • Reply Ida torstai, helmikuu 2, 2012 at 12:58

  Sulla on aivan ihana blogi ja vaikka en sinua oikeasti tunnekkaan, niin tän blogin välityksellä kyllä huomaa että oot aito ja jollain tapaa luonnollinen tyyppi, eikä susta tuu yhtään sellanen ”ah mulla on blogi ja sillä on lukijoita ja oon nyt tosi julkkis ja kaikki palvoo mua” fiilis. OOT IHANA :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 17:14

   hahah joo en todellakaan ajattele että oon mikään julkkis :D Kiitoksia paljon!

 • Reply Kristiina torstai, helmikuu 2, 2012 at 13:32

  Kivalta vaikuttaa. Ihana tuo seeprahuivi. Onneks ne ei paljoo rinkassa paina.;) Hauskaa reissun jatkoa teille!:)

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 3, 2012 at 09:51

   niinpä :)

 • Reply annabrisvegas torstai, helmikuu 2, 2012 at 13:53

  Ah Bangkok! Oltiin siellä siskon kanssa kolme päivää joskus 2007 (jos muistan oikein). Siellä oli jotku tosi kivat iltamarkkinat, hitsi kun en muista nimeä. Ja sitten se yhden hotellin kattobaari, siis se joka on ihan ulkoilmabaari, oli aika upee kokemus. Meidän rahatilanne ei sallinut siellä ruokailua mutta otettiin parit cocktailit ja ihailtiin maisemia. Suosittelen!
  Meidän piti myös mennä tsekkaamaan The Chao Mae Tuptim shrine mutta me eksyttiin… sullahan on se vauvakuume niin voit sitten mennä tonne jättämään uhrilahjan ;)

  Upeeta maailmaympärysmatkan jatkoa!!

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 3, 2012 at 09:50

   joo toi kattobaari ehitäänn toivottavasti näkee :)

 • Reply Tuutikki torstai, helmikuu 2, 2012 at 17:10

  Itse moneen kertaan bangkokissa käyneenä voin myös sanoa että hullun isoja ostoskeskuksia kyllä riittää. Jos teillä on aikaa niin bangogkin suuri virkistyspuist on todella kiva paikka vierailla. etenkin ilatpäivällä se on täynnä lenkkeilijöitä, zumbaajia ja perheitä vapaa-aikaa viettämässä. Baiyoke torni on myös näkemisen arvoinen…ja ruokakin siellä oli hyvää.

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 3, 2012 at 09:47

   joo luin siitä ja se vaikutti kivalta, tyhmää että aikaa on niin vähän…

 • Reply Nourraa perjantai, helmikuu 3, 2012 at 12:47

  ihana toi seepra huivi!

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 17:00

   oon itekkin kovin rakastunu siihen <3

 • Reply aio lauantai, helmikuu 4, 2012 at 13:01

  toivottavasti tää vinkkaus ei tuu liian myöhässä, mut aattelin nyt conversetytölle ilmottaa, että ite ostin mbk:sta converset 25 eurolla.. et jos rinkkaan mahtuu, eh.. ;D ja siam paragonissa kannattaa myös käydä, eikä saa hämääntyä niistä chaneleista yms liikkeistä siellä, koska sen jättimäisen ostoskeskuksen sisällä on oma tavaratalo :D että sinne vaan seikkailemaan.. kuulemma kaakkois-aasian isoin paikka!

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 5, 2012 at 16:57

   joo noi tavaratalot ostoskeskuksen sisällä oli hämmentäviä :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post