Wasa

Vietin pidennetyn viikonlopun Vaasassa mun ykköstytön luona. Lensin sinne torstaina ja sunnuntai-iltana takasin. Kuten jo lentolippuja ostaessa taivastelin, niin en vaan tajua, että meno-paluu liput maksaa 50e siinä missä junalippu maksais jo yhteen suuntaan enemmän… No tulee varmaan jatkossa vierailtua tiuhempaan tahtiin sielä, kun pääsee kerta noin halvalla.

Ei oltu nähty H:n kanssa 1,5 vuoteen kun ei olla asuttu oikein suomessa samaan aikaan, mutta ihan niinkun aina ennenkin, niin tuntuu että oltais nähty viimeks viime viikolla. Jutut oli ihan yhtä huonoja kun aina ennenkin. Toi on kai yks asia mistä tuntee ne oikeet ystävät, se on ihan sama, että onko edellisestä tapaamiskerrasta viikko vai vuos, kaikki pysyy ennallaan ♥

Kävi sääliks Hennan poikaystävää, joka ilmas asian jotenkin niin, että kun noi kaks kanaa näkee on kukon parempi ettiä toinen tunkio…

Otettiin aika iisisti, katottiin hömppäsarjoja, juoruttiin, pyörittiin kaupungilla  ja lauantaina käytiin pyörähtää Vaasan yössä. Terkkuja niille tytöille jotka tuli juttelee! Toivottavasti en ollu kauheen jäinen, oon aina niin hämmentyny ku joku tunnistaa :D

Henna päätti jo, että ostan kämpän Helsingin sijaan Vaasasta ja valkkas mulle koulun valmiiks jne. Kauheen helppoa ku ei ite tarvi päättää mitään! :) Vaasa on kyl kiva kaupunki, mutta en oo ihan varma mun työllistymismahiksista kun mun on toi ruotsinkieli vähän ruosteessa… No ehkä ne ottais mut Ginalle johonki varaston pimeimpään nurkkaan töihin :)

Mut myös laitettiin harjottelee ruotsia ja katottiin ruotsin idolsit :D oon ihan rakastunu viime kauden voittajaan Amanda Fondelliin ♥

Sunnuntaina lensin kotiin niin että pääsin mamin kanssa kattomaan vaalivalvojaisia ja tuuleettamaan Pekalle.

Kaikki kirjoitukset aiheesta .

42 kommenttia aiheesta Wasa

 1. nipsuu nipsuu kirjoitti:

  Näin teidät perjantaina Carlingsissa ja meinasin sanoo jotain, mutta meni sittenkin pupu pöksyyn :).

 2. janna janna kirjoitti:

  Minkäs koulun hän sulle valkkas? Ts. mitä opiskelisit, jos hän saisi päättää? :)

 3. JannA JannA kirjoitti:

  Moikka!
  Oot aiemminkin tainut mainita jotain sun opiskelu haaveista, kiinnostaa mitä haluaisit opiskella?

 4. Miinu Miinu kirjoitti:

  <3 Vaasa! Kotikaupunkini aina, vaikka en siellä koskaan enää edes asuisikaan… <3

 5. Anni Anni kirjoitti:

  Löytyispä Suomen Idolsista vastaavia laulajia, tuohan kuulostaa ihan mielettömältä! Miksei meillä osata laulaa? :D

 6. tapsu tapsu kirjoitti:

  Mun koulu! :DD hohoo

 7. Nanne Nanne kirjoitti:

  Allekirjoitan kyllä täysin tuon, että oikeiden ystävien kanssa tavatessa vuodenkaan eroa ei huomaa, vaan se tuntuu aina siltä, kun oltais tavattu viimeksi edellisenä päivänä. :D Mulla on pari tommosta ystävää ja toinen asuu myös Vaasassa. Nuo Vaasan tytöt vaan ilmeisesti on parhaita! ♥

 8. V V kirjoitti:

  Jeah! Pekka nimenomaan! :)

 9. Joanna Joanna kirjoitti:

  Nytku Lontoossa on tottunut oystercardiin ja ah-niin-edulliseen metroon ei kyllä mielellään ois Suomen ylihinnoiteltuun julkiseen liikenteeseen palaamista.. Miksi ne ei vois ottaa mallia niin monesta asiasta?
  Ja miehellä on ollut sana hallussa, aika osuvasti ilmaistu yleensäkin naisten jälleennäkemisiin liittyen :D

 10. Liia Liia kirjoitti:

  Ihanaa kuulla et oot Pekan puolella :) Go Pekka :)

 11. kisskiss kisskiss kirjoitti:

  Näytät ihan tosi hyvältä suorilla hiuksilla! Voi että, pitäisit välillä niinkin, eikä aina noilla kiharoilla (vaikka vammastahan se on mennä sanomaan toiselle, että elä pidä tukkaa noin minun mielikseni, vaikka toi kiharatyyli oiskin sun lemppari ja viihdyt siinä parhaiten, se on vaan vähän pellehermannihenkinen.. :D).

  Jotta korjaan tän moukkailun, niin sanon vielä kirsikaks kakun päälle, että blogisi on eka, jonka tarkistan ja luen ja jota käyn katsomassa uusien päivitysten varalta. I dig your style to live, girl.

  • Meri kirjoitti:

   mä oon tosi huono käyttää mitään tyvikohotusaineita ja sit tuntuu et aina ku hiukset on auki, ni ne menee sellasena liiskana päätä pitkin, siks pyrin välttämään sitä :D

 12. Sanna Sanna kirjoitti:

  Oi ystävys parasta! Ja etenkin toi et pitkästä aikaa knäkee niin ihan samasta jatketaa. Ihanan näköne tyttöreissu ollu sulla, Mertsi :)

 13. TT TT kirjoitti:

  Hei ja anteeks jo etukäteen kun vaivaan kysymyksellä Gina Tricotista vaikka et ilmeisesti siellä edes enään työskentele..! MUTTA eikö yrityksellä oo mitään muuta asiakaspalvelua kuin sellanen mihin lähetetään sähköpostia? Ja sieltä vastataan aina samalla vastauksella oli kysymys sitten ihan mikä tahansa… :| Joten mietin, onko ok soittaa suoraan liikkeeseen ja kysyä mahdollisia kysymyksiä? Ja jotenkin luulen ettei liikkeiden myyjät tiedä nettikauppaan liittyviin kysymyksiin ehkä vastauksia..?

  • Meri kirjoitti:

   Jos ei nettisivuilla oo, niin sit ei kyllä oo :( Tai liikkeissä ei tytöt tiedä mitään nettikaupasta, kun se hoidetaan pääasiassa ruotsista.. Riippuu toki kysymyksestä?

 14. noora noora kirjoitti:

  Oho, jos tykkäät tästä artistista niin saatat pitää myöskin Amanda Jenssenistä, joka on kans ruotsin idolsin kautta ponnistanut :)

 15. sawia sawia kirjoitti:

  Hihii, nähtiin sut pe aukiassa, mutta ei uskallettu tulla moikkaa (tai edes kattoa sua) ku ollaan niin nössöjä :D hahaa! mietittii että lauantaina kännissä si uskaltaa mut seki meni plörinäks :D heheheh

 16. Ann Ann kirjoitti:

  Pohjanmaalaisena voin kertoa että ne Vaasan suomenruotsalaiset RAKASTAA kieltään. Joo tokihan siellä on mukaviakin tyyppejä.. mut…

  kakkonen on ykkönen ;)

 17. Anne Anne kirjoitti:

  Jeeeee Pekka! Täällä kans tuuletettiin! Onko teillä ollu Annan kanssa kovat väittelyt tästä? :D

 18. riikka riikka kirjoitti:

  hihii yks noista kuvista taitaa olla minun koulusta ;)

 19. mihmin mihmin kirjoitti:

  Oii Vaasa! Olin kaverin kanssa ekstempore reissulla siellä viime vappuna ja se oli huippukiva paikka! Olittehan te Hullu Pullossa, olittehan?:)

 20. miki miki kirjoitti:

  Hui, olipas hassua kun on tottunu kattomaan sun Aussi- ja Helsinkikuvia ja yhtäkkiä ruutuun paukahtaa oman olohuoneeni näkymä! Toivottavasti oli hyvä Vaasan vierailu ;) En valitettavasti kuitenkaan bongannut sua vaikka ilmeisesti ihan tässä naapurustossa olit..

  Ei täällä Vaasassa mikään kaksikielinen tarvitse olla, itsekin puhun ruotsia korkeintaan keskinkertaisesti ja aspa-hommissa oltu jo 6 vuotta ;)

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.