Kuulumisia.

Hiphei ja pahottelut katoomisesta jälleen. Ollu vähän haipakkaa nää viime päivät ja mielummin viettää aikaa rakkaitten kanssa kun koneella nököttäen… Mitäköhän tässä on tapahtunu?

Facebookin puolelle kerkisinki jo päivittelee sitä, miten oon rakastunu taas aussien ystävällisyyteen. Tulin viime viikolla kotiin silleen, että olin itkeny ja meijän naapurin parikymppinen tyttö tuli tossa pihatiellä vastaan ja oli kauheen huolissaan, että oonko kunnossa. Nyökyttelin vaan ja painuin kotiin vihaamaan maailmaa ja jokaista miestä jota se päällään kantaa. Pari tuntia myöhemmin samainen tyttö tuli koputtelee ovelle ja kysy, että haluunko lähteä sen ja sen kavereiden kanssa ulos, että piristyisin. KUINKA SÖPÖÄ?! Olin niin otettu, että käskin ton yhen herrasmiehen suksia kuuseen ja painuin yläkertaan kittaamaan viiniä. Mulla on illalta mm. todella mielenkiintonen video, jossa pojat huutaa taksin ikkunasta rivouksia suomeks muille autoilijoille. Oon opettanu kaiken tarpeellisen.

Vuodenvaihde suju mukavasti, kaverin luona hengaillen. Olin niin unessa tosin jo yheksältä, että siinä vaiheessa kun kello löi 12 , olin lähinnä onnellinen siitä, että pääsen kotiin nukkumaan.

Olin vähän pettyny täkäläisiin ilotulituksiin, täällä ei normi kuolevaiset saa ostaa omia raketteja vaan ilmeisesti kaupunki järjestää tulitukset eri kaupunginosista. Oltiin ehkä 5km päässä lähimmästä tulituksesta, mutta rannalla periaatteessa pitäis näkyä ihan kivasti. Kovasti oli surullista silti. Ois vaan pitäny mennä kattoo se Sydney, niin pystyyn kun kaikki sen onkin haukkunu. Videolla se ainakin oli huomattavasti vakuuttavampi kun mitä Gold Coast.

Muuten oon viilettäny paikasta A paikkaan B ja kriiseilly tän mun ”ei me seurustella me vaan hengaillaan”-suhteeni kanssa. Meillä on ollu vähän rankkaa. Herra on eilen mm. lähteny poikien kanssa parille. Puhuttiin että meen sinne yöks kun sillä ei kuitenkaan mee myöhään.  4:23 tuli viesti et tuu mun luo, 4:26viesti et oon matkalle sinne. Heräsin siihen ja vastasin et muru mä nukun nyt johon tuli vastaus et 5min ja herra pamahti neljä minuuttia myöhemmin ovesta yltäpäältä grillikastikkeessa koska ”parilla poikien kanssa” sisäls mm. ruokasotaa. Todella hurmaavaa.

Joten tälleen reaaliaikasesti hyvää tätä vuotta, toivottavasti vuos on alkanu kivasti :) Teittekö mitään uudenvuoden lupauksia? Mä voisin tehä ne samat jotka joka vuos, lopetan kiroilun (tai ainakin vähennän sitä) ja pudotan 5kg :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply eveeliina tiistai, tammikuu 3, 2012 at 14:22

  Laita se video!:D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:26

   haha en tiiä kehtaanko :)

 • Reply -riikka tiistai, tammikuu 3, 2012 at 16:27

  voi ei, kauheen vaikee tollanen tilanne mikä sulla ja a:lla nyt sit on edessä.. :/ mut ehkä voit palata takas ausseihin vielä..?

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:20

   siis voin, mutta meillä on muutenkin vähän hankala tilanne ku halutaan elämältä niin eri asioita jne.. saa nähä, aika näyttää :)

 • Reply Ann tiistai, tammikuu 3, 2012 at 18:48

  Ihan selvennyksese vaan , onko nyt kyse A:sta? :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:18

   juu on :)

 • Reply Taija tiistai, tammikuu 3, 2012 at 20:22

  Haha, mä rikoin mun lupaukset jo 2.1. :D Lupasin etten shoppaile kauheesti, enkä ainakaan mitään ylimäärästä vaan jotain järkevää ainoostaan. Silti kummasti 2.1. lähti tilaus H&M:lle, ja vielä jotain kesävaatteita jotka toki on erittäin järkeviä ostoksia tähän säätilaan, ja myös siihen nähden että kesä menee kuitenkin töissä sisällä ja siihen noi shortsit ja topit ei ihan käy..

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:13

   haha, joo mulla käy aina noin kun teen jonkun ”en shoppaile” – lupauksen.

 • Reply Kuukkeli tiistai, tammikuu 3, 2012 at 21:43

  Moi!

  Ei liity millään tavalla nyt mihinkään, mut ajattelin että koska oot entinen vaatekaupan työntekijä, niin saattasit tietää. Eli, ostin neuleen (50% puuvillaa, 50% akryyliä), jonka pesulapussa sanotaan ”Käytä huuhteluainetta”. Osaatko sanoa miksi? En normaalisti käytä sitä, joten tapanko neuleen, jos pesen sen ilman huuhteluainetta? :D
  Googlettamalla nopsaan löysin vaan syitä sille, miksi huuhteluainetta EI pitäisi käyttää… KIIIITOS jo etukäteen tosi paljon jos osaat auttaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:12

   mä oletan et se on sellanen joku ”pehmonen” neule? Huuhteluaine yleensä pitää vaatteen pehmeenä.. Mä ite tykkään pestä akryylia sisältävät vaatteet huuhteluaineen kans ihan vaan siks, että ne ei sähkösty niin helposti. Mutta siis uskallan väittää, ettei se vaate tuu reikäsenä ja käyttökelvottomana koneesta vaikka et huuhteluainetta laittaiskaan :)

 • Reply rosaa keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 10:03

  Haha, mahtoi olla ihanaa herätä tollaiseen näkyyn.. Miehillä kun tää tilannetaju on aina niin loistava.. Hohhoh. :D
  Heh, tuli kyllä pitkälti samat lupaukset tehtyä, vaikka en tiedä mitä niistäkään ikinä tulee, haha :)
  Nauti nyt vielä viimosista päivistä siellä, ennen kun joudut palaamaan takaisin Suomeen. :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:06

   mä yritän nauttia. oon niin katkera et saat viel jäädä

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post