2011 pt 3

KESÄKUU

Kesäkuun alku oltiin vielä Suomessa ja juhlittiin ylioppilaaks ittensä kirjottanutta pikkuveikkaa..

Paluu talviseen Australiaan keväisestä Suomesta oli aika shokki.

Täällä on kylmää ja kosteeta. Hampaat kalisee kun on huppari ja nahkatakki päällä. Että terkut sinne helteeseen, kerrankin näin päin :D

Mulla ei oo koskaan ollu niin kylmä kotona, kun mitä talvena täällä oli. Siinä ei ollu mitään järkeä. Oli muutenkin vaikeeta lähteä Suomesta ja sitten paluu tänne kylmään niin voi helvetti.

Onneks mulla oli syitäkin tulla takasin..

 kuinka monta tuntia pitää olla maassa ennenkun voi soittaa Mattylle? Pitäiskö malttaa odottaa perjantaihin?

Kaiveltiin kuva-arkistoja ja tunnustettiin teille yks aika iso ja tärkeä asia..

 

Löysin lisäsyitä vihata talvea kun yhtä-äkkiä en tuijottanutkaan enää niitä vatsalihaksia vaan märkäpukua kun surffivaimoilin.

(mua alko itkettää ku katoin tätä kuvaa ja tuli ikävä Mattya..tai ainakin sen keskikroppaa)

Kärsin myös elämäni pahimmasta JetLagista..

Mun viime yö meni taas hienosti, nukuin kymmenestä yhteen, olin hereillä viiteen ja nukuin taas yhteen. Hurraa! Mutta kannatti herätä sen verran että luin sähköposteista lukijan kommentin joka piti sisällään päivän ja viikon ja kuukaudenkin parhaan uutisen. Nimittäin sen että Mötley tulee Ausseihin syyskuussa!!! Vedin sellasia lätkätuuletuksia ympäri meijän asuntoa, että jos Matty ei vielä tähän mennessä epäilly mun mielenterveyttä niin nyt sen kyllä tekee.

Löysin myös uuden lempiruoan sushin..

Mä en kestä, että oon haksahtanu sushiin. Mä oon aina pitäny sitä täysin yliarvostettuna ruokana ja kun en syö kalaa ja suomen kasvissushit on aina ollu tosi ällöjä niin oon vältelly koko ruokaa ku ruttoa. En tiiä että oonko käyny suomessa sit vaan väärissä sushimestoissa, kun en oo sieltä bongannu tota kanavaihtoehtoa ollenkaan, mut nyt söin toisen kerran jo viikon sisään kanasushia. 

Ja muistelin vanhoja blogijuttuja ja vanhoja rakkauksia!

Ensimmäiset Team Mattylaiset ilmottautu viimeistään tämän välikohtauksen jälkeen..

Se oli tänään jotenkin tosi vaikeena (on ollu koko viikon, mut ajattelin että se johtuu siitä että mä oon kiukutellu sille) ja  alko höpöttää jotain sekopäistä jostain kuvaviesteistä ja sit silleen ujosti kysy et miksen kommentoinu mitään sen kuvaviestiin jonka se oli lähettäny. No muuten kiva, mutta en oo saanu siltä kuvaviestiä. Se ei eka suostunu kertoo mitä siin oli, muuta ku et jotain mun blogiin, ajattelin et se on löytäny jonku kivan artikkelin jostain, kunnes sain siin puserrettuu irti et se oli lähettänu itestään kuvia ilman paitaa. (okei kuolen nauruun jo ajatuksestakin et se on kuvaillu itteään  ilman paitaa)Mut eiks ollu ihan söpö ajatus? Mä oon valittanu ettei mul oo mitään aihetta mistä kirjottaa ni se sit kuvailee itteään. Ja voi parkaa ku se on lähettäny ne kuvat ja on miettiny et miks en oo kommentoinu niitä mitenkään.

“ai taasko sä teet sun blogia”
“joo”
“miksei sulla oo mitään kuvia siinä?”
“(sisäistä naurua) no ei mulla oo yhtään tähän sopivaa kuvaa”
“no laita siihen kuva musta!”
“joo mä laitan jonkun”
“eihän tossa näy ees mun naamaa!”

ja hah, Lainaus tosta oh honey postauksen kommenttilaatikosta:
Miks Matty on kusipää? :(
– siis naisten suhteen. se on tosi mukava ja tykkään siitä kyllä, mutta se on vaan se viho viimenen tyyppi johon ihastua / rakastua :)

Niinno…

Matty oli muutenkin kaikista näistä eniten se tyyppi jota eniten kiinnosti mun blogi ja sen sisältö, vaikkakin sen mielestä se oli ihan typerä eikä se ymmärtäny ollenkaan miks kukaan jakso sitä lukea.

babe, what are you writing about? – my sushi addiction. 
why does anyone care what you eat? 

Franklin tais olla yhtä kiinnostunu…

HEINÄKUU

Kuukaus alotettiin kertoilemalla teille Kosmetiikan tilaamisesta nettikaupoista… (Joudun edelleen joka kerta kaivaa ton postauksen esille ku haluun tilata kynsilakkoja)

Tultiin siihen tulokseen, että Australian talvikin voi olla ihan nätti..

Olin myös aika hajalla ton yhen surffi-innosta.

oon tullu nyt tän kuuden kuukauden aikana siihen tulokseen että on olemassa miehiä jotka:

A) tulee hiukset märkinä häihin, koska ne on ollu surffaamassa

B) niitä jotka myöhästyy häistä, koska on ollu surffaamassa

C) niitä jotka pyytää bestmania soittamaan morsiamelle, että ei  nyt pääse, hyvät aallo

D) ja niitä jotka surffaa ja unohtaa häät.

Tossa vaiheessa en halunnu kuulla sanaakaan surffaamisesta, niin monta suunnitelmaa oli menny hyvien aaltojen takia pipariks. Tässä vaiheessa mua vitutti myös seurustelu englanninkielisen ihmisen kanssa, vihaan riidellä / raivota enkuks.

Olin myös edelleen aika Suomi-ikävissäni.

Mulla on edelleen ihan jäätävä suomi-ikävä / aussiviha päällä ja tuntuu et kaikki pienetki vastoinkäymiset tuntuu nyt ihan supersuurilta ja tekis mieli pakkaa kamat ja häipyä. 

Suomessa plussaa oli ehdottomasti se, että harvemmin sunnuntai-päivän suunnitelmat menee uusiks sen takia, että mies on surffaamassa. Lisäks Aussien kylmin talvi yhdistettynä superlämpimään toukokuuhun suomessa oli todella huono yhdistelmä. Kuitenkin paluu Suomeen ahdisti jo valmiiks.

Mun ensimmäinen reaktio oli, että heivaan Mattyn ja etin äkkii jonkun jolla ei oo merkitystä ja jonka kanssa kriiseillä (elämä ilman kriisejä miesten kanssa ei sovi mulle, saati tälle blogille!) mutta en ehkä raaski ihan vielä. Tää olo Mattyn kanssa on sitä paitsi maailman parasta pönkitystä itsetunnolle, kun oon saavuttanu lähinnä kansallissankarin aseman kaikkien sen kavereiden keskuudessa kun oon saanu sen aisoihin. (siihen ei tarvittu muuta kun suomalaista temperamenttia ja negatiivisuutta) Sen kämppis just kyseli varovaisesti että ollaanko puhuttu yhteenmuuttamisesta (sen jälkeen luin vielä kommentin jossa arvailtiin Mattyn-kosimistapaa) ja paniikkikohtaus oli valmis. Kai mun pitäis yrittää varovasti yrittää keskustella aiheesta ton yhen kanssa, se ei luultavasti muista, että en oo täällä pysyvästi.

Okei en oo jauhanu teille mistään muusta kun Mattysta koko kesänä?

Otin taksin Mattylle joskus neljän jälkeen ja syötiin yhessä aamupala, se lähti töihin ja mä hautauduin sen sänkyyn toivomaan ihmettä sen suhteen, että en sais sillä alkoholimäärällä itelleni krapulaa hankittua. Nukuin muutaman tunnin ja heräsin ihmeellisen virkeenä. Oletin että kaikki muut on töissä ja raahauduin alakertaan pelkässä t-paidassa ja aiheutin sydänkohtauksen Mattyn kämppisparalle joka nautti vapaapäivästään. Ihanaa varmaan kun viinalle haiseva pubiruusu hiippailee ympäri kämppää ilman housuja. Se tokeni kuitenkin onneks aika pian ja pelattiin jotain tyhmää autopeliä jossa hävisin koko ajan vaikka kuinka monta tuntia ja selvitettiin sen naisongelmia ja syötiin pizzaa.

Yritin olla hyvä tyttöystävä..

Mä jaksan yleensä suhteen kaks ekaa viikkoa pitää jotain kulissia yllä, etten hengaile pyjamahouisissa ja tukka pystyssä, mutta toi yks on tehny jo pari yllärivierailua niin, että oon just heränny ja mun sinisissä flanelihousiussa joissa on pöllöjä. Ajattelin et oon tosi kiltti ja ihana ja todella hurmaavan seksikäs kerranki, ja laitan mun sukkahousujen (jotka on kiskottu tisseihin asti) sijaan seksisukat (LP:n antama nimi, se sentään osas arvostaa) aka stay-upit ja viittin meikata jne.

Koska M:n “see u in half” kesti puoltoista, ehin juomaan itteni humalaan ja nukahtamaan sohvalle, niin että heräsin ku auto ajo pihaan. Ainut kommentti jonka sain mun todella kuumasta (NOT) ja pyntätystä ulkoasusta oli et oot aika burleski.

Mä kävin pussailee mun lemppariaussimiestä Jasperia

Ja mulla ja Mattylla oli viel vähän enemmän vaikeeta..

Mulla on kriisi M:n kanssa kun se erehty arvostelemaan suomalaisia poikia eilen, kaikki suomalaiset on kuulemma vaan känniääliöitä jotka esittää surffareita. Tää mielipide perustuu siihen miten ruotsalaiset pojat käyttäytyy balilla, ne kaks asiaa on luonnollisesti täydellisen sama asia ja kertoo ehdottomasti siitä millasia kaikki kotisuomen pojat on. Mulla nous pieni sellanen leijonaemo-reaktio kaikkia suomipoika kohtaan ja räjähdin tolle yhelle kunnolla. Mutta ihan totta, ihan ku se surffaus ois joku maailmankaikkeuden hienoin asia. Ne jotka ei sitä voi sääolosuhteistajohtuen harrastaa niin esittää vaan olevansa surffareita vaan koska se on niiiin cooooool. Mun teki mieli sanoa siinä vaiheessa sille, että sen yks hyvä kaveri on sanonu että M surffaa luultavasti vaan sen takia, että niin saa paremmin tyttöjä. Voi kohta lähtee metsästää ihan muita tyttöjä ja mä etin tältä typerältä saarelta jonkun suomalaisen feikkisurffarikänniääliön. NIIN.

Käytiin kattomassa Harry Potterin viimenen osa ja haaveiltiin Harry Potter 3D-laseista

Kuvitelkaa pojan ilme kun kaivaa noi esille ensitreffeillä leffassa ♥ Oisin voinu laittaa noi päähän mun ja Prinssi Harryn treffeille!

Ja se kriisi senkun syveni…

Aamulla tapahtu jotain, mikä sai mut taas miettimään sitä, onko tällä suhteella ollenkaan tulevaisuutta. Mä kömmin ihan kaikessa rauhassa puoliunessa vessaan, johon reitti vie vaatehuoneen läpi. Siellä hyllyllä näin jotain mikä karisti kaikki unihiekat. Mun poikaystävä omistaa metrohousut. METROHOUSUT!

Mä myös pohdin tosi paljon sitä vauvan hankkimista.. Varsinkin kun ihana Baby Havanna, kaverin vauva joka synty keväällä aiheutti rakkauskohtauksia..

Mun mielestä on epäreilua kun kaikki mun kaverit jotka on nyt saanu vauvan hehkuttaa sitä, miten helppoja ne on, kaikkien lapset nukkuu sen 7-8h tuntia yössä eikä oikeestaan itke koskaan. Onko tää joku salaliitto jolla mut saadaan hankkimaan vauva / hoitotädiks siinä uskossa että kaikki on enkeleitä? Vai eikö kukaan halua myöntää että se oma pikkunen on ihan monsteri joka herättää tunnin välein.. Oon oikeesti pohtinu tätä tosi paljon. :D

Vuorossa oli myös vihdoin reissu Nykkiin, jota olin odottanu.. no hetken!

Viikossa yritettiin nähä kaikki tarpeellinen joka Nykissä on pakko nähä. Ei riittäny mihinkään. No eiköhän sinne vielä joskus pääse uudestaan!

Tein myös heräteostoksia netissä..

Arvatkaa mitä just tein? Ostin lennot Balille! Jee jee jee! Lähen 17.8 ja siitä kaks viikkoa grillaan itteeni Indonesian auringon alla. Oon ihan superinnoissani ja tekis mieli pakata ja mennä odottamaan lentokentälle jo nyt!

ELOKUU

Pääs pitkästä aikaa taas rannalle..

Ja sitten koitti se päivä..

Tänään ois vuorossa kaveripariskunnan kihlajaispirskeet, joihin  mua ei varsinaisesti ihan kauheesti kiinnostais mennä, kun yskin koko ajan puolikkaan oravan kokosia räkäpalloja, mutta en raaski jäädä poiskaan. 

Eli toisinsanoen, mä tapasin A:n.

Anna laitto mulle sillon ennen niitä kihlajaisia viestin, et siel on sit yks tyyppi jonka mukaan et saa lähteä. 

Anna ja S lähti kotiin ja mäkin tein silleen puoliks lähtöä, eli katoin A:ta vihasesti että etkö nyt tajua että mun pitäis lähteä kotiin, ku se kaappas mut kainaloonsa ja sano et lainaa mua jatkoille läheiseen baariin viel  pariks tunniks. Tässä vaiheessa päivittelin teille fb-statusta, että kuka hitto on Matty. Pussailtiin jossain parkkiksella, ettei kukaan muka vaan nää jne.

Se tunne, kun on menossa pojan luo yöks ja sulla on päällä ihoväriset mikrokuitualusvaatteet ja ihokarvotus joka odottaa vahausta, eli sitä on pitäny kasvattaa jo muutama päivä. Priceless.

Ja se tunne kun kiipeet parvekkeelta (tuntu kauheen hyvältä ajatukselta aamukuudelta) alas pakenemisaikeissa, tajuut että unohin neuletakin ja kipeet parvekkeen kautta takas sisään ja haet sen perkeleen neuleen  ja kiipeet uudestaan parvekkeelta alas niin että taksikuski joka odottaa ulkona kattoo sua hetken jos toisenki.

Toi oli ihan sairasta. Olin sen jälkeen kun olin jutellu A:n kanssa vartin varma, että meen sen kanssa naimisiin. Siinä vaiheessa kun S sano että A oli kyselly musta, niin olin jo tilaamassa hääpukua Juulialta. Tää on tapahtunu mulle tasan kaks kertaa elämäni aikana, että joku tulee ja hurmaa niin täysin, että mitään paluuta ei ole.

A kysy mulle että lähenkö Balille selviimään jostain isosta erosta, ja tätä menoa oon kyllä lähössä. Saan itteni yhessä illassa niin hukkaan, että tarviin itteni löytämismatkaa sen jälkeen enemmän kun pitkään aikaan.

Olin tosi huonona, kun tuntu siltä että petän Mattyn ihan täysin. Joo ei me tavallaan seurusteltu, mutta olin kuulema eka tyttö jota se oli katellu niin tiiviisti niinkin pitkään. Tai kun se kerrankin on sikailematta, niin sitten mä meen ja teen jotain typerää.

Mutta joo, kai tää tästä, se Bali reissu tulee enemmän tarpeeseen ku oisin uskonukkaan. Aion vuokrata laitesukellusvehkeet ja viettää kaks viikkoa uima-altaan pohjassa niin ettei mun vaan tarvi puhua kellekään, meditoin vaan sielä ja saan ahaa elämyksen tähän tilanteeseen ja keksin samalla lääkkeen syöpään. Siinä mun loman tavote. Pysyn kaukana jokaisesta miehestä kun niistä ei oo ku haittaa.

Ja taas piti opettaa uus mies suomalaisille tavoille..

näille kun sanoo että oli good time, niin se on ihan plaah, ja kaiken pitää olla aina niin magnificent ja splendid ja et ois great to see you ni se on suorana käännöksenä että toivottavasti ei tavata enää koskaan. Suomalaiselle pojalle kun sanot et RAKASTAISIN nähä uudestaan pian, niin poika katois kun pieru saharaan. Matty on jo tottunu siihen että oon jatkuvasti tosi rude, mutta A:lle se on ehkä uutta.

Toi on mulle edelleen ongelma ja siitä tulee jatkuvasti sanomista.

Nojoo, näin A:n sitten uudestaan (no shit.. :D ) Viikko meijän ensikohtaamisen jälkeen.

Se pyys mua joihinki tupareihin, mutta ajattelin että ois ollu ehkä outoa pamahtaa paikalle kun oon nähny A:n kerran ja karannu keskellä yötä parvekkeen kautta, “joo moi oon Meri, meil oli tavallaan sellanen yhen illan juttu, mut ei sit kuitenkaan, beiget alusvaatteet ja sääret joiden karvasuudesta keskiverto turkkilainen mies ois kateellinen u know,  ja tää on vähän hassua olla täällä ku en oikein tiedä että mitä toi A musta haluaa ja mulla on tavallaan yks M jonka kans jutut on vähän ristissä, mut tosi kiva tavata ja onnea uuteen kotiin!”

ja niin oltiin auttamattomasti kahen miehen loukossa.. :D

Saanko pitää ne molemmat? Vaikka vuoroviikoin?

t. moraaliton paska

Noh, mä lähin Balille selvittelemään päätä ja sillä aikaa Henna sai taas puheenvuoron. (Voitkin hoitaa mun blogin päivityksen muru sit ku oon Vaasassa ♥)

tein teille pikapäivityksiä altaan reunalta…

ja tutustuin ihaniin ihmisiin ja näin ihanaa Arezia pitkästä aikaa ♥

Ikävä kyllä…

Mä en oo ihan varma miten tää juttu on menny, mutta mä oon ilmeisesti kesken Owenin lauseen bongannu sen pipopäisen kaverin, jonka pipon oon eka varastanu ja kadonnu paikalta jonnekkin toiselle puolelle tanssilattiaa riehumaan jorailee se pipo päässä. Kun tää pipopää, X, tuli hakemaan kadonnutta omaisuuttaan takas oon kieltäytyny luovuttamaan sitä pipoa,  ellei se pelaa mun kanssa juomapeliä ja ollaan loppujenlopuks hengailtu koko ilta yhessä. Lähettiin yhtämatkaa baarista, ja oon mm. meinannu kaatua paikallaan olevan skootterin päältä selälleni maahan (joku paikallinen onneks pelasti mut) ja kun ollaan päästy X:n luo (en oo ollu kykenevä kertomaan missä mun hotelli on, en tiiä oliko tää joku mun oma juoni päästä sen kainaloon nukkumaan, kuulostais kieltämättä multa) niin oon kaatunu sänkyyn poikittain ja nukahtanu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

36 Comments

 • Reply Eerika sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 10:01

  Oot ihana.:D Oon aivan koukussa juttuihisi – säälittää aivan kun saat 2011 käytyä loppuun. Jotenkin noista yhteenvedoista on helpompaa pysytellä kärryillä, mitä hittoa siellä oikein on tapahtunut.:D

  Sellaista jäi mieleen, että onko teillä enää personal traineria? Huomasin etten oo pitkään aikaan törmännyt juttuihin aamutreeneistä tai ”siitä sadistista”.;)

  Vielä noista aussimiehistä. Kirjoitit että ”näille kun sanoo että oli good time, niin se on ihan plaah, ja kaiken pitää olla aina niin magnificent ja splendid ja et ois great to see you ni se on suorana käännöksenä että toivottavasti ei tavata enää koskaan. Suomalaiselle pojalle kun sanot et RAKASTAISIN nähä uudestaan pian, niin poika katois kun pieru saharaan. Matty on jo tottunu siihen että oon jatkuvasti tosi rude, mutta A:lle se on ehkä uutta.”

  Eroaako perussuomimies aussimiehestä mitä tulee tunteista puhumiseen? Jos aussimiehelle on ihan normaalia käyttää noita ylistäviä sanoja (”rakastaisin nähä uudestaan pian”), niin onko niille myös helpompaa puhua tunteista?

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 14:02

   Luovuttiin PT:stä, kun se 6:30 aamutreeni oli vaan niin tuskaa ja oli vähän huonosti vapaita aikoja muullon.. Piti kyllä löytää uus, mutta jotenkin se sitten jäi… :D

   No mun ei oo helppoa puhua tunteista koskaan kellekkään, et en tiedä siitä :D Näiden kanssa hämmentää lähinnä se, miten ne rakastaa asioita joita tekee viikon tuntemisen jälkeen.. tai esim A vissiin totes mulle neljännen yökyläilyn jälkeen että rakastaa sitä miltä näytän ku nukun, mä hengittelin paperipussiin sen jälkeen vartin että ihan liian aikasta millekkään R-alkusille sanoille vielä… Että ehkä niissä sanoissa on enemmän ilmaa täällä kun mitä suomessa. Siinä vaiheessa kun suomalainen poika sanoo et rakastaa sitä miltä näytät ku nukut, niin voi alkaa varailee kirkkoa.

 • Reply Pia sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 13:56

  ihana kuva teistä! ootte kyl A:n kanssa niin söpö pari <3

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 14:03

   todella humalainen ainakin :D

 • Reply paulahelena sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 15:13

  ah nää sun tiivistelmät on kyl parhaita ja sinä kans! <3 ja hiemanko kesti kauan tajuu toi tunnustus tossa yhessä kuvassa mut kyllähän se sit lävähti kuin salama kirkkaalta taivaalta ku olin aikani sitä kuvaa tuijotellu… :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:10

   miten sen voi missata!? :D

 • Reply Elina sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 15:21

  ei liity postauksee mut mitä mieltä oot kun citydealis on lahjakortti hiustenpidennyksii ja katoin tota sivua mistä tilataa ni nii epämääräisen olonen et tekis mieli tilata paikasta joista ihmisillä on jotai kokemuksia..

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:10

   Kyllä noi on luotettavia joita citydeal käyttää. Ja siis jos kaupan kanssa tulee ongelmia, niin citydealilla on mun mielestä vastuu taata että se kauppa kans onnistuu ja tarvittaessa palauttaa lahjakortin summa..

 • Reply fsf sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 16:09

  siis miksen mä tajua, mikä se autocorrect-virhe tossa teidän chatissa on? ensin luulin, että se oli noi stay-upit ja nauroin oikeen, mutta sitten luin eteenpäin ja sulla tosiaan oli ne stay-upit, niin emmä nyt enää hoksaa.

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:08

   siis lähinnä noi kirjotusvirheet ja se autocorrectin puute :)

 • Reply :P sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 18:51

  Ei liity nyt suoraan tähän, mutta.. Onko aussimiehet vai suomalaiset tarkempia naisten ulkonäöstä/pukeutumisesta? Anna on ainakin useasti maininnut, että S:ää ei kiinnosta tippaakaan mitä sillä on päällä yms. Miten sä oot asian kokenu? :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:08

   Aussit tykkää ehkä sellasesta rennommasta tyylistä.. Tai että eniten kehuja saan vaatteista kun on ne farkkushortsit, lörttötoppi ja varvastossut ja tukka sojottaa jokaiseen maholliseen ilman suuntaan.. Toisaalta ei kukaan mies suomessakaan oo koskaan kiinnittäny pahemmin huomiota siihen miltä näytän :D Aussimimmit harvoin on hirveen pyntättyjä, niin luulen että täällä sellanen pelottaa vaan miehiä

 • Reply Rosaa sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 22:38

  Ei apua sun jutut on niin huippuja ja parhaita!! Ooot mahtava kirjoittamaan ja oon vaan naureskellu tääl 24/7 sun jutuille (siis hyvässä mielessä! :) ja hahah, en tiedä miten mä kestän sit sen ku et enää ookkaan siellä ausseissa eikä voi lukee sun miesjuttuja enää… :)

  sulla vaan on niin ihana blogi <3

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:05

   en mäkään tiiä miten kestän ku en voi kirjottaa niistä :D

 • Reply Lottispottis sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 23:11

  Voi vitsit, että sä oot kyllä mahtava persoona ! Ainakin sun kirjotustyylis on jotenki semmonen tosi hauska ja vaikutat tosi hauskalta ihmiseltä:D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:04

   hah :) kiitos

 • Reply neh sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 23:33

  Pakko kertoo tää. :D Mä näin susta viime yönä unta… ! :D Muutin ausseihin (kaheks viikoks?) ja sit sinä ja anna olitte siellä ja kierreltiin jotain kenkäkauppoja………. pitäisköhä mun rajottaa tätä teiän blogien lukemista? :D

  Mut ei, sun blogi on ihan huippu! oot ihana :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:04

   haha, vältä blogien lukemista vaan iltasin ;D

 • Reply La. maanantai, tammikuu 2, 2012 at 08:59

  Kiitos kirjoituksesta ! On hauska lukea !

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 11:58

   :)

 • Reply sandr-A-licious maanantai, tammikuu 2, 2012 at 13:20

  ei kauhee nauroin nii paljon :D

  olinki miettiny tosi pitkään, että mitä ihmettä ootte/olitte oikeen Mattyn kaa (tais jäädä kesäl blogit lukemat ku olin reissus) 8)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:55

   joo en mä oikein itekkään tiiä että mitä oltiin :D

 • Reply eeva maanantai, tammikuu 2, 2012 at 14:18

  Hahah, sun postaukset on kyl ihan parhaita! :) Ja tää kysymys ei kyl liity tähän postaukseen juuri mitenkään, mut voitko suositella jotain Välimeren matkakohdetta, kun haluttais mennä perheen kans kesä-heinäkuun vaihteilla jonnekki ulkomaille eikä oikein osata päättää minne? :))

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:54

   en oo kauheesti sielä reissannu viime vuosina, mutta Kreikka on ollu kiva sillon kun olin sielä, en vaan tiiä miten noi talousvaikeudet vaikuttaa sen hintatasoon jne… Kypros on ihana!

 • Reply jassuuu maanantai, tammikuu 2, 2012 at 17:16

  Sun tekstejä on niin hauska lukea, ihan harmittaa että vuosi 2011 on kohta käyty.. ;)

  Ja sitten aiheesta poiketen: mun ois tarkotus tehdä työhakemus erääseen vaateliikkeeseen mut mun on jotenki vaikea keksiä mitään persoonallista siihen hakemukseen sen ”oon tosi ilonen ja avoin”- sijaa :D Oon ymmärtän et sä oot käyny läpi muiden lähettämiä hakemuksia niin millaiset hakemukset on sun mielestä sellaisia, että ne huomataan ja jää mieleen ja niillä mahdollisesti saa töitä? Ja jos työhakemuksessa sanotaan ”lähetä työhakemus sähköpostiin plaaplaa tai työ liikkeeseen kassalle” niin kumpi olisi ”enemmän eduksi”? :) Joo, et voi kaikkea tietää ku tää voi olla ihan liikekohtaista, mut kysyn lähinnä sun mielipidettä tässä asiassa :)

  Tosi hyvää vuoden alkua Merille!

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:52

   lähinnä nyt vaan se, että se erottuu joukosta. Oon lukenu hyviä ”oon tosi iloinen ja avoin”-hakemuksia. Mun mielestä kannattaa viedä hakemus ja toivoa että se joka hakemuksen ottaa vastaan on sellanen jolla on jotain päätäntävaltaa :D Mä aina liimailin post-it lappuja hakemuksiin joiden tuojista tykkäsin, en tiiä harrastaako muut sitä :D Mutta siis muutenkin, sähköposteja tulee yleensä niin paljon, että hakemukset saattaa hukkua sekaan..

 • Reply Anne maanantai, tammikuu 2, 2012 at 23:13

  Voi Meri minkä teit! Löysin sun blogin viime ke ja oon ihan addiktoitunut. Oon joutunut perumaan jopa lounastreffit tämän takia :) 10 katoin kelloa, että on mulla vielä parituntia aikaa mut seuraavan kerran kun vilkaisin se oliki jo 5 vaille 12…. Pikaperuutus sairastumisen perusteella ;) Moraalitonta. Ja kaiken kukkuraksi joudun roudaamaan itteni nyt sukulaisten luo kyläilemään, joten joudun viettää seuraavat 5pv ilman sun blogia. En varmaan selviä.

  Tätä on tosi kiva ollu lukea varsinkin sen takia, kun mun oli tarkoitus lähteä vaihtariksi Australiaan. Kiitos viimeisimmälle lamalle, se unelma tökkäs sitten siihen. Ehkä mäki rohkenisin ottaa sapattivuoden jotta vois lähteä toteuttaa sitä unelmaa vähän eri tavalla…

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:49

   haha, täytyy muistaa syödä! :D En mä mihinkään katoa sillä välin ;)

 • Reply JMP tiistai, tammikuu 3, 2012 at 00:08

  Nyt kun teillä on edessä taas noita lentoja, niin tässä ois yks kiva juttu siitä miten eräät lennot on mukavempia kuin toiset (jos on pätäkkää ja oikean lentoyhtiön siivillä):
  http://travel.yahoo.com/ideas/in-flight-amenities-that-make-us-hope-for-tarmac-delays.html

  Niin ja oot varmaan jo huomannut nuo Norwegianin UV:n alelennot? On meinaan aika kivat hinnat. Esim. ihan vain kotimaanlento Oulu-HKI (tai HKI-Oulu) 14,90e, siis huh huh. Eipä onneksi tarvitse enää vahingossakaan eksyä VR:n sivuille.

  Nautinnollisia viimeisiä Aussipäiviä! Mulle tulee niin ikävä kaikkia aakkosmiehiä sekä Franklinia. :'(

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 4, 2012 at 11:27

   no hitto, meillä ei taida olla yhtäkään noista lentoyhtiöistä ens vonna.. ois aika jees..

   Joo siis norweigianil on ihan superhalpoja lentoja, en oo nyt hetkeen kattonu, mutta joo, VR on kyllä aika historiaa!

   kiitoksia kiitoksia, mullekkin tulee ikävä, varsinki Frankliniä :(

 • Reply elel tiistai, tammikuu 3, 2012 at 02:14

  Vaadin postausta sun juomapelin säännöistä joskus! :D Mut haha sulla on ollu kyl mahtavan viihdyttävä vuosi näin lukijan näkökulmasta :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 5, 2012 at 01:48

   baarissa helpointa on bongailla eri asioita.. Isommalla porukalla ”en oo koskaan” – on aina hauskaa jne :D

 • Reply sissi tiistai, tammikuu 3, 2012 at 12:42

  pahastutko jos kerron et sä tulit heti mieleen kun katoin bigbangtheorya, ja siinä tuli se jakso missä sheldon hankkii niitä kissoja :D verkkokalvolle lävähti heti meri&franklin :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 3, 2012 at 12:44

   mulla on vasta yks kissa! Mutta siinä saattaa kieltämättä olla mun tulevaisuus…

 • Reply anna keskiviikko, tammikuu 11, 2012 at 13:05

  apua mä löysin sun blogin vasta nyt ja nyt oon lueskellut sun päivityksiä. hahha. mulla oli lontoossa juuri sama tilanne ku sulla, nimittäin tapailin kahta yhtä aikaa enkä osannut päättää, joten en päättänyt ennen kuin lopetin kummankin kanssa kun tulin takas suomeen. toisen kanssa oli enemmän vain hauskanpitoa ;) ja toisen kanssa vähän vakavampaa.. kuulostaa niin tutulta hha.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 18, 2012 at 11:32

   haha :D joo tuttua hommaa–

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post